luni, 27 decembrie 2021

MANTUITORUL NOSTRU BLAND SI DRAG,BATE LA USA SUFLETULUI NOSTRU! HAIDETI CA SA-I DESCHIDEM !

                                                   23 Decembrie 2021,ora 15,23 !


                                     Dragii mei, 

Astazi in timp ce scriam aici pe Blog, vad dincolo de monitor,vad o usa si pe Mantuitorul nostru bland si drag imbracat in vesmant alb ,vesmant ce-I acoperea si capul Sau prea sfant.

.Iisus dragilor, batea la fiecare usa ca sa fie primit de noi credinciosii.Acea usa dragilor, era usa de la locasul sufletului nostru.Haideti dragii mei, ca sa deschidema usa sufletului nostru si sa-L primim pe Mantuitorul nostru bland si drag, ca sa -si faca salas in inima noastra in sufletul nostru. Sa ne rugam mai mult si mai fierbinte, sa facem fapte bune si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Numai asa Il vom putea primi pe Blandul Mantuitor in inima si-n sufletul nostru.Amin!
Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Puțin amenință că UE va fi acoperita cu cenușă radioactiva în cazul în care va sprijini fie și doar cu armament în războiul pe care se pregătește al începe în citeva săptămâni în Ucraina.
    VECHEA tactica ruseasca de Șantaj cu care a luat în 1940 și Basarabia și Bucovina de Nord, dar și jumătatea de Est a Poloniei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesajul de la Fatima spune ca dacă Rusia nu va fi creștină va genera al treilea Război Mondial, care se pare ca va porni cu UCRAINA în anul viitor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Majoritatea rușilor doresc din nou comunismul conform sondajelor iar Putin amenință Europa cu al treilea Război Mondial cea ce corespunde și cu ateismul și cu avertismentul mesajului de la FATIMA mai devreme sau mai tirziu e legătură dintre lipsa credinței și război-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. BUDISTII din India cu ocazia sărbătorii Crăciunului au distrus zeci de statui reprezentându-l pe Iisus.acuzind latura sa comerciala.
    IN India creștinii reprezinta 2 la suta din populație-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. NATO vrea sa discute cu Rusia despre Ucraina în 12 Ianuarie 2022-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Politica NATO-Rusia apreciata ca Bățul și Morcovul, de unanalist extern Fota spune ca se va vorbi și de Belarus și independenta republicii Sirbsca de Bosnia, pe lingă Ucraina pentru a tine Occidentul în sah- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Rușii sunt încercați printr-un război rece.
    Mai degrabă suntem amenințați de cei care sunt pe teritoriul țării noastre.
    Nu mai avetiatata incredere in aliați ca sar putea sa rămânem cu un gust amar.
    Nu ne ataca pe noi rusii.

    RăspundețiȘtergere