vineri, 31 decembrie 2021

UN CUTREMUR ???

   


                                               31 Decembrie 2021, ora 4,17 !


                              Dragii mei,


In aceasta dimineata in zori,m-a trezit un glas care isi dorea tare mult ca sa doarma intr-un loc mai linistit.

Glasul intreaba asa:

            "Pot sa dorm si eu ?

           Pot sa dorm la un loc linistit ?

Iar un alt glas, ii raspunde cu mirare:

            Dormi ?

             Sa dormi ?

         Ai grija ! Un Cutremur !"

Dupa care, glasul nu mai spune nimic.

Dragii mei, eu nu stiu nici unde si nici cand va ave loc un Cutremur mai intens, un Cutremur care va atrage atentia mai mult decat ar trebui.

Dar stiu ca , daca vom avea Credinta statornica, fierbinte in inima si-n sufletul nostru,daca ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine, Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va apara, ne va ocroti in fiecare clipa a vietii noastre. 

Sa fim buni dragilor si sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne-a daruit in anul ce tocmai se incheie, si sa-ncercam ca sa fim mai credinciosi,mai iubitori si neaparat,sa nu ne lepadam niciodata de Mantuitorul nostru bland si drag,IISUS HRISTOS,nici de Crucea Sa prea sfanta si nici de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Carora li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                          Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. În 1555, faimoasa carte „Les Prophéties" a fost scrisă de medicul francez Nostradamus specialist în ciumă, astrolog și clarvăzător, Nostradamus.

    Cartea este plină de profeții lirice, inclusiv războaie, dezastre naturale, asasinate, atacuri nucleare și revoluții. Multe din profețiile lui Nostradamus, fie că am ajuns să credem în ele sau nu, s-au adeverit.


    Așadar, haideți să aruncăm o privire la care sunt profețiile lui Nostradamus pentru 2022:

    Astrologul anunță trei zile de întuneric
    „Întunericul va dura 72 de ore şi va preceda pacea. Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munţi, dar nu şi pe câmpii. Semnul Crucii va apărea pe cer".



    Cine nu îl va ierta NICIODATĂ pe Victor Socaciu și de ce: „Nu o…
    Catrenul, conform celor care au reușit descifrarea sa, face referire la cel puțin 3 zile de întuneric ce se va abate asupra omenirii. Cu toate astea, nu se știe clar când se va întâmpla acest lucru și ce-l va declanșa.

    Nostradamus a prezis dispariția unei personalități politice
    „Moartea subită a primului personaj, acesta va fi schimbat și vor pune pe altul în regatul său".


    Pentru unii, acest lucru înseamnă că un membru important al comunității politice mondiale a dispărut fizic.

    Unii cred că se referă la liderul nord-coreean Kim Jong-Un, alții la regina Elisabeta a Regatului Unit, iar alții la președintele american Joe Biden, confrom New York Post.


    Celebrul astrolog și profețiile despre încălzirea globală
    „Ca și soarele, capul va pecetlui marea strălucitoare. Peștii vii din Marea Neagră aproape că vor fierbe.", spune Nostradamus într-un alt catren premonitoriu.

    Nostradamus a prevăzut astfel o furtună solară de o amploare fără precedent, topirea polilor și o creștere a nivelului mării. De asemenea, el a prezis cutremure, inundații și secete severe.


    Inflația și foametea, cele mai grave predicții ale lui Nostradamus
    „Atât de mare este prețul grâului/Încât omul este stârnit/În disperarea sa, semenii lui mănâncă.", scrie astrologul într-un alt pasaj.

    Nostradamus spune că, deoarece inflația din Statele Unite se află la cel mai mare nivel din ultimele patru decenii, va provoca mari tulburări.

    Posibil, va duce la faptul că indivizii se vor întoarce unii împotriva altora pentru profit. Chiar dacă sugerează canibalismul, sperăm că este mai degrabă o metaforă.

    Ascensiunea inteligenței artificiale
    „Luna în plină noapte deasupra muntelui înalt /Noul înțelept cu creierul singuratic o vede /Pe discipolii săi invitați să fie nemuritori/Ochii spre sud. Mâini în sâni, trupuri în foc.", anunță Nostradamus într-un alt catren.

    Îngrijorările legate de inteligența artificială cresc pe măsură ce tehnologia avansează. Pe măsură ce tot mai multe inteligențe artificiale își dezvoltă „conștiința", profețiile avertizează că una dintre ele va deveni conștientă de sine și va prelua controlul asupra sistemelor noastre.

    Trebuie să fim precauți într-o lume în care totul este conectat la internet. Ne duce cu gândul la filmele cu Arnold Schwarzenegger, „Terminator".

    Nostradamus a prezis căderea Uniunii Europene
    „Templele sacre din vremea romanilor, vor respinge bazele fundației lor.", spune astrologul francez.


    Cei care și-au dedicat viața descifrării scrierilor profetului francez Nostradamus sunt siguri că acesta se referă la Uniunea Europeană și prevede dispariția acesteia, care ar fi putut începe odată cu Brexit și care va culmina anul acesta cu prăbușirea acestei comunități politice.

    Anul 2022 și întâlnirea cu un asteroid
    În 1555, Nostradamus pare să fi prezis, de asemenea, că Pământul va fi lovit de un asteroid, ceea ce va duce la o moarte în masă.

    Profețiile astronomului sunt vagi în ceea ce privește momentul în care va avea loc această presupusă lovitură a „pietrei cerești", dar el a scris că un „foc mare" va cădea din cer.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nostradamus vorbește de Seceta nucleară
    „Timp de patruzeci de ani curcubeul nu va fi văzut/ Timp de patruzeci de ani va fi văzut în fiecare zi/ Pământul uscat va fi tot mai uscat/ Și vor fi inundații mari când va fi văzut.", anunță Nostradamus în acest catren.

    Acest catren, putem presupune că vorbește de secete și inundații de proporții pedepsitoare din punct de vedere biblic.

    Judecând după seceta istorică din această vară și după condițiile dureroase de uscăciune din Chile, este posibil ca această pedeapsă să fi ajuns deja la noi.

    Adăugați la aceasta revelația recentă că China ar fi înarmată, periculoasă și pregătită să lanseze un atac nuclear care ar putea, probabil, să provoace penurii de apă cataclismice.

    Invazia Franței 
    „Capul albastru va fi cap alb  dăunează în așa măsură Cât binele Franței pentru amândoi va ajunge vreodată."

    Este foarte dificil de stabilit date exacte în cazul predicțiilor lui Nostradamus, deoarece acestea se bazează pe mișcări astrologice.

    Cu toate acestea, una care poate fi restrânsă la anul 2022 este prezicerea că războiul va ajunge în Europa.

    Invazia Franței de către o amenințare din est este o temă recurentă în toate predicțiile lui Nostradamus, dar se speculează că următoarea predicție se referă la primăvara anului 2022.

    Concluzie
    Toate predicțiile lui Nostradamus sunt vagi, fără a nominaliza concret un nume, un stat sau o persoană. Cu toate astea, din ce în ce mai mulți oameni au început să vadă în predicțiile astrologului francez multe din semnele din ultimii ani. Să așteptăm venirea anului 2022 și să urmărim dacă aceste predicții se vor adeveri.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avalohis iti mai dau ceva idei ca sa stii ce profetii mai poti gasi in directia asta: Alois Irlmaier(ar fi bine sa cauti pe germana chiar de va trebui sa folosesti google translate), si daca ai chef si timp eu zic sa te uiti si la filmele cu Otroc, acolo vei descoperi pe intelesul fiecaruia ce se va intampla cu Marea Neagra.
      Un an nou mai bun iti doresc tie si tuturor si mantuire.

      Ștergere
  3. La multi ani tuturor și un an Nou mai bun și mai ales mai sănătos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ales fara omicron,ca se poate si fara,adica fara frica,pentru ca asta duce la intepari fara numar.Pastrati_va templul vostru curat asa cum ni l_a dat Bunelul Ceresc ,nu_l intinati,cereti Lumuna Duhului Sfant Magaietorul si luminati fiind veti vii raspandaci de iubire printre semenii vostri.In bobutul de mustar al sufletelor voastre sta lumina.Activati_o fiecare din voi.Pa,pa.

      Ștergere
    2. Am pierdut o pisicuta ,ieri,iar azi am gasit un catelus,un brunarel micut,al nu stiu cui ,dar am un prieten mic si curajos,fara teama de pisici.Sa ocrotiti dragii mei micutii necuvantatori,ca veti avea parte de bucuria vietii si prin micutii de ei.Pa,pa.

      Ștergere
  4. La multi ani cu sanatate cu mai mult curaj.Cu noi este Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. As spune, un cutremur de noaptea-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mesaje si prorocii https://medjugorje.altervista.org/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce mesaj incurajator de inceput de an din partea lui kwj la 15 ani de la ankorarea Romaniei esuate in portul mocirlos al hue plina de valori,hemotionanth de_a drepthul.

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi si fericiti ani intru Hristos!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. https://oficialmedia.com/radiografia-completa-a-celei-mai-mari-inselatorii-din-istorie-fereastra-overton-si-diafragma-lui-biderman/

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma dragilor,da care_i skepsisul cu irlandezul?Ka viitorii protestatari sa nu aiba voie la mai putin de zece metri de parliament.Ori indepartarea mosului fost sef stpp?Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  11. În ziua de 02 Ianuarie 2022, la ora 09:02:13 (ora locală a României), s-a produs în SICHUAN-YUNNAN BORDER REGION, CHINA un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.3, la adâncimea de 40km.
    Si acest cutremur puternic s-a confirmat. Urmează inca unul foarte puternic cat de curând!? Burculet a prezis ca in anul 2022 nu va fi cutremur mare in tara noastră

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Exact asta spune lumea la replica de 4,3 din Gorj. Citez: "POT SA DORM SI EU PUTIN?!" si altcineva zice: "Aș vrea să dorm și eu un pic, vă rog!!" si mai jos zice alta persoana: "În Tg Jiu-Vădeni se simt toate de la 3° .De dormit când?!" sursa: https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Testimonies/comments.php?id=1224270

    RăspundețiȘtergere
  14. Aici la replica de 4,3 din Gorj, lumea se plange ca nu poate dormi. Citez unul dintre comentarii: "POT SA DORM SI EU PUTIN?!" https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Testimonies/comments.php?id=1224270

    RăspundețiȘtergere