marți, 19 ianuarie 2021

ROMÂNIA AL DOILEA IERUSALIM , CHIAR ÎN IERUSALIMUL DE AZI ! PE URMELE MANTUITORULUI HRISTOS !

 

ROMÂNIA AL DOILEA IERUSALIM , CHIAR ÎN IERUSALIMUL DE AZI ! PE URMELE MANTUITORULUI HRISTOS !


                                 24  Aprilie 2017,ora 23,56 !

                                       Dragii mei, 

Este a doua zi, de când ma aflu în Betleem !
Deja am vizitat Golgota,Mormantul Sfant,Biserica Adormirii Maicii Domnului si multe alte Sfinte Biserici frumoase.
Acum, la aceasta oră, in sfarsit după o zi de alergatură am ajuns în camera de Hotel si m-am bagat in pat.
Am închis ochii si din acest moment,o Forţă Divină mă poarta prin tot IERUSALIMUL ,prin toate locurile sfinte pe care nu le vazusem niciodata in viata mea,dar le vedeam acum cu sufletul.
Desi -mi era tare somn, nu voiam ca sa dorm,ci voaim sa stau treaza si cu ochii inchisi ca sa calatoresc cu Puterea DUHULUI SFANT,pe-acolo unde El voieste.
Chiar am vorbit in sinea mea asa cu MANTUITORUL:

          Doamne Iisuse Hristoase,daca Tu voiesti ca eu sa nu dorm in aceasta noapte, ci sa scriu toate câte voiesti ca sa-mi arăţi,atunci ,asa voi face. Voi sta trează si voi scrie toate câte voiesti.
Din aceasta clipă dragilor, in faţa mea s-au perindat numai MINUNI DIVINE.
Sau mai corect spus,am fost purtata de DUHUL CEL PREA SFANT prin tot IERUSALIMUL si nu numai.
L-am vazut pe IISUS HRISTOS in vesminte ca de Soare si cu o Coroana aurie din Stele mari si stralucitoare pe capul Său prea sfant,stand asezat pe un Tron inalt ca din Soare rupt.
Mantuitorul avea in Mâna SA stanga, o Carte voluminoasa de culoare rosie. 
IISUS imi zambeste bland, si aud glas care graieste asa:

           "Împărăţia Lui Dumnezeu!
           IISUS  HRISTOS va veni Întru Puterea Sa !"
Din aceasta clipă fratilor, asa cum zboara cuvantul prin telefonul fara fir,tot asa si eu zburam cu viteza gandului,cu Puterea Lui Dumnezeu zburam cu sufletul deasupra IERUSALIMULUI si nu numai.
Vad o SFANTA BISERICA mare si impunatoare, in care se afla O ICOANA SFANTA la fel de frumoasa si impunatoare.
Privesc la aceasta ICOANA SFANTA si-L recunosc chiar DUMNEZEU TATAL ,in marime naturala pictat .
Icoana avea deasupra ei TRICOLORUL romanesc ,asezat sub forma unui 8 culcat, adica sub  semnul INFINIT.
Image result for SEMNUL INFINITULUI.
Iata dragilor si un link scris tot de mine si grait de INSUSI MANTUITORUL:


EU SUNT ALFA SI OMEGA ! IISUS HRISTOS , LÂNGĂ PATUL MEU ...

https://plus.google.com/.../posts/UWEXQhRnH5Y

Translate this page
Nov 6, 2014 - EU SUNT ALFA SI OMEGA ! IISUS HRISTOS , LÂNGĂ PATUL MEU DE SPITAL ! ALFA ŞI OMEGA !


Apoi, vad dragilor la cladirea Bisericii Sfinte,asezat cu dragoste tot Tricolorul romanesc,asezat tot sub semnul Infinitului.
Image result for tricolorul romanesc.

Vreau sa va spun dragilor, că aceasta ICOANA SFANTA cu INSUSI DUMNEZEU TATĂL,am vazut-o intocmai in zilele urmatoare in IORDANIA.
 Cand am intrat in SFANTA BISERICA, am recunoscut SFANTA ICOANA din trairea mea.
Apoi, DUHUL CEL PREA SFANT ma duce intr-o alta SFANTA BISERICA care era încununata cu Tricolorul romannesc, si-n care O vad pe MAICA  DOMNULUI imbracata in vesminte rosii si catifelate ,tinand in Mâna Sa dreapta un baston auriu.
Ceva m-a facut sa ma cutremur in trairea mea,vazând aceasta SFANTA BISERICA, in care MAICA DOMNULUI coborase din SFANTA ICOANA si graia asa:

           "Ecusei !
          Ecusei mai ai colivă ?!"
Fireste că in urmatoarele zile, am revazut aceasta traire pictata dumnezeiesc de frumos ,intr-o SFANTA BISERICA din IORDANIA.
Tot in aceasta noapte dragilor zburam cu sufletul deasupra TARII SFINTE,iar DUHUL CEL PRAE SFANT imi arăta că fiecare cladire din TARA SFANTA, are agătat TRICOLORUL ROMANESC sub forma de STEAG ,sau sub Semnul INFINITULUI.
Inchipuiti-va fratilor ce simteam in acele momente,vazand ca nu era coltisor din Tara Sfanta ,in care sa nu straluceasca in Lumina Duhului Sfant ,TRICOLORUL romanesc asezat sub semnul INFINITULUI.
Ce bucurie,câta emotie si câte lacrimi de bucurie imi curgeau pe obrajii arsi de Soarele torid al zilei ce tocmai se incheiase.
ROMANIA DUHULUI SFANT fratilor, era prezenta in TARA SFANTA prin TRICOLORUL ROMANESC fluturand in aerul cald si plin de praf ,din cauza lipsei vegetatiei si a apei cea de toate zilele.
Orice cladire,orice colt de strada, orice Biserica sau stalp de electricitate, toate aveau TRICOLORUL ROMANESC,fratilor !
TRICOLORUL romanesc stralucea in vechiul IERUSALIM, anticipând VIITORUL NOU IERUSALIM- ROMANIA DUHULUI SFANT,ROMANIA  zilelor noastre.
Image result for steag tricolor..
Chiar Sus in CERUL LUI DUMNEZEU, vad Steagul ROMANIEI, alaturi de care scria:
            Romania al Doilea Ierusalim!
Vad dragilor in calatoria mea din aceasta noapte ,văd Locul unde MANTUITORUL a luat CINA CEA de TAINA.
Îl vad chiar pe IISUS HRISTOS stand în picioare la masa cu Apostolii Săi cum împartea painea si vinul chiar cu Mâinile Sale.
Image result
IISUS HRISTOS punea Vinul in pahare pentru Apostolii Săi, iar Pâinea din care rupea bucati mari si le dădea Apostolilor ,nu se termina niciodata din MAINILE  LUI IISUS.
Vad dragilor un mare inconjurat de lumina alba orbitoare, împodobit frumos de Tricolorul românesc.
Acest T mare dragilor,vine de la cuvantul TRIOD care inseamna :
TRIÓD, trioduri, s. n. Carte rituală creștină cuprinzând cântările și rugăciunile din cele zece săptămâni dinainte de Paști. [Pr.tri-od] – Din fr.triodĩ.
După care dragii mei, mi se arată adevărata Golgotă; MUNTELE GOLGOTA, spre care MANTUITORUL a urcat desculta si cu a SA CRUCE in spate,fiind batut,lovit,scuipat, biciuit si-nsângerat ,cu acea COROANA de spini mari care i-au ranit capul si fruntea Sa.
Si aici, pe MUNTELE GOLGOTA din timpul LUI IISUS HRISTOS, flutura in vant TRICOLORUL romanesc deasupra CRUCII SFINTE cu IISUS HRISTOS rastignit pe CRUCE.
Multime de oameni erau adunati aici, pe adevaratul MUNTE al GOLGOTEI si priveau cu uimire si cu lacrimi, la MANTUITORUL HRISTOS dar si la TRICOLORUL romanesc.
Image result for iisus rastignit
Însuşi DOMNUL IISUS HRISTOS avea DRAPELUL TRICOLOR în Lumina Sa alb orbitoare, langa TRONUL rupt ca din Soare pe care EL statea.
În toata aceasta calatorie a mea, vedeam stand cu ochii inchisi,pe MAICA DOMNULUI care avea de-a stanga Sa pe ARHANGHELUL GAVRIIL, iar de -a dreapta Sa pe ARHANGHELUL MIHAIL ,în timp ce  deasupra LOR ,stralucea SEMNUL INFINITULUI alcatuit din TRICOLORUL romanesc.
Image result for maica domnului
Si iarasi dragilor, IL vad pe IISUS HRISTOS pe TRONUL SĂU ca din aur, in vesminte rosii si catifelate cu o pelerina albastra pe umerii Săi,avand in Mîna SA stanga SFANTA EVANGHELIE, pe care a deschis-o la mijloc si cu multa dragoste mi-o dădea mie;o întindea spre mine ca s-o iau eu.
Image result for iisus pe tron
Pe IISUS HRISTOS dragii mei,tot in aceste clipe ÎL vedeam cum  intra in IERUSALIM asezat pe o Asină albă,insotit de UCENICII SĂI.
Peste tot ,oriunde priveam in orice colt si spre orice loc sau cladire, vedeam semnul INFINITULUI alcatuit din TRICOLORUL romanesc.
Image result for steag tricolor
Dragii mei,pentru că este foarte tarziu, voi da curs acestui articol ,urmand ca sa continui cu povestirea mea din trairile pe care le-am avut in TARA SFANTA in VECHIUL IERUSALIM ,mâine.
Nu uitati dragilor, că orice s-ar intampla in LUMEA asta mare, IISUS HRISTOS va veni in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA  DUHULUI SFANT,ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.
                           Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Biden noul presedinte al americanilor deplige in prima lui iesire publica pirderea a 400 000 de americani in anul neimplinit,din cauza Pandemiei.
    Romania la o populatie de 20 de ori mai mica a pierdut in fiecare an timp de zeci de ani tot o populatie cam la fel de mare in fiecare an dar timp de zeci de ani ,din cauza DICTATURII Castei Evreiesti care a acaparat Romania de zeci de ani.
    Dar pe romani nu-i prea plinge nimeni din conducatori,ba chiar i-au indemnat sa plece evreul Basescu care mai si spunea ca nu avem nevoie de Autostrazi cum nu i-a pasat nici evreului-sas Iohannis,...-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.52 vai de capul tau, ai o varza cu evrei in el. :)))))))))))))
      Faci ce faci si tot la Iohannis ajungi! Ca Florin Piersic in sceneta cu castravetele.

      Dna Maria de ce ii dati voi acestui individ sulfuros cum e craciun sa insulte evreii? Parca spuneati ca nu veti publica insulte. Dumnezeu a iubit poporul evreu, dvs. de ce il urati?

      Ștergere
    2. Pai da, dar ei nu l- au iubit si ai urasc pe toti crestinii, mai ales pe ortodocsi.

      Ștergere
    3. Despre varza din capul lui nea Craciun, sa stii ca are multe circumvolutiuni in multe straturi dispuse si pana sa ajungi la miez cam ai de lucrat. Pa.pa.

      Ștergere
    4. Sunt si evrei credinciosi care Il iubesc si Ii fac Voia Sfanta a lui Dumnezeu, dar altii L-au tradat si L-au rastignit pe Iisus care era si El tot evreu de-al lor. Se spune si este o vorba f. adevarata: Daca Iisus S-ar naste inca o data, ar fi rastignit din nou de oamenii rai. Oameni buni si rai exista pe tot pamantul, in orice popor.
      Ar fi o lume mai buna daca oamenii I-ar respecta Voia lui Dumnezeu si ar fi mai buni, mai ingaduitori unii cu altii, mai milostivi cu aproapele.

      Ștergere
    5. 16.20 mai pa,pa, daca taceai, filozof ramaneai, asa a iesit prostia la iveala. Tor craciun te cheama? Cate identitati ai?

      Ștergere
    6. 16.16 ai de capul tau. De unde ai ideile astea, de la gradinita?

      Ștergere
  2. Deci sm putea începe să punem bilețele cu dorințe în garduri?

    RăspundețiȘtergere
  3. În ziua de 19 Ianuarie 2021 la ora 06:37:17 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur cu magnitudinea ml 3.1, la adâncimea de 63km.

    RăspundețiȘtergere
  4. Păi, da😂😂. Se mută evreii la noi, ca suntem mai darnici. Dăm tot! Si copiii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresesti profund.La noi esthe hautosherwire.Pa.pa.

      Ștergere

  5. Respect Americii din partea României!Succes Joe Biden,Romania va fi cu America întotdeauna !Romania și U.S.A =PRIETENI pentru totdeauna!.
    Dumnezeu sa binecuvânteze America ,Dumnezeu să binecuvânteze Romania și Dumnezeu să binecuvânteze Pamantul și toți cetățenii cinstiți și planetei noastre!


    Respect from Romania!Good Luck at the White House,Mr.Joe Biden .Romania will be Forever with United States of America, Forever!Romania and U.S.A=FRIENDS FOREVER!!!GOD bless U.S.A and God bless România and GOD bless Earth and all honests citizens of our beautiful planet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Respekt penthru halegerile furathe.La ei ka la ei, la noi ka la noi.Cei minoritari konduk.PA.PA.

      Ștergere
  6. Parcă ați scris ceva de o explozie în Madrid,iată:
    https://youtu.be/9TLY57LSM6I

    RăspundețiȘtergere
  7. Du-te cu America ta cu tot,pe unde au umblat ,numai probleme i-au adus oamenilor....sa nu crezi ca ne-or apara in caz de ceva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am dat shapka pe umbrella dar ramanem toth sub chipha.Pa.pa.

      Ștergere
    2. Americanii au fost invadati de chinezi iar noi suntem vom fi de rusi visa israel.

      Ștergere
  8. Se pare ca s-a aprobat un protocol prin care cei considerati ca au virus nu sunt tratati decat de virus si li se interzice in spitale sa mai primeasca si tratamentul pt bolile pe care le aveau. Astfel au murit multi sau mai bine zis au fost lasati sa moara, nu e gresit nici sa spunem ca au fost astfel omoriti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minti! Nu s-a aprobat NICIODATA un astfel de ptotocol si ti-o spune o persoana care lucreaza intr-un spital. Va rog sa nu mai dezinformati!

      Ștergere
    2. Poate diferit de la un spital la altul.

      Ștergere
    3. 12.28 cine te plateste sa faci dezinformare?

      Ștergere
  9. Dumnezeu a ales deja poporul si e tot cel evreiesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. 16,30 Se teme lumea de spital mai tare decit de coronavirus din cauza nozocomialilor la care au contribuit tot feliul de Pharma cu epoleti ,a saraciei dar si indiferentei care si ea ucide.
    Eu am avut un prieten in virsta de 87 de ani bolnav i-am facu test Covid rapid de la farmacie si confirmat la spital a fost trimis acasa si cu amenintari doar a fost reinternat si cu greu vindecat a revenit acasa cu urmari grave si acum dupa doua luni.
    De la el m-am imbolnavit si eu si apoi sotia care ne-am tratat acasa singuri tot dupa confirmarea testului rapid de la farmacie.
    Noroc ca am reusit cumpararea unui pul-oximetru cu 200 lei si puteam urmari evolutia bolii si cu un termometru,la sotie oxigenare a fost 80 la suta iar daca mai scadea trebuia sa o internez.
    De baza am folosit ceaiul de Cimbru imbunatatit cu Rozmarin si multe Lamii ,vitamina A din dovleac de toamna,D si Zinc si cel mai Valoros PROPOLIS de albine si Iaurt cu ou zilnic.
    La medicul de familie am apelat o singura data pentru reteta de ALGOCALMIN intercalat la 6 ore cu Paracetamol doar pentru sotie care a avut temperatura mare si nu mai putea minca.
    Aveam chiar si un ventilator rudimentar pe care l-am pus in functiune cu oxigen suplimentar improvizat la repezeala din electroliza apei cu sare ionizat cu un ionizator cumparate cu un an inainte la reduceri cu 3 lei de la un secand de haine[cu pretul la o bere si nu e gluma].
    Desi la mine forma a fost fara temperatura mare am ramas cu urmari la plamini pentru care acum fac tratament la privat la camera HIPERBARA 20 de sedinte de 2 ore cu oxigen imbunatatit la pret total de 3000 de lei intrucit am avut probleme vechi cu pata la plamini din adolescenta si am si stenturi la inima de 12 ani.
    Pentru perioada tratamentului am cumparat de la farmacia Veterinara substanta Ivermectina si Propolis de la piata.
    Sa nu uit am cumparat mai ales in faza acuta un anticoagulant sigur si fara reteta Clopidogrel cu aspirina Aspenter.
    Deci vorbesc din experienta proprie e o boala grea care poate fi controlata doar de cunoscatori ,pentru ceilati recomand VACCINAREA.
    Boala prietenului tratat in spital o luna a costat20 000 lei=5mii de euro iar pe mine doar acasa m-a costat deja peste 4000 de lei=1000 Euro si intentionez sa merg la o verificare la Plamini la Spital la trei luni.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In spitale s-a ajuns la infectiile nosocomiale din cauza ignorantei unora dintre angajati care zic ca 'las', ca merge si asa' si au mai diluat ca sa tina mai mult bidonul cu dezinfectant sau au facut economie prosteasca la viata oamenilor. Sau le-a fost lene sa curete tot si sa dezinfecteze bine instrumentarul si suprafetele.
      Si s-a mai intamplat si din cauza celor care dilueaza dezinfectantii, a dezinfectantilor neconformi.
      Acum, daca au intrat pana si in pereti virusurile, bacteriile ucigase, doar daca se da jos totul pana la caramida se mai poate scapa de acele nenorociri.

      Ștergere
  11. PS ; La sotie am apelat si la antibiotic Augmentin 5 zile la 12 ore luat cu revenire rapida in trei zile cit a fost si la mine faza acuta cu Tuse seaca intensa continuata mai mult de o luna,ambii am luat siropuri de tuse cu Patlagina sirop de afine si coacaze pentru vitaminizare si sirop ce conuri de Molid si muguri de Brad pentru plamini.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. PS;Si am uitat si de catina cu miere,cu care mi-am ajutat toti prietenii bolnavi de COVID,fapt recunoscut de cel in virsta iesit din spital ca doar dupa catina mea s-a simtit rapid mai bine cind ajunsese sa nu se mai poata invirti in pat de pe o parte pe cealalta,acum merge doar cu cadru metalic.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Despre medicamentul veterinar Ivermectina s-au facut 18 studii pentru COVID si s-a constatat ca in cazurile medii de boala reduce mortalitatea oamenilor cu 75 procente si a intrat de saptamina trecuta in schemele oficiale de Tratament anti-Covid din SUA si alte tari europene,o cutie cu 50 pastile costa 20 de lei si se poate lua o pastila pe zi ca doza de intretinere,dar la farmaciile veterinare a inceput a se da la noi numai pe reteta pentru ciini ,porci si pisici.
    Este si sub forma de fiole dar cea mai bune sint pastilele amintite pentru ciini de 3 mg care se spune ca a inceput a fi folosita si in spitalele romanesti de COVID.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. craciun, asta pentru ca ati luat boala in ras la inceput si n-ati purtat masca tot timpul cat erati cu alte persoane in jur. Daca ti-e prieten nu inseamna ca nu ar putea transmite boala.

    RăspundețiȘtergere
  15. La cata rautate este in lumea asta... de aceea si Dumnezeu ingaduie sa se intample atatea nenorociri.
    28000 de porci vor fi sacrificati si aruncati de vii intr-o groapa.
    De ce sa fie atatea miliarde de suflete sacrificate continuu de oameni?
    Daca sunt bolnave sa fie tratate, nu omorate animalele sau pasarile. Pentru ca un om nu este omorat daca se imbolnaveste.
    Daca exista acum virusul covid printre oameni, oamenii sunt tratati, nu omorati!!!!!
    Chiar daca ajung sa nu poata fi salvate cateva exemplare de pesta porcina sau de orice alta boala, dar nu pot fi sacrificate toate exemplarele infestate sau nu!
    Omul NU ESTE STAPAN peste absolut tot, nu trebuie sa aiba omul drept de viata si de moarte asupra celorlalte fiinte!!!!!
    Credeti ca Dumnezeu nu ii vede pe acesti oameni rai care ucid celelalte suflete? Sufletul de om, animal sau pasare este la fel, doar ca omul are ratiune si face rau cat cuprinde.
    Credeti ca un animal sau o pasare nu sufera ca si un om daca este ranit, batut sau mai rau, chiar omorat???????

    https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru persoana aceea care spune ca lucreaza în spital, de ce va deranjează adevărul? Fix așa se întâmplă, mor oamenii pe capete pt că nu sunt nici măcar consultati, îi închideți în saloane și le aruncați niște pastile care o dată administrate,cine scăpa, scăpa, cine nu Dumnezeu să i aibă în grădină lui, căci sunt mucenici ai neamului Românesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca primeste un salariu (poate unii au si alte beneficii), cum vreti sa va zica altceva cei care lucreaza in spitale?
      Le e frica, sunt lasi sau pentru un salariu, un beneficiu pamantesc sunt in stare sa ii lase pe oameni sa moara, se transforma si nu uita si de juramantul lui Hipocrat. Dar daca ei vor ajunge in aceeasi situatie, nu le-ar placea sa fie lasati in Voia Domnului fara sa fie tratati corespunzator.
      Sa nu uitam ca majoritatea directorilor de spitale au afaceri, firme de pompe funebre. Alt exemplu: Un chelner a ajuns director de pompe funebre, apoi a preluat conducerea unui spital. Exemple sunt multe, puteti vedea doar cateva din cele afisate pe internet:

      https://evz.ro/reforma-in-sanatate-dupa-un-chelner-un-patron-de-pompe-funebre-a-fost-pus-sef-de-spital.html

      https://www.mediafax.ro/social/de-la-pompe-funebre-la-conducerea-unui-spital-desi-decizia-este-criticata-de-multi-noul-manager-explica-ma-recomanda-experienta-de-business-19141923

      https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/familiile-mortilor-de-covid-19-obligate-de-angajatii-spitalului-sa-cumpere-sicrie-de-peste-1-000-de-lei.html

      https://www.observatorulph.ro/exclusiv/6709-noi-acuzatii-pentru-autopsierul-patron-de-firma-de-pompe-funebre-florica-nita-face-afaceri-cu-mortii-spitalului-judetean?amp

      https://www.ziaruldevrancea.ro/special/social/44819-bataie-intre-firmele-de-pompe-funebre-pe-clientii-spitalului.html

      Ștergere
  17. de observat- nu sunt legate mesajele de subiectul expus de MARIA adica ROMANIA al doilea IERUSALIM-daca nu cititi despre mesajul ei nu incarcati blogul cu aiureli

    RăspundețiȘtergere