marți, 28 august 2018

KAZAKHSTAN !!! EFECTIV ,JUDECATA DIVINA !



                                                  25 August 2018,ora 13,45 !


                                             Dragii mei,

In aceasta zi de-amiaza ,desi eram cu ochii pe monitor ,vad in faţa mea  cateva cuvinte scrise de o forta divina.
Cuvintele erau scrise in aer,asa:

           "Kazakhstan!
           Efectiv,Judecata Divină ! "

Iar ceea ce vedeam scris,auzeam si vorbit de un glas tainic.

            Imagini pentru kazahstan rusia.

Dragii mei,ce se va intampla în Kazakhstan ,eu nu stiu,nu mi s-a descoperit.
Dar ceea ce stiu cu fermitate,este faptul că, toti vom fi judecati după JUDECATA DIVINA.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI ca sa fim judecati cu mila si cu multa iubire, iar raspunsul JUDECATII DIVINE sa fie mantuirea sufletului nostru.
IISUS HRISTOS IMPĂRATUL si DUMNEZEUL NOSTRU al tuturor,JUDECATORUL  DIVIN, va veni in ROMANIA DUHULUI SFANT, in ROMANIA CELUI de-al DOILEA IERUSALIM, si va JUDECA cu DREPTATEA SA , Omenirea intreaga.
                   Imagini pentru iisus judecator imagini
Sa ne pregatim pentru aceasta fratilor ,cu dragoste,cu iubire fata de Aproapele si cu multa smerenie.
CREDINTA,NADEJDEA si DRAGOSTEA sa ne fie ÎNVATATURA de căpătâi, fara de care ,nu ne vom mantui.
                             Cu dragoste,Maria. 

P.S.



Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:










17 comentarii:

  1. Aveti in vedere ca se apropie judecata de apoi?

    RăspundețiȘtergere
  2. A inceput razboiul sfant CERNEREA.
    Va muri multa lume si daca ne uitam si chiar am ascultat la radio ca in Congo virusul Ebola a facut ravagii cu sute de mii de victime morti si aici ma ganfesc la parintele Arsenie Boca ca dupa ce apare aceadta boala va veni si razboiul.
    Doamna Maria va spun sincer si din suflet ca nu pot s-a ma gandesc la altceva in afara de Dumnezeu si Maicuta Domnului este multa rautate este culmea rautatii.
    Bumul Dnezeu sa aiba mila de acest popor si sa le inmoaie inimile si sa le intoarca cu dragoste uni catre altii.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde ai auzit de sute de mii de morti de Ebola?

      Ștergere
    2. Care " sute de mii de victime " datorita virusului Ebola ? O documentare medicala riguroasa in acest sens nu ar strica (documentare , nu citit presa sau ascultat radio) .Se vede de la o posta ca aiurezi, ca te bagi in seama. Esti o persoana
      spalata pe creier de la atata previziune amestecata cu relige.Nu mai ai bani de pastile ? NASOL !

      Ștergere
    3. Aloo, 01:39! Tu chiar nu ai minte?! De ce traiesti in chinuri? Mai bine taci. Numai tampenii scoti din tine.

      Ștergere
    4. Pacat ca Ebola nu te ia si pe tine 01:39.

      Ștergere
  3. 01.39 numai cerneri si razboaie sfinte ai in cap!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se spune că subsolul Kazahstanului adăpostește cam tot tabloul lui Mendeleev și vorbim de resurse bogate, exploatabile.
    Este o țară imensă (a noua din lume ca suprafață, de 11 ori mai mare ca România) și bogată în petrol, gaz, uraniu și alte minerale prețioase.


    De ce e important Kazahstanul pentru români
    Oficial sunt cam 20.000 de români în Kazahstan. Neoficial, numărul lor ar putea trece de 40.000.
    Au ajuns în stepă, în ultima sută de ani, în urma perseverenței rușilor de desnaționalizare a Basarabiei și a nordului Bucovinei. Spre sfârșitul secolului al XIX-lea, țarul le-a promis țăranilor basarabeni pământ mult și bun în Kazahstan. Au plecat cu miile și au găsit acolo pământ care nu rodea.
    Mai târziu, în al doilea război mondial, au fost mai mute valuri de deportări, de zeci de mii de etnici români, val care s-a oprit abia prin 1960.
    Sunt încă mici sate în Kazahstan în care bătrânii vorbesc curat românește.
    Astăzi, românii au două asociații culturale, iar ansamblul folcloric local „Dorule” a susținut un concert la Ziua României de la Expo Astana 2017.

    RăspundețiȘtergere
  5. În Astana are sediul central compania națională KazMunayGas. Una dintre cele mai mari investiții ale Kazahstanului în străinătate este în România, prin grupul KMG International (KMGI), fostul grup Rompetrol, aparținând KazMunayGas.
    KMG International operează două rafinării, Petromidia Năvodari și Vega Ploiești, dar și rețele de benzinării Rompetrol în România, Bulgaria, Moldova, Georgia, precum şi prin intermediul partenerilor săi din regiunea Mării Negre.
    Petromidia prelucrează țiței kazah transportat de conducta Caspian Pipeline Consortium (1510 km), din vestul țării până la portul Novorossiynsk.
    Statul român deține 44,6% din rafinăria Petromidia, care, de doi ani, a trecut pe profit.
    Investițiile tehnologice ale KMG International, începute în 2008, au permis rafinăriei să devină eficientă în obținerea benzinei, motorinei și kerosenului, la standardele stricte de mediu și de calitate ale UE.
    KMG International deține și unicul producător de polimeri rămas în România (polipropilenă și polietilenă de densitate mică și înaltă).
    Recent, CSAT a aprobat tranzacția prin care China Energy Company Limited (CEFC) preia 51% din grupul KMG International.
    Dincolo de posibila creștere a capacității de rafinare la Petromidia, KMG și CEFC plănuiesc ca grupul KMG International să devină o platformă de dezvoltare regională în domeniul energiei, inclusiv din alte resurse, nu numai din țiței.

    RăspundețiȘtergere
  6. Capitala se numeste Astana(satana)😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. 20,14 Firma cu capital chinez si kaucazian reflecta politica chineza de creare a drumului matasii in care investesc multe tari peste 1000 de miliarde dolari
    Practic e o alianta de interese care le va bara drumul rusilor spre sud,dar rusii vor avea liber la oceanul de Nord prin topirea calotei polare si unde vor fi in conflict pentru resurse cu americanii , canadieni si europenii din UE care din aceasta cauza vor avea interese complementare cu chinezii.
    Deci viitoarea putere mondiala va fi China, nu Rusia,iar Romania va ajunge sa se invecineze cu China,prima data economic si in final si cu granitile.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar despre Venezuela nu spune nimic Duhul?
    E o drama de neimaginat acolo, se moare de foame la propriu, au bani complet devalorizati cu care nu pot cumpara decat cateva oua si nu au medici sa le trateze bolile, lumea pleaca cu miile spre Peru dar sunt opriti la granita cu armele.
    Cu atatia analfabeti numiti in functii cheie ale tarii si cu atatia bani aruncati pe pomeni electorale vom ajunge in scurt timp asa ca ei.Doamne, opreste-i la timp pe sacalii care s-au instalat la putere, inainte de a fi prea tarziu.

    https://stirileprotv.ro/stiri/international/imagini-dramatice-din-venezuela-mii-de-oameni-fug-din-tara-din-cauza-saraciei-video.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Anul acesta , acum in toamna va incepe marea criza . Nu mai investiti, nu mai faceti credite , bagati banii cash doar in aur . Stati pe loc . Vor fi iar mari disponibilizari, aparatul de stat bubuie de loaze cu zeci de milioane salarii . Piata imobiliara va cadea brusc iar momentul va fi speculat de gasca evreiasca .

    RăspundețiȘtergere
  10. 21,18 Sintem prea saraci sa investim in aur-ochiul diavolului,talanti ingropati cum scrie in Biblie.Pentru romanii care au ceva banuti cumparati pamint ca altfel il vor cumpara strainii fiind mai valoros si mai sigur decit aurul in viitorul Pamintului .
    Terenurile vor fi baza de existenta si vor creste si in valoare fie si din cauza incalzirii globale care vor duce la disparitii de terenuri joase ce vor fi acoperite de oceanul in crestere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Chinezii au investit cumparind portul Salonic pe care vor sa-l foloseasca drept cap de pod in intrarea cu marfuri in UE ,dupa ce initial nu s-au inteles cu romanii pentru portul Constanta.Ambele fiind cam la aceiasi distanta de Germania-craciun

    RăspundețiȘtergere