marți, 28 decembrie 2021

GLASUL ROMANIEI STRIGA DIN NOU ! ROMÂNIE,ROMÂNIE,DULCE ROMÂNIE !

                         28 Decembrie 2021,ora 6,11 !      


                                                                    Dragii mei,


In aceasta dimineata, m-a un Cor de Ingeri care cantau asa :

               "Romanie, Romanie,

                  Dulce Romanie!"



Moment in care, am in fata ochilor inchisi,un Cer de noapte,iar sub Cer , stralucea divin de frumos HARTA  ROMANIEI sfinte. 

HARTA ROMANIEI sfinte ,era orientata cu varful vestic inspre Cer, si se sprijinea pe partea sudica in asa fel incat,HARTA divina a Romaniei divine se sprijinea pe partea Constantei si stralucea de lumina aurie in care, era imbracata de Duhul Cel Prea Sfant.

Corul divin continua sa cante asa:

                 Glasul Romaniei, striga din nou !

                Traiasca sfintită,trăia sfintită!

                Romanie, Romanie,

                  Dulce Romanie!

          Romanie ,glas al Duhului Sfant !"



.
In aceasta clipa dragilor, vad multi politisti pe strazi, imbracati 
in uniforme albastre,in timp ce afara ploua torential.
Politistii, dupa numarul lor mare pareau ca pazesc la pacea si linistea publica, pareau ca se asteapta la ceva ce nu incepuse inca,posibil revolte ale oamenilor.

Dragii mei, as dori ca sa va spun urmatorul lucru :

oricat de greu ne-ar fi,oricate necazuri am avea,sa nu uitam niciodata fratilor de faptul ca,nu suntem singuri.

Dumnezeu este cu noi si intru noi, si asa a oranduit El ca sa se intample cu viata noastra si in viata noastra.

Romania dragii mei, a fost si este ocrotita de Duhul Cel Prea Sfant ! Toata lumea a vorbit si vorbeste inca,de acel Cutremur mare care va devasta Romania.

Eu intotdeauna v-am spus ani de zile la rand,ca acel Cutremur mare, nu va veni inca!DUMNEZEU nu ne-a lasat din MAINILE Sale Atotputernice si sfinte.

Maicuta Domnului ne ocroteste cu Rugaciunile Sale catre Fiul Sau si Mantuitorul lumii intregi.

Daca avem Credinta statornica dragilor, daca avem iubire fata de Aproapele nostru,nu avem a ne teme pentru viata noatra ,pentru viata celor dragi noua,deoarece, suntem in Mainile Domnului si sub Aripile ocrotitoare ale Maicii Lui Dumnezeu.

                                 Cu dragoste,Maria.


19 comentarii:

  1. "Cutremur"înseamnă revoltele oamenilor sau suferințele lor față de cei care ne conduc iar vaccinul înseamnă"ciuma".

    RăspundețiȘtergere
  2. E clar România striga în strada, revolta cu schimbarea situației interne a tarii cu 90 de grade după poziția hârtii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. România se pare ca are totuși un program de tara pe care clasa politica a castei evreiești încă nu l-a găsit, el este îndreptat în sus spre Dumnezeu și creștinism-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Și procurorul Iasineschi care la presiunile presei avea de anchetat dosarul fraudării alegerilor de la sectorul I București pentru Clotilde, acum si-a dat demisia spunind ca pleacă la Suceava pentru ca vrea sa trăiască liniștit-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dulce Romanie pentru cei care au pensii nesimtite, iar pentru cei bolnavi care nu au bani de medicamente vocea ce spune!?
    https://www.g4media.ro/sase-angajati-la-stat-care-castiga-peste-un-milion-de-lei-pe-an-doar-din-salariul-pensiile-si-indemnizatiile-platite-din-bani-publici.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Divinitatea lucreaza prin oameni,de la Vest va pleca dreptatea pe pamant,pana la a Doua Venire a Mantuitorului pe pamantul Romanesc,Catedrala Mantuirii Neamului,si Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi,cum a scris si doamna Maria,ca Anafura de la Sfanta este cea mai puternica de pe pamant.Asa cum si Baba Vanga, Arsenie Boca,si alti profeti,au spus ca pana la Venirea Mantuitorului,in Romania va veni,cel sau cea promisa de Divinitate sa faca dreptate pe pamant.Multi vorbesc ca acea persoana va veni din Vestul tari,asa cum si doamna Maria a scris ca se va naste Prunca Lui Dumnezeu 7.Se va descoperi si adevarata Biblie in Romania,si adevarul doare foarte tare,minciuna va disparea de pe pamant,minunile au inceput in Romania,dar multi nu se bucura,ca sunt foarte orgoliosi si nu accepta adevarul,dar totul incepe sa se distruga in Romania,ce nu este pe dreptate si adevar,Sfanta Treime curata tara de gunoaie,mincinosi,tradatori,etc.
    Sfanta Treime si Maica Domnului,ne ajuta pe toti daca le cerem ajutorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut "Anonim28 decembrie 2021, 23:09"
      Cauta pe net si vei gasi proorocia lui Pr Arsenie care spune ca de la rasarit unul cu stea in frunte si Indianul Gupta zice ca se va ridica din Bucovina dar nu este din bucovina. Om cu stea in frunte este un inger nascut din oameni precum Cristosul cel viu. In acelas timp il gasesti in Apocalipsa/Revelatie. Citeste:
      Capitol 7
      1 După aceea am văzut patru îngeri, cari stăteau în picioare în cele patru colţuri ale pămîntului. Ei ţineau cele patru vînturi ale pămîntului, ca să nu sufle vînt pe pămînt, nici pe mare, nici peste vreun copac.
      2 Şi am văzut un alt înger, care se suia dinspre răsăritul soarelui, şi care avea pecetea Dumnezeului celui viu. El a strigat cu glas tare la cei patru îngeri, cărora le fusese dat să vatăme pămîntul şi marea,
      3 zicînd: ,,Nu vătămaţi pămîntul, nici marea, nici copacii, pînă nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru!``
      4 Şi am auzit numărul celor ce fuseseră pecetluiţi: o sută patru zeci şi patru de mii, din toate seminţiile fiilor lui Israel. Semintiile lui Israel nu inseamna numai Evrei, inseamna cu totul altceva. Pot fi si Romani si Rusi si etc etc. Dupa care tot acelas inger care va pecetlui pe slujitorii domnului, il vei gasi la:
      Capitol 9
      1 Îngerul al cincelea a sunat din trîmbiţă. Şi am văzut o stea care căzuse din cer pe pămînt. I s'a dat cheia fîntînii Adîncului,
      2 şi a deschis fîntîna Adîncului. Din fîntînă s'a ridicat un fum, ca fumul unui cuptor mare. Şi soarele şi văzduhul s'au întunecat de fumul fîntînii.
      3 Din fum au ieşit nişte lăcuste pe pămînt. Şi li s'a dat o putere, ca puterea pe care o au scorpiile pămîntului.
      4 Li s'a zis să nu vatăme iarba pămîntului, nici vreo verdeaţă, nici vreun copac, ci numai pe oamenii, cari n'aveau pe frunte pecetea lui Dumnezeu.
      5 Li s'a dat putere nu să -i omoare, ci să -i chinuiască cinci luni; şi chinul lor era cum e chinul scorpiei, cînd înţeapă pe un om. Etc etc....
      Il mai gasesti si la:
      Capitol 20
      1 Apoi am văzut pogorîndu-se din cer un înger, care ţinea în mînă cheia Adîncului şi un lanţ mare.
      2 El a pus mîna pe balaur, pe şarpele cel vechi, care este Diavolul şi Satana, şi l -a legat pentru o mie de ani.
      3 L -a aruncat în Adînc, l -a închis acolo, şi a pecetluit intrarea deasupra lui, ca să nu mai înşele Neamurile, pînă se vor împlini cei o mie de ani. După aceea, trebuie să fie deslegat pentru puţină vreme. Etc etc. Deci, cand cineva vrea sa vorbeasca ceva, trebuie sa cerceteze tot ca nu cumva sa spuna greseli si ai va incurca si pe altii. Daca mai treci pe aici si ai citit, lasa un ok sa inteleg ca nu am pierdut vremea degeaba.

      Ștergere
    2. Parca se zicea ca va veni o persoana din Bucovina, s-o fi mutat în Vest?!

      Ștergere
  7. da si cand va veni seismul cel mare! deocamdata California e incercata-poate asa o sa revenim la sentimente mai bune fata de semeni-DOAMNE SI MAICA DOMNULUI SA NE AJUTE

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut la tot POPORUL. ZODIA LEU.....
    Am tot vazut pe youtube o gramada de clipuri cu astrologie si in toate, astrologii spun ca anul 2022 va fi cel mai favorabil an pentru cei din zodia LEU. Eu nu prea cred in Astrologie, tarot sau alte rahaturi nici atit. Urmarind mai multi astrologi pe youtube, am inteles ca acest nou an ai va ajuta pe Lei cel mai mult in partea cu spiritualitatea. Vor putea sa ajunga pina la lumina divina si multe altele. Cat despre bani eu nu cred, pentru ca vorba aia " cade para malaiatza in gura lui Natafleatza" mai greu. Bani, sunt simbolul muncii. Nu muncesti, nu ai. Muncesti putin ai putin, muncesti mult ai mult, toate inafara de ciordeala si alte escrocherii. Ei spun ca planetele care intra si ies din anumite puncte cosmice te ajuta sa faci bani prin trimiterea unor energii benefice catre tine. Mie nu ami vine sa cred ca o planeta ami va trimite mie energie si voi stii unde sa merg sa fac afaceri, combinatii, bussines etc etc. Nu ami va spune marte sau jupiter: mai vere dute acolo ca ala are multe afaceri si ati va da de lucru si bani sa nu ai poti cara. Voi ce credeti:
    1. Daca esti prost, poti fi in toate zodiile?
    2. Te poate ajuta vreo planeta cu informatii? (adica visam cu ochii deschisi)
    3. Ne gandim sa muncim in continuare si lasam planetele astrologilor (adica vom visa normal ca orice om cand doarme).

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce sarbatoriti voi, CRACIUNUL sau nasterea Cristosului cel viu?
    Daca nu intelegi ati explic eu:
    1. Craciunul este de la Greci si se aduce jertfa un porc in cinstea ZEULUI SOARELUI.
    2. Nasterea CRISTOSULUI CEL VIU, se spune ca este ziua in care s-a nascut Cristos.
    Pe amindoua la un loc nu le poti tine. Este cum ai pune apa cu focul la un loc, se stinge focul si se evapora apa. Nu poti sa slujesti la 2 stapani. Deci, tu ce sarbatoresti? Si de Paste este la fel. Se taie miel dupa traditia veche a Evreilor (sacrificarea unui animal ca sa fie iertate pacatele) si invierea Cristosului cel viu, care de fapt Cristos a luat locul mielului. Deci nu trebuie miel taiat. Nici un mincator de carne inca nu a intrat in imparatia cerurilor si nici nu vai intra daca nu se lasa de carne si alte bunataturi satanice si se va pocaii de toate ceea ce il intineaza pe om.

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut la tot POPORUL.
    Ati auzit de cetatea sfanta ce va cobora de la Dumnezeu?
    Intai intrati pe google si scrieti: 12 chakra pictures si veti gasi niste poze. Omul are 7 chakre internale si 5 externale si restul pina la 149 sunt foarte mici. Dupa care cautati sa vedezi ce scrie in biblie despre cele 12 straturi ale cetatii sfinta, despre culorile pietrelor pretioase, comparatile cu culorile ceakrelor(cele 12). Pt a fi mai usor va dau 2 link-uri cu asemanarea cetatii sfinte.
    https://www.youtube.com/watch?v=Fe_R1k53DRw
    https://www.youtube.com/watch?v=SuougEYQ8vE
    Pentru cele 12 chakre va dau 2 link-uri
    https://www.youtube.com/watch?v=-_U0QLxZ7I4
    https://www.youtube.com/watch?v=aq63MfRPUVA
    Sunt o gramada de videouri si poze pe youtube si google. Treaba este ca la nimeni nu ai vine in minte sa cerceteze putin. Multi oameni care se cred destepti au capul pe umeri sa nu ploua in gat. Trupul este cetatea sufletului. Nu exista vreo cetate cosmica. Trupul nostru, la activarea chakrelor (12) prin multa munca (doar meditatie si post), trupul nu va mai putea fi vazut cu ochii firesti si trece in alte dimensiuni. Trupul nostru este foarte usor de modelat. Cei ce vor astepta in lumina Divina pina la venirea lui Cristos, vor lumina cel mai tare. Cei ce vor invia la prima inviere vor lumina mai putin si cei ce vor invia la a doua inviere nu vor lumina deloc. Prin intrarea trupului in lumina Divina, trupulu se auto incarca de energie. Cu cat stai mai mult in lumina cu atat stringi mai multa lumina/energie. Lumina/Energia Divina/Dumnezeiasca este foarte rece. Numai prin post, meditatie si rugaciune poate fi suportata. Cristos a spus: cine va rezista pina la sfarsit va trece. Asta are mai multe intelesuri. Deci cercetati si veniti cu comentarii. Sa aveti bafta.

    RăspundețiȘtergere
  11. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului nu ne va lasa,atât timp cât cerem ajutorul divin.
    Ma uitam si ma bucur mult cand vad ca totusi orbii noștri nu ia uitat pe cei in suferinta.
    Ma uit cât de rau este in alte parti ale lumii,violențe,uragane etc.noi s-ai mulțumim lui Dumnezeu și Maica Domnului ca nu sunt atatea rele.
    Padure fără uscaturi nu se poate.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Fa pace Doamne pe Pământ precum in cer.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.
    O zi binecuvântată tuturor Cu sanatate si fericire.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum alarma cu bomba la un Moll în București ÎNTR-O ZONA Aglomerata din sectorul 3, sint jandarmi de intervenție cu haine negre și politie în albastru-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. După ce anul trecut PnlEvreiesc au omagiat greva minerilor de la Lupeni în 19 29 sub Țărăniști ieri au omagiat pe IGDuca dar nici un cuvințel niciodată despre cei 11 000 de țărani omorit la comanda liberala a țăranilor și mosierilor răsculat în 1907 contra arendasilor Evrei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu e din Bucovina, zice ca are stramosii ingropati acolo dar e crescut departe de acel loc. Poate fi Vest sau Sud. Daca e din Vest, singurul oras care are omonim in Israel e Arad. Baba Vanga a spus ca trebuie sa primeasca scrisoarea pe 24 ianuarie 2005, dar trebuie sa fie cu talc pentru ca 24 ianuarie e prima zi nationala a Romaniei. De ce ar fi spus sa i se inmaneze scrisoarea atunci? Sa fi fost la varsta majoratului? Ar fi prea de tot sa primim ceva bun in istoria noastra zbuciumata. Si bulgarii sunt crestini. Ar putea fi George Simion? Doar ca el e nascut aproape de Bucovina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam departe de Bucovina, GS e din Vrancea, e posibil....

      Ștergere
  15. Ieri a fost 30 decembrie ziua cind în 1947 evreii comuniști veniți din Uniunea Sovietica în frunte cu evreii Ana Pauker, Brucan, Birladeanu Iliescu etc alunga pe regele Mihai, instaura Republica și încep omorirea a sute de mii de romani toată Elita României-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere