luni, 20 august 2018

CER DE FOC INSPRE APUS !

                                19 August 2018,ora 8,12 dimineata !

                                         Dragii mei,

În  aceasta dimineata,desi eram in tren,brusc,mi se arata  Cerul intreg,care era albastru de ziua,apoi ,o forta nevazuta imi arata Cerul inspre Apus,Cer care arata ca de foc.

Imagine similară.

De la stanga la dreapta si invers,Cerul era ca de foc si nu era apus de Soare,ci era un Cer de foc, precum e focul din lava Vulcanilor.
Acea forta nevazuta mi-a aratat ca nu este APUS de SOARE,apoi ,toata partea dinspre Apus cu acest Cer de foc.
Prieteni dragi,ce inseamna acest Cer de foc,eu nu stiu a va spune. Ceea ce pot sa va spun ,este faptul că, ceva se va intampla si cred ca nu va fi ceva bun.
Dar noi sa ramanem la fel de tari in Credinta si-n ADEVAR imi spune acum un glas,si sa ne rugam DOMNULUI si MAICII DOMNULUI,ca sa fim aparati si păziti de tot necazul si de toate relele.
                               Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. Dumneavoastra intotdeauna ceea ce vedeti nu stiti ce inseamna ar fi mai interesant mereu sase afle

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mare incendiu de vegetaţie înregistrat vreodată în California va continua să ardă până la finalul lunii august, au precizat reprezentanţi ai pompierilor, în timp ce căldura şi vântul îngreunează munca a mii de echipe de intervenţie care se luptă cu cele opt focare principale de pe teritoriul statului. Cerul arată acolo exact ca in poza ce însoțește articolul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu s-ar mai folosi THERMITE ca sa alimenteze aceste incendii
      poate ar fi uman

      Ștergere
    2. 1:18Se stie din mai multe proorociri ca America de Nord va arde.(Apocalipsa unde este denumita Babilon )Una mai recenta este a lui C-tin Dogaru din Tecuci.D-na Maria cred ca il cunoaste!

      Ștergere
  3. E probabil un semn de război.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi s-a dat ocazia sa vad cerul cum il descrieti prin 1994 la Iasi insa cauza era un mare incendiu de gaze. Aline

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil pe cer s-a reflectat lava unui vulcan care tocmai erupsese, noaptea dupa cum ati spus la mesajul anterior. Este noapte, dar cerul reflecta lava.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria s-a nu fie un cutremur de pamant mai mare. Asa am observat ca atunci cind cerul devine rosu este cutremur. Acum nu stim ce ne ofera Dumnezeu dar ne rugam sa ne apere. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  7. La apus cerul si norii mereu sint in rosii de la soare

    RăspundețiȘtergere
  8. Cam nimic din ce se scrie pe acest blog (mesajele) nu sunt pentru ceva bun ci numai pentru ceva rau. Oare a disparut binele din lume?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da lumea a ales dincolo dee gard

      Ștergere
    2. A dispărut credinta adevărată în D-zeu iar aceasta atrage după sine pedeapsa si mânia tatălui ceresc!

      Ștergere
    3. 23.19 iar te vaicaresti?

      Ștergere
  9. This is my first time visit at here and i am truly pleassant to read all at single place.

    RăspundețiȘtergere
  10. aseara luna s-a facut rosie deodata si a disparut de pe cer,s-a lasat jos la apus

    RăspundețiȘtergere
  11. Fenomenul cer de foc deja se intampla in unele țări de pe glob am vazut pe pagina semnele vremurilor si este chiar real.Este un nor pe tot cuprinsul cerului care arde ca si in flăcări rosii si este înfricosător daca s-ar intampla la noi.Este de asemenea apocaliptică imaginea nu este la fel ca si cerul la apus,nu,este total diferit..App.Am surse ca deja au inceput sa se arate navele extraterestre de câteva zile încoace sunt observate frecvent cu ochiul liber si unele da niste lumini colorate in zbor.Aviz Pentru cei care nu cred ca vor sosi sau nu sunt adevarate zvonurile.Ei sunt deja aici.Dumnezeu le-a permis sa se arate din ce in ce mai mult.Poate isi face aparitia si acel nor de foc.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
  12. Am uitat sa mentionez ca cerul de foc este un semn al apocalipsei si nu are legatura cu eruptia unui vulcan sau altceva.Este pur si simplu un semn ca sfarsitul este aproape.Stihiile,cerul si văzduhul va arde cu flacari asa spune Cuvântul.Si se va despica cerul in doua la venirea Lui si se va arata pe norii cerului cu toata puterea si maretia Sa ca sa încerce pe locuitorii pământului.
    Si toate semintiile se vor jeli la arătarea Sa.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Monica nu ai de unde sti ca e sfarsitul si ce inseamna mai exact cer de foc. Lasa in seama Domnului ca El stie mai bine.

      Ștergere
  13. d-NEI MARIA CRED CA-I FACE PLACERE CE POSTEAZA ASA ZISUL ortodox si asta pentru ca el este virulent si o scuteste pe ea de a da raspunsuri dure anonimilor---ar fi cazul sa-l mai stearga pentru cuvintele neortodoxe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:49
      Probabil ca l-a si iertat pentru mesajul din 17 august 2018
      ora 19:09 .
      Sunt cateva personaje aici pe blogul MARIEI ,mai putin ortodoxe care incearca cu PALNIA (cu forta)sa ne bage pe gat informatii neadevarate-nerealiste

      Ștergere
    2. 19:49, gresit! Nici ea nu il agreeaza, deoarece Crestin Ortodox spune direct in fata ce are de spus. Te inseli in privinta lui. Chiar cunoaste tot ce scrie!

      p.s. el scrie din intelepciunea lui. Nu copiaza texte etc. si le publica pe blog cum fac altii. Exemple nu iti dau, deoarece stii si tu cine face asa.

      Ștergere
  14. An 10;14 , pai cum vrei sa se produca energie pt ET?

    RăspundețiȘtergere
  15. 10:14, ptr.gazda a disparut. E de partea raului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ash - Mosaïque

    https://www.youtube.com/watch?v=xdmktWgZPn8


    Ash - Daydream

    https://www.youtube.com/watch?v=ydjsYQuuH8E

    RăspundețiȘtergere
  17. https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/o-mega-furtuna-vine-dinspre-apus-spre.html

    https://evz.ro/uraganul-lane-hawai.html

    vine uraganul, sa stinga vulcanul

    RăspundețiȘtergere
  18. Da,a scazut binele din lume.Se vede cu ochiul liber si se aude:din ce in ce mai multi oameni sunt lipsiti de pudoare,iuti la manie,aruncatori de vorbe grele,necredinciosi,fatarnici,violenti in fapte.Inainte destul de multi erau macar respectuosi,iar cei rai,fiind mai putini,se stapaneau măcar in public.Se mai adaugau rugaciunile calugarilor,si se mentinea o oarecare balantă energetica armonizata intre bine/rău.Acum predomina cei răi.Cei buni,milosi,cinstiti sunt minoritari.Calugarii pustnici nu mai fac față să contrabalanseze râutatea.Balanta energetica a întregului glob,s-a înclinat spre negativ.Planeta s-a dezechilibrat.De aici decurg consecintele,la fel ca si in corpul omenesc.Daca aura energetica a corpului uman e perturbata,apar modificari de functionare si boli.La fel si Terra pateste.Cu o aura planetara sfasiata de energii negative,se imbolnaveste:tuseste(cutremure),transpira(inundatii),face febra(incalzire globala),furuncule care se deschid(vulcani),edeme(ridicare nivel ocean),frisoane(furtuni)convulsii(cutremure 8 gr cu tsunami)....Doar mila Lui Dumnezeu ne mai poate salva,si doar daca meritam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multi lucratori in lumina si raul nu va invinge. Cei care stiti ce minuni face o rugaciune sincera, rugati va neincetat, cu cat mai multi cu atat mai bine.

      Ștergere
    2. Multumim. Postarea dumneavoastra mi s-a parut varianta cea mai apropiata de realitatea din vremea in care traim.

      Ștergere
  19. Subscriu 21 aug.04:53 !!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. n-as avea ce spune privitor la scriptura ci modul in care se exprima si cautarile de texte care pun in evidenta virulenta cuvintelor pt 21 august 21:39-pacat DUMNEZEU IL VREA SI PE CEL PACATOS IN IMPARATIA SA DACA DOVEDESTE MORALITATE CRESTINA-sa-i lasam pe altii sa discearna si sa considere intelept pe cel care merita

    RăspundețiȘtergere