vineri, 31 decembrie 2021

SFANTA EVANGHELIE , DIN ZIUA SFANTULUI VASILE CEL MARE !

 

SFANTA EVANGHELIE , DIN ZIUA SFANTULUI VASILE CEL MARE !

 Sfânta Mănăstire Dervent


vă oferă
EVANGHELIA ZILEI: Tăierea împrejur cea după trup a Domnului Dumnezeului şi Mântuitorului nostru IISUS HRISTOS. Şi pomenirea celui între sfinţi, Părintele nostru VASILE cel MARE, arhiepiscopul Cezareei Capadociei

Evanghelia de la Luca
(II, 20-21; 40-52)
n vremea aceea, s'au întors păstorii slăvind şi lăudând pe Dumnezeu pentru toate câte le-au auzit şi le-au văzut aşa cum li se spuseseră. Şi când s'au împlinit opt zile şi a fost să-L taie împrejur, I-au pus numele Iisus, aşa după cum fusese numit de înger mai înainte de a Se fi zămislit El în pântece. Iar Copilul creştea şi Se întărea cu duhul, plin de înţelepciune; şi harul lui Dumnezeu era peste El. Şi părinţii Lui mergeau în fiecare an la Ierusalim de sărbătoarea Paştilor. Iar când era El de doisprezece ani, s'au suit la Ierusalim după obiceiul sărbătorii. Şi dacă s'au sfârşit zilele, în timp ce ei se întorceau, Copilul Iisus a rămas în Ierusalim; şi părinţii Lui nu ştiau. Dar ei, socotind că El este printre călători, au mers cale de o zi; şi L-au căutat printre rude şi cunoscuţi. Şi, negăsindu-L, s'au întors la Ierusalim căutându-L. Şi a fost că după trei zile L-au aflat în templu, stând în mijlocul învăţătorilor, ascultându-i şi întrebându-i. Şi toţi cei ce-L auzeau se minunau de priceperea şi de răspunsurile Lui. Şi, văzându-L, au rămas uimiţi, iar mama Sa I-a zis: „Fiule, de ce ne-ai făcut una ca asta? Iată, tatăl Tău şi eu Te-am căutat îngrijoraţi“. Şi El le-a zis: „Cum se face că Mă căutaţi? Oare nu ştiaţi că întru cele ale Tatălui Meu trebuie să fiu? “ Şi ei n'au înţeles cuvântul pe care l-a grăit către ei. Şi a coborât cu ei şi a venit în Nazaret şi le era supus. Iar mama Sa păstra toate lucrurile acestea întru inima ei. Şi Iisus sporea cu înţelepciunea şi cu vârsta, şi cu harul la Dumnezeu şi la oameni.

2 comentarii:

  1. decembrie 2021

    Decembrie va aduce multe schimbări în energiile Universului. Pe măsură ce pământul se apropie din ce în ce mai mult de destinația energiilor din a 5-a dimensiune, pur și simplu știm că există tot mai mult de trăit și de inspirat în viața însăși. Cei mai dezordonați bucătari produc uneori cele mai minunate și gustoase mâncăruri. Mizeria în care pare să se afle pământul va dovedi cu siguranță că așa va fi pe măsură ce zilele se vor muta în nopți și nopțile înapoi în zile. Să știți că în fiecare zi, pe măsură ce soarele răsare pe pământ, lumina va aduce cu ea bucurie și va clarifica problemele trecutului, punându-le în urmă, acolo unde le este locul. Pur și simplu știți că jefuirea și protestul înseamnă întunericul care iese la lumină și va fi vindecat pe măsură ce lucrătorii luminii inspiră slava lui Dumnezeu și se gândesc la ea pătrunzând pământul. 
    Noi, cei non-fizici, s-ar putea să nu înțelegem pe deplin cât de greu este progresul vostru în formă, dar vă dorim tuturor să înțelegeți că nu sunteți niciodată singuri. Suntem aici pentru a vă ajuta și a vă ghida prin tot ceea ce trebuie să faceți pentru a ajuta pământul în tranziția lui. Planul lui Dumnezeu este ca TOȚI în formă în și pe pământ să se miște total în noua dimensiune. Deschide-ți brațele și fii ușa deschisă pentru noile și frumoase energii cristaline.
    **Singurul mod în care lumina poate străluci în pământ este prin tine❣️❣️
    https://www.weareenoch.com/message

    RăspundețiȘtergere
  2. Credința și iubirea de aproapele nostru si de Dumnezeu Ne aduce lumina.
    Pământul este plin de toate bunatatile.
    Sa fim instare sai8multumim lui Dumnezeu și Maica Domnului pentru grija ce ne-o poartă.
    De noi depinde cât stim sa le păstrăm într-o formă curată si noi am otrăvit toate cele de pe pământ, nu mai este nimic asa cum le-a lăsat Dumnezeu.
    Nu sunt de acord cu toate otrăvurile împrăștiate peste toate plantele si pomii care ne hrănesc.
    Tin minte ca mâncam un fruct ne stropit ce gust bun avea.
    Sincer am plantat tot felul de pomi fructiferi dar nu i-am stropit cu nimic,sunt atatea albinute,pe flori de tie mai mare dragul si sa stiti ca au rămas si mere si pere si prune de toate.
    Asta înseamnă să trăiești în armonie cu natura si cu tot ce a lăsat Dumnezeu.
    Ne întrebăm ca au pierit albinele ca nu mai sunt asa cum erau,sa nu ne mai întrebăm, noi distrugem.
    Păcat mare păcat.
    Un an nou fericit si binecuvântat va doresc la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere