vineri, 1 ianuarie 2021

DUHUL SFANT ESTE ORIUNDE ESTI SI TU !

            4                                   Duhul-Sfant-in-Biblie.


                                                         

                                              Dragii mei, 

În aceasta noapte in timp ce mă rugam, aud dragii mei un glas din Cer, un glas rasunator si deosebit de plăcut care îmi spune aşa :
                     "Acolo unde esti tu, acolo este si Duhul Sfânt.
             Acolo unde esti tu, acolo este si Lumina Duhului Sfant!"
   Clipă în care dragii mei, ceea ce văd m-a lăsat mută de uimire.
Vedeam  în faţa mea, deasupra măsutei cu multe Carticele de Rugaciuni, văd un Nor auriu, un Nor mare cât Soarele,dar care, stralucea precum Soarele. Iar in mijlocul acestui Nor rupt ca din Soare, eram eu. 
Sa nu credeti dragilor,că sunt lipsita de modestie! Ci pur si simplu va relatez si aceasta Minune MARE, asa cum fac de fiecare dată.
Mă vedeam pe mine, asa cum sunt acum, doar cu chip si cu umeri ma vedeam  în mijlocul Norului oval auriu, orbitor de stralucitor. 
Dragii mei, aceste CUVINTE  DUMNEZEIESTI, aceasta revelatie, mi-au dat si mai multa putere,ca sa pot face faţă la toate câte mă asteapta, ca sa pot face faţă tuturor răutatilor care vin si de la oameni. 
Aceasta descoperire pe care mi-a facut-o Duhul Cel Prea Sfant, intareste pe vesnicie toate câte eu vad si toate cate eu aud si scriu aici pentru voi semenii mei. 
Dragii mei, sa nu va indoiti nicicând de toate câte aflati pe acest Blog, deoarece, nu sunt de la mine, ci toate-s de la Dumnezeu Prea Bunul si Prea Milostivul.
Fiecare dintre noi Îl putem vedea pe Dumnezeu, numai sa ne dorim aceasta si sa incercam ca sa implinim PORUNCILE SALE. 
     Să ne rugam dragii mei, Maicii Lui Dumnezeu si Stăpânei noastre, ca sa ne invredniceasca pe toti si  să traim asemenea Mari si uimitoare Minuni. 
                                                Cu dragoste, Maria. 

14 comentarii:

  1. LA MULTI ANI! cu sanatare si bucurii-d-na Maria tineti pt dumneavoastra asemenea viziuni ,nu le mai postati-nici sfintii nu spuneau ce legatura aveau cu CREATORUL SAU MAICA DOMNULUI sunt taine

    RăspundețiȘtergere
  2. Ambasadorul evreu Zuckerman al SUA intervine din nou in politica interna a Romaniei,el spune ca reusita'trecerea de la puterea PSD la noua putere PNL',,,evreiesc, as adauga eu, ca si Zuckerman si prin incalcarea Constitutiei si votantilor majoritai au impus Fortat-vorba lui Marga, Dictatura Iohannis-Citu -repetent si drogat dupa surse din Politie exprimate alaltaeri in direct pe TV.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, tu cu sfintenia ta, esti de acord cu ce spune 19.59 ?

      Ștergere
    2. 19.59 isi spune parerea, nu trebuie nimeni sa fie de accord, dar macar are coerenta cat de cat in ce scrie ...si nu limbaj de bronx.
      Eu nu am nici o apreciere pt 19.59 de aceea ii citesc pe diagonala mesajele, pe repede inainte...in schimb ma deranjeaza r cu mesaje de mahala, obscure. Acum sincer daca scriu ca cerul e verde..asta e parerea mea sau puterea mea de perceptie, dar r...e prea agresiv(a) in ceea ce scrie(ma refer la cuvintele folosite)

      Ștergere
    3. Doamna Maria este impartiala si corecta publicand mesajele pro si contra.
      De r ce se mai poate zice? E o personaj ingrat, trebuie ignorat, vorbeste murdar, bine l-a caracterizat cineva pe blog ca e ala rau in persoana.

      Ștergere
    4. 22.43 sustii niste prostii mai mari ca tine. Dna Maria nu a fost niciodata impartiala cat despre R este o persoana bolnava. Tu certi un om pentru ca este bolnav?
      craciun e sanatos dar toxic si totusi este publicat zilnic doar pentru ca critica presedintele si guvernul ceea ce este pe placul dnei Maria care niciodata nu are nimic de zis,mai ales cand craciun ataca anumite etnii si are mesaje cu tenta legionara si nazista. Atii au avut mesaje de bun simt si dna Maria nu le-a publicat dar pe craciun nu-l rateaza niciodata si tace mâlc cand cineava o intreaba de ce.Asa ca lasa-ma cu impartialitatea ta.

      Ștergere
    5. 3 ianuarie 2021, 14:33, dovada ca dna Maria este impartiala este faptul ca ti s-a publicat si tie mesajul dupa cum se vede.
      Daca o persoana este bolnava psihic cum este R trebuie sa recunoasca si sa accepte sa se trateze. Nu este o rusine daca accepta ajutor de specialitate, dar daca jigneste, abereaza continuu, isi insulta propriul neam - pe romani - este chiar urat, rusinos, se caracterizeaza prin vorbele murdare, necivilizate.

      Ștergere
  3. Doamne ajuta că anul 2021 sa fie unul mai bun că 2020,Îl rugam pe Dumnezeu să ne dăruiască mai multă sănătate și pace ,iar în lumea să înceapă să mai domneasca și pacea,dreptatea,bucuria nu numai războiul,răutatea sui conflictele.Am intrat în Era Vărsătorului ,poate poate va fi mai bine pentru omenire căci se zice că Era Vărsătorului aduce evoluție spirituală și personală pentru fiecare,mai multa bunătate între oameni și mai multă pace pe Pământ..Se spune că acum sunt energii benefice de care ne putem folosi sa devenim oameni mai buni și mai nematerialisti,neegoisti,nelacomi dar mai ales mai pacifisti și spirituali .
    Cica cine nu s-ar consemna și ar continua sa fie rai și egoiști și să trăiască fără să încerce să evolueze sufletește și să se dezvolte și schimbe în bine ca oameni și vor continua să rămână pe aceeași frecvență negativă ,ei bine acei oameni nu le vor merge bine deloc ,vor avea probleme,căci am trecut de la dimensiunea a 4 la dimensiunea a 5 și dacă oamenii nu își ridică vibrația in iubire ,pozitivism și pace rămâne în dimensiunea 4 care aduce probleme și ghinioane caci frecventa Universului este acum pe dimensiunea 5 și pe programul de vibrație 5 care înseamnă evoluție,iubire,empatie,pace,milă și mai ales dezvoltare spirituală,sufletească aducă cum?Simplu,sa dobândim noi cunoștințe ,virtuți iar prin rugăciuni sau meditații sa ne apropiem de Domnul Iisus ,de Dumnezeu ,de îngeri,de sfinți ,de Sfabta Maria Maica Noastră spirituală și trebuie să sa facem schimbări în bine în viața noastră acolo unde sunt bune întrucât dimensiunea a 6 care vine peste vreo 500 de ani mai încolo să ne găsească pregătiți tocmai pentru că dimensiunea a 6 reprezintă ultima șansă de perfecționare a sufletului ,de desăvârșire că în anul 3000 când va fi dimensiunea a 7 care e ultima sa fim pregătiți pentru venirea a doua a Mântuitorului Iisus care va avea loc în anul 3033.
    In anul 3033 va fi sfârșitul lumii și revenirea lui Iisus ,distrugerea pământului,Judecată Finala și apoi va fi anul 0 unde Dumneze Iisus va locui cu mântuiții pe un nou pământ adica pe o noua planeta in care nu va exista suferința deloc ci doar pace,iubire și fericire ,alaturi după cum am spus de Iisus Dumnezeu.
    Deci anul 2021 e un nou inceput in care trebuie și avem șansa să evolu,sa devenim mai buni,sa ne schimbam inimile în bine ,sa ne predam lui Iisus Hristos Regele Universului și mai ales sa incercam sa schimbam vibrația negativă produsa de ură,resentimente și frica in vibrația iubirii,recunoștinței ,păcii.
    La multi ani!
    Dumnezeu sa ne ajute să fim mai buni și mai puțin rai,păcătoși ,lacomi ,materialiști..și nu în ultimul rând Dumnezeu să ne ajute sa Îl primim în inima noastră pe Iisus Hristos ,Regele Universului și să ne punem încrederea numai și numai în El,El sa ne fie cârma vieții ,El sa ne fie alinarea,El sa ne fie singura noastra arma împotrivă râului și mai ales El sa ne fie cale,adevăr și viața.Sa nu uităm că în 3033 e cel mai probabil sa revina conform viselor se intuițiilor mele..până atunci noi nu putem decât să ne șlefuim caracterul in caracter de diamant și să ne obtinem propriile mântuiri.
    Îar in 3033 vom învia toți ,absolut toți și vom fi părtași la judecata Regelui Iisus,atunci sa vedem daca ne vom duce in noua lui Planeta pe care o va face după ce o va distruge pe actuala.,atunci sa vedem daca vom trăi cu Iisus și care suferința și durere doar cu pace dragoste și bucurie divină.

    RăspundețiȘtergere
  4. In anul 2021 in România nu va fi nici un cutremur catastrofal, nu va fi război și nici mari revolte. Dumnezeu mi-a arătat in această noapte, după ce m-am rugat, toate evenimentele ce vor fi in 2021, tocmai ca să transmit poporului nostru.,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti s-a aratat "dictatura evreiasca" a iudeo-masonilor,jidanilor,khazarilor si iezuitilor instaurata in Romania dupa 1989???

      Ștergere
    2. Pai, hai sa le transmiți.....

      Ștergere
    3. 21.22 cine-a tras in noi?
      Eu te cred,ai mai zis niste lucruri linistitoare.
      Nici seceta nu va fi,asa ai mai spus,asa e?

      Ștergere
    4. Anonim 21:22, pai, spune-ne si nouă, ce ne așteaptă în acest an. Doar acesta este scopul pentru care citim mesajele de pe acest blog. Să facem schimb de previziuni de viitor. Sau nu!

      Ștergere
  5. pt an 02 ian 16:59 sunt ANONIM 5-si gandesc asa-sf ARSENIE BOCA nu a scris niciodata despre viziunile sale ALTII AU SCRIS MARTURISIND ce a spus verbal -asa si cei mai multi sfinti- LA MULTI ANI ! crestini, sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere