marți, 5 ianuarie 2021

COMANDA CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT !

     Dragii mei,


Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
 
 Adevarul Duhului Sfant Vol 1
 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Este posibil ca imaginea să conţină: text
CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru contravaloarea CARTILOR :
RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

                Va multumesc din suflet !

                                  Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Exact ce spuneam,diavolul stie ca mai are putina vreme sa insele,sa minta,sa fure sa distruga si sa omoare pt ca azi l-am vazut pe Satan in forma de nor,prin doi ochi si o gura,aratand plin de furie si manie,cautand pe cine sa inghita mai repede ca un leu care rage si credeti-ma din nefericire aproape intreaga lume i se inchina balaurului Satan,peste 90% sunt ai diavolului,iar sfintii martiri,copiii avortati si oamenii si copiii ce vor rezista pana la rapirea de la final alcatuiesc un procent de maxim 10%,sa ne sfintim si sa fim dintre ei pocaindu-ne de toate pacatele si sfintindu-ne vietile!Am mai vazut un demon sau inger decazut,reprezentat prin 2 ochi si o gura care spre deosebire de Satan,avea o privire vicleana,o rautate parsiva cu care inseala oamenii sa strice cununii si sa pofteasca trupurile femeilor sau barbatilor spunand vorbele mizerabile ce e frumos si Lui Dumnezeu ii place,total fals,tot ce e bun si sfant ii place Lui Dumnezeu,acest demon care inseala prin desfranare este capetenia demonilor si oamenilor curvari denumit Asmodeu,pt ca imediat mi-a spus o voce in gand numele lui Asmodeu,care poate fi biruit cel mai usor cu rugaciuni directe catre Domnul Iisus Hristos sau catre Arhanghelul Rafael,care pe langa faptul ca e vindecator al sufletelor si al trupurilor,este si ingerul sau arhanghelul,capetenia ingerilor buni si oamenilor curati si infranati,Rafael este si arhanghelul protector sau ocrotiror al cununiilor,al casatoriilor si casniciilor!In cartea lui Tobit gasim informatii despre Arhanghelul Rafael si demonul Asmodeu!Pe langa aceste capetenii de demoni Satan si Asmodeu,am vazut pe nori si chipuri de ingeri,reprezentati prin doi ochi si o gura care unii erau ingrijorati pt toti oamenii decazuti,iar altii zambeau pt totii oamenii in proces de mantuire,Armaghedonul a inceputt de la decaderea lui Lucifer-Satan,acum ne apropiem de finalul Armaghedonului,ce se va termina pe Pamant in maxim cativa ani,cand va reveni Domnul Iisus Hristos sa judece cu dreptate toti demonii si oamenii rai vii si morti,si pt ai trimite in chinurile vesnice si lacul de foc vesnic!Vor fi judecati si ingerii si oamenii buni vii si morti,dar toti aceia vor fi raplatiti vesnic in Rai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum sunt doar 2% sau maxim 3% oameni in clocot dupa implinirea Legii si Voii Lui Dumnezeu si doar daca se fac 10% pana in toamna anului 2021,cutremurul catastrofal in Romania va fi amanat pana la jumatatea necazului final,adica pana in 2024 sau 2025 doar daca din cei 20% sau 30% de oameni caldicei din Romania,adica din toti oamenii cu inima impartita sa-l ageaga macar 7% sau 8 % din oameni si sau copii pe Domnul Iisus Hristos si sa persevereze in clocot pe calea Sa in pocainta de toate pacatele si in sfintenie in implinirea tuturor poruncilor si a Sabatelor Tatalui Ceresc Elohim,Iehova,Adonai,Iahve,Iah Dumnezeu,si in implinirea a macar una din cele 9 Fericiri Dumnezeiesti explicate de Domnul Iisus Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=Q8hWeXNFi_U Asteroid de peste 400 de metri fiind cu cateva zeci de metri mai mare ca Apophis va trece maine pe langa Pamant!

    RăspundețiȘtergere
  4. Viituri si inundații exact cum au anunţat din timp specialiștii!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Traiasca RUSIA !?!?

    Kremlinul anunță că Vladimir Putin şi Angela Merkel au discutat despre o posibilă producţie comună de vaccinuri

    Vaccinarea populaţiei ruse cu vaccinul Sputnik V a demarat la începutul lui decembrie şi loturi cu doze de vaccin au fost trimise în Belarus, Serbia şi Argentina.

    India ar urma să ajute la producţia a 100 de milioane de doze de Sputnik V şi parteneriate au fost semnate cu Brazilia, China şi Coreea de Sud.

    TRAIASCA RUSIA !?!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Fecioara Maria a anuntat omenirea ca e gata sa inceapa misiunea ca comantuitoare in planul divin si se va alatura celorlalti discipoli pe care ia pregatit pe acest pamant.Ii va ridica si va lucra cu acesti fii ai luminii.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://youtu.be/q7c2B_yMNys

    RăspundețiȘtergere