luni, 20 decembrie 2021

TRICOLORUL ROMANESC ERA PE UMERII LUI IISUS HRISTOS !


         

                                       7 - 8 Decembrie ora 1,40 noaptea !

                                                Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog,văd dragii mei,văd în spatele meu, O TURLĂ înaltă precum cea de la SFANTA BISERICĂ.
Vedeam aceasta Turlă pe la interior, nu era pictata, ci era tencuită la interior.

TURLA  ce părea a fi în constructie,era foarte înaltă si avea cateva geamuri dreptunghiulare,asezate la vertical, de jur împrejur.
Brusc,văd dragilor ,cum de jos de la pământ,de pe-afară , de sub Cerul liber,intra un Steag care ,se înalţă cu repeziciune prin interiorul Turlei,si pare că se înalta haotic,luat ca de un vânt puternic.
Acest Steag fratilor, era TRICOLORUL  ROMÂNIEI.                                    .


Steagul Tricolor,dus ca de vânt spre înaltul Turlei ,pe la interior,
zboară haotic prin largul Turlei,iar la un moment dat, se opreste si se alipeste de o fereastra,cu faţa la Răsărit. Dar o mare Minune are loc. De pe sub Steag, iese la suprafaţă Însuşi Domnul  si Mântuitorul  nostru Iisus  Hristos.


În locul Steagului lipit de fereastra,apare IISUS  HRISTOS,scumpul şi mult prea iubitul nostru Mântuitor. 
Acum ,STEAGUL  României fratilor,era pe umerii LUI  IISUS  HRISTOS asezat ca o mantie.
IISUS  HRISTOS avea în loc de mantia Sa, avea pe umerii Săi,TRICOLORUL  României.
Scumpul nostru Mântuitor,asa cu MANTIA  SA din TRICOLORUL  ROMÂNESC pe umeri,privea cu tristeţe mare spre Răsărit. Ceva vedea spre Răsărit ,ceva ce L-a întristat foarte mult.
Sub Tricolorul  României,cu el pe umerii Săi,IISUS  HRISTOS, stia că ROMÂNIA si românii ÎL  iubesc ,si că aici,sub acest Tricolor, EL  Îşi va construi  Viitorul  al  Doilea Ierusalim în care va  veni cu Slavă pe norii Cerului,însoţit de Sfinţii Săi Îngeri,AMIN!
Să ne închinăm fratilor,Mântuitorului Hristos si să-I dăruim inima si sufletul nostru , ca să le curăţească si să ne întărească în Credinţă,pentru ca noi sa ne mântuim.
Să ne închinăm Maicii Lui Dumnezeu,si s-O rugam ca sa ducă Rugaciunea noastra la Prea Scump FIUL  SĂU si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea si slava ,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria. 

12 comentarii:

  1. In 2033 e posibil să intrăm în Era Vărsătorului

    RăspundețiȘtergere
  2. Și cred că atunci când vom trece în Era Vărsătorului când va fi dezvoltate spirituala,pace universală și dezvoltare socială atunci Romania va deveni Noul Ierusalim,deci în Era Vărsătorului pentru că ea aduce mult mai multă spiritualitate in lume inclusiv cea creștină.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar Era Vărsătorului poate fi intre 2033 și 2300 ,nimeni nu știe data exacta,astrologii se contrazic între ei dar e bine sa vina căci va aduce pace universală.

    RăspundețiȘtergere
  4. Și Iisus Hristos tot în Era Vărsătorului va reveni pe Pământ.

    RăspundețiȘtergere
  5. Până una alta ,Romania va fi conform lui Sundar Singh și a multor mistici cel mai mare centru spiritual creștin și vir veni oameni din toate colturile lumii sa viziteze leagănul creștinătății care nu va mai fi la Vatican ci la București.Pe mine nu m-ar mira sa fie așa dat fiind faptul că avem cele mai multe biserici din UE și populația României e credincioasă în număr destul de mare,mai mare că în alte țări europene.Papa a numit Tania Gradina Maicii Domnului deci e posibil că celai mare centru spiritual creștin sa fie la București ,Noul Ierusalim.Dar Sundar Singh zice căao întâi va fi un război mondial de care Romania va fi ocrotita și apoi va deveni centru spiritual suprem.
    Vom trăi și om vedea,noi sau poate cei ce vor urma după noi.Cine știe..Eu zic că e posibil acest lucru pentru că România e deja religiolizata și spiritualizată într-un anume procent.

    RăspundețiȘtergere
  6. La 32 de ani de la Revoluție miine romanii ies din nou în strada Pentru LI-BER-TA-TE, amenințată de data asta de Bruxelles care vrea sa reducă drepturi fundamentale incalcind legi, constituții și tratatele de înființarea UE sub masca certificatului verde și a vaccinării obligatorii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ultime 500de documente arata ca ucigașul urma sa primească de la rusii pentru asasinarea lui Kenedi 100 ooo de dolari din are primise 6500 dolari-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nimic fără Dumnezeu. Este singura nădejde ca doar Dumnezeu ne va proteja de toate forțele malefice.
    Binele va învinge răul.
    Acum raul este cel mai mult în lume.
    Satana prin adepții lui crează haos,haos sa prindă cât mai mulți la el.
    Adepții in politica,mass media,religie și tot așa.
    Mai mult ca niciodată sa ne rugam la Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți. Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc 💐🌹🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. Romanii care muncesc afara și au adus României în anul acesta 3,5 miliarde Euro ținuți la granița cite 8 ore-o zi lumina de sărbători în cozi de 20 km.
    PENTRU Epoletul care mai semnează - crăciun-uite de aceia renunță romanii la cetățenie și pleacă definitiv-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu pentru ca romanii ar fi trădători ci pentru ca România e condusa de trădători și Alogeni-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. La ora 8 cu noaptea în cap Iohannis a depus coroana doare cu securiștii lui de frica sa nu fie Huiduit.
    La Sibiu a fost o singura date sa depună coroana de ziua Revoluției și niciodată de ziua Unirii cind toate partidele depunea coroane în memoria unionistilor asasinați de comuniști-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere