luni, 27 decembrie 2021

PE CUVANTUL TĂU,STA ADEVARUL ! PE TINE TE COLINDĂ , CUVINTELE DE SUS !

 

      PE CUVANTUL TĂU,STA ADEVARUL !

     PE TINE TE COLINDĂ , CUVINTELE DE SUS !

                                 



  4                        28 Decembrie 2020,ora 3,33 !

                         Dragii mei,

La aceasta ora, se doarme de obicei.Dar eu m-am trezit si ma gandeam la anul trecut,la Craciunul trecut in care primeam multi colindatori,fiind impreuna cu sotul meu.

Erau cunostinte si prieteni de-ai sotului meu si veneau ca sa ne colinde.

Anul acesta insa,daca sotul meu a plecat la Domnul,nimeni nu a mai venit ca sa ne colinde.

Si ma gandeam cu tristete, cat de fericita si cat de fericiti eram anul trecut de Craciun si de Anul Nou.

Cand,deodata aud un glas care imi spune asa:

             "Pe tine te colinda ,Cuvintele de Sus!

             Pe Cuvantul tau, sta Adevarul !

          Pe Cuvantul pe care tu il scrii,sta ADEVARUL DUHULUI SFANT !"


Prieteni dragi,cu lacrimi de bucurie am multumit Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu pentru aceste Cuvinte sfinte care ,au venit si vin in aceasta perioada sfanta,ca un Colind divin.

Ce puteam ca sa mai spun?

Am ramas uimita la auzul acestor cuvinte,am plans de bucurie ,iar acum dragilor, am scris aici toate cate am auzit si vazut.

Sa avem Credinta fierbinte dragilor,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, sa fim buni si milostivi,sa iertam ca sa fim iertati si niciodata sa nu ne lepadam de IISUS HRISTOS si nici de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Amin!

                         Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Doamne,cat de frumos si numai adevar ne este trimis de la Duhul Sfant prin doamna Maria,din anul 2012,dar cine sa creada ca noi ne-am emancipat,de Tine am uitat,ca tot ce este pe pamant este de la Sfanta Treime,noi nu avem nimic aici pe pamant,suntem doar in vizita sa facem numai fapte bune,sa nu ne fie rusine ca ne-am nascut in Romania,o tara saraca,ca si Tu,Te-ai nascut tot aici,si cei 14000 de copii ucisi in Romania,ca voiau sa te omoare,si Sfanta Fecioara Maria,a fugit in Egipt,unde ai fost Rastignit,pentru pacatele omenirii,iar adevarata Sfanta Biblie a fost ascunsa,si noi traim si acum in minciuna.Nu stiu daca in lume mai exista atata minciuna ca la noi.Cei alesi au vandut tara strainilor pe bucati,si cei alesi ne osandesc cu minciuni,apa este de la Divinitate,iar noi platim facturi la energie dupa minciunile lor,gazul la fel,sunt in stare sa ne puna si impazit pe aerul care il inspiram,asa de rai suntem,iar cei care au plecat din tara,batjocoresc tara Ta,Sfanta,si Gradina Maicii Domnului,ca occidentul este civilizat si sunt platiti bine,si respectati,dar au uitat sa spuna ca acolo nu ingrijesc numai batrani,fac prostitutie,droguri,etc.ma doare sufletul ca suntem orbi cu totii ca banii au pus stapanire pe sufletele noastre,nu sau saturat ca ne drogheaza cu apa si mancarea,acum in tarii cred ca toate tigarile sunt cu droguri,si in toate sunt droguri in vin,noi nu avem habar cum ne distrug semenii nostrii,cu civilizatia din occident,nici cei ce vand nu stiu,ca nu se fac controale,este lipsa de personal calificat sa faca analize corecte,cu totii de pe pamant suntem atacati de cei rai,care iubesc sa se imbogateasca pe cei slabi in credinta.Doamne,te rugam da-ne sanatate,sa le putem trece pe toate,Crucea,sa ne-o luam si pe Tine,sa te urmam in rugaciune si fapte bune,asta este comoara noastra pe pamant,sa-i ajutam pe toti cei saraci,murdari,bonlavi,sa nu le intoarcem spatele,sa ne amintim ca si Tu,Mantuitorul Lumii,Te-ai Nascut,in ieslea cea saraca,si esti judecatorul intregii lumi pentru dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dl Arahat se plange ca vor multi sa-l dea la o parte. Pai sa se gandeasca ce a facut rau sau ce a mintit. Sa-i amintim noi: acum vreo 2 ani spunea ca trebuiesc schimbate concursurile pt posturile de medic si farmacist, la aceste concursuri cerandu-se efectiv tot ce s-a invatat in facultati. E imposibil. Rezultatul: lipsa mare de medici si farmacisti, concursurile fiind aproape imposibil de luat fara.... .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa se duca arahatul la el in tara. Dar acolo nu ii va mai merge sa faca ce vrea el si sa-si bata joc de oameni in ultimul hal.
      De ce sta aici la noi in tara? Pentru ca e tara buna de muls si a gasit sat fara caini si gramada de prosti care sa accepte orice vrea el, slugi care sa execute tot ce viseaza el noaptea? Niciunde nu i-ar fi mers planul diabolic si sa faca ce a facut arahatul cu Romania!
      Sa se mai duca si pe la poporul lui, dar repet: acolo si nicaieri nu va putea sa faca atrocitatile pe care le-a facut el in Romania!

      Ștergere
  3. Ce pot spune doamna Maria?
    Nici nu poti comenta la asemenea mesaj divin.
    Va împărtășesc durerea sufletească,dar o bucurie mai mare este pronia divină care este lângă dv.si lângă noi toți indiferent unde ne aflăm, Dacă nu vedem ce vedeti dv.simtim prezența lui Dumnezeu și Maica Domnului.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să vă BINECUVINTEZE si sa va ocrotească cu puterea lui cea mare si pe noi pe toți. 🤗🙏🙏💐

    RăspundețiȘtergere
  4. https://m.adevarul.ro/locale/targoviste/ce-spun-istoricii-despre-teoria-manuscrisul-vlad-Tepes-pastrat-vatican-potrivit-careia-nemtii-origini-dacice-doamne-fereste-1_61c98e8d5163ec42710622df/index.html

    RăspundețiȘtergere