vineri, 22 ianuarie 2021

50 LEI TOATE CELE 3 CARTI ! COMANDA CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT !

 

COMANDA CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT !

   Dragii mei,


Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
 
 Adevarul Duhului Sfant Vol 1
 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Este posibil ca imaginea să conţină: text
CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru contravaloarea CARTILOR :
RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

                Va multumesc din suflet !

                                  Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Începe sezonul tornadelor în România. Care sunt zonele în care se produc aceste fenomene extreme și cum să ne ferim. Vom auzi de una cat de curând.
    https://www.digi24.ro/meteo/incepe-sezonul-tornadelor-in-romania-care-sunt-zonele-in-care-se-produc-aceste-fenomene-extreme-si-cum-sa-ne-ferim-1312117

    RăspundețiȘtergere
  2. Un anume domn Dobrescu(fost securist)din DNA il va omori pe printul Paul___viziunea duhului sfint.__avertisment.

    RăspundețiȘtergere
  3. În ziua de 22 Ianuarie 2021, la ora 02:59:40 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur cu magnitudinea ml 3.1, la adâncimea de 77km.

    RăspundețiȘtergere
  4. Masacru în biserică, cel puţin 750 de creştini ortodoxi au fost ucişi în Etiopia
    Potrivit Church Times UK, atacul a fost efectuat de trupele guvernului etiopian și miliția Amhara din centrul Etiopiei. Se estimează că cel puțin 1.000 de persoane se aflau în biserică în momentul atacului.
    Exact cum am spus din timp cu data de 21. Atac la biserica ortodoxa. Oculta mondiala lucrează. Ziua de 21 va rămâne ca zi neagra in istoria credinței ortodoxe. Individul care a ras pe aici acum câteva luni, sunt curios cum se simte acum? Mai este bucuros!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ca atacurile rusilor, crestin ortodocsi in Afganistan si chiar in tari ortodoxe, ca Romania, miroseau a tămaie si busuioc, nu a praf de pușcă si moarte! Romania e in NATO acum, deci părtasa la crimele facute de restul tarilor partenere asupra populatiilor civile din tarile agresate.
      Razboaiele religioase sunt fabricate cu un scop, iar crestinii au facut crime in
      " colonii", dar va place sa aratati cu degetul spre altii. Pe voi nu va mai vedeti, ca ati ajuns sa va lasati copiii prada disperarii! Fariseism scrie pe voi!

      Ștergere
    2. An. 15;41 ești acelasi an.de la 18;56,?!

      Ștergere
    3. Cei care ffac astfel de atacuri impotriva Creatiei lui Dumnezeu vor ajunge cu siguranta in iadul vesnic fara cale de intoarcere. Degeaba zic ei ca fac asta in numele credintei si au falsa impresie ca pentru crimele comise ar ajunge in Rai, ca se inseala, au mintea bolnava de rautate, nu judeca limpede! Clar ajung in iad cei care fac asa ceva!

      Ștergere
  5. https://www.romaniatv.net/tulpina-de-coronavirus-din-marea-britanie-confirmata-la-doi-bucuresteni_5214718.html

    RăspundețiȘtergere