sâmbătă, 11 decembrie 2021

SCURGERI DE GAZE LA O RAFINARIE !

                    10 Decembrie 2021,ora 5,32 ! 


                                                         

                                       .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                  .    

                                               Dragii mei ,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

               "Scurgeri de gaze la Rafinaria (glasul mai spune un cuvant,dar eu nu stiu daca l-am inteles corect,dar am sa-l scriu asa precum am inteles),Pavil."

 "Scurgeri de gaze la Rafinaria "Pavil".

Dragilor este foarte posibil ca acest cuvant din urma"Pavil",sa fie inteles de mine gresit. Dar,din pacate, vom auzi de o scrugere de gaze la o Rafinarie.Sa nadajduim ca nu va fi urmata si de o posibila explozie cu victime omenesti.

                             Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Nu exista extratereştri, aceea la care se referă absolut toți sunt de fapt intratereştri adică urmaşi ai celor din lumea veche... adică zei, semizei si mutanți din mai multe rase toate decăzute care au fost închise de Dumnezeu la porunca Lui printr-un mare război executat de Îngerii Lui Dumnezeu Cel Adevărat şi Atotputernic.
    Nu va mai rătaciți!?!? Acei care se dau drept extratereştrii veniți din alte galaxii sunt de fapt cei care ies prin portalurile de la polii pământului. Este clar scris in Sfânta scriptură şi Iisus Hristos îi numeşte draci iar demonii sunt duhurile necurate care le vorbeşte profeților din vremurile dinaintea revenirii Lui Isus. Restul e fantasmagorie pentru a deruta lumea şi a da o speranța deşartă ca oamenii sa se închine lor în locul Lui Dumnezeu.

    Doar îngerii de lumină au dreptul de a calatori dar si aceea tot la poruca Lui Dumnezeu...

    Putem spune că doar îngerii Lui Dumnezeu sunt "extratereştri" însa chiar şi asa ar fi partial corect însă ei nu au corpuri materiale ci din Lumină cu toate că unii au putere de a se materializa.


    Informațivă bine şi rugați-vă serios ca să aflați Adevărul.
    În mod special este creată diversiunea cu extratereştrii ca lumea să fie păcălită şi să uite că SINGURUL MOD de salvare şi ajutor este prin IISUS HRISTOS. nimeni altcineva.


    BINEÎNTELES ca faza cu "extratereştri" pe pamant, aici e Marea Păcăleală pt.cei ce nu cunosc şi se lasă singuri păcaliți.
    Dealtfel Duhul Sfânt marturiseşte doar Adevărul. Însă oricare Alt Duh care Nu este de La Dumnezeu este mincinos si fals întrucât NU Mărturiseşte CLAR că Iisus Hristos este fiul Lui Dumnezeu şi vine în numele SĂU...Restul e goană"după vănt" cum zicea Solomon!

    Doamne Ajută tuturor!

    RăspundețiȘtergere