joi, 2 decembrie 2021

URMEAZA EPIDEMIE DE VARICELA ?


                                     24 Mai 2021,ora 8,15 !


   Hristos a Inviat ,dragii mei !


In aceasta dimineata in timp ce -mi faceam Rugaciunea,intr-o clipa vad in fata mea un cabinet medical,iar aici, vad un adult si un copilas la vreo 5 anisori.

la un moment dat,aud un glas care spune asa:

         "Hai scoate hainutele de pe tine,ca sa vedem."

In acea clipa,copilasul isi da singur hainutele jo, si ramane in pielea goala si intors cu spatele la medic dar si la mine.

Ceea ce vedeam dragilor, se asemana foarte tare cu pozele de mai jos:




.


Tot spatele copilasului era rosu,inflamat de "blandele" cat palma si de coji albe ale pielii,semn ca acele bubite cu apa se sparsesera.
Dragii mei,este foarte posibil ca sa auzim de o alta Epidemie ,de astadata la copii,iar aceasta sa fie VARICELA (varsatul de vant ).
Pana atunci insa,sa avem mare grija ca sa ne protejam copilasii .Stiu,toti copilasii fac varsat de vant, dar totui sa fim vigilenti.
Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Părintele stareț al Sfintei Mănăstiri Nechit din județul Neamț, Arhimandritul Zenovie Grigore, a avertizat credincioșii asupra pericolelor vaccinurilor experimentale. A folosit și termeni mai metaforici (solzi de pește) dar apropiați de realitate, așa cum se face, de altfel, în orice predică.

    Între altele, că unii oamenii vor dobândi boli care vor face ca pielea lor să arăte ca și cum ar avea „solzi” - adică li se va descuama - iar alții vor deveni ca niște „zombi”. Exagerat? În 1995, profesorul de teologie Dr. Pierre Gilbert în timpul unei prelegeri faimoase despre Guvernarea Mondială, a avertizat că va veni momentul în care se va impune un vaccin obligatoriu cu elemente speciale, care, atunci când vor fi expuse la frecvențe magnetice, îi va transforma pe recipienți de vaccin în "zombi". Oamenii nu vor mai putea gândi cu creierul lor, spunea cunoscutul profesor canadian. Exagerat? După 25 de ani, Elon Musk a implantat deja cipuri în creier și Klaus Schwab discută deschis, la Forumul Economic Mondial, despre viitorul luminos al cipurilor implantate în creier, sub o formă sau alta.


    NU VĂ VACCINAȚI!
    NU VĂ VACCINAȚI COPII!

    VACCINUL ÎNSEAMNĂ MOARTE DUHOVNICEASCĂ ȘI TRUPEASCĂ!

    CINE S-A VACCINAT SĂ NU MAI FACĂ RESTUL DE RAPEL / BOOSTER SAU CE O SĂ MAI NĂSCOCEASCĂ SATANIȘTII CARE CONDUC LUMEA!

    PUNEȚI-VĂ NĂDEJDEA ÎN HRISTOS ȘI MAICA DOMNULUI.
    ȚINNEȚI POST CU SMERENIE - MILOSTENIE ȘI RUGĂCIUNE.
    FACEȚI SPOVEDANIE CURATĂ.
    FACEȚI CANONUL DE POCĂINȚĂ DAT DE DUHOVNIC.
    MEGEȚI LA SF. MASLU.
    LUAȚI SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE CU CUTREMUR ȘI BUCURIE.

    RUGAȚI-VĂ PENTRU FAMILIA VOASTRĂ,
    RUGAȚI-VĂ PENTRU NEAMUL ROMÂNESC ȘI PENTRU ȚARA NOASTRĂ ROMÂNIA.

    ADUCEȚI LA CREDINȚĂ PE CEI ÎN NECUNOȘTINȚĂ.

    DOAMNE AJUTĂ!

    PS:
    NU VĂ VACCINAȚI SUB NICIO FORMĂ.
    NU ASCULTAȚI DE SFATURILE MINCINOASE CARE VĂ SPUN CĂ ESTE UTIL SĂ VĂ VACCINAȚI.
    PROBLEMELE DE SĂNĂTATE VOR ÎNCEPE DEABIA DUPĂ CE VĂ VACCINAȚI ȘI NU O SĂ LE PUTEȚI DUCE DEOARECE DUHUL SFÂNT PLEACĂ DE LA OMUL MODIFICAT GENETIC ȘI NECREDINCIOS!
    AVEȚI MILĂ DE VOI ȘI ASCULTAȚI DE HRISTOS ȘI MAICA DOMNULUI ȘI DE SFINȚII CARE SPUN SĂ NU ACCEPTAȚI VACCINURILE!

    PĂRINTELE ADRIAN FĂGEȚEANU SPUNEA ÎNTR_U INTERVIU: "NU ACCEPTA"I NIMIC DIN CE VĂ DAU ĂȘTIA (se referea la autorități) PENTRU CĂ SUNT VICLENI, VICLENI, VICLENI!"

    DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL ȘI CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, PENTRU RUGĂCIUNILE PREACURATEI MAICII TALE ȘI ALE TUTUROR SFINȚILOR, MILUIEȘTE-NE PE NOI! AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios?
      Dumnezeu pleaca de la omul modificat genetic?

      Ștergere
    2. Da, bineinteles, 22.02! Dar ce credeai? Ca Dumnezeu accepta jumatati de masura? Credeai ca Dumnezeu accepta sa fii si pecetluit cu semnul fiarei, cipat si insemnat pe frunte/mana, sa faci atrocitati, fapte rele si sa mai stea in casa unor astfel de oameni?

      Ștergere
    3. 22:36
      Crezi ca sta Sfantul Petru la poarta Raiului sa verifice "semnul fiarei", asa cum stau astia la supermarketuri sa verifice daca ai facut vaccinul?
      Stii ce mesaj a transmis Neale Donald Walsch de la Dumnezeu oamenilor: M-ati inteles gresit"

      Ștergere
  2. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/50-de-medici-romani-atrag-atentia-asupra-unei-probleme-de-etica-si-constiinta-religioasa-Toate-vaccinurile-anti-Covid-distribuite-in-Romania-au-folosit-fie-in-etapele-de-producere-fie-in-testarea-eficacitatii-lor-linii-celulare-de-la-COPII-AVORTATI-170219

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum va explicati ca rata infectatilor crestea zilnic, iar acum scade zilnic dupa ce s-au "vaxxinat" la chiuveta mii de oameni?
    S-a speriat virusul si a luat-o la fuga din cauza potentialilor "vaxxinati", dar de fapt, nevaccinati?
    Pentru ca s-a constatat foarte clar ca din pix se fac toate si ca din miile de persoane "vaxxinate", majoritatea dintre acestea au fost fals vaxxinate, adica "la chiuveta".
    Ce virus sperios! Sau inexistent!

    RăspundețiȘtergere
  5. S-au facut afirmatii ca sunt mii de persoane vaxxinate "la chiuveta.
    Datele comunicate arata o scadere a ratei de infectare de 1 la mie. Deci imbolnavirile de covid au scazut considerabil conform statisticilor.
    In aceasta perioada, "fals vaxxinatii" au circulat liber si s-au bucurat de toate libertatile alaturi de cei vaxxinati real.
    Concluzia este ca nevaccinatii nu raspandesc virusul CONFORM STATISTICILOR DECLARATE (rata de infectare comunicata scazand considerabil dupa vaxxinarea la "chiuveta" a mii de oameni asa cum s-a afirmat in presa)!
    Rezulta ca datele comunicate nu sunt reale, ci sunt "manevrate pe hartie"! Doar sunteti cu totii constienti.
    Acest mod de invrajbire dintre vaxxinati si nevaxxinati nu este benefic si este normal si corect ca TOTI OAMENII SA SE BUCURE DE LIBERTATE SI DE DREPTUL LA MUNCA - toate garantate de Constitutie.
    Acest certificat sa fie folosit doar asa cum a fost initial conceput pentru calatoria in alte tari.
    Toti trebuie sa aiba acces la magazine, centre comerciale pentru plata facturilor, pentru hrana, imbracaminte si incaltaminte, alte obiecte deosebit de necesare, cum sunt electrocasnicele si obiectele casnice. Nimeni nu se poate lipsi de un aragaz sau frigider, indiferent ca e sau nu vaxxinat. Corect?!
    Cu atat mai mult ca nevaccinatii nu sunt raspunzatori pentru raspandirea virusului. Virusul nu isi alege gazda doar din persoanele nevaccinate. Virusul calatoreste si se raspandeste la fel de bine si in randul populatiilor din tarile majoritar vaxxinate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu injectati copiii cu seruri experimentale. Chiar si vaccinurile copilariei pot duce la reactii nedorite, ex autism!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://danielvla.wordpress.com/2021/10/26/articol-esential-pentru-cei-care-inca-nu-s-au-vaccinat-50-de-medici-romani-atrag-atentia-asupra-unei-probleme-de-etica-si-constiinta-religioasa-toate-vaccinurile-anti-covid-distribuite-in-romania-au/

      Ștergere

    2. https://www.facebook.com/maya.rotaru/posts/387726996383772/

      Ștergere
    3. https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/hydra-din-vaccinul-arn-mesager-creatura-cu-tentacule-n-mi-care-i-fragmente-metalice-g-site-n-serul-anti-covid-de-cercetatoarea-carrie-madej-1566529

      Ștergere
  7. http://jurnalul-militar.ro/2021/05/17/persoanele-vaccinate-raspandesc-particule-infectioase/

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.activenews.ro/stiri/Vaccinat-Infectat-Mort-In-Suedia-si-Marea-Britanie-70-dintre-decesele-de-COVID-19-sunt-in-randul-Vaccinatilor-complet-170153

    RăspundețiȘtergere
  9. https://newsweek.ro/sanatate/slovenia-a-suspendat-temporar-vaccinarea-anti-covid-cu-johnson-johnson-o-tanara-a-decedat

    https://www.realitatea.net/stiri/actual/vaccinarea-cu-johnson-johnson-suspendata-dupa-ce-o-tanara-a-decedat-in-slovenia-anuntul-ingrijorator-al-medicilor_61548460c210d462ef325db2

    https://spotmedia.ro/tag/tanara-slovenia-moarta-vaccinare-johnson-johnson

    https://www.romaniatv.net/slovenia-renunta-definitiv-la-vaccinarea-cu-johnson-ministrul-sanatatii-anunta-ca-o-tanara-de-20-de-ani-a-murit-din-cauza-unei-complicatii-induse-de-ser_6025978.html

    RăspundețiȘtergere
  10. http://jurnalul-militar.ro/2021/05/17/persoanele-vaccinate-raspandesc-particule-infectioase/

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.facebook.com/maya.rotaru/posts/387726996383772/

    RăspundețiȘtergere
  12. https://saccsiv.wordpress.com/2021/10/16/creatura-un-medic-polonez-declara-ca-a-descoperit-o-ciudata-forma-de-viata-cu-tentacule-in-vaccinul-pfizer/

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt total de acord
    Fara vaccin,nu stim la ce foloseste atât timp cât și cei vaccinati sau îmbolnăvit.
    Nu cred in vaccinul lor,experimental.
    Nu trebuie sa fim cobaii marilor puteri.
    Nu am nimic si copii mei au fost obligați să se vaccineze,nu mi se pare corect sa te oblige cineva sa faci ce nu vrei.
    Omul este liberul arbitru, face ce crede si ce vrea nu obligat.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copiii dv nu trebuie sa fie obligati de nimeni si nimic sa faca ceva in privinta sau impotriva propriului lor corp! Daca le da sterilitate, cancer sau altceva grav in timp serul experimental (pentru ca asta se va vedea peste un timp, nu imediat!), vinovati vor fi EXCLUSIV cei care au decis sa fie cobai.

      Ștergere
  14. Dupa parerea mea cred ca e vorba bubele din care e specificat in Apocalism la vremurile de apoi...

    RăspundețiȘtergere
  15. Varicela poate da complicata de encefalita care poate fi mortala-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. epidemii de varicela= varsat de vant este in fiecare an-este din categoria herpesului si zona zoster-toate lasa urme

    RăspundețiȘtergere
  17. iar a intrat mesajul in spam-dati drumul e important pt subiectul din titlul d-stra

    RăspundețiȘtergere