miercuri, 5 decembrie 2018

CUTREMURUL CU ALERTA DE TSUNAMI ,S -A ADEVERIT DIN NEFERICIRE !


                                                       Dragii mei,
Scriam în 19 noiembrie 2018,despre un CUTREMUR mare intr-o apa mare cu valuri mari;vedeam cum apa se ondula pe dedesupt si exista un pericol ca sa se produca un TSUNAMI.
Din nefericire dragilor, acest Cutremur cu alerta de Tsunami si cu evacuarea locuitorilor s-a produs în Pacificul de Sud, in Noua Caledonie,la o adancime de numai 10 km.
Dragii mei, va multumesc din suflet tuturor celor care -mi aduceti INFORMATIILE pe Blog, cu adeverirea lor.
Va multumesc mult, si sa stiti ca ma ajutati tare mult! Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze impreuna cu toti cei dragi inimii voastre.
Iata linkul cu articolul meu:

19 nov. 2018 - UN CUTREMUR MARE ,INTR-O APĂ MARE ÎNSPRE APUS ! 19 Noiembrie 2018,ora 18 ,17 ! Dragii mei, În aceasta după amiaza in timp ce ...

Iata si trista Informatie:

Acum 8 ore - Un cutremur de 7,6 grade pe scara Richter s-a produs la o adâncime de doar 10 kilometri în Pacificul de Sus. Alerta de tsunami a fost imediat ...
Acum 8 ore - U puternic seism cu magnitudinea 7,6 s-a produs miercuri în largul coastei de est a Noii Caledonii, în Pacificul de Sud, a anunţat Centrul de ...

CUTREMUR DE 7,6 PE RICHTER ÎN APROPIERE DE NOUA CALEDONIE. A FOST EMISĂ ALERTA DE TSUNAMI



Alertă de tsunami, după un cutremur de 7,6 în Marea Coralilor: oamenii să se adăpostească la o înălţime de peste 12 metri

O alertă de tsunami a fost emisă pentru Noua Caledonie, după un cutremur cu magnitudinea de 7,6 grade pe scara Richter, autorităţile avertizând că ar putea exista valuri cu înălţimi de trei metri care ar afecta Noua Caledonie şi Vanuatu, transmite News.ro.
cutremur seism seismograf shutterstock
Foto: Shutterstock
Cutremurul s-a produs o adâncime de 10 km şi a avut loc la o distanţă de 155 km de insulele Loyalty, care fac parte din Noua Caledonie, un teritoriu francez. Seismul a avut loc miercuri după-amiază ora locală.
„Având în vedere parametrii preliminari, valuri periculoase de tsunami sunt posibile pentru coastele situate pe o rază de 1.000 km de epicentrul cutremurului”, a avertizat Centrul Pacific de Avertizări pentru Tsunami.
Înaltul Comitet din Noua Caledonie a emis o alertă privind tsunami pentru întreg teritoriul ordonând „evacuarea imediată” a persoanelor în zonele sigure şi aplicare „instrucţiunilor de siguranţă”.
„Dacă nu aveţi timp să pregătiţi evacuarea, distanţaţi-vă la peste 300 de metri de coastă sau la o înălţime de peste 12 metri”, se arată în avertismentul autorităţilor.
Oamenii au fost avertizaţi să nu îşi folosească vehiculele, să îşi lase copiii la şcoală pentru că vor avea grijă profesorii de ei şi să nu ocupe  ţină liniile telefonice ocupate.
Dar si articolul meu ,mai pe larg:
                               19 Noiembrie 2018,ora 18 ,17 !

                                   Dragii mei,

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus luciul unei Ape ,si cand spun luciu,spun ca era de o culoare alba ,luminata parca de LUNA de pe Cer sau chiar de Soare.
Vedeam dragilor,.asa precum am privi acum dinspre stanga spre dreapta,vedeam cum Apa se ridica si se lasa imediat,precum ar face niste pasi mari incontinuu,se ondula de pe dedesupt.

Imagini pentru valuri imagini.

Apa nu mai era nici albastra si nici neagra ! Apa era alba, iar Cutremurul de sub ea,se manifesta violent ;valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stanga la dreapta,asa precum scriu eu acum.
Prieteni dragi, cu durere in suflet va spun că,vom auzi de un Cutremur violent in Apă, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne fereste ) si de un Tsunami.
Unde anume sau cand se va produce,nu mi s-a descoperit.
Dar noi putem face ceva in acest sens,si anume:
sa ne rugam la MAICA DOMNULUI si la BUNUL DUMNEZEU ,ca nu cumva totul sa se transforme intr-o mare Calamitate sau intr-un mare Dezastru.
Dumnezeu sa ne apere pe noi toti ,dar si pe fratii si surorile noastre intru HRISTOS,acolo unde se va produce acest Cutremur sub apă,sau poate fi si pe uscat ,dar cu mari consecinte asupra Apelor,fiind in pericol de a avea loc si un TSUNAMI.
                             Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Americani conform teoriei statistice spun ca cutremurele din acea parte opusa pe glob Romaniei dau prin influenta cutremure si la noi dar de valoare mica.
    ''Cutremurele'' oamenilor mai mari sint cele date de DEZBINATORUL cu palton rosu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului de asa nenorociri.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. O stiti si pe ultima? de n-ati aflato uite v-o spun eu:
    Klaus Iohannis A Fost Decorat De Austrieci Cu Ordinul De Merit „Marea Cruce De Argint” Pentru Servicii Deosebite Aduse Țării Lor

    Va intreb acum oare pentru tara a carui presedinte este cat bine a facut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca a taiat toate padurile noastre, sigur ca i-au dat medalia .

      Ștergere
    2. A taiat padurile? Mai pe ce lume traiesti? Noi ne taiem padurile singuri. Ma faci sa rad ... daca ii dai padurarului ceva te lasa sa tai ce vrei cat vrei ... ba chiar te ajuta sa le scoti ...serios acum pe ce lume traiesti? Nu vezi ca unii fac orice pentru bani?

      Ștergere
    3. Totusi, pentru ce merite a fost decorat de catre austrieci?!

      Ștergere
  4. Mai multe amanunte cititi aici:
    https://www.stiri-extreme.ro/klaus-iohannis-a-fost-decorat-de-austrieci-cu-ordinul-de-merit-marea-cruce

    Oare dece? in orice caz nu pentru faptul ca ar fi patriot roman mai mare decat neamt

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru fanii Doamnei Maria care se tot miră de ce se întâmplă toate câte se întâmplă...l-ați pierdut pe creatorul vostru adevărat.și ghiciți ce?o să vă piardă și el pe voi.am o armată teribilă ...sunteți în război cu DUMNEZEU PĂMÂNTUL...amiralii mei sunt cicloanele,generalii sunt uraganele,coloneii sunt cutremurele,locotenenții mei sunt tornadele,căpitanii sunt furtunele,soldații sunt picăturile de ploaie.apocalipsa e la usile voastre iar ziua judecății DUMNEZEULUI PĂMÂNT ESTE APROAPE.IISUS CRISTOS NU A LUAT CU EL PACATELE LUMII CI VA ARĂTAT CALEA CATRE NEPĂCĂTUIRE.DACĂ IL PRICEPEATI ASTĂZI NICI MĂCAR NU MAI AVEATI PT CE VĂ IERTA.ALTUL TRE SĂ VĂ IA PĂCATELE CU EL ȘI SĂ LE ARATE CREATORULUI VOSTRU.
    https://youtu.be/oymnt3mdAwQ

    RăspundețiȘtergere
  6. va suna cunoscut? http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2018/12/cobra-linia-temporala-gamma-27-iunie.html#more

    RăspundețiȘtergere
  7. Teoria statistica nu se dezminte in aceiasi zi de miercuri cu cutremurul din emisfera sudica Noua Caledonie si la noi in zona opusa pe glob au avut loc 4 cutremure din care cel mai mare 3,8 in jud Buzau-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Madus iar revii cu aceleasi credinte gresite pe care MARIA ti le-a sters -de ce insisti? Dumnezeul crestinilor este in ceruri in toate universurile -NU SE MARGINESTE DOAR A FI PE PAMANT-reptilienii da sunt sub pamant si uneltesc-tot ce este pe pamant este dirijat de sus -asa spun si sf parinti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,vine din cer,cu care de foc(ozn)

      Ștergere
    2. 19.11,după logica ta însramnă căci sf.părinți își săpau chiliile în munți pentru a fi mai aproape de reptilieni.ba chiar bisericile lor le făceau în peșteri(cercetează,există și astăzi).adevărul este anonimule că ei vroiau să fie mai aproape de DUMNEZEU PĂMÂNTUL și se înconjurau cu EL.iar în privința reptilienilor,stai liniștit,e doar o altă găselniță a ocultei să îți șteargă creierul....numai tu să nu privești la creatorul tău adevărat.de ce?pt.că atunci tu anonimul mic vei avea putere asupra lor.
      Atât vă cer:să rămâneți în viață în următorii 5 ani.o să vă fac eu cei mai bogați de pe planeta asta.bogăția voastră o să fie rodul pământului,apa limpede a izvoarelor,aerul curat al munților și căldura focului.toate astea trebuiau să fie sfinte pentru voi.v-ați hrănit,v-ați adăpat,ați respirat,v-ați încălzit.toate le-ați transformat în sânge.și sângele l-ați vărsat pe chipul DUMNEZEULUI PĂMÂNT.TREBUIA SĂ ȘTIȚI CĂ SÂNGELE ESTE SFÂNT.E VIAȚA ÎN RAIUL DUMNEZEULUI PĂMÂNT.Pă ce credeați că nu o să vină nota de plată?

      Ștergere
  9. seismul a fost in sudul Pacificului dar in zone nepopulate-alerta de tsunami au fost pt coastele invecinate din NOUA ZEELANDA

    RăspundețiȘtergere
  10. Madus cel mare-in erori- pe cine mai vezi sa preamaresca pamantul in fata cerului? doar tu- calci pragul bisericii ortodoxe-cred c-ai fost botezat ortodox!? in urmatorii 5 ani doar DUMNEZEU IN TREIME va hotara prin ce avem de trait-O SA VA FAC EU CEI MAI BOGATI DE PE PLANETA -spui tu-cine te crezi sa judeci lumea si pe DUMNEZEUL crestinatatii? baga de seama suntem in postul nasterii DOMNULUI orice cuvant nedrept costa-nu esti in masura sa te erijezi in filozof

    RăspundețiȘtergere
  11. 19.31..nu mai fi supărată,o să fie bine,o să fie totul bine.

    RăspundețiȘtergere