duminică, 19 decembrie 2021

DUMNEZEU TATAL REVARSA ASUPRA MEA, PLOAIE DE STELE AURII !

 


                                            Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce mă rugam la Prea Sfânta Treime si-I multumeam pentru toate câte mi-a dăruit si-mi dăruieste mie roabei Sale,ceva uimitor se petrece.
Privind liber spre TATAL  Cel Ceresc  , văd dragii mei cum din Mâna Sa curg spre mine roaba Sa, numai Stele si Aureole (cerculete)aurii, rupte ca din Soare.

                                  Imagini pentru dumnezeu tatal

Curgeau spre mine precum o ploaie torentiala pe timp de vară, atât de multe si dense erau.
Am stiut dragilor si de aceasta data daca mai era nevoie , faptul că, DUMNEZEU  TATĂL a auzit Rugaciunea mea si mi S-a descoperit iaraşi şi iarăşi, ca nu cumva eu sa ma abat de la CALEA cea bineplacuta Lui.
Dragii mei, cu totii putem trai astfel de MINUNI daca avem Credinta tare in Dumnezeu si in Maica Domnului,daca împlinim din dragoste si cu Dragoste Poruncile Sale, şi neaparat ,sa daruim si Semenilor nostri din DARUL  LUI  DUMNEZEU şi numai aşa vom împlini Voia SA, AMIN !
                                             Cu dragoste, Maria. 

Un comentariu:

  1. Eu am simtit 2 valuri de vibratie in corpul meu ca si cum mi se facea pielea de gaina,au venit dintro data de nicaieri in timp ce stateam in pat.Am uitat sa mentionez ca a mai fost un val mai puternic de vibratie incit am simtit ca o parte din spatele capului o vibratie divina sau poate este altceva.

    RăspundețiȘtergere