vineri, 17 decembrie 2021

ROMANIA SI - A ARS NUMELE ?


.
15 Decembrie 2021,ora 23,12 !

Dragii mei,

In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud dragii mei, aud un glas care spunea asa:
"Romania si-a ars numele! 
Numele Romaniei a fost ars !"
Clipa in care dragii mei, vad Harta Romaniei in fata mea, nu mai era monitorul pe care urmaream ce scriu. Ci cu ochii sufletului vedeam asa:

.
Vedeam HARTA  ROMANIEI sfinte cu un chenar negru ingrosat la margine de jur imprejur,exact dupa conturul Hartii noastre,chenar ce fumega. 
Dupa chenarul negru ,spre interiorul Hartii Romaniei sfinte, a aparut un alt chenar rosu ca de foc, un chenar ingrosat cu rosu,dar spre interiorul tarii noastre ,exact dupa forma tarii noastre.
Prieteni dragi, ce inseamna acest lucru,eu nu stiu a talmaci.Dar stiu ca orice ni s-ar intampla ,bine sau mai putin bine pentru noi românii,pentru Romania Tara aleasa a Duhului Celui Prea Sfant,se va intampla pentru ca asa ne este scris de Sus de la DUMNEZEU Tatal, de la DUMNEZEU Fiul si de la DUHUL Cel Prea Sfant.
Toate se vor intampla precum ne este scris si vom trece peste ele, cu Credinta ,cu dragoste,cu iubire fata de Aproapele,căci Maicuta Domnului din Gradina Sa sfanta a Romaniei sfinte,se roaga pentru noi si pentru Romania Noului Ierusalim,se roaga pentru toata suflarea de pe pamant si pentru toate sufletele care au plecat la Ceruri.Sa ne rugam si noi dragilor, sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru tot si pentru toate Darurile din viata noastra de zi cu zi. Si atunci cand avem un necaz dragilor, tot un DAR este de la BUNUL DUMNEZEU ca sa ne intoarca la EL,la MAICA DOMNULUI si sa ne mantuim.
Cu dragoste,Maria.




18 comentarii:

  1. Cred ca nu e de bine ! Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vine și războiul.
    Un tribunal din Rostoc pe Don a scris in sentința de condamnare pentru frauda u alimentele soldaților rusi de pe teritoriu Ucrainei - Dombas circa 25 de mii, darRusia nu recunoaște și cere la NATO sa garanteze ca nu vor primi Ucraina în NATO dar aceasta refuza-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Danemarca a încheiat un acord care permite mutarea delicventilor pentru a ispăși pușcăria în Cosovo, practic legalizarea tarilor de mina treia în Europa-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. România va fi ocupata de ..... vor intra prin zona deltei dunarii , războiul care va incepe va transforma România în Siria un moloz fumegand. Multumim ue si americanilor sărăcie avem razboiul ne mai lipsea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Casta evreiasca aflata la conducerea României de zeci de ani și-a tras pensii uriase dar de la cel mai înalt nivel al evreului Iohannis recunosc ca au eșuat România - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este doamna Maria
    Nimic fără Dumnezeu.
    Cine stie doamna Maria ce se mai intampla?
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  7. Romania-statul eșuat, după Iohannis, pentru ca el Iohannis a devenit apărător al multinationalelor și al suspendării si slăbirii statului pentru interese străine
    Singur apărător al intereselor României și romanilor a cam rămas europarlamentarul Terhes care a început sa găseasca și aliați și susținători din tara dar si din estul Ue-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna scumpa cand citesc Romania noului Ierusalim nu stiti despre ce vorbiti...catedrala...sper ca evreii ce au cumparat tot prin Romania sa nu o declare al treilea templu ca nu va mai fi gradina...

    RăspundețiȘtergere
  9. ENERGIA, Regionalizarea României începută Mascat prin costul ei diferit în Ardeal plătit la firme germane iar la sud de Carpați franceze arata un fapt împlinit și politic de separare și regionalizare a Tarii, de fap diferențele sint date de regionalizare si distrugerea Suveranității de străini și Trădătorii interni, evrei în general de la butoane-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. La fel, România este văzută ca o femeie la care unii îi fac rău necontenit. Mai grav este că piesele principale a tuturor relelor se află chiar în țară. Toate nenorocirile gândite și făcute la adresa unora, se răsfrâng asupra tuturor, asupra țării. Asta nu pricep multe hahalere. Ei cred că totul se redue la nivel de persoană. Țapă

    RăspundețiȘtergere
  11. Acesta sa fie cercul de foc care va înconjura România, de care vorbea Arsenie Boca?

    RăspundețiȘtergere
  12. Rusia se lauda ca au rachetele îndreptate pe estul. UE INCLUSIV România inclusiv prin rachete cu raza medie care poate fi triplata trase din avioane de la 10 mii metri altitudine pentru creșterea energiei lor cinetice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Gunoaie din Europa aduse pentru depozitare și ardere în România - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Helen H,la asta ma dus gândul,la ce spunea Arsenie Boca,foc în jurul tarii!!!Război,cutremure și alte lucruri.Ne va afecta și pe noi ca națiune!!Tot globul suferă dureri,din cauza păcatelor!!Bucuria dispare!!Trebuie sa ne rugam,sa ne întoarcem fata spre Dumnezeu,sa cerem protecție divina și Sa l prim pe Manruitor în sufletul nostru,pe Isus Hristos!!!A fost scris ca vom avea necazuri în lume!!!Dar cei cu inima curata,vor vedea lumea lui Dumnezeu!!E aproape venirea mantuitorului!!Și sta scris ca va fii ca în zilele lui Noe,vor bea,vor manca și o mare prapadenie va veni peste întreg pământul!!!Și mai scrie ca va dispărea credinta,iubirea fireasca,păcatele se vor înmulți!!Dar Dumnezeu în bunătatea lui va scurta zilele rele,pt.alesii sai!!Sa ne ajute Dumnezeu sa fim printre cei aleși!!!Încă mai este har pe pământ,mai avem șansă la Dumnezu sa fim salvați!!!sufletul e cel mai important,nu trupul!!!Fiți binecuvântați cu pace și mantuire!!Dumnezeu sa ne ajute!!!Restul e scris,și asa se va întâmpla pe pământ!!!Avem un salvator,mantuitor,ne a spus cu 2000 de ani în urma ce va urma!!A zis:Biruitori lumea,ca eu am biruit o!!!suntem trecători aici pe pământ!!!anii trec repede,ca sunt 20,50,80....trec ca o clipa!!întunecați nu vor sa știe ca sufletul e etern,ca viata continua în alta forma ,după moarte!!!Ne mint de 2000 de ani!!Asta nu va zic preoții,dar ne au spus apostolii,faptele lor,si ce a făcut Isus pe pământ, nu se putea face decât din alta dimensiune!!!Dumnezeu e viu!!Nu suntem singuri cum cred unii,sau presdinti care se se cred Dumnezei!!Dar noi sa ne rugam pt.tara noastră,pt.guvernanti,sa I binecuvântați!!Sa fim noi mai buni!!!Dumnezeu ne iubește,nu vrea moarte păcătoșilor!!

    RăspundețiȘtergere