miercuri, 5 decembrie 2018

IISUS HRISTOS PE TRONUL SĂU , IN CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI !


               2 Decembrie 2018,ora 6,38 dimineata !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,vad stand in pat cu ochii inchisi (asa vad eu mai bine
toate Minunile ),vad o SFANTA BISERICA mare înspre Sud, cu un interior ce stralucea deo Lumina aurie care venea prin peretii Sfintei Biserici.
Întai mi se arata partea stanga din interiorul Locasului sfant,care era reprezentata de SFINTII Săi,pictati dumnezeiesc de frumos.
Totul era minunat,totul era la locul lui,nimic nu lipsea,nimic nu mai trebuia adaugat.
Interiorul asa cum mi-a fost aratat semana ca doua picaturi de apă cu,CATEDRALA MANTUIRII Neamului omenesc.
Forta nevazuta,după ce mi-a aratat partea stanga a interiorului Sfintei Biserici, imi lumineaza acum Sfantul Altar cu tot cu,Catapeteasma ,tot de la stanga la dreapta.


Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI

Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI
Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI.

Părea ca tot interiorul Sfintei Biserici,era imbracat in aur.asa de tare stralucea.
In dreapta din faţa Usilor Imparatesti Il vad pe Domnul nostru Iisus Hristos in carne si oase,stand pe un Tron inalt,ca la JUDECATA particulara. 
Sfanta Biserica era plina de credinciosi care priveau la MANTUITORUL si la SFINTII SĂI care Il inconjurau.
                  Image result for IISUS PE TRON.

Fara nicio indoiala dragilor, Sfanta Biserica in care IISUS HRISTOS statea pe scaunul de Judecata,era interiorul (terminat ca lucru )Sfintei CATEDRALE a MANTUIRII Neamului.
Asa cum straluceste de lumina aurie CATAPETEASMA Sfintei Catedrale, tot la fel straluceau si peretii  care erau la gata,din punct de vedere al picturii.

Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI IMAGINI.
Nimeni din  cei foarte multi prezenti in Sfanta Catedrala, nimeni nu clipea macar,toate privirile erau spre IISUS HRISTOS !
O Lumina aurie,orbitor de stralucitaore invadase Locasul sfant, iar linistea divina se asternuse in orisice coltisor.
IISUS HRISTOS fratilor,era pe Scaunul judecatii particulare,avand in Mana Sa,Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie Cereasca.
Asadar fratilor, sa nu mai aruncam cu piatra in CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI, sa nu mai cartim ca s-au cheltuit multi bani,din care se puteau face spitale. Dar oare,vrem sa fim un popor bolnav,sau vrem sa avem plin sufletul de Lumina Invierii Lui Hristos?
Ce tot se tipa in gura mare,ca vrem spitale?
Nu vrem spitale,avem destule! Si cu ajutorul Lui Dumnezeu si al MAICII DOMNULUI vor fi si acestea înbunatatite, aduse la nivel european ca aparatura. Medici avem foarte buni, doar sa le asiguram totul acolo unde ei isi desfasoara activitatea.
SFANTA CATEDRALA a MANTUIRII NEAMULUI,s-a ridicat numai cu Voia,cu Puterea si cu Ajutorul Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.
Ridicarea Locasului sfant,a fost hotarat de Dumnezeu cu multi ani in urma, si nicidecum nu a fost un moft al BOR.
Cei care au hulit si criticat acest Sfant locas al Catedralei Mantuirii Neamului, sa nu o mai faca niciodata, si sa mearga la PARINTELE duhovnic ca sa se spovedeasca,ca sa ia iertare pentru păcatele pe care si le-a atras prin ură si prin tot felul de cuvinte jignitoare ,varsate cu venin asupra BISERICII LUI HRISTOS si a PREOTILOR SĂI.
Va veni vremea,si nu este departe,cand vom bate la USILE SFINTELOR BISERICI a LUI HRISTOS,si nimeni nu ne va putea deschide,deoarece, vor fi zavorate.
Vom cauta sa ne ascundem de Apocalipsa care va veni,si nu vom avea unde. Vom cere Pămantului sa se deschida ca sa intram de vii in el,dar Pămantul nu se va deschide. Si vom fi lasati pe dinafara in mana vrajmasului care,ne va chinui trupul si sufletul.
Sa ne intarim in Credinta fratilor, sa iubim BISERICA LUI HRISTOS, sa respectam PORUNCILE DOMNULUI  si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                       
                     Cu dragoste,Maria.


60 de comentarii:

  1. Doamne Isuse Cristoase! te rog vino si ocroteste Romania! vezi cum este batjocorita si tradata tocmai de catre cei care ar trebui sa o protejeze si sa o apere. Doamne vino odata te rog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu dispera, draga an.22.48., vor veni si timpuri mai bune in tara, Romania va renaste, vei vedea...Va fi din nou un loc frumos in care sa traiesti, sa-ti cresti copiii...Totul va fi asa cum trebuie sa fie...

      Ștergere
    2. ROMANIA ESTE TARA LUI IISUS HRISTOS!

      Doamne,iarta-i pe toti cei care nu cred in profetiile Duhului Sfant,scrise de doamna Maria.Doamne,din 2012,ne pregatesti pe noi si tara noastra,fara voia noastra.Ma doare sufletul,ca multi nu cred,dar minuni primim in fiecare zi,si nu stim sa ne bucuram si sa iti multumim.Doamne,iarta-i si pe preotii care nu cred,ca Romania va fi Noul Ierusalim,si scaunul de judecata a omenirii,este Catedrala Mantuirii Neamului,din Bucuresti.

      Ștergere
  2. ????????????????????????????????????????!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iisus va veni in curand la Bucuresti la Catedrala Mîntuirii Neamului asa cum ati vazut dvs.de asta este construită pentru tronul care va fi instalat in aceasta catedrala special amenajat pentru regele Iisus.Aici va fi sala tronului si scaunul de domnie la Bucuresti Noul Ierusalim.In sfarsit acum credeti pentru ca mesajele va confirmă,inainte nici nu vroiati sa credeti aceasta variantă.Si am mai scris asta in alte comentarii dar nu ati crezut..

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria draga, ăștia de hulesc Catedrala sunt fără minte. Cind Băsescu a închis spitalele, a tăiat lefurile, n au ieșit în str. Sa ceara socoteala. Nu mor caii cind vor ciinii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.27 daca erai nemultumita trebuia sa iesi tu in strada, nu sa arati cu degetul spre ceilalti! Numai la bani iti este gandul, sa-ti dea si sa-ti tot dea. Ceea ce deosebeste pe cei care ies in strada acum de persoana ta este faptul ca pe tine te doare doar de pensia si salariul taiat in timp ce, cei pe care ii hulesti ies in strada pentru legi corecte, adevar si lupta impotriva coruptiei care s-a extins in toate institutiile.Deci s-a iesit in strada pentru respectarea unor principii si nu pentru pensii si salarii marite tot din banii nostri!Pricepusi, unknown? Bun id ti-ai ales!

      Ștergere
  5. Maria draga, ăștia de hulesc Catedrala sunt fără minte. Cind Băsescu a închis spitalele, a tăiat lefurile, n au ieșit în str. Sa ceara socoteala. Nu mor caii cind vor ciinii!

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=jx4k8-kKDF4&list=RD3T_voLvrIHA&index=27

    RăspundețiȘtergere
  7. 21-22 ianuarie o luna de singe conform unei profetii preluata de un preot crestin american-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.youtube.com/watch?v=SdWA3Ppsr8A&list=RD3T_voLvrIHA&index=27

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=PvYd0W9mOlQ&index=27&list=RD3T_voLvrIHA

    RăspundețiȘtergere
  10. Vino Isus fa judecată dreaptă. Amin.5-11-2018

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.youtube.com/watch?v=UpuvZ99Fz98&list=RD3T_voLvrIHA&index=27

    RăspundețiȘtergere
  12. parca spuneati ca ELODIA este zidita intr-o casa -v-ati razgandit este agatata intr-un copac-mare mirare nuuuu !?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim6 decembrie 2018, 02:26

      Da, ELODIA este zidita intr-un perete alb, la o casa de la tara.
      Nu pot opri PRESA ca sa nu mai caute in ARHIA BLOGULUII DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, si iau de-acolo tot cei ei doresc ca sa poata aiba cat mai mult publicitate. Am ramas si eu uimita ca au gasit un articol in care un TRUP necunoscut mie,dar despre care am scris ca era infasurat intr-un sac de plastic si atarnat in copac. Dar.in niciun caz ,nu are legatura cu CAZUL ELODIA GHINESCU ! ELODIA este zidita in peretele casei de la TARA ,asa cum am scris adeseori. Nu am nicio vina,ca altii incearca sa gaseasca altceva si spun de la ei ce vor. Cu drag !

      Ștergere
  13. Nu stiu ce sa zic, imi aminteste de vitelul de aur, toata opulenta si stralucirea, poate ca suntem noi prea mici si nu intelegem ce ar trebui, ideea era chemarea , e ca o Arca a lui Noe aceasta Catedrala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fiecare interpreteaza cum vrea,cum poate,cat il duce mintea-sufletul. Tu ai liberul arbitru sa o vezi "ca o Arca a lui Noe"
      Noi o vedem ca o BINECUVANTARE CEREASCA pentru poporul roman.

      Ștergere
  14. Bunul Dumnezeu vine la fiecare liturghie, bate la ușă , noi nu îl primim, noi nu avem credinta. Nu mai căutați acolo unde nu trebuie, nu va mai lasati duși în eroare, ce tot așteptați , de ce nu il vedeti pe Dumnezeu în inimile voastre, este atat de aproape de voi si face minuni, DE CE NU VEDETI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07.07 Bravo! Cu adevarat, cuvintele tale vin de la Dumnezeu si din credinta adevarata! Bravo!

      Ștergere
    2. 07:07, 👏👏👏👏👏👏👏👏!

      Ștergere
  15. Blogul acesta a devenit cea mai buna unealta de Relatii Publice a Bisericii Ortodoxe Romane si un varf de lance a perspectivei traditionale romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Asta cu catedrala e ca si cu America. .. cand ai zis ca castiga Clinton. Lui Dumnezeu nu-i trebuie biserici poleite in aur pe spatele credinciosilor ci suflete de aur pure.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08.27 Bravooo! Asa este!

      Ștergere
    2. 8:27 CORECT. ISUS a fost mereu modest nu a cautat niciodata fastul plus ca nu are religie. Dar imi racesc gura degeaba una stie una zice.

      Ștergere
  17. Doamna Maria Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de acest popor minunat care il iubeste pe Dumnezeu.
    Mai sunt si uscaturi ca peste tot in lume.
    Pacat ca sunt oameni care vor sa faca ceva bun si nu sunt lasati sa faca.
    Ma uitam la stiri cum a fost ieri in Parlamentul Romaniei un circ in toata regula din partea opozitiei care nu fac alceva decit sa blocheze Romania in frunte cu presedintele Statului.
    Mai fratilor lasati oamenii sa faca treaba pentru care sunt investiti si alesi prin vot de poporul roman.
    Avem noi grija s-ai sanctionam la alegerile viitoare asa ca dati dovada de oameni cu scaun la cap si nu va mai cramponati ca faceti rau poporului roman pentru orgoliile voastre.
    Ma rog Bunului Dumnezeu s-a le dea mintea de pe urma.
    Cu mult drag doamna Maria si ce pot sa zic.
    VINO DOAMNE LA POPORUL TAU ALES!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08.44 nu credeam ca cineva poate spune atatea prostii in atat de putine cuvinte! Mai bine taceai, asa ti-ai mai facut niste pacate consolidand minciuna gaunoasa de la varful statului!Adica sa lasam hotii sa-si faca treaba, sa fure si sa distruga si ce-a mai ramas din tara!La cat sunt de inversunati,nu se stie daca nu vor stramba atat de tare legea electorala incat sa iasa tot ei impotriva vointei poporului! Femeiee, cand te vei trezi cu pensia taiata pentru ca s-a ajuns la fundul sacului sa nu vii sa bocesti pe aici ca s-a suparat Dumnezeu pe noi! Va da in cap si tot cu PSD muriti de gat! Parca v-au facut farmece!

      Ștergere
    2. 18:58, subscriu! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  18. Mulțumiri din inimă doamnei Maria pentru toată osteneala care şi-o dă pentru om şi în mod stăruitor pentru români. Deşi suntem dezbinați, nu ştim sa fim în armonie (aceasta este menirea îngerilor, a puterilor cereşti ale Domnului Dumnezeu), nici măcar prin cuvânt, dar atunci cum vom fi în faptă... totuşi în această vâltoare, doamna Maria continuă să ne insufle pace, nădejde, bucuria purtării de grija a Domnului pentru fiecare...chemare blândă, răbdătoare, jertfelnică, la credință şi adevăr. Fie ca bunul Dumnezeu să o ocrotească şi toti sfinții, cu Maica Domnului iar pe noi să ne înțelepțească în răbdare, în ascultare sfântă de Cuvântul Sfintei Evanghelii. Ascult la radio Sf. Liturghia fiind la servici dar cu inima sunt acolo în cala corăbiei mântuirii, dorind semenilor mei dragostea sfântă a Domnului Iisus Hristos, a Sfântului Nicolae sărbătorit azi, fericirea de a fi mângâiați de harul sfințitor al dumnezeieştilor slujbei din toată tara.

    RăspundețiȘtergere
  19. doamna, va urmaresc zilnic cu mare interes si curiozitate. Sunteti unica! Nu incetez a ma minuna de dvs!

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi povestea cineva odata ca un doctor spaniol a operat dpi romani sot si sotie foarte rau accidentati si marturisea ca daca erau spanioli erau morti demult.si spunea ca romani au ceva special .adevarat ca niciunde nu se regaseste mai bine romanul decit in pamintul sau in tara sa natia sa traditia sa obiceiurile sale lasate din mosi stramosi.si asa cum un pom nui merge bine decit din pamintul unde provine asa si romanul nostru ce sa caute in Africa America ? Cind pamintul din care provine este Romania.va multumesc doamna Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dna Draga,

    Cand Bucurestiul va fi in ruine in urma Cutremurului facut de rusi si de Illuminuti , la ce va mai fi de folos ,,,Catedrala?..
    In locul aruncarii sutelor de milioane de euro in scopul evanghelizarii fortate prin constructia acestui ,,templu^ , mai bine ori erau demolate cladirile cu bulina, ori erau consolidate acestea, su ne-ar fi scutit de atatea pierderi de vieti omenesti..
    In final credeti ca vine cineva ontr-un oras ce va fi in ruine sa mai faca ce?...
    Si oare popii ai de cer spagi la orice infatisare :botez, defunct sau nunta desi sunt renymerati de la buget tot imbuibati si neplatitori de taxe si impozite au ramas...
    Credeti ca astfel de practici vor transforma un oras in ruine in Noul Ierusalim?

    RăspundețiȘtergere
  22. Vine Iisus.Glorie lui in vecii vecilor.Amin!

    RăspundețiȘtergere
  23. Va multummesac, d-na Maria, fiindca ceeace publicati aici gandesc ca este un raspuns la o nedumerire pe care, din insuficienta cunoastere, am exprimat-o ieri.
    Oricat de mult s-a carcotit, Catedrala Neamului este o realizare mareata, unica in aceste timpuri in care singurele uriase realizari au fost imensele averi facute prin furt din banul public, care au costat mult mai mult.
    Acolo sunt scolile si spitalele, in acele averi, nu in Catedrala!
    Cinste patriarhului Daniel care a avut energia sa o ridice!

    RăspundețiȘtergere
  24. Mă rog la Dumnezeu să-i aducă la credință şi la bunătate pe toți cei care hulesc biserica şi pe cei care o iubesc.Sunt mulți tineri dar şi vârstnici care nu ştiu ce să creada azi,sunt duşi în eroare din cauza sărăciei sau din cauza politicii. Să ne rugăm şi pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care nu cred in mesajele Duhului Sfant,nu sunt bine pregatiti spiritual,nu simt suferinta Lui IISUS HRISTOS,pe Sfanta Cruce.

      Ștergere
  25. Doamne si când ma gândesc cați oameni au criticat ridicarea bisericii unii chiar au spus ca ar trebui puse bombe sa fie distrusa.Doamne te rog iarata_i caci in neștiință de cauza au spus asta.Sincer eu am fost bucuroasa de aceasta catedrala ,niciodată nu e suficient sa facem casa Domnului cat mai mare si s-o împodobim cat mai frumos.Asta ca mulțumire si slava lui Dzeu.Sunt catolica dar ma bucur de orice lăcaș ortodox ,Iisus este același pt.toată lumea.Va iubesc si va respect pe toți.Vero

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Vero,felicitari!eu sunt ortodoxa dar cand merg in strainatate nimic nu ma impiedica sa merg intr-o biserica Catolica.Dumnezeu e unic!

      Ștergere
    2. Dumnezeu,ne iubeste pe toti la fel,numai noi il iubim diferit,si uitam de darurile Lui in fiecare zi.

      Ștergere
    3. Natural ca asa este si-i foarte bine ca mergeti.

      Ștergere
  26. Auzi draga anonim,ce zici de bogatii nostri care ne batjocoresc si ne injosesc cind iti ceri drepturile salariale si costitutionale esti dat afara din servici.Romania e batjocorita????? Clasa politica batjocoreste poporul care a ajuns la mila lor pentru o bucata de piine.si sunt peste 7.000.000 de saraci in rominia divina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fericiti cei saraci,ca a lor este imparatia cerurilor.

      Ștergere
  27. Cu dumnezeu înainte. Vino doamne iisuse, vino porumbel al păcii ,te iubesc doamne dumnezeul meu din toată inima mea din toate puterile mele și din tot sufletul meu. 🕊🕊🕊👄💋⚘🥀🌷

    RăspundețiȘtergere
  28. Tare bine ar fi fost, daca nu s.ar fi amestecat xu politica. Cea mAi mizerabila forma de a fi e sa faci politica. Dezumanizeaza si .ti intuneca mintile.
    ....
    Ceea ce se intampla incapitala, nu e sub nici un caz propice . E plina de pacate. Cine o va curati oare ?! Si cum?!

    RăspundețiȘtergere
  29. Sfanta Treime,ne va curata sufletele si tara noastra,ce scrie in Sfanta Biblie Adevarata,asa va fi foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
  30. IISUS HRISTOS N-ARE NEVOIE DE BISERICI MARETE -el are nevoie de credinta noastra din inima-se stie cum s-a nascut -ca va veni in slava! dar unde nu se stie

    RăspundețiȘtergere
  31. Iisus n-are nevoie de biserici mărețe are nevoie de sufletele noastre.Sa nu uitam ca si sufletele noastre se mântuiesc numai daca alegem biserica fie ea mica din lemn sau măreața cum e catedrala.Vero

    RăspundețiȘtergere
  32. "Christos in catedrala neamului" inseamna Constiinta Christica coborata in Constiinta omului pentru a salva acest NEAM al OMULUI,SPECIA UMANA.In Univers nu exista romani,americani,germani etc.ci oameni sau fiinte spirituale in experienta umana.Priviti din perspectiva divinitatii nu a umanitatii limitate care nu reuseste sa constientizeze natura spiritualitatii sale!Dumnezeu nu are o minte limitata ca oamenii sa sa-si separe copii asa cum credem noi.Pentru El nu exista copii buni si copii rai,ci doar individualitati care experimenteaza fiecare ce vrea si are chef,tocmai pentru a evolua ca spirite.

    Christos nu locuieste intr-o cladire, ci in inimile voastre.Acolo cautati-L!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si acum 2000 de ani Isus le vorbea de reconstruirea templului in 3 zile (invierea) si preotii au inteles ceva despre ziduri.
      Au trecut 2000 de ani degeaba, preotii au tot mentalitatea de VT.
      Se si imbraca ca preotii templului.

      NT are mai multe versete in care specifica ca omul este templul lui Dumnezeu.

      Da, ai scris bine, acesta este mesajul Noului Testament.
      Dar NT si invatatura Cristica vor dispare odata cu Biserica unica ecumenica, pentru ca invatatura NT nu a prins nici la asa zis crestini, nu are cum sa fie adoptata de ceilalti.

      Ștergere
  33. 18;30,credinta ta ca cei saraci vor mosteni imparatia cerurilor,te va tine departe de aceasta.Daca nu descoperiti imparatia Divinului care se afla in interiorul vostru, aici in viata pe Pamant,n-o veti gasi nici dupa moartea corpului

    18;04,mintile intunecate conduse de EGO,ne dezumanizeaza.Atata timp cat judecam semenii si-i etichetam suntem dezimanizati,omorandu-ne spiritul cu fiecare judecata pe care o facem.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai grav decât atât este sa spui ca "cei saraci cu duhul" vor mosteni imparatia cerului.
      Cu alte cuvinte, daca suntem dupa chipul si asemănarea lui Dumnezeu, l-am făcut si pe Dumnezeu prost.

      Ștergere
  34. CINE NU SE IUBESTE PE SINE INSUSI NU POATE DARUI IUBIRE CELORLATI,FIINDCA NU O ARE.IAR CINE NU DARUIESTE IUBIRE NU-L IUBESTE PE DUMNEZEU.ACESTA ESTE omul CARE ISI IUBESTE EGO-UL MAI PRESUS DE ORICE.

    Ego-ul este partea intunecata a omului.Intuitia este partea luminoasa.Sinele divin din om este echilibrul acestor doua parti.Cine atinge acest echilibru si-a desavarsit Sinele,adica s-a mantuit,sau a fost imbratisat de Dumnezeu.

    IUBIREA DE SINE ESTE IUBIREA DE DUMNEZEU. Nu confundati cu egoismul care se iubeste doar pe sine nu si pe ceilalti.Iar cand isi arata iubirea o face doar pentru interesul de a-si satisface nevoile.Vi se pare cunoascuta iubirea in care aveti pretentia sa fiti iubiti? Eiii,cine credeti ca iubeste aici?A cui iubire manifestati?Invatati sa faci diferenta,dar mai ales invatati sa va observati propriul Ego,fiindca-i maiestru in a se deghiza si manifesta!Nu trebuie renegat ci doar supravegheat, recunoscut si integrat fiindca-i parte din voi,care va ajuta sa experimentati experientele individuale.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este, " iubeste pe ceilalti ca pe tine insusi ",
      problema este ca daca nu te iubesti pe tine, nu poti iubi si pe altui.

      Ștergere
  35. D-NA MARIA-justitia nu are nici un interes sa descopere ramasitele Elodiei-ea a fost implicata in dosare murdare poate ca facea parte din mafie asadar adevarul e departe

    RăspundețiȘtergere
  36. Catedrala este un simbol pentru credinta noastra comuna si o afirmare a unitatii,tariei si demnitatii acestui popor.Mantuitorul ne face o deosebita cinste daca vine in acest lacas.Sigur ca exista o constructie spirituala interioara,pentru constientizarea sinelui si armonizarea deplina a fiintei,aceasta nu exclude experimentarea in concret,in aceste dimensiuni,doar pentru aceasta suntem aici.Exista o biserica interioara,in sufletul fiecaruia,exista una la nivel de colectivitate si exista edificii,in plan fizic,avand un rol bine determinat.Si nu,nu trebuie sa fie neaparat mici si sarace,desi poti afla si in orice loc modest credinta.Dar Dumnezeu merita sa aratam toata priceperea si arta noastra in ridicarea unui lacas frumos pentru Creatorul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  37. Si daca Bucurestiul va fi in ruine,nicio grija,se va ridica altul.Desi,nu stiu de ce insistam sa construim pe solul asta moale si nu s-a mutat capitala la Targoviste.

    RăspundețiȘtergere
  38. Pentru cei care se plang ca nu sunt spitale sau dotari pentru spitale,nu uitati ca exista fond separat pentru sanatate,noi toti platim,si nu putin,pentru asigurari de sanatate.Ce se face cu acesti bani nu s-a lamurit niciodata pe deplin.

    RăspundețiȘtergere
  39. Fondul de sanatate se foloseste pt orice altceva... inclusiv catedrale...

    RăspundețiȘtergere