miercuri, 4 ianuarie 2017

AM VAZUT PE SFANTUL IOAN BOTEZATORUL, BOTEZÂND ÎN RÂUL IORDAN !

AM FOST DUSĂ ÎN TIMP, CU 2000 DE ANI ÎN URMĂ , ŞI AM VĂZUT LIVE , CUM BOTEZA SFÂNTUL PROOROC IOAN , ÎN RÂUL IORDAN ! 
                                        5 Ianuarie 2014 !
                                                Dragii mei,
  Din dragoste şi preţuire pentru voi cititorii Blogului , si pentru Semenii nostri în general, am readus aici, articolul din Ianuarie 2014, în care am scris, cum am trăit Live, Botezul săvârşit de Ioan, în Apa Iordanului ! Citiţi, minunaţi- vă si vă bucuraţi !

 ŞI L - AM VĂZUT PE SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL , CUM BOTEZA ÎN RÂUL IORDAN ! OAMENII , INTRAU UNUL CÂTE UNUL ÎN APA IORDANULUI , ŞI PRIMEAU BOTEZUL , DE LA SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL !                     Noapte de 7 ianuarie 2014 , ora 2,oo !

 Eram obosită şi m-am culcat pe la 12 noaptea. Am adormit şi pe la ceasul două din noapte, somnul meu este topit de LUMINA albă strălucitoare, care m-a trezit . Dar nu deschid ochii, căci vedeam un CER frumos de ziuă, un CER senin şi sub CER, jos pe Pământ , se întâmplă O MARE MINUNE DUMNEZEIASCĂ! 
Şi sunt dragii mei ,lângă o APĂ mare curgătoare, care are culoarea CERULUI senin. 
Eu mă aflu în aer , chiar deasupra Apei, şi pe malul acestei APE limpezi,şi curgătoare ,de culoarea CERULUI SENIN, văd o mulţime de oameni care aşteaptă să intre ,în APA IORDANULUI. Într-o clipă, sunt dusă chiar pe marginea APEI IORDANULUI ! Căci ,IORDANUL era această APĂ de culoarea CERULUI senin ! În mijlocul APEI limpezi ca lacrima, este SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL ! 
El era îmbrăcat în veşminte albastre catifelate ,precum şi cu un alt veşmânt sub acesta albastru, care avea culoarea roşie spre grena, tot catifelat. 
 SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL, arăta la CHIP, exact cum îl cunoaştem noi din SFÂNTA ICOANĂ a SA ! Sfântul Ioan Botezătorul se apleacă şi cu mâna Sa dreaptă , ia APĂ din IORDAN în căuşul palmei Sale, şi toarnă peste crestetul fiecărui om ,care vine la el. Cei care doreau a se boteza, intrau ăn Apă ,unul câte unul ! Aud Glas puternic ! Acest glas, era glasul SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL ,care spunea aşa :

 "ŞI VĂ BOTEZ ! ŞI VĂ BOTEZ ! 

 (iar un alt glas, strigă cu bucurie ):

 CU ACESTE CUVINTE DOAMNE, MĂ BOTEZ ÎN APA IORDANULUI ! 

 ŞI MĂ BOTEZ ! ŞI MĂ BOTEZ "

 Şi văd în continuare , în mijlocul APEI IORDANULUI, pe SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL ,în aceleaşi veşminte albastre, şi cu un alt veşmânt maro spre grena pe sub cel albastru. CERUL de deasupra RÂULUI IORDAN, strălucea ca o oglindă, şi chiar se oglindea în APA IORDANULUI ,astfel încât, APA IORDANULUI devenise bleu-albastră ,precum CERUL senin de deasupra ei. 
O RAZĂ aurie ca de Soare, venea din CERUL SFÂNT, până la MÂNA SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL, care, cu căuşul palmei Sale , vărsa apă pe creştetul fiecărui om, care intra în APA IORDANULUI; pe creştetul fiecărui credincios, ce dorea ca să se boteze. 
 Această RAZĂ aurie, mai strălucitoare decât Soarele de pe Cer, era ca o SCARĂ, între CER şi Pământ , şi care Scară, a rămas aşa, atâta timp cât , SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL BOTEZA pe credincioşi. 
Când APA din palma SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL , se revărsa pe crestetul celui care primea BOTEZUL, LUMINA AURIE se aşeza în aceeaşi clipă , pe creştetul celui care se boteza de IOAN BOTEZĂTORUL! Iar creştetul celui botezat , strălucea în acea clipă,precum Soarele de pe CER. 
 Era O LUMINĂ puternică, orbitor de strălucitoare ce stătea lipită de crestetul celui botezat ! Iar RAZA aurie, care unea CERUL cu Mâna SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL, a rămas în permanenţă ca O PUNTE de Soare, atâta timp cât ,SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL boteza.
 Şi apa care era revărsată , pe creştetul fiecăruia care se boteza, era acoperită imediat (ca o pecete, ca un sigiliu), de LUMINA aurie, orbitor de strălucitoare. De pe fruntea celor care se botezau, curgea apă, iar pe creştet , le strălucea LUMINA aurie, care acoperea APA din Mâna lui IOAN BOTEZĂTORUL ! 
Se aude UN GLAS din CER, care a spus ceva ce m-a uimit şi mai tare :
 "ŞI FĂCĂTORUL DE MINUNI NICOLAE......"! Şi glasul s-a întrerupt, iar eu văd în continuare RAZA aurie ,ce coborâse până pe Mâna SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL, care continua să boteze cu APĂ din Iordan, pe oamenii care intrau , rând pe rând în APĂ . Vedeam Raza care strălucea ,precum LUMINA aurie, care pecetluia apa de pe creştetul fiecăruia, care se boteza. Se alipea de creştetul celui botezat, şi acolo stătea şi strălucea, până ce ieşea din APA IORDANULUI. Dacă de jur împrejurul IORDANULUI, totul părea de domeniul firescului, în IORDAN şi deasupra IORDANULUI, LUMINA aurie a LUI DUMNEZEU, despicase CERUL în două, şi se revărsa peste IOAN BOTEZĂTORUL, şi pecetluia BOTEZUL LUI IOAN, dat credincioşilor prin Mâna Sa ! Totul era strălucire, totul era MINUNE DUMNEZEIASCĂ ! Din CER, coborau până pe Pământ,CÂNTECELE ÎNGERILOR lui DUMNEZEU ! Aşa cum auzim vara, într-o poeniţă murmur de cântec de păsărele, tot aşa ,se auzea Glasul ÎNGERILOR lui DUMNEZEU , precum şi murmurul APEI IORDANULUI care curgea la vale, care era limpede şi strălucitoare, ca de oglindă. La Soare ne putem uita, dar la CERUL care s-a deschis deasupra IORDANULUI ,deasupra SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL, nu ne-am fi putut uita, deoarece ,era ORBITOR de strălucitor ! Şi asta se întâmpla, numai deasupra APEI IORDANULUI, numai pe locul , unde BOTEZA SFÂNTUL IOAN PROOROCUL, ÎNAINTEMERGĂTORUL ! Şi IOAN BOTEZĂTORUL dragii mei, continua ca să boteze în IORDAN, vegheat fiind , de Însuşi Bunul DUMNEZEU ,care revărsa LUMINA SA aurie, atât peste El , cât şi peste creştetul celor botezaţi de IOAN , la IORDAN !

               Cu dragoste şi cu mare bucurie, Maria.

14 comentarii:

  1. se stie ca sf ioan botezatorul era extrem e umil purta o haina de blana cu o cingatoare--de ce repetati cuvintele-orbitor de stralucitoare se subintelege?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orbitor de strălucitoare in planul celalalt nu aici nu avea cum sa aibă haine strălucitoare in plan fizic.

      Ștergere
    2. Sfintenia si harul de la Duhul Sfant il facea stralucitor ca o raza de soare suntem cu toti dar aici pe pamant la uni nea pierit stralucirea.

      Ștergere
  2. rectiffic imbracamintea sf ioan botezatorul era din par de camila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria,Dumnezeu v-a binecuvantat ...si prin dv,si pe noi, facandu-ne martori acestui eveniment,cu adevarat divin! Si poate se-ntampla asta ca sa constientizam ca sarbatorile nu inseamna doar mese imbelsugate,ci curatarea si smerirea sufletului in fata lui Hristos!
      Si,desigur,sf Ioan purta haine din par de camila,dar sfintea pe ce-i ce-i boteza ,iar la repetarea miracolului e aratat in toata slava pe care i-a acordat-o Cel de sus! Am citit undeva ,si este un adevar,ca in bisericile saracacioase,cu icoane de lut,oamenii ce participau la slujba ieseau cu inima de aur. Intram astazi in bisericile aurite si iesim tot cu inimia de lut(asa cum am intrat),preocupati foarte,de noianul grijilor...

      Ștergere
    2. Ai fost acolo acum 2000 de ani si stii ca era imbracat cu o blana de camila?
      Asa a fost descris la un moment dat, ca fiind imbracat cu o blana de camila, dar poate ca la asa eveniment si-a schimbat si el toalele ca incepuse sa miroasa, asa ca le-a dat la spalat si-a imbracat ce avea mai de soi pentru Marea Intalnire cu Hristos!

      Ștergere
    3. Scuze,va rog,"sfintea pe cei ce-i boteza"!

      Ștergere
  3. D-LE ALEXANDRU IARASI M-ATI FACUT SA RAD--ASA ESTE N-AM FOST ACOLO DAR NICI D-NA MARIA NU TREBUIA SA-L IMBRACE CU HAINE PLUSATE PE SF IOAN BOTEZATORUL--DE MIROSIT NU MIROSEA SIGUR PT CA SFINTII AU ALT TRUP-SFINTIT--CA ERA IN HAINA DIN PAR DE CAMILA SPUN APOSTOLII--ORICUM PE VREMEA ACEEA NU SE PREA STIA CARTE --ASADAR S-A TRANSMIS PRIN VIU GRAI--SUNT MULTE NECUNOSCUTE DUHOVNICUL MEU MI-A ZIS MUUULTE PE CARE LE-AM PROBAT IN TIMP SA FITI SANATOS

    RăspundețiȘtergere
  4. anonim 05 ianuarie 2016 0026.--este la mintea oricui ca in plan fizic trupul are o structura iar in plan spiritual -altul ---eeeeu ma refeream la -NA MARIA ca prea repeta cuvintele ca se subintelege ce e e spus---mai ales cuvantul orbitor de stralucitor scuze

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine...atunci si-a schimbat haina de munca cu una de oras, sau de mare sarbatoare!
    E bine asa?
    Poate ca nu mirosea, dar murdara sigur era (sa porti o haina 3-4 ani oricat ai fi de atent tot se murdareste).
    In consecinta a aruncat-o in masina de spalat si a luat hainele de nunta!

    RăspundețiȘtergere
  6. ESTI TARE D-NULE ALEXANDRU IMI ADUCI NU ZAMBETUL PE BUZE, CI RASUL--SA VA TRAIASCA PARINTII CARE V-AU ADUS PE LUME- SIGUR CRED CA SUNTETI CRESTINI BASCA-FF BINE PREGATIT SPIRITUAL- -SA NE TRAITI

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunteti smintiti? Sfintii miros a mir!

    RăspundețiȘtergere
  8. ANONIM IANUARIE 2017 22.47--NU AI CITIT CORECT--NU TOTI SFFINTII MIROS A MIR--CI A CEVA PROASPAT--ASTA AM VAZUT SI MIROSIT EU IN MULTE LOCURI--DACA ESTI CRESTIN NU FOLOSI CUVANTUL -SMINTIT CA SA NU CAZI IN FATA LUI DUMNEZEU NU A DATI SEAMA CE ESTE ENERGIA CUVANTULUI--CARE ESTE FIUL LUI DUMNEZEU --IISUS HRISTOS DOMNUL--CENZURATIVA CUVINTELE

    RăspundețiȘtergere