duminică, 26 decembrie 2021

IISUS HRISTOS RASTIGNIT PE CRUCE SI CU INIMA INSANGERATA !

                             26 Decembrie 2021,ora 22,30 !      


                           Craciun Fericit dragilor !

Multa sanatate, multe bucurii si impliniri divine !


.
Dragi mei,

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad holul de la intrare a unei sfinte Biserici,(pronaos), vad Sfanta Cruce pe care era rastignit Mantuitorul nostru bland si drag,Iisus Hristos. 

.
Iisus Hristos dragii mei, era in carne si oase pe Sfanta Cruce.Din inima Mantuitorului nostru mult prea iubit,au inceput sa curga 3 siruri mari de sange adevarat si prea sfant si prea curat.
O balta de sange adevarat era pe pieptul Lui Iisus in partea inimii,iar din acea balta de sange, trei râuri mari curgeau in jos.
Iisus Hristos dragilor,era cu inima insangerata.Suferea cumplit ! 
Suferea ca era rastignit pe Cruce, si suferea pentru omenire asa de tare ,incat, inima Sa sangera cumplit.Prieteni dragi, stiu, ar trebui ca sa ne bucuram de Sfintele Sarbatori si  sa nu ne gandim la ce va urma,sa fim pozitivi.
Din pacate,realitatea vietii este alta. Urmeaza vremuri grele, vremuri tulburi cu grele suferinte si dureri sufletesti. Sa ne rugam Mantuitorului nostru bland si drag, ca sa ne ierte pacatele noastre si sa ne ajute ca sa regasim Calea cea buna si vindecatoare,Calea cea bineplacuta a Sa.
Sa ne rugam Maicutei Domnului ,ca sa ne ajute si sa ne ocroteasca in fiecare clipa cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa fim buni dragilor, sa fim iertatori si milostivi si gata de a sari in ajutorul celor necajiti si oropsiti,Amin.
Cu dragoste ,Maria.



Un comentariu: