joi, 2 decembrie 2021

EPIDEMIE DE VARICELA ? (VARSAT DE VÂNT )

 

                                                .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                         


                                       29 Iulie 2021,ora 8,48 !


                                Dragii mei, 


Tot in aceasta dimineata,si tot in timp ce ma rugam, la un moment dat,nu mai am in fața ochilor Carticica de Rugaciuni,ci vad un trup,doar spatele il vad, un trup care era plin de bube rosii si mari, una langa alta,asa ca la vărsatul de vânt sau varicela cum este numit in termeni medicali.


Dragii mei, este foarte posibil ca nu peste mult timp sa auzim de o Epidemie de varicela.


Unde anume sau cand se va intampla aceasta,eu nu stiu a va spune cu exactitate, dar stiu ca asa va fi precum mi s-a aratat.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin.
Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Bill spurcatul ăla a anunțat o nouă pandemie dar de variolă, nu stșt dacă este aceasi boală

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/marburg-virus-disease

      Ștergere
    2. https://www.facebook.com/maya.rotaru/posts/387726996383772/

      Ștergere
    3. https://newsweek.ro/sanatate/slovenia-a-suspendat-temporar-vaccinarea-anti-covid-cu-johnson-johnson-o-tanara-a-decedat

      https://www.realitatea.net/stiri/actual/vaccinarea-cu-johnson-johnson-suspendata-dupa-ce-o-tanara-a-decedat-in-slovenia-anuntul-ingrijorator-al-medicilor_61548460c210d462ef325db2

      https://spotmedia.ro/tag/tanara-slovenia-moarta-vaccinare-johnson-johnson

      https://www.romaniatv.net/slovenia-renunta-definitiv-la-vaccinarea-cu-johnson-ministrul-sanatatii-anunta-ca-o-tanara-de-20-de-ani-a-murit-din-cauza-unei-complicatii-induse-de-ser_6025978.html

      Ștergere
  2. Cum va explicati ca rata infectatilor crestea zilnic, iar acum scade zilnic dupa ce s-au "vaxxinat" la chiuveta mii de oameni?
    S-a speriat virusul si a luat-o la fuga din cauza potentialilor "vaxxinati", dar de fapt, nevaccinati?
    Pentru ca s-a constatat foarte clar ca din pix se fac toate si ca din miile de persoane "vaxxinate", majoritatea dintre acestea au fost fals vaxxinate, adica "la chiuveta".
    Ce virus sperios! Sau inexistent!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aspectul e similar și cu boala Zona Zoster-o inflamare pe piele aterminatiilor nervilor mai ales la batrinii din cauza Sistemului imunitar slăbit din cauza virstei dar și a unei alimentații necorespunzătoare cu vitamine insuficiente-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria aveti un mesaj care se referea la Africa.

    RăspundețiȘtergere
  5. se investigheaza in America, la un laborator lipsesc fiole cu virusul:

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-25188054-fbi-investigheaza-descoperirea-fiole-variola-intr-laborator-cercetare-merck-sua.htm

    RăspundețiȘtergere
  6. VARIOLA ESTE VARSATUL NEGRU DE VANT-graaaav-ei au in laboratoare latent toti virusii si bacteriile-cred ca e cel mai crunt razboi-vezi-i DOAMNE!

    RăspundețiȘtergere