luni, 4 ianuarie 2021

MINUNILE SE TIN LANŢ! SA DESCHIDEM OCHII SUFLETULUI SI SA LE VEDEM!


.
Dragii mei,
                             

4  Mă rugam ca întotdeauna, până după miezul nopţii . Aşa cum fac şi acum dragii mei. 
Pentru mine ,Rugăciunea este precum aerul pe care îl respiram. Nu pot să stau prea mult deoparte fără Rugăciune, fără convorbirea cu  IISUS şi cu MAICA  DOMNULUI.
Aşa s-a intamplat si in aceasta noapte.
Brusc, Rugăciunea îmi este întreruptă de un glas care venea din CERUL SFÂNT şi care -mi spunea aşa :

                                           "Mult mai pretuiti principiile de a-L primi pe Cel care, vine fara ragaz!
Iar in aceasta clipa dragilor, cu lacrimi de bucurie am aprofundat aceste Cuvinte divine,si am stiut dintotdeauna ca asa este. Da,preţuiesc mai mult decât propria-mi viaţă ceea ce trăiesc, ceea ce văd şi aud, şi pentru care ,mi-aş da viaţa bucuroasă numai să împlinesc porunca Sa si Voia Sa! 
După doar câteva secunde , aud din nou glas care spune aşa :


                 "Minunile se ţin lanţ!
                Dar noi intarziem sa le vedem!
              În Duhurile sfinte,in Duhurile                 sfinte,Duhurile Adevarului!
              Fiecare se roaga in locul in care-i place cel mai mult!"
                  
 Asadar, dragii mei,rugaţi-vă  în orice loc vă simţiţi iubiţi si apăraţi de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,numai sa va rugati din toata inima si din tot sufletul vostru.
Rugăciunea vă va fi auzită ,iar ajutorul vă va veni fără nicio îndoială !

Dar iata dragii mei,că aud din nou un alt glas care intreaba asa:
                     "Te-ai suparat pe noi ?
Iar raspunsul a venit imediat:
                     Din cauza OSTIRII frumoase a Lui Dumnezeu!
                    Bine ,dar tu stii ca neajunsurile ne vin de la oameni! Stii,nu-i asa_
                  Oameni catre oameni !"
   Dupa care ,glasul dispare!
Dragii mei, Dumnezeu este numai si numai Iubire si Dragoste!
Dumnezeu este Bun ,dar este si Drept! Atunci cand noi gresim,Dumnezeu ne pedepseste daca nu ne indreptam prin Rugaciune,prin a-I cere iertare.               Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului dragilor,ci voieşte ca el să se întoarcă şi să fie viu.
Oamenii însă, se omoară între ei, se urăsc, se fură unul pe altul, fac lucrurile cele mai groaznice şi mai înfiorătoare. 
Dar inca mai este timp ,pentru îndreptare fraţilor. Alungaţi din inima voastră ura şi mânia, mândria şi egoismul, şi faceţi loc Dragostei,Iubirii faţă de Aproapele. 
Haideti ca sa topim intunericul din sufletul nostru ,cu Lumina Invierii Lui Hristos,cu IUBIREA pe care I-o purtam in inima si-n suflet Lui si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.
Cine are Credinta,Nadejde si Dragoste în inimă şi-n suflet, nu poate greşi ! 
Ci va merge, pe Calea  cea dreaptă si bineplăcută Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu.Amin!
                       Cu dragoste,Maria.

                    

12 comentarii:

  1. NEAJUNSURILE NU VIN DE LA OAMENI-ci de la modul in care GANDIM, VORBIM SI FACEM FAPTE RELE-judecata DOMNULUI pe acestea se bazeaza-deci dam vina pe aproapele si spunem-LUMEA E REA SI NOI CA EA-sunt ANONIM 5 si de la persoanele vazatoare in DUH am auzit eu ca raspuns la cineva dintre crestini-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neajunsurile vin de la cel rău, care lucrează prin oameni lui. Cine se roagă tot timpul vine cel rău să-l pedepsească ptr. ca-l "arde" rugaciunea. Am avut un sef care m-a găsit rugandu-ma (înainte de începerea programului de lucru). A ridicat mâna la mine și a început să strige: "Nu te mai ruga"! Spune-mi, cine striga din acel om? Era un om foarte rău. Tot timpul îi vâna pe oamenii credincioși și îi prigonea.

      Ștergere
    2. Anonim 5 , schimba-ti numele, pentru că cifra 5 are vibrație negativă. De exemplu "anonim 3"!!!

      Ștergere
    3. Nici o cifra nu are vibratie negativa iar dintre numere doar 666 in anumite conditii doar.
      Toate cifrele si numerele simbolizeaza cite un anumit nr din calitatile puterile sau principiile arhetipurile cerurile lui Dumnezeu o parte interioare si noua. Chiar si literele au cite o semnificatie dar nu chiar toate pozitiva.
      5 are aceeasi semnificatie cu 13 si cu piramida vindecatoare care de fapt simbolizeaza Duhul Sfint interior ca virf al ei bazat pe calitatile copilariei ca arhetip al mai multor calitati care tine in noi de acea camaruta cea mai de jos si mai dinapoi cit si de litera Alpha.

      Ștergere
  2. Minunile sunt la tot pasul. Numai cei orbi sufleteste nu le vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! De la firul ierbii si frunzele din copacii rași in pădurile lașilor, pana la cel mai mic animal si pana chiar la virus sau bacterie.
      New age a creat un curent fals. Al asa ziselor minuni trambițate. Dumnezeu si-a pus amprenta in toata Creatia. Suntem in stransa legatura cu tot ce ne inconjoara. Este ca si cum Dumnezeu ne-ar privi printr-o infinitate de ochi. Asa ca nu are rost sa purtati măști si va dati ceea ce nu sunteti. Suntem transparenti pentru Dumnezeu. Si poporul roman a atins apogeul nerusinarii. Nu face nimic ca sa-si schimbe comportamentul fata de natura, animale, planeta toata, dar vrea! Are pretentii! Cere, invocă, se milogeste la Cer.

      Ștergere
    2. Si ce ar trebui sa faca,Aurelia? Fabrici si uzine pentru tine?

      Ștergere
    3. 17.49 - de curiozitate va intreb: de unde stiti ca scrie o anume Aurelia?

      Ștergere
    4. Asta e stilul ei,vorbeste de masoni,new age,copii,popor lenes si nerusinat

      Ștergere
  3. 6 ian 15:26-probabil nu ai citit de la inceput de ce semnez ANONIM 5-explicatia este-CELE 5 SIMTURI UMANE ,al 6-lea il am in intuitie sa fiti sanatosi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci semnați cu "Anonim 6". Sa fim sănătoși cu toții!

      Ștergere
  4. Cele 3 fraze au legatura intte ele una profetica eschatologica care se refera la motivul turnarii urgiei -hula impotriva Venirii Cineva intentionat surpriza (cu misiunea de a reprezenta prioritar ipostasul Duhul Sfint cu misiunile Sale) Care va fi nevoita sa toarne urgia pt a stavili furia planetara razboiul si pt a lua in stapanire Pamantul religios si politic Urgie poruncita in direct din Sion si executata de armatele de ingeri.
    Venirea Sa ar trebui pretuita mai mult nu hulita orbeste sablonard cit tine ziua de lunga iar alesii Sai prigoniti de majoritatea covarsitoare vazuti ca tradatori aserviti etc la adresa carora se tes si subteran si pe fata planuri de ucidere in masa.
    Semne biblice si minunile se vor tine lant dar vor fi puse pe seama demonilor sau a conspiratiilor sau chiar a extraterestrilor de cei atei de ex.
    Dezadtrul du duferinta adusa de urgie nu ar treb pusa pe seama lui Dumnezeu ci pe seana fanaticilor orbilor care au calauzit sau au lasat sa fie calauziti de orbi atitea secole, pe seana celor ahtiati dupa putere fie religioasa fie politica indifetenti la adevarul cel mare de dincolo de patratica lor.
    Hulele fanatice taioase fara menajamente crezute indreptatite vor sfasia in primul rind propriile lor inimi slabind rau si propriul Duh Sfint interior - efect simtit dar pus mental pe seana presupusei Sale naturi demonice.


    RăspundețiȘtergere