vineri, 1 ianuarie 2021

O EXPLOZIE, CA LA O CENTRALA NUCLEARA !

                                     31 Decembrie 2020,ora 6,11 !


                           Dragii mei,


În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitare,si astfel,vad inspre Apus un loc in care are loc o Explozie,dar nu una din care sa iese foc si fum negru;ci o explozie foarte puternica din care iesea un fum alb si extrem de dens.

Sau daca vreti ,ca un abur sau nori de aburi albi si extrem de densi.



Acest fum alb si dens,nu iesea linistit pe acele furnale mari,ci a facut booom ,iar atmosfera s-a umplut de nori de fum alb si dens,inalt pana la Cer.

Aud glas care spune speriat asa:

                 "No! Alas no!(vai,nu )! "           

Dragii mei,din pacate,vom auzi de o astfel de EXPLOZIE chimica!

Ce se va intampla?Numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului stie.

Noi nu putem decat ,sa ne rugam ca sa fim sanatosi si ocrotiti si sa avem Credinta fierbinte in PREA SFANTA TREIME si in MAICA DOMNULUI ,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                                  Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Poate fi si o explozie la o fabrica de ciment,esential in constructiile moderne sau alt produs inclusiv mori de griu care ca si mamaliga romaneasca pot exploda in anumite conditii.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa nu fie la o centrala atomica ..cunosc o profetie dedpre viitoare atentate jihadiste intrun viitor val simulyan cu tazboiul biblic (*gog jihadist etc) care vor contine si incendieri de mari depozite de combustibil gaz de regula incendieri care vor exista cu sigutanta in tarile din jurul Romaniei (acel cerc de foc profetit de Arsenie Boca ) care va fi unul din motivele pt care CSAT va inchide total granitele incit romanii care ajunsi la vami pt a intra sperind sa nu dureze mult adunati zile la rind in nr de zeci de mii vor fi prinsi de urjia Judecatii prin fum vulcanic acid general si gazati fiind gasiti ulterior fie morti fie pe moarte in agonie fara sanse de recuperare medicala. Automobilul propriu sau autocarul nu sint destul de etanse nici nu au destul volum de oxigen cit sa ajunga 3 zile.
    Cazarea la un motel sau hotel modern ori intoarcerea in locuinyele lor etansate cu msi multa atentie pina ttece urgia oprind si razboiul e unica solutie care le poate salva vietile.
    Urgis prin efecte va omori justitiar prima treime din populatia lumii si colatetal la fel si din celelalte doua regnuri pe alocuri chiar mai mult.
    Spiritual emotional antetior urgiei va fi atit de coplesitoate din cauza hulei planetare oarbe contra noului Sion multa lume isi va dori sa vina mai repede urgia numai sa ne scape de nebunia si stresul teribil periculos duhovniceste al blasfemiilor urii minciunilor teoriilor insailatilor larg credibile vorbelor urite fara limita incitari si laude la adresa violentei varsate cit tine ziua de lunga pe toate canalele mediatice in numele aparatii credintei si a Bisericii. Hula fiind acea prigoana de frica prigoanei aparent posibile ulterior.
    Noii primi alesi ai lui Dumnezeu fiind astfel in pericol maxim fizic cit si spiritual dar cum trebuie si ocrotiti si sa li se faca si dreptate vremea acestui mare necaz va fi scurtata prin turnarea urgiei la timp in toiul razboiului armat. Dar factiunile fanatice vor tastalmaci si acrest lucru

    RăspundețiȘtergere
  3. Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, spunea Baba Vanga

    RăspundețiȘtergere