marți, 21 decembrie 2021

SOLDATI LA RASARIT CARE INGROPAU MORTII !

                                21 Decembrie 2021,ora 1,50 !


                                   Dragii mei,


In acaesta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestet,vad la rasarit un loc sinistru,as putea spune.

Era noapte,iar pe camp,vedeam multi soldati cu uniforme ca in poza de mai jos.

Soldatii aveau cazmale in maini si sapau gropi ca la cimitir.


.
Dupa care, in cateva clipe,vedeam cum le si astupau la loc, muncind din greu la cest lucru.
Dragii mei, ce se va intampla sau unde se va intampla aceasta situatie nedorita de nimeni,eu nu stiu a va spune.
Cert este faptul ca, vom auzi de aceasta dureroasa situatie.
Sa ne rugam dragilor, pentru pacea noastra si pentru pacea lumii intregi,sa ne rugam pentru intelegerea intre tari si popoare,Amin!
Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. La atatea doze de vaxxinare, normal ca nu sunt benefice organismului injectarile astea. Iar de la atatea intepari, vine ,trenul' sa ii ia pe cei care tot se inteapa la nesfarsit.
    Chiar credeti intr-un asemenea vaxxin care se tot repeta la 20 de zile? Apoi se va ajunge lunar sa se faca vaxxin in ,n' doze.
    De cand lumea nu a fost impartita populatia in vaxxinati/nevaxxinati.
    Ati observat ca au disparut cu desavarsire racelile si gripa de sezon de cand cu covidul asta? Nu mai exista vreo alta boala pe pamant. Doar covid care s-a facut covrig!
    In spitale mor pacientii din cauza ca li se intrerupe BRUSC tratamentul pentru bolile cronice, nu li se da tratament nici pentru raceala suprapusa peste bolile lor netratate de medici in spitale. Se minte ca sunt morti de covid si nu li se fac autopsii pentru a se vedea ca au murit din alte cauze. Nu mai zic cat de umiliti sunt oamenii si dupa moarte si ca au fost ingropati dezbracati. Dezonorant, aberant, bataie de joc la adresa tuturor fiintelor carora li se face asa ceva!
    De cand cu vaxxinarile astea false ,la chiuveta', culmea! Ce sa vedeti?! S-a redus considerabil rata infectarilor. S-a speriat viruselul de vaxxinatii ,la chiuveta' sau de vaxxinatii nevaxxinati. Ce virus sperios si damblagiu! Nu stie de capul lui. Vai de el! :)))))
    Doar oamenii naivi, inculti mai pot sa creada tot ce li se spune si tot ce zboara...
    Nu are nimeni dreptul sa ii impuna cuiva sa nu mai munceasca, sa nu mai traiasca, sa nu mai aiba drepturi si libertati garantate de Constitutie!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rezulta ca va fi razboi in Ucraina,victimele lui Putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apai sa fie, ca e profetit de mult timp, dar sa fie mai de prin primavara, ca se va extinde la mondial si ne va afecta destul si pe noi.

      Ștergere
  3. Razboiul bate la usa iar ai nostri au grija doar de dozele de vaxx. Ne spune si noua vreun general cu salariu ff mare sau vreun ministru ce vor face si noi ce va trebui sa facem? Rusii probabil vor opri gazele catre Europa, se va opri curentul, ce va fi de facut? Pe noi nimeni nu ne-a sfatuit- asa cum au facut alte tari europene- sa ne facem provizii de apa, mancare, lanterne. De frigul de afara si din case cum ne vom feri la bloc? NATO si RO vor riposta? Riscam sa fim bombardati si noi? Daca acum pe pace e haos in tot ce se vrea sa se faca, ce va fi cand vor pica gazele si curentul (telefoanele mobile, tv, radio adica)? Ce comunicare va fi si cum se va face? Ne spune cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care platesc doar cu card (invers citit inseamna altceva - ceea ce este cu adevarat!), nu mai puteti face nimic! Nemaifunctionand curentul, nemaiavand telefoane smart, ramaneti doar cu o bucata de plastic si nimic mai mult. Asa ca ceea ce e fizic, palpabil, tot e mai bun!
      Nu mai zic de multitudinea de atacuri care fura tot din conturile electronice...

      Ștergere
  4. Cred că este vorba despre un război în Ucraina (la răsărit). Odată cu acest război cred că problemele pentru noi se vor mări, mă iau și după alte mesaje puse aici în plus deja ne aflam cu un picior în prăpastie economic si social. Nu cred că ceva va opri ambitiile Rusiei si ale lui Putin nici amenintarile pe latura economica nici cele pe latura militara. Rusia considera Ucraina parte din trupul ei si nu o va lăsa nici moartă din dinti dovadă stă ambitia cu care a alimentat conflictul din estul Ucrainei ca durată de timp. Armele Rusiei sunt gazul si in caz de escaladare a conflictului militar armele atomice în plus curajul îi vine din faptul că Ucraina nu face parte din nato (vezi amenintarile nato si americane care nu au speriat Rusia când a anexat Crimeea). Alte cărți bune în mâna Rusiei care îi dă semnalul că perioada este propice vine dintr o Europa prabusita economic și social din cauza covidului. Să nu uitam faptul că după discutia dintre Biden si Putin cât și atentionarile sefului nato , Putin a fost atât de speriat și ingrijorat încât a continuat mutarea de armate la granita cu Ucraina. Cât despre România pozitia noastra este problematica datorită vecinatatii apropiate care ne poate in caz de conflict transforma în țintă sau in teren de luptă. Nato a incercat firav să atentioneze Rusia dar sa limitat doar în ce priveste tarile membre nato deh Rusia nu este Iugoslavia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusii au făcut trageri la granița pentru a intimida, dar nici ucrainienii nu se lasă și fac santuri anti tanc cu cirtite mecanice ca la metrou-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Au fost multe profetii,trăim începutul durerilor nașterii,vor fii din ce în ce mai intense și dese,ca la naștere,ca asa sta scris în scripturi!Citiți și veți știi ce va veni!!Arsenie Boca a profetit despre foc de jur în preturile României!!!Apoi ceva ca va oua peste București....oare rachete???Iranul cu Israelul conflicte....Dumnezeu sa ne dea putere sa trecem prin încercări!!Europa e cu un picior în groapa,sa nu crede ți ca România sta mai bine!!Doar Dumnezeu ne poate apară,exact ca pe poporul Evreu!!!Dar și ei au fost prigoniți!!!Doamne ai mila de poporul Roman!!!Iarta ne de pacate!!!

    RăspundețiȘtergere