miercuri, 29 decembrie 2021

ŢIGARA SI FUMATUL , CHIAR INTINEAZA LOCUL SI CUVANTUL LUI DUMNEZEU !

 

          

                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                       "Aprinzi afara, nu înauntru !

Moment in care, vad o intrare intr-un Cimitir mare sub un Cer de ziua, iar la poarta de intrare,adica in strada,vad doi barbati care voiau sa intre in curtea Cimitirului aprinzandu-şi tigara.
Unul dintre barbati se opreste si nu face nici macar un pas inauntru,deoarece,avea tigara in mâna si voia ca s-o aprinda.
Cel care era cu el, intrase deja dincolo de poarta,intrase in curtea Cimitirului si isi aprinde tigara sa acolo.
Cel care ramasese la inafara portii, striga la cel dinauntru:
              
               "Nu aprinde înauntru !
              Aprinde afara tigara,si nicidecum in curtea Cimitirului,in Curtea Locasului sfant.  

                             
                                                        Imagini pentru OM FUMAND

Imagini pentru CIMITIR.

Dar cel care intrase deja pe poarta Cimitirului,isi aprinde tigara sa in curtea CIMITIRULUI, respectiv,a sfantului Locas.
Cel din urma,mai face doi pasi inapoi,pentru a se asigura ca nu este in incinta Cimitirului ,si-apoi isi aprinde tigara.
Cel din curtea Cimitirului ignora absolut toate sfaturile si intra cu pasi repezi pe alee, fumand din tigara pe care tocmai si-o aprinsese in curtea sfantului Locas.
Dragii mei,iata cum,cu Voia Lui Dumnezeu, cu Voia Duhului Sfant,am aflat si noi ce este voie si ce nu in incinta Locasului sfant.
Voi cei care fumati si va este greu sa va lasati de acest viciu, aveti grija macar in apropierea Locasurilor de cult,sa nu aprindeti tigara si sa nu fumati.
Duhului sfant,nu-I place acest lucru,deoarece,intineaza LUMINA si Graiul Său.
Va urez ca sa aveti putere trupeasca si sufleteasca si sa va lasati de fumat,atat pentru o mai buna sanatate trupeasca,dar mai ales,pentru Lumina Duhului sfant,pe care am primit-o fiecare prin Sfantul Botez,si care,salasluieste in sufletul nostru.
                      Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Similare Curții Constituționale a Germaniei a stabilit caParlamentul german a încălcat constituția tarii cind a stabilit prin lege actuala forma a Certificatului Verde-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foaie verde loboda,mintea interesata de bani sloboda.Au si ei vandutii lor.

      Ștergere
  2. Asa este.
    Este un viciu din pacate pe care îl au mulți.
    Dumnezeu sa le ajute sa se lase de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca, citește Cărarea Împărăției-Părintele Ieromonah Arsenie Boca-o sa găsești scris la un moment dat, părerea Părintelui despre cei care fumează, "nu-i judecați voi, ca numai Dumnezeu știe ce e în sufletul celui ce fumează". Fiecare are durerea lui în suflet, și poate asa moare cu ea, pt.ca nu a putut niciodată sa și-o descarce, e ușor să-ți dai cu părerea....

      Ștergere
    2. Nu degeaba se zice ca e "iarba celui rau". Cu vointa va puteti lasa de acest viciu!

      Ștergere
    3. Si_apai,ce vina are surioara Mashinca,ma pipaciulele,pentru aia nedusi la bisericacaderegula_ssibetivanisisaleplagemdemilasisa_ivictimizam.Las_o mai moale,ca habar nu ai.Ai vorba de prietenii cu patimasi,atata tot.

      Ștergere
    4. Ma,despre durerea din suflet,omul poate ca ai legat sa nu o descarce la preot si trebuie sa ceara dezlegare.Daca el nu cere,nici nu primeste.Nu_i vorba de preot aici,el e un indrumator al celui in cauza si apar rezultate neasteptate.Un preot care fumeaza,bea,curveste,ahtiat dupa bani,care are aceste betii sufletesti,nu_l va orienta pe calea cea buna.Am fost cu multi ani in urma nas de botez la un nepotel la o biserica de care apartinea Valea cu Apa ,Gorj,aproape iarna,frig si a trebuit sa asteptam pe altii sa vina la alt botez.Parintele tanar si cherchelit sedea bine mersi PE PRISPA BISERICII,NOI IN PICIOARE AFARA,DESI IN BISERICA ERA CALD,TRAGEA DIN TIGARETA,BEA CONIAC CU CAFEA,LINISTIT TOTAL.L_am intrebat,parinte,dumneata cum slujesti nepregatit si el mi_a raspuns ca nu_i treaba mea ca ai biserica lui si faca ce vrea .Nu va mai spun ca m_o taxat de TREI ORI CA LA SIBIU LA CATEDRALA ,FARA CHITANTA CA AVEA BISERICA NOUA DE CONSTRUIT .KKUMAN STICLA LUI DE AMETAT,CA ASA ALUNEL CUM ERAM AMI VENEA SA_I DAU CU PARU_N CAP PE PRISPA BISERICII.Va rog sa ma iertati,da asta_i realitatea.

      Ștergere
    5. Ma,voi sa taneti minte,dracu propune,nu impune,Slugile lui impun asupra voastra legi fara de lege,anticonstitutionale si anticreatie,anticrestine,pentru ca voi i_ati ales,de fapt nu aveati ce alege.Ciuma rosie pezedeee kare l_a ales ,ciuma galbena peneleee,ciuma de rahat useleee,gainatul de rata udemereee,ku totii subt cohordonarea mossadizdului harap negru ne vor killeri in konthinuare.Zomn hunor,rahila,kireak dcnews,tudor,guse,dogaru si toti vadutii vanzatori de tara.Dormiti pe voi ,ca nu mai aveti vana in voi,romani fara de voi.

      Ștergere
  3. Un cercetator a descoperit ca in corpul celor care fac exercitii fizice creste in muschii scheletici o enzima Cox 4 care contribuie la cresterea sanatatii omului dar mai ales scade rezistenta la insulina si preintimpina DIABETUL-boala epidemica a secolului in Romania si in Lume .
    Enzima Cox4 ce poate fi si ajutata sa creasca si cu substante gasite in crucifere din care recomanda Brocolii si Conopida dar miscarea exercitiile produc si alte substante benefice in functionarea muschilor si a corpului.
    Diabetul asociat cu Fumatul este cel mai mare Dusman al vaselor de singe pe care le distruge Rapid si duce in ani la trombofeblite, cangrene cu amputari,paralizii si Moarte prematura.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru Diabet nu trebuie uitata vechea substanță metformin descoperita de francezi în scumpie-cumse se spune în Ardeal Și Moldova vinduta în farmacii în produsul Siofor cu doar 10 lei cutia cu 30 pastile pentru o luna care mai joaca un rol importanți in Apoptoza-moartea programata a celulelor defecte prin asta preintimpinind Cancerul-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sosoaca acistigat procesul contra Senatului pentru sancțiunea pentru nepurtarea măștii, urmează Tirzu.
    Tarile din UE cu număr maxim de vaccinați au crescut exploziv de 4-5ori numărul cazurilor de Covid, alta e situația la decese unde România ecampioana cu excepția doctoriței De la Oradea Flavia Grosan care pentru ca cu schema sa de tratament vindeca Covidul pe banda rulanta era sa i se retragă dreptul de practica medicala.
    HOTARIREA Curții de apel București anulează hotaririle guvernului de separare la întrarea în Molluri pe baza de vaccinuri iar codul QR devine inutil ca și forma actuala a Certificatului Verde-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. RECTIFIC numele enzimei descoperite de cercetătorii australieni se numește NOX 4-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un doctor pensionar german cercetând organelecelor decedați de vaccinurile Arm a descoperit atacuri autoimune ale limfocitelor în 90 procente din cazuri asupra inimii, plămânilor, ficatului la batrinii și tineri cu atit mai grave cu cit au luat de mai multe ori vaccinurile care omoară limfocitele din ganglioni anulind imunitatea și pentru alți viruși latenti ca zona zoster din corp inclusiv tuberculoza etc-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat voi trai nu judec pe nimeni
    Nu am ura in suflet,este otravă ura.
    Multumesc Bunului Dumnezeu și Maica Domnului ca sunt sănătoasă și când ai credință nimic si nimeni nu are putere asupra ta.
    Cand mai găsim cate unul care țipă s-au îți impune ceva eu le raspund asa:
    Nu sa nascut nimeni pe acest pământ de care să-mi fie frică.
    Singurul de care sa ne temem este Dumnezeu.
    Nu judec pe nimeni,dar dacă vezi ca greșește încearcă să-l ajuți dacă asculta bine..Dacă nu asta este,fiecare răspunde pentru faptele lui.
    La judecata nu poti spune nu am știut nu ai crezare ca ti se pune in fața locul ora si ziua când ți sa spus.
    Deci sa avem grija de suflet si sa supunem un pic corpul.
    Pentru o viață trecătoare sa nu pierdem o veșnicie, asta este problema.
    Prin cate nu trece omul ar putea scrie romane întregi credeti-ma.
    Totul este sa ceri ajutor la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului, nu rămâi fără răspuns.
    Va doresc Sanatate si multe bucurii duhovnicesti. 🙏🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere