luni, 11 ianuarie 2021

SPANIA ! CEVA SE VA INTAMPLA IN SPANIA !

 

                                               9 Ianuarie 2021,ora 4,56 !


                                    Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori ,m-a trezit un glas care spunea asa:

              "Offf! Ce v-am spus eu ?

              Trimiteti salutari, catre toate Tarile din Spania!"

Dragii mei,ce-o fi insemnand acest mesaj,eu nu stiu a va spune cu certitudine.Probabil ca este vorba de toti oamenii din diferote tari,oameni care lucreaza in Spania,de aceea se spune "Catre toate Tarile din Spania".

Nu stiu ce va fi ,dar cu siguranta este un mesaj amenintator.

Doamne ajuta sa fie bine !

                          Cu dragoste,Maria.

37 de comentarii:

  1. Spania bintuita de multe secole de vintul separatismelor ar putea fi divizata de catalani si basci in mai multe tari cu limbi diferite-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. pai ce sa se intample la MADRID a fost viscol si temperaturi de -35 grade-este chiar un mare necaz care nu s-a mai intamplat in Spania

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ca zapada neasteptata care a facut pe cei de acolo sa trimita imagini catre tarile lor sa arate ce iarna au ei

    RăspundețiȘtergere
  4. La Madrid nu a mai nins de o jumatate de secol si oamenii sint fericiti sa vada Zapada si nu necajiti, mai ales ca majoritatea o vad prima data in orasul lor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Urmariti paginile de fbk.
    Marvin Atudorei si Radu lui Anghel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa va apere. Sunt foleaflorina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Singurul atac impotriva organismului uman este comis de noi insine, mai ales prin faptul ca ne indopam cu otrava la fiecare masa. In special consumand mancare gatita, alimente moarte, ne intoxicam corpul si ne distrugem metabolismul cu substante moarte care duc la lipsuri nutritive grave si pe termen lung nu fac decat sa otraveasca organismul, declansand foarte multe din simptomele asa-ziselor boli ale civilizatiei moderne. In realitate, in ce priveste nutritia, singura boala grava este toxemia, otravirea lenta a corpului pe care o practicam zi de zi. De aceea, in asemenea cazuri, nu au cum sa existe mai multe terapii, singurul drum spre vindecare este dezintoxicarea corpului, eliminarea toxinelor, schimbarea modului de viata si respectarea legilor naturii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Microbii sunt peste tot, fie sub forma de bacterii, ciuperci sau asa-zise virusuri. Microbii sunt absolut inofensivi atata vreme cat “terenul” (corpul nostru) este sanatos si in echilibru. Daca mediul o ia razna la un moment dat, microbii isi modifica metabolismul (pentru a supravietui in mediul viciat, tot mai lipsit de oxigen!) si incep sa ajute organismul in procesul de autovindecare. Actiunea microbilor este consecinta, nu si cauza bolilor. Microbii accelereaza autovindecarea si au o semnificatie deosebita. Enzimele microbilor ajuta in mod activ la dezintoxicarea terenului celular perturbat. Microbii se hranesc digerand material tisular vatamat sau mort. Tesuturile intoxicate, otravite, care nu mai sunt alimentate cu oxigen sunt eliminate mai repede cu ajutorul microbilor, acestia fiind catalizatorii proceselor vitale din organism. Astfel se reduce toxemia din organism.

    RăspundețiȘtergere
  9. teoria infectiei sustinea ca oamenii vin in contact cu “agentii patogeni”, adica ne ataca ceva din afara, care nu exista in noi si care ne imbolnaveste. “Am luat un virus”, “am prins un virus”, “m-a lovit un virus” – asa se exprima oamenii cand incep sa aiba diverse simptome. Nici vorba sa ne asumam raspunderea pentru propria sanatate si cea a copiilor nostri, se cauta mai intotdeauna cauza in exterior, la un inamic invizibil, pe care nu-l vede decat medicina alopata cu testele ei de laborator.Toata propaganda sindicatului alopat ne spala creierii cu detergentul fricii si ne dreseaza cum sa evitam pe cat posibil contactul si “infectarea” cu acesti agenti patogeni. O industrie intreaga, care face castiguri de miliarde de dolari, traieste din argumentul ca suntem permanent atacati de germeni patogeni, ca trebuie sa ne dezinfectam la greu si la cel mai mic simptom sa folosim chimicale antibacteriene si antivirale.

    RăspundețiȘtergere
  10. Structurile stabile, pe care le creeaza celula si care pot parasi acea celula, sunt denumite in mod gresit virusuri. Cuvantul virus inseamna in latina otrava. Toti expertii si toate autoritatile medicinei scolastice din secolele XVIII si XIX stiau ca foarte multe boli, mai ales cele care apareau adesea concomitent la grupe de oameni, erau cauzate in principal din cauza otravurilor adunate in apa murdara, dar si din cauza mancarurilor alterate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti adevaratul R, 16:43,44,45,47! Vorbesti corect, coerent. Pe cand adevaratul R nu se poate exprima coerent.

      Ștergere
  11. Alunecare de teren în Indonezia. Cel puţin 11 persoane au murit.
    O alunecare de teren a fost declanşată în cursul nopţii, în Indonezia, de ploile abundente. Cel puţin 11 persoane au murit, iar alte 18 sunt rănite. Totul s-a petrecut în provincia Java de Vest. A scris cineva pe blog ca urmează o alunecare mare de teren-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. De mafia lemnelor nu se mai aude nimic?
    Vom auzi in curand de un dosar de mare amploare legat de defrisarile masive!?!?

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria astept o viziune sau un raspuns referitor la vaccin ...este bine sa l facem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu îți răspundeam eu dacă Domnul Iisus Hristos nu mi-ar fi spus acum să-ți răspund!Răspunsul este 100% nu,nu e bine sa facem vaccinul!Și pe lângă asta Pământul va deveni iad în următorii 2 sau 3 ani,toate semnele și evenimentele arată asta vulcanii erup la tot pasul,cutremure de asemenea,inundații,animale moarte cu miile și milioanele de tone,toate întâmplate doar din 2017 pana acum arată 100% ca am întrat în finalul Apocalipsei,încep anul acesta ultimii 7 ani în care Elohim,Iehova,Iahve,Iah,Adonai Dumnezeu își va varsa întreaga mânie peste întreaga lume răzvrătita și diavolul Satan își va varsa mânia pe sfinți prin prigoană și martiraj,dar sfinții vor fi mântuiți!Nu mai va luați după toți antihristii și profeții mincinoși și sataniștii de la TV și de pe net care se inseala și va inseala ca prin vaccin satanic se va întoarce lumea la normal!S-a terminat cu candiceii și gri,vreți normal,trăiți în clocot în alb pt Iisus Hristos în pocăință de toate păcatele și în sfintenie și va veți mântui!Dacă acceptati promisiuni deșarte cu normalitate satanica cu vaccinuri cu modificări de ADN,cu luciferaza și nanocipuri și cipuri veți ajunge în chinurile veșnice ale iadului!

      Ștergere
    2. 23.13 Tu stii ce este un nanocip?

      Ștergere
    3. Inteligență artificială satanica,nanorobot sau nanobot invizibil ochiului liber,de mărime foarte mica,a mia sau a miliarda parte dintr-un milimetru folosit pt control uman cu rețeaua 5G!

      Ștergere
    4. 22.03 si crezi ca poate incapea intr-un vaccin? De ce nu l-au bat intr-o pastila cum ar fi paracetamolul sau antinevralgicul? Ai vazut cu ochii tai un astfel de dispozitiv la microscop? Daca nu, mai bine taci si nu mai dezinforma.

      Ștergere
    5. Nu dezinformez,avertizez ca va duceți în gheena iadului vesnic cu viteza întunericului,sa nu spuneți la foarte apropiata judecata a Domnului Iisus Hristos ca n-ati știut în ce constă semnul fiarei,constă în nerespectarea tuturor poruncilor Lui Elohim Dumnezeu și a Sabatelor Sale,în lipsa de pocăință de toate păcatele și în termoscanare,vaccinare și microcipare!

      Ștergere
    6. 10.38 de unde stii tu? Dumnezeu lasa leac pentru boala. Tu faci jocul satanei fara sa iti dai seama.

      Ștergere
    7. Tu faci jocul Satanei,si toti adormitii in somnul sau si al faradelegilor,Pamantul si Omenirea jem si isi cer focul vesnmic si chinurile vesnice ale iadului,cu tot felul de calamitati si dezastre de proportii biblice in ultimii 5 sau 6 ani,si voua va arde de termoscanarile,vaccinurile si cipurile dracilor trezitiva,mania si judecata Lui Elohim Dumnezeu si a Domnului Iisus Hristos e peste noi toti,in toata lumea,si Dumnezeu imi spune ca inca n-am vazut nimic din judecatile ce vor veni in urmatoartele luni si ani,in 2028 se termina tot,Iisus va judeca toti lucratorii pacatelor,faradelegilor,toti termoscanatii,cipatii,vaccinatii,adica toti adeptii Satanei,fiarei si profetului mincinos si-i ii va trimite pe toti in chinurile vesnice ale iadului!Pana in 2025 populatia Pamantului va fi redusa cel putin cu 50%,cel putin jumatate din omenire isi va primi dreapta judecata pana in 2025 si dintre toti acesti 50% foarte putini se vor mantui,pana in 5%!Trezesti-va,trezeste-te anonim 23:32,treziti-va cu totii si plangeti-va faptele,postiti si rugati-va neincetat,ca Domnul Iisus Hristos sa se indure si sa aduca vremuri de trezire spirituala,binecuvantare si mantuire,fiti parte din ramasita mantuita din Romania,din toata populatia Romaniei vor fi mantuiti intre 5 si 10%!

      Ștergere
    8. Anonim 23:32 Domnul Iisus Hristos a spus ca omul neprihănit va trăi prin credință,nu prin încrederea deșartă sistemul dracesc medical,nu mai sunt medici și pastori și preoți si predicatori în care sa ai încredere sau dacă sunt,sunt foarte putini și aduși la tăcere,omorâți și neluati în seama!Te vindeci și traiesti cu credință,nădejde și iubire în Elohim Dumnezeu,în Domnul Iisus Hristos și în Duhul Prea Sfant și cu remedii naturale,eu asa scap de Covid și de orice boala,Dumnezeu e cu mine!

      Ștergere
  14. https://incomod-media.ro/2020/03/24/georgeta-florea-a-prezis-ca-urgia-ii-va-impiedica-pe-romani-sa-se-intoarca-acasa/

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa vaccinat si Arafat, dar a vazut cineva ce a tras in seringa ? Vaccin sau o vitamina. Si mai ceva se spune ca se arunca vaccinuri pt ce? Pt ce nu se vaccineaza , pt ce zic ei ca inca nu nea venit rindul , oare vaccinurile sint de mai multe feluri , pt prosti si pt destepti ?? Pt ce daca e un vaccin bun asa cum zic ei pt ce nu ii vaccineaza pe toti la rind, adica si tarani, si profesori, si doctori si mai ales PARLAMENTARI CARE INCA NU SAU VACCINAT DE CE??? Le e frica de vaccin??? Ii obliga pe preoti dar de ce nu ii obliga pe parlamentari ???

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru vaccin citeste primul comentariu al meu de pe pagina de alaltaieri 9 ianuarie intitulata sugestiv 'O explozie cu mult fum negru'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. De unde stim ca sa injectat cu acest vaccin? Anticovid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca dar de unde stii ca nu s-a injectat cu vaccinul? De unde atata rea credinta? Antenele lui felix v-au otravit mintile si sufletele. Nici cand vezi cu ochii tai nu crezi. Asa lucreaza diavolul.

      Ștergere
  18. A crescut din nou peste 150 numarul decedatilor de COVID ieri, printre ei e si Bogdan Stanoevici fost ministru care se opunea vaccinarii ,fost in guvernul lui Ponta si avea doar 62 de ani.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e stilul lui craciun. Nu se stie de ce a murit. Omul nu credea in gravitatea bolii. Faptul ca a murit nu dovedeste ca nu avea dreptate. Mai ales ca medicii nu au vrut sa vorbeasca

      Ștergere
    2. 13.43 si-a cautat-o cu lumanarea. Aroganta costa scump. Pe el l-a costat viata! Aviz amatorilor ca sosoaca!

      Ștergere
  19. sa fim siguri ca cei din parlament inclusiv presedintele nu primeste vaccinul de la PFIZER-poate fi doar ser fiziologic-cine-i controleaza? sau cine stie efectul vaccinului peste 1-2 ani?! ARE CINEVA PROSPECTUL vaccinului!

    RăspundețiȘtergere
  20. Bună întrebare 23:30.De ce apelează la biserica ptr.campania de vaccinare .Oare cu cat ia mituit pe mai marii bisericii sau șantajat de ia convins oarecum ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.54 o sa ramaneti voi singurii nemituiti din lumea asta. Vai de capul vostru cu atata reacredinta cata aveti in el.Va indoiti de tot si de toate. De ce nu va indoiti si de propria voastra existenta?

      Ștergere
  21. https://www.facebook.com/783996658422235/posts/1887845651370658/
    Ati avut o viziune cu ceva mai mult timp in urma legat de un cer ca de foc.

    RăspundețiȘtergere
  22. La cate minciuni spun,cine s-ai mai creada06,01?
    Nu vedeti ca nu respecta nimic.
    Nu respecta in primul rand Constituția Țării, atunci ma intreb ce pot sa mai cred?
    Vreti sa faceti vecinul ok.
    Nu am nimic cu nimeni fiecare este liber sa creada ce vrea.
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maica Domnului ca ma bucur de sanatate bună și trupească și mentală altceva nu-mi doresc.
    Doamne Ajuta si multa sanatate va doresc la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  23. A fost o explozie in Madrid azi 20-01-2021

    RăspundețiȘtergere