marți, 21 decembrie 2021

UN TREN NEGRU, UN TREN AL MORTIII ???

                                         

.


                  20 Decembrie 2021,0ra 5,18 !


                         Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata,m-a trezit un glas tremurand parca, si care, spunea asa:

                   "Am luat un tren negru.

             Cel mai nergu tren al vietii mele!"

Prieteni dragi, iata cum ,vestile nu sunt deloc pe placul nostri. Dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicii Domnului vom trece mult masi usor peste toate. Ce se va intampla cu acest Tren al mortii,imi spune acum un glas, eu nu stiu a va spune.Tot cum nu stiu a va spune locul,tara, unde acest tren va aduce lacrimi si multa durere sufleteasca.

                            Cu dragoste,Maria.

               

9 comentarii:

  1. tren cu refugiati din fata hoardelor armate rusesti in Ucraina-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma Craciune, habar nu ai ce spui. De ce ar intra Putin in Ucraina ma. Nimic nu stii. Cind sa darimat lagarul socialist rudii au facut o intelegere cu vestul. Rușii si-au facut treaba. Vestul ca de obicei a inceput sa invoce tot felul de motive sa nu respecte intelegerea. Deocamdata Putin face presiuni pentru NordStream2. Mai incolo insa prostii ca noi vor plati oalele sparte de aia din vest.

      Ștergere
  2. Numai vesti proaste de razboi cu ruperea Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți să ne ocrotească si sa ne ferească de tot raul si necazul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dezastru în tara Eșuată a lui Iohannis.
    Alro Slatina de care sint legați 30 mii salariați direct sau indirect anunță reducerea cu peste doua treimi a producției după ce Azo Mureș oprit producția de îngrășăminte, ambele urmare a creșterii costului energiei, datorate în parte opririi centralelor la Mintia Rovinari și mai ivechi de la Turceni, Doicesti etc.
    LUMINITA DE la capătul tunelului se vede tot mai departe-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astăzi și ieri senatorii dominați de acoperiți lui Heelvig nu au vrut sa tina în Parlament un moment de reculegere pentru Eroii care și-au dat viata în 1989 pentru Libertate, și nu a vrut nimeni dintre ei sa participe la depunerea unei coroane în piață Universității.
    Asa proceda și Iohannis cind era primar la Sibiu, cea ce denota ca și el e din aceiași tagma - crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevărate trenuri negre ale romanilor au fost cele care au dus în exil jumătate din populația activa a României care și-a luat lumea în cap din cauza clasei politice comandata de la butoane de casta evreiasca reprezentata acum de evreii alogeni Iohannis, Citu, Heelvig, Orban care nu țin la identitatea noastră nationala-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dictatura actuala a casei evreiești a așteptat toată noaptea pentru a nu-l deranja în timpul crimei anunțate pe Traficantul Dincă dar intervenit după ora 22 sa ducă la politie de acasa pe Jurnalista Jozefini de la Tv News România Acuzata ca periculoasa ca ar fiparticipat la Protestul din data de 21 din fata Parlamentarilor care u au vrut sa tina un moment de reculegere pentru Eroii de la Revoluția din 1989-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dictatura actuala a casei evreiești a așteptat toată noaptea pentru a nu-l deranja în timpul crimei anunțate pe Traficantul Dincă dar intervenit după ora 22 sa ducă la politie de acasa pe Jurnalista Jozefini de la Tv News România Acuzata ca periculoasa ca ar fiparticipat la Protestul din data de 21 din fata Parlamentarilor care NU au vrut sa tina un moment de reculegere pentru Eroii de la Revoluția din 1989-craciun.

    RăspundețiȘtergere