duminică, 12 decembrie 2021

OZN -URI IN PADURILE CU ARBORI MICI !

       5                    10 Decembrie 2021, ora 4,09 !


                                      Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un indicator rutier pe marginea unui drum,indicator cu varful triunghiului in sus.                                        .

Indicatorul arata ca in imaginea de mai sus,adica,cu cele trei laturi rosii,iar in interior alb complet,fara alte semne.



Brusc,o lumina alba si transparenta dar foarte stralucitoare,trece prin fata indicatorului il lumineaza foarte ,dupa care,ceva uimitor se intampla.

       .
In clipa in care lumina OZN ului a trecut lipit de Indicator,vad o Padure cu arbori mici si rari,asa ca in anotimpul in care suntem.
OZN-ul zboara lin inspre padure, chiar daca nu-i vedeam forma sau pe el insusi,vedeam lumina orbitoare.
in momentul in care a ajuns in padurea uscata cu arbori mici, OZN -ul isi ia forma acelui Indicator, si se ascunde parca printre ramurile copacilor .
OZN -ul s-a lasat vazut.
Avea forma tot de triunghi cu varful in sus,doar ca,era gol la mijloc ,iar laturile sale erau din lumina ca de neon, lumina orbitor de stralucitoare.
.
OZN -ul era doar la 2 metri de pamant si statea ascuns printre ramuri.
Lumina alb orbitoare a laturilor sale,pulsau incontinu.
Dragii mei,eu am sris mult despre OZN-uri,iar cel mai explicit moment ,as putea spune ca este acela in care OZN-urile vor invada Pamantul.
OZN-urile isi pot lua diferite forme intr-o fractiune de secunda,asa cum se pot colora sau nu tot intr-o secunda.
Lor le place ca sa nu se faca vazuti inca,dar au nevoie ca sa se materializeze din cand in cand, atunci cand ei ne viziteaza,exploreaza pamantul si viata oamenilor de pe pamant.
Un lucru minunat este faptul ca, Extraterestrii nu vor raul omenirii,ci vor sa vina in ajutorul omenirii care se autodistruge.
Extraterestrii,majoritatea lor, sunt prietenii oamenilor de pe pamant.Sunt si la ei, asa cum suntem si noi oamenii de pe pamant, sunt si buni si răi.
Cei buni sunt cei mai multi si sunt de partea noastra,cei răi,sunt mai putini si vor răul pamantenilor. Dar, si la ei ca si la noi, BINELE va birui intotdeauna răul.
OZN -urile si Extraterestrii,fie ca vrem fie ca nu vrem, ei tot vor veni pe pamant ,si vor veni in numar extrem de mare, dar nu vor veni ca sa ne faca rău,ci vor veni sub Steagul alb al pacii ,pentru a ajuta omenirea. 
Extraterestrii se vor arata față catre față,mai intai poporului român ales ca sa devina NOUL IERUSALIM, apoi celorlalte popoare ale lumii.
Cine neaga existenta Extraterestrilor sau cine spune ca acestia ar fi diavoli,este ca si cum ar nega ca noi oamenii de pe pamant nu am exista sau ca am fi diavoli. Este exact acelasi lucru. Am dorit ca sa dau acest exemplu mai popular,pentru a va convinge ca EXTRATERESTRII si OZN -urile lor exista,asa precum existam si noi. DUMNEZEU nu a creat doar o singura Lume,pe o singura Planeta,adica,pe Planeta Pamant. DUMNEZEU a creat Cinci Lumi diferite pe Cinci Planete diferite.  Planeta pe care eu deja o cunosc ca avand forme de viata pe ea, este si planeta MARTE,unde am fost de cel putin doua ori .cum se poate asa ceva? La DUMNEZEU sunt toate cu putinta,la om nu!
MARTE ca planeta fratilor, este locuita.
Dar mai este inca o Planeta locuita ,nu stiu cum se cheama, dar stiu ca fiintele de acolo,arata ca si noi la chip,doar ca,au o inaltime intre 2 metri si 3 metri. Si acolo erau ziduri,si acolo erau case,si acolo erau familii cu copilasi de manuta.Am scris la momentul respectiv si despre aceasta planeta fara nume pentru mine,doar cu viata pe ea. 
Baza Extraterestrilor se afla dupa LUNĂ, iar energia si-o iau de la Soare. Asa precum la pompa de benzina exista acel furtun prin care vine benzina , tot asa si OZN -urile isi intind o coada,o raza de lumina densa si lunga,carea atinge Soarele la margini,iar de aici, intra energia prin acea coada a OZN-ului care se alimenteaza in interiorul său. 
Anul viitor dragilor, cu ajutorul BUNULUI DUMNEZEU si al MAICII DOMNULUI voi mai scoate inca o Carte cu VIATA EXTRATERESTRA si inca o alta cu MINUNILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Sa nadajduim ca vom scapa si de PANDEMIE ca sa putem face o Lansare minunata.
Cu dragoste,Maria.









25 de comentarii:

  1. Asa susține și generalul Strainu, ca pe Luna oamenii nu au acces fiind deja ocupata de extratereștri, iar documentele vechi dau de înțeles inclusiv din Biblie spun ca au avut și o contribuție la evoluția oamenilor, probele sint obeliscuri și piramide inclusiv pe Marte similare cu cele din Egipt-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va mai lasati inselati de extraterestrii crezand ca sunt buni. Acesti sunt ingeri cazuti. Cum va face sa va simtiti mai bine ca veti lua contact cu niste demoni numiti extraterestri !? Mai ganditi-va....

      Ștergere
    2. Asa cum pe Marte exista martieni,pe Luna sunt lunaticii. :)

      Ștergere
    3. Bai demon cazut "Anonim12 decembrie 2021, 09:27"
      Ingerii cazuti sunt de 2 feluri: 1.Tovarasii lui Lucifer si 2.Ingerii care, cu mii de ani in urma au fost prostiti de Lucifer si intrind in trupurile barbatilor morti in acea zi, faceau dragoste cu femeile lor si se nasteau uriasi care au fost gasiti la noi in munti. Si ingerii lui Lucifer cat si ingerii incarnati din oameni au inaltimi de la 10-15 metrii in sus. Pe cand extraterestrii sun jumatati de buletin, adica pitici. Ce tot maninci rahat si de dai mare cunoscator ca tu esti bolovan gramada. Ca sa vezi demonii si ingerii trebuie sa ati deschizi ochiul al 3-lea, pe cand extraterestrii se pot vedea normal. Toti se dau destepti si sunt prosti gramada.

      Ștergere
    4. Nu exista demoni.Nu mai vorbiți prostii.Extraterestrii sunt posibile ființe de pe alte planete și încă nu i-am descoperit.Asta cu demoni și căpcăuni sa o spuneți la copiii de grădiniță.

      Ștergere
    5. Exista demoni chiar acum pe Pământ,în atmosferă și în oameni,pt ca ii fac sa gândească prost și rău,oamenii sunt înșelați de demoni sa meargă în iad cu miliardele,peste 90% din populația Pământului va merge în chinurile veșnice ale iadului!

      Ștergere
    6. Nici in Biblie nu scrie despre extraterestri.
      Sfintii sunt de parere ca acestia sunt de vibratie joasa, sunt entitati negative. Asa ca Cicerone, nu te mai da destept si nu mai jigni ca dovedesti mai mult ce jos te afli si ce new-ageist esti!

      Ștergere
  2. In curand Biserica ortodoxa romana va fi atacata crunt inclusiv de presa romana!? Vad cum oculta mondiala si-a infiltrat oamenii peste tot dandu-se mari credinciosi si vorbind de extraterestrii!? Nu vor invinge fiindcă credința oamenilor este foarte puternică si este Dumnezeu cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://youtu.be/wg92LE5U_cQ
    Al treilea razboi mondial!?
    Ascultati aici un mare vazator cu duhul

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe 21 Decembrie la ora 16 se face o meditație pe tot pământul-PENTRU ELIBERAREA PLANETEI
    Se speră să se ajungă la 144000 de oameni care participă la această meditație plus că există și o PETIȚIE pentru cei care vor să o semneze.Sper să fim cît mai mulți.Sa văzut că cu forța nu se rezolvă nimic și cu această meditație PLANETARĂ spercă v-om vedea multe schimbări. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Suedia a dezvăluit efecte grave la copii inclusiv decese. La cei cu dorințe de a schimba genul - Disfolie de gen, după ideile sexomarxistilor prin folosirea blocantilor hormonale-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intilnire la Varșovia a parlamentarilor europeni care lupta pentru o UE a națiunilor și împotriva federalizarii ei.
    Din România participa doar taranistul Terhes de parca ceilalți parlamentari romani ar fi capitulat deja-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. pai si cum ramane cu pr ILIE CLEOPA care i-a intalnit si care a spus ca sunt vrajmasi-pe cine sa credem?-e stiut ca exista acesti omuleti dar ei sunt si din cei rai pe pamant-de mii de ani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca pe sfinti, pe parintii cu viata sfanta, imbunatatita!

      Ștergere
  8. Cind nu e la Varșovia Terhes protestează la Bruxell, iar în 21 Decembrie precis la București-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Când o sa vina Nibiru,o sa vina și extratereștrii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ms refer la planeta Nibiru.

    RăspundețiȘtergere
  11. Extratereștrii pot fi și buni și răi la fel că oamenii că au și ei caracter și personalitate individuala.Dar cei ce ne vizitează pe noi in prezent acum în secolul 21 sunt buni și evoluați în conștiința,de asta nici nu nu se descoperă căci încă nu suntem pregătiți și ei nu vor să producă haos și spaima nicidecum.Oricum ei ne monitorizează și încearcă să ne ajute.Extraterestrii sunt ființe ce pur și simplu nu sunt de pe planeta Pamant.Nu sunt demoni nicidecum.Asta cu demonii sa o spună doamna aceea de mai sus la grădiniță la copii de 4-5 ani că noi suntem oarecum maturi și nu mai credem în căpcăuni și demoni și draci.
    Cel mai probabil extratereștrii se vor arata atunci când vom avea conștiința evoluată și ridicata și asta se va întâmpla când o să intrăm în Era Vărsătorului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu credeti ca exista atat bine, cat si rau?
      Asta este cea mai mare inselare a celui rau sa va faca sa credeti ca nu exista iad, rau, astfel facandu-va sa ajungeti in iad! E ca si cum ati spune ca exista doar oameni buni. Oameni rai nu ar exista dupa umila parere a lui 01.08... prostii de nedescris.
      De aceea psihiatri sunt putin "plecati" si ei. Stand de vorba cu cei care nu au toate tiglele pe casa, ajung si ei asa!

      Ștergere
    2. Ce pleonasm! Gradinita de copii. Gradinita de adulti nu exista.
      Mai faceti inca o data scoala. Repetati daca nu v-au lasat repetent/a. E musai!

      Ștergere
    3. Da-ti jos ochelarii de cal și ia-ți ochelari de vedere că am scris grădiniță la copii nu de copii.

      Ștergere
  12. Ortodoxia e atacata intern de Iohannis și colonelul sau pentru vaccinarea scăzută iar extern de sexomarxistii de la Bruxell prin încercări de interzicere a sărbătoririi Crăciunului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ideile și ura marxistilor a făcut ca o casa de rugăciune din Rusia sa fie distrusa de o persoana prin explozie exterioara pentru ca nu a fost lăsată sa între, au fost 12 victime-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. mai CICERONE -ai zapacit lumea de pe blog cu desciderea celui de al 3-lea ochi-pai daca vezi in astral povesteste ce vezi pe blog-dar tu nu stii decat sa vorbesti urat la adresa celor care posteaza-PAI CE FEL DE CRESTIN ESTI?

    RăspundețiȘtergere
  15. am un raspuns pt Cicerone va rog postati

    RăspundețiȘtergere