vineri, 17 decembrie 2021

LIPSESTE ROMÂNIA !!! ROMÂNIA ÎMBĂTRÂNITĂ !


                                             .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  



                                 Dragii mei,

În această dimineaţă în zori de zi,îmi dă trezirea un glas tare supărat,un glas care strigă pur si simplu aşa :

                        "Lipseste  România !
                    Nu zic că vreau o Românie întinerită,dar nici îmbătrânită!"
 Şi văd o tânără femeie care s-a crispat foarte tare la faţă,arătând cu degetul spre ceva sau spre cineva. 
Din nefericire dragii mei, acest glas are mare dreptate!
În România tinerii pleaca în strainătate,iar cei care rămân totuşi,ori nu vor deloc copii,ori astepta momentul potrivit.
Si uite aşa,anii trec, iar atunci când ei se hotărăsc să aibă un copil sau mai multi,s-ar putea să nu se mai poata împlini dorinţa lor.                       
Să nu uităm dragilor de faptul că, toate sunt orânduite de Sus ca sa se implineasca la timpul lor.  
Dragilor,degeaba incercam noi ca sa schimbam natura lucrurilor,căci Dumnezeu râde de planurile noastre si ne mai si cearta din când în când ,pentru a nu uita de EL.
                                Cu dragoste,Maria. 

25 de comentarii:

  1. Sute de mii de romani cer renunțarea la cetatenia romana pentru adobindi cetățenia spaniola, germana etc
    Pe de alta parte noul cancelar german a declarat ca va finaliza forțat Federalizarea UE-visul lui Hitler, al patrulea Richt și aservirea celorlalte state europene cum vrea și Rusia în estul Europei,
    Istoria se repeta.Tarile din est nemulțumite au de ales între Dracul și mama lui -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toți aceștia sunt trădători de neam și țară. Pentru țara noastră si pentru apărarea gliei strămoșească au murit enorm de mulți eroi. In loc sa muncească în România sa ridice nivelul țării, au trădat si au fugit dincolo pentru bani. Pe langa faptul că au plecat ca lașii, au mai și votat impotriva țării, votand pe Băsescu și Iohanis. Rusine sa le fie-craciun

      Ștergere
  2. https://www.g4media.ro/cutremur-cu-magnitudinea-41-grade-pe-scara-richter-in-judetul-buzau.html
    Urmează oare marele cutremur mult asteptat!? Zona balcanica va fi zguduita in perioada următoare de um cutremur puternic

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar în aer parca se simte că vine sfârșitul lumii/Apocalipsa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate asa este doamna Maria
    Faptul că au plecat copii in strainatate ,cei rămași nu mai vor responsabilitati ca vad ce rau este sa nu găsești un sv.si daca gasesc plata este 25-30 milioane vechi cu ce sa trăiască o familie in orașe?
    Nici la București nu se plătește mai mult mai sunt care stau cu chirie cu ce rămân?
    Cu nimic.
    Este greu dar este adevarat.
    Poate face Dumnezeu și Maica Domnului dreptate si pentru România.
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania este distrusa complet iar poporul roman decimat...Asa ca nu va mai irositi energiile!

    RăspundețiȘtergere
  6. Terhes spune ca UE ataca si reduce drepturi fundamentale, ultima data Dreptul la viata al cetățenilor, cu adresare la batrinii pensionari-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. DACA "injectiile" afecteaza reproducerea si DACA cei sub 40 de ani primesc "injectia", ce va fi cu sporul demografic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai se vrea reducerea populatiei, nu mai e nevoie de copii, e o falsa grija de copii, de sanatatea copiilor si de invatamant NOM nu au nevoie de batrani, de bolnavi cronici, de pensionari, de copii si ..... mamici, ne mai spunea cineva ca prea multe mamici si drepturi ..... raman doar ei si cativa sclavi care sa execute la comanda, care sa-i slujeasca, doar de care au nevoie, in rest robotii ..... vom muri toti la un clic ... cand suntem inutili

      Ștergere
  8. Ovidiu Marinca de la SRI scria în 2014 despre Iohannis- De ce taci ba Neamtule-in care-i isira toate defectele inclusiv Traficul de c..i-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cazul Sosoaca cu așa-zisul sechestru premeditat dar care nu a fost deloc pentru ca ea a chemat politia mai devoaleaza marele defect romanesc, Lipsa de Solidaritate românească în general dar si de breasla în special.
    Sa vedem cese va intimple și la Protestul din 21 Decembrie-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Avocat - Toate indiciile în cazul Sosoaca duc la serviciile secrete pentru destructurarea Opoziției la Vaccinare și la Certificatul Verde cu atit mai mult cu cit ziarista italianca avenit de la - baza NATO din Sibiu și a refuzat intii interviul la Parlament cu George Simion unde aceasta a refuzat sa vina la Parlament
    IAR INTERVENȚIA președintelui Iohannis în acest caz ca și cea de săptămâna trecută la CSM e un derapaj prin încercarea de influențarea justiției ca și prin pronunțarea generalului premier Ciuca cit și poziția ghiocelului luata de umilință ca o subordonare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta este o discuție legată de femei. Doamna Maria, dumneavoastră captați anumite conversații din mediul unor securiști. Ăștia discutau despre femei. Că de aici ați tras dumneavoastră concluzia despre România, este altceva

    RăspundețiȘtergere
  12. Marea Resetare, UE a legalizat cuplurile gay ca familie mai puțin Ungaria la care familia e stabilita în constituție.
    La noi generalul premier Ciuca face naveta la Cotroceni pentru ordine, total neconstituțional-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Din pacate nu se stie cu exactitate ce înseamnă un om ales de Dumnezeu iar din ce am inteles eu sau poate ma insel eu că exista o informație ca exista 8 oameni alesi care au anumite daruri din nastere dupa voia lui Dumnezeu. Cine poate sa dea un răspuns la aceasta problemă? Vă mulțumesc anticipat. ꧁:..::.:.:Daxter::.::.:.꧂

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.aparatorul.md/dupa-scrierile-sfintilor-parinti-omenirea-as%C2%ADteapta-doua-pericole-infricosate-un-razboi-infricosat-de-mare-si-imparatia-lui-antihrist/?feed_id=41877&_unique_id=61bceace68254
    De extraterestrii nu zice nimic!? Dece oare?

    RăspundețiȘtergere
  15. S-a confirmat si cutremurul din Balcani
    https://www.romaniatv.net/cutremur-de-peste-5-grade-in-grecia-a-fost-resimtit-pe-o-distanta-uriasa_6076108.html
    Sa vedem daca mult asteptatul cutremur ghicit de burculet va avea loc in 2022

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Ghiorghiu aveți viziuni noi legate de Ukraina, variola, demonstrații, criza economică și energetica, politica, alegeri anticipate, pandemie, covid, etc.?
    Ne țineți cu sufletul la gura!?
    Suntem în prag de război!? Vocea ce spune? Va mulțumesc dacă ne puteți informa care sunt mesajele Duhului Sfânt prin vocile entităților spirituale de comunicare.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eben Alexander, medic neurochirurg, care a stat timp de 7 zile în comă, după ce creierul său a fost afectat de o boală rară, aduce dovezi din lumea de dincolo şi vorbeşte despre întâlnirile pe care le-a avut cu cei dragi dar şi cu Universul însuși.

    Însănătoșirea lui Eben Alexander este un miracol medical. Cât timp corpul său a zăcut în comă, iar o bună parte din creierul său a fost complet blocat, neurochirurgul a călătorit dincolo de această lume ghidat de ființe angelice spre nivele mai înalte din conştiinţa Universului.


    Acolo şi-a revăzut filmul vieţii sale, lecțiile cele mai importante dar a experimentat şi emoții profunde la întâlnirile cu cei dragi. Astfel pe lângă dovada vindecării sale Eben Alexander confirmă şi existență reîncarnării. Iată ce spune despre universul spiritual în care a stat cât timp a fost în moarte clinică.

    „Când ne eliberăm de corpurile noastre conştiinţa acestei călătorii este uriaşă. Experiența morţii clinice este cunoscută de mii de ani. Cei care au experimentat aceste stări spun că le trece viaţa prin faţa ochilor. Conștientizarea este profundă. Vedem momentele în care am avut de învățat în viaţa noastră şi conștientizăm şi perspectiva emoțională a celor din jurul nostru. Deci, nu vezi doar perspectiva ta, ci şi perspectiva celor care au fost influențați de acțiunile tale.

    „Trebuie să înţelegem că promisiunea conștiinței înseamnă supraviețuirea"
    Astfel, acum şi aici este doar o iluzie creată pentru a înțelege această viaţă şi atunci când trecem de ea, prin meditație putem să vedem versiunea mai mare a realității. Toată informația care vine către noi ne este atât de străină, încât avem senzația că trecem printr-un foc. Este ca şi cum ar veni spre noi un val. Atunci când suntem în moarte clinică ajungem să experimentăm totul la un nivel foarte complex.


    Ştiinţa modernă ne ajută prin mecanisme precum meditația sau alte metode ca să depășim acest prag, să ajungem mai departe, să studiem ceea ce înseamnă, ce mesaj au aceste experienţe spontane.

    Este important să aflăm! Sunt peste 300.000 de cazuri în literatura de specialitate şi începem să realizăm că există nişte modele. Trebuie să înțelegem realitatea, trebuie să înţelegem că promisiunea conștiinței înseamnă supraviețuirea”, a explicat medicul Eben Alexander.

    Ce fac sufletele în lumea de dincolo
    Întrebat dacă sufletele care au avut o relație în această lume ajung să se întâlnească şi pe tărâmul de dincolo dr. Eben Alexander a confirmat că da, în mod absolut sufletele îşi continuă relaţia şi acolo.

    „Exact ca şi în lumea fizică trebuie să realizăm că greșim atunci când privim individual electronii, protonii. De fapt, trebuie să vedem acțiunea dintre aceste elemente. În acest sens trebuie să avem o viziune mai mare asupra umanităţii şi spiritualității şi a ceea ce suntem noi în univers pentru că trebuie să realizăm că aceste călătorii spirituale scot în evidență un principiu foarte profund.

    "Există dovezi științifice care susţin cu putere dovada reîncarnării"
    De fapt, totul se rezume la relații la cei iubiţi cu care cu care ne reconectăm mereu. Există dovezi științifice care susţin cu putere dovada reîncarnării. Sunt peste 25.000 de cazuri de amintiri la copii pentru care explicația cea mai bună este că acele amintiri sunt experienţe ale reîncarnării. Trebuie deci să înțelegem conștiința, săpând mai adânc.

    Provocarea de a înţelege lumea fizică este rezultatul lumii moderne dar trebuie să studiem şi conştiinţa care reprezintă centrul realității. Înainte de a intra în comă știam doar de legile fizicii, chimiei, biologiei şi aveam ca dovadă doar existența pământească.

    Acum constat că sunt foarte multe principii care vin de dincolo de aceste lucruri care ne dau lumea pe care o experimentăm noi. Totul se rezumă la ceva mult mai profund pentru a înțelege acest univers. Dar această știință profundă nu este doar realitatea vieţii de dincolo şi a reincarnării, ci sunt mult mai multe procese. Este evoluția conştiinţei noastre către o formă mai înaltă”, a spus dr. Eben Alexander la emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3.

    RăspundețiȘtergere
  18. Principalul scop al provocării făcute de ziariste la soții Sosoaca este intimidarea simpatizanților opozanți de la Protestul de la Parlament din data de 21 Decembrie dar si candidatura anunțată de aceasta la prezidențiale prin Peia.
    Se poate vedeadeja prin numerele detelefon publicate e Terhes a celor care au cerut retragerea din Grup intimidați după inscenare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa împlinit un mesaj de anul trecut despre blocul incendiat la Constanța-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Prof în epidemiologie Traian Ionescu cu peste 30 i organizații internaționale din cei 90 ani ai sai pledează pentru reluarea activității Institutului Cantacuzino înființat în 1927 prin decretul regelui Ferdinand.
    El citează studii despre reacții adverse și acuza lipsa studiilor pe noul va în Covid și pericolul pentru femei gravide recomandând oprirea contactelor sexuale celputin 48 de ore după vaccinare pentru ca nu sau făcut testele necesare de unde și rata mare de decese după vaccinare pledind pentru tratamentele bolii cu Ivermectina dar și cu suc de păpădie si coacăze negre pentru a scăpa de multele efecte adverse ale vaccinului ca boli autoimune AVC sau cardiace-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Iohan Ioanidici Epidemiolog grec vorbește de 300 de studii despre vaccin spune ca Pfizer a modificat datele din studiile clinice ale vaccinului în timp ce Ursula de la UE. Vrea anularea Codului de la
    NUREMBERG.
    MEDICUL Lucian Duta - Nu mi-aș vaccina copii din cauza efectelor negative pentru ca exista tratamente, doctorii au renunțat la juramintul lui Hipocrate din cauza presiunilor interzise prin Codul de la Nuremberg-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Tribunalul de la Haga a admis cererilepentru acuzarea Israelului pentru crime cu vaccinuri, urmeazaRaed Arafat o spune Sosoaca inițiatorul proceselor.
    UITE ASA se clarifica inscenarile făcute senatoarea Sosoaca și reacțiile lui Arafat și Iohannis în probleme judiciare contrar constituției-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. „𝑺𝒕ă𝒑â𝒏𝒆, 𝑯𝒓𝒊𝒔𝒕𝒐𝒂𝒔𝒆 𝑴𝒊𝒍𝒐𝒔𝒕𝒊𝒗𝒆, 𝒎𝒊𝒍𝒖𝒊𝒆ș𝒕𝒆
    ș𝒊 𝒕ă𝒎ă𝒅𝒖𝒊𝒆ș𝒕𝒆 𝒑𝒆 𝒓𝒐𝒃𝒊𝒊 𝑻ă𝒊"

    RăspundețiȘtergere