vineri, 17 august 2018

RĂZBOAIE CU NASA ???


                                      12 August 2018,ora 4,34 zori de zi  !

                                        Dragii mei,

Astazi in zori,ma aflam la un Hotel in BUCURESTI,deoarece urma sa aiba loc a doua zi de LANSARE a CARTILOR ADEVARUL DUHULUI SFANT.
Ma trezeste un glas care, spune asa:

                    "NASA !
                S-au anunţat Războaie cu NASA ?
Iar raspunsul a fost asa :
                   Da ! S-au anuntat mai multe Razboaie cu NASA ! 

                     Imagini pentru NASA IMAGINI     Dragii mei,vom auzi de NASA care va intra in conflicte mai mari cu alte Ţari.
Imagini pentru NASA IMAGINIImagini pentru NASA IMAGINI.
Dragii mei,cu siguranta acest MESAJ nu ni s-a descoperit fara rost. Vom auzi despre NASA si altfel decat pana acum!
                                  Cu dragoste,Maria.

P.S.


NASA (National Aeronautics and Space Administration), agenție reponsabilă cu programul spațial public al Statelor Unite ale Americii și cu cercetare ...

NASA

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigationJump to search
NASA
NASA logo.svg
Sigla NASA
Stabilit29 iulie 1958 (60 de ani în urmă), precedată de NACA (1915–1958)
SediuWashington, D.C.
AdministratorCharles Bolden
Buget18,01 miliarde $ (2015)[1]
Steagul NASA
Steagul NASA
NASA (National Aeronautics and Space Administration), agenție reponsabilă cu programul spațial public al Statelor Unite ale Americii și cu cercetare aerospațială civilă și militară pe termen lung. NASA a fost înființată în 1958.

Viziunea și misiunea NASA[modificare | modificare sursă]

Viziunea NASA este de „a îmbunătăți viața aici, a extinde viața acolo și a găsi viață dincolo”. Misiunea sa este de „a înțelege și proteja planeta mamă, a explora Universul, a căuta viață și a inspira următoarea generație de exploratori”.

Istorie[modificare | modificare sursă]

Cursa cuceririi spațiului[modificare | modificare sursă]

Ca urmare a programului spațial sovietic de lansare a primului satelit artificial (Sputnik 1) în 4 octombrie 1957, atenția SUA s-a orientat către eforturile proprii în ce privește programul spațial. Congresul SUA, alarmat de evidenta amenințare asupra securității și a poziției de lider în tehnologie a SUA, a îndemnat la o reacție rapidă și imediată; președintele Dwight D. Eisenhower și consilierii săi au dezbătut măsuri în acest sens. Câteva luni de dezbateri au condus la decizia înființării unei noi agenții care să conducă toate acțiunile nemilitare în spațiu.

Prima versiune a siglei NASA, folosită între anii 1975–1992
În 29 iulie 1958, președintele Eisenhower a semnat actul prin care se înființează Agenția Spațială Americană (NASA). Când și-a început activitatea la 1 octombrie1958, NASA era constituită în principal din patru laboratoare și câțiva din cei 8.000 de angajați ai Agenției guvernamentale pentru aeronautică vechi de 46 de ani, NACA (National Advisory Committee for Aeronautics).
Primele programe NASA au fost cercetări privind zborul spațial cu echipaj uman și au fost conduse sub presiunea competiției între SUA și URSS (Cursa spațială) în timpul Războiului receProgramul Mercury, inițiat în 1958, a plasat NASA pe calea explorării spațiului cosmic de către om cu misiuni desemnate să descopere dacă omul poate supraviețui în spațiu. La 5 mai 1961, astronautul Alan B. Shepard Jr. a devenit primul american în spațiu când a pilotat Freedom 7 într-un zbor suborbital. John Glenn a fost primul American pe orbită în jurul Pământului la 20 februarie1962 într-un zbor de 5 ore cu Friendship 7.
Odată ce Mercury a dovedit că zborul în spațiu cu echipaj uman este posibil, a fost lansat proiectul Gemini pentru pregătirea misiunilor lunare. Primul zbor cu echipaj uman al proiectului Gemini a fost Gemini III la 23 martie 1965, din echipaj făcând parte Virgil "Gus" Grissom și John W. Young. Au urmat alte nouă misiuni, demonstrând că zborul de lungă durată cu echipaj uman este posibil, dovedind că întâlnirea și andocarea cu un alt vehicul spațial este posibilă și au cules date medicale asupra efectelor imponderabilității asupra organismului uman.

Programul Apollo[modificare | modificare sursă]


Astronautul Buzz Aldrin pe Lună
Urmând succesului programelor Mercury și Gemini, programul Apollo a fost lansat pentru a încerca munca în spațiu și zborul omului în jurul Lunii, dar nu și pe ea. Obiectivele programului Apollo au fost radical modificate ca urmare a anunțului președintelui John F. Kennedy din 25 martie 1961, conform căruia Statele Unite ar trebui să trimită oameni pe Lună și înapoi pe Pământ în siguranță până în 1970. Astfel Apollo a devenit un program de aselenizare a omului pe Lună. Programul Gemini a fost pornit la scurt timp pentru a furniza un vehicul spațial interimar care să demonstreze tehnicile necesare pentru acum mult mai complicatele misiuni Apollo.
După opt ani de misiuni preliminare, inclusiv prima pierdere de astronauți ai NASA la lansarea lui Apollo 1 când acesta a luat foc, programul Apollo și-a atins scopurile odata cu Apollo 11 care a dus primii oameni pe Lună, Neil Armstrong și Buzz Aldrin, la 20 iulie 1969 și i-a întors în siguranță pe Pământ la 24 iulie. Primele cuvinte ale lui Armstrong la coborârea din modulul lunar Eagle au fost: “Este un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire” ("That's one small step for [a] man, one giant leap for mankind."). Doisprezece oameni au pus piciorul pe Lună până la sfârștul programului Apollo în decembrie 1972.
NASA a câștigat cursa spațiului, și într-un anumit sens aceasta a lăsat-o fără o direcție precisă și într-un final fără atenția publică și interesul necesar garantării unui buget mai mare din partea Congresului American. După ce Lyndon Johnson a părăsit biroul, NASA și-a pierdut principalul său susținător politic, iar Wernher von Braun a fost mutat pe o poziție de lobby în Washington.
Planurile pentru proiectele ambițioase de a construi o stație spațială, stabilirea unei baze lunare și lansarea unei misiuni cu echipaj uman spre Marte până în 1990 au fost propuse, dar nu a existat posibilitatea susținerii lor. Misiunea aproape dezastruasă a lui Apollo 13, unde explozia unui rezervor de oxigen aproape a condamnat cei trei astronauți, a ajutat la recaptarea atenției și cu toate că au fost planificate 20 de misiuni Apollo, Apollo 17 a fost ultima misiune de zbor sub emblema Apollo. Programul s-a sfârșit din cauza bugetelor reduse (în parte datorită războiului din Vietnam) și din dorința de a realiza un vehicol spațial reutilizabil.

Misiuni anterioare[modificare | modificare sursă]

Cu toate că majoritatea bugetului NASA a fost cheltuit pentru misiunile spațiale cu echipaj uman, au fost multe misiuni fără echipaj uman inițiate de NASA. În 1962 misiunea Mariner 2 a fost lansată și a devenit prima navă spațială care a zburat spre o altă planetă – în acest caz Venus. Misiunile Ranger, Surveyor și Lunar Orbiter au fost esențiale pentru culegerea datelor despre condițiile lunare înainte de a incerca misiunile umane Apollo. Mai târziu, cele două sonde Viking au ajuns pe suprafața planetei Marte și au trimis imagini color pe Pământ, dar poate cea mai impresionantă a fost misiunea Pioneer și în mod particular misiunile Voyager care au vizitat JupiterSaturnUranus și Neptun și au trimis pe Pământ imagini color și date de pe toate acestea.
Pierzând cursa spațiului, Uniunea Sovietică și-a schimbat, în ceea ce privește SUA modul de abordare. La 17 iulie 1975, o navă Apollo (găsindu-și o nouă utilitate după anularea misiunii Apollo 18) a fost folosită pentru nava sovietică Soiuz 19. Cu toate că Războiul rece a mai durat încă mulți ani, acesta a fost un punct critic în istoria NASA și în cea mai mare parte, cooperarea internațională în exploatarea spațiului cosmic care există astăzi își are originea aici. Prima stație spațială americană Skylab, a preocupat NASA de la sfârșitul misiunilor Apollo până spre sfârșitul anilor 1970.

Epoca navetelor[modificare | modificare sursă]


Lansarea navetei spațiale Columbia STS-1 în Aprilie 1981. Aceasta a fost prima lansare și se poate observa rezervorul exterior de combustibil vopsit în alb. În prezent rezervoarele exterioare de combustibil nu mai sunt vopsite pentru a scădea greutatea totala a navetei.
Navetele spațiale au devenit un obiectiv major al NASA spre sfârșitul anilor 1970 și în anii 1980. Proiectate să fie vehicule ce se pot lansa frecvent și reutilizabile, patru navete spațiale au fost construite în 1985. Prima a fost lansată Columbia, la 12 aprilie 1981.
Navetele nu au adus numai lucruri bune pentru NASA – zborurile erau mult mai scumpe decât au fost proiectate inițial și chiar după dezastrul navetei Challenger din 1986, care a scos în evidență riscurile zborului spațial, publicul și-a pierdut din nou interesul.
Fără îndoială, naveta a fost folosită în lansarea proiectelor cheie, cum este și telescopul spațial Hubble (în engleză Hubble Space Telescope – HST). Hubble a fost creat cu un buget relativ scăzut de 2 miliarde de dolari și continuă să funcționeze din 1990 și a încântat atât oamenii de știință cât și publicul. Unele din imaginile furnizate au devenit aproape legendare cum sunt cele ale regiunii Hubble Deep Field. HST este un proiect de colaborare dintre ESA și NASA și succesul său a deschis calea către proiecte mai complexe cu colaborare între agenții.
În 1995 a început din nou colaborarea dintre Rusia și SUA, astfel încât au început misiunile navete-Mir și din nou un vehicul rus (de această dată o întreagă stație spațială) a fost plasat pe orbită cu ajutorul unei nave americane. Această colaborare continuă și în prezent, Rusia și SUA construind cea mai mare stație spațială, Stația spațială internațională (International Space Station – ISS).

P.S.
    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

47 de comentarii:

  1. Dragii mei,Va rog ,raspundeti-i voi acestui specimen de om:

    Anonim17 august 2018, 19:09
    SA TE TRASNEASCA DUMNEZEU PENTRU FIECARE ABERATIE SPUSA SAU SCRISA IN ONLINE....SA NU AI PARTE DE NICI O MONEDA DIN CEEA CE STRANGI DE PE URMA MACULATURII PE CARE LE NUMESTI CARTI.....SA PIERZI PE CINEVA DRAG IN CHINURILE DE FLACARI ,ASA CUM AI AVUT MARE TUPEU SI NESIMTIRE SA APARI LA TV SI SA SPUI CA AI PREVAZUT TOT......LACRIMILE SI DUREREA FAMILIILOR CARE AU PIERDUT UN SUFLT LA COLECTIV SA TE URMAREASCA LA FIECARE PAS....ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU CA MARE MINCINOASA SI ESCROACA MAI ESTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa dea DUMNEZEU tie ce-i doresti tu doamnei maria ghiorghiu sa cada asupra ta,nu sapa groapa nimanui sigur vei cadea tu in ea,piei satana,DUMNEZEU te va trimite direct in iad unde ti-e locul,esti un mare nesimtit,ai mers prea departe,oprestete nemernicule

      Ștergere
    2. APIS PARASCHIV ADRIAN

      Ștergere
    3. Bine ati spus este un specimen ,o creatură,o hidosenie, nu un om cu asa vocabular de blasfemiator.Fereasca-l Dumnezeu de ceea ce-l asteapta cu ce monedă dă aia va primi iadul il asteapta săracul..Doamna Maria atacurile diavolului s-au intetit mai mult ca niciodata asta este lupta spirituala intre bine si rau nu avem ce face trebuie sa ne obisnuim sa induram toate acestea pentru ca vor fi cat mai frecvente blestemele lor si cu cat zideste ură mai mare in suflete cu atat creste si mania lui Dumnezeu mai aprins pana va iesi flacari,si fiecare comentariu de-al lor este pus la socoteală astfel ca sa aibă Iisus motiv sa dezlantuiasca răscoala..Nici nu stiti ce le pregateste de pe acum.S-ar teme foarte tare daca vor afla ce cursă iară le întinde ..Imi pare rău de el..Mai bine sa lase ura si vrajba si sa ceară iertare lui Dumnezeu ca va fi mai privilegiat asa..
      monica meryah

      Ștergere
    4. " Doamne fereste-i de rau pe toti si iarta-i ca nu stiu ce spun !"

      Ștergere
    5. Marie,pacat n-ai fi avut daca n-ai fi postat comentul lui anonim 19:09,Iisus a spus sa intoarcem si obrazul celalalt nu sa ne jignim unii pe altii aprinzand focul si mai rau!Prin asta se vede ca nu esti pe calea Lui Iisus!Asta ne-a invatat oare Iisus,sa raspundem blestemul cu blestem Apis Paraschiv,raului cu rau,cu ce te deosebesti tu si Maria de anonim 19:09,cu nimic,ati dovedit amandoi ca sunteti exact ca anonim 19:09 care a blestemat-o pe Maria,si diavvolul chiar asta a vrut de la voi,si in primul rand nu s-ar fi ajuns aici,daca Maria nu posta comentul lui anonim 19:09,si daca ai fi fost aleasa Domnului Marie,nu l-ai fi facut specimen de om,ci te-ai fi rugat pt el,prin asta se vede Marie caa esti in intuneric ca si el,si ca ai facut voia diavolului,voia diavolul exact asta e,sa raspundem raului cu rau,si tu spui Marie,ca tu poti sa-l invingi pe diavol,da pe tine nu poti sa te invingi si sa te stapanesti,dovedeste-ti tie si lui anonim 19:09 ca nu esti falsa,lasa vedetismul si smereste-te!

      Ștergere
    6. Anonim 19:09 mare ură ai mai strâns in sufletul tau se vede ca nu ai liniste ziua te chinuie cel rau mai uitate la groapa ta si lasa pe altii in pace si nu le duce tu grija cu blestemele tale..Habar nu ai de efectele legii universului ce doresti tu altuia de aia vei avea tu parte..Si fii atent cu cat veti strânge mai multe comentarii tu si altii de pe aici cu atat furia va exploda si mai tare Dumnezeu-Iisus va pedepsi pe toți ceilalți datorită unora ca tine.Nu va ierta asa usor.va fi haos general o sa vezi.Timpul vostru e limitat veti intra in secerisul copt al maniei lui Dumnezeu si asa trebuie curățată țara de pleava..Tot ce faci e sa-l provoci pe Iisus la mânie nicidecum sa atenuezi lucrurile..Mai bine caieste-te de hulele tale si da-ti cu apa rece pe fata sa te trezesti poate fi si de la căldura asta agresivitatea ta verbală.
      monica meryah

      Ștergere
    7. Anonim18 august 2018, 10:30
      Se pare ca nu ai inteles nimic ! Eu nu l-am blestemat nicicum!
      Singur se blestema ! Ce-mi doresc eu mie îi doresc si lui; ce-mi doreste el mie ,sa ramana la el ! Eu lui îi doresc tot binele din lume,si ma rog ptr sufletul lui, dar ceea ce-mi doreste el mie, sa fie la el! Deci,unde e blestemul??? Cand doresti raul cuiva, asa cum fcae el, raul i se intoarce insutit.
      Nu se poate asa ceva ! Acest om nu e sanatos la cap ! Cum sa-mi graiasca asa,fara sa-i fac nimic,fara sa ma cunoasca personal. Dar cate mi-a mai scris,dar nu le pot publica căci sunt triviale. Dragilor,eu va doresc tot binele din lume, ma rog ptr voi si va iubesc cu sufletul. Dar cei care-mi doresc mie raul,ma blestema si ma jignesc in ultimul hal, le doresc tot ce-mi doresc mie,iar ce-mi doresc ei mie,sa fie la ei !

      Ștergere
    8. Iisus nu ne-a invatat asa,ci ori sa intoarcem si obrazul celalalt,ori sa evitam astfel de persoane,si blestemul e ca ai spus sa fie la el raul care il zice,corect sa-i doresti sa-i piara raul care ti-l doreste,si nu exista oameni sanatosi si nesanatosi la cap ci doar inzestrati cu har de la Dumnezeu,sau posedati de diavol,si Iisus a zis cine zice fratelui sau nebunule!de focul vesnic va avea parte,trebuie sa fim ca parintele Avraam si ca Lot,iubitori de straini!E scris daca vrajmasul inseteaza ii voi da apa sa bea!

      Ștergere
    9. Anonim19.09maîntreb cu groază ce fel de specimene poti fi?Ce cauti pe acest blog,Nu ți-e frică de Dumnezeu???Sa nu uiti ca blestemul aruncat se va întoarce însoțit!Am rămas pur și simplu blocată!Maria H

      Ștergere
    10. 10:30, lasa gargara ca pana si Iisus cand a vazut ca nu tine cu vorba buna a luat biciul la ei si le-a rasturnat mesele. Cu diavolul nu te porti frumos ci il alungi de tot din sufletul tau. Daca iti erau tie adresate acele vorbe altfel ai fi reactionat dar asa hai si tu cu palavrageala/morala care este valabila doar pentru ceilalti insa pentru tine nu.

      Ștergere
    11. Am fost educata sa tratez cu indiferenta o asemenea persoana insa experienta vietii mi-a aratat ca in spatele acestor oglinzi se ascund persoane ranite, mici si posibil la randul lor amenintate.

      „Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc” (Evanghelia după Matei, capitolul 5, versetul 44).

      Dumnezeu să vă lumineze! Aline

      Ștergere
    12. Ai partial dreptate insa sunt doua situatii diferite,cand Iisus a luat biciul si i-a izgonit,a fost pt ca a vazut ca-si bateau joc de templul Lui Dumnezeu si iL spurcau,transformandu-l in pestera de talhari,insa in cealalta situatie cu cel ce a jignit-o pe Maria,mie personal viata mi-a aratat sa intorc si obrazul celalalt,inainte nu suportam ca cineva sa ma jigneasca pe nedrept,Domnul Iisus ne invata sa ne iubim vrajmasii,nu sa raspundem raului cu rau,altfel cu ce ne deosebim de ei,Dumnezeu face sa rasara soarele si peste cei drepti si peste cei nedrepti!Daca ne uram intre noi nu vom intra cu nici un chip in Imparatia Lui Dumnezeu,singurul lucru care trebuie sa uram sau sa i ne impotrivim e pacatul!

      Ștergere
  2. Ce sa spunem, fiecare isi va primi pedeapsa pe care o merita,cind va veni vremea!N-o luati pe suflet,treceti peste asta,nu stiu cum sint unii,dar eu daca nu cred ceva,as sta in locul lui cuminte, si sa nu blestem in halál aceasta!E un nenorocit; l-o fii afectat caldura,saracul!

    RăspundețiȘtergere
  3. SUA a anuntat ca pregateste o forta militara in spatiu motivind ca doreste sa se apere de tot mai ''desele atacuri ale satelitilor sai''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Unele din mesaje ca ale lui 19,09 sint diversiuni ,sau mesaje ale unora cu mintea blocata,.Nu trebue sa-i bagat prea mult in seama

    RăspundețiȘtergere
  5. doamna maria,atit poate gindi anonim 19.09 asta e inteligenta lui,mai mult nu poate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:01

      Te recunosti in postarea care ai publicat-o 17 august 2018/19:09.
      Ai dubla-personalitate

      Ștergere
    2. Asa este, 23:39!
      Nu stiu daca face voit sau nu ... 😏
      Tratamentul nu face fata?!?!

      Ștergere
  6. Vai,Vai doamna Maria ocest semen al nostru cred ca sufera de o boala grea.
    (URA).daca ai atata ura in suflet traieti degeaba este cea mai grea boala.Doamna Maria este cel mai bine sa ignorati aceste specimene de oameni care sunt stapaniti de cel cu coarne.
    Am vazut in viata mea oameni care nu suporta sa auda un Hristos A Inviat maraia exact asa cum va scriu cu uitatura rea si cu o maraiala va spun ma lasat consternata acel comportament.
    Este exact ce vorbeam. Acolo unde este un om al lui Dumnezeu Urla Deavolul nui comvine sa auda glasul lui Dumnezeu care vine prin dv.doamna Maria.
    DUMNEZEU SA TE IERTE ANONIM 19-09 CA NU STII CE VORBESTI BUNUL DUMNEZEU SA TE MILUIASCA. CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA RABDARE,RABDARE MULTA SI SA MERGETI MAI DEPARTE SI MAI VARTOS DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:23, cum poti sa-l numesti semen pe cel care nu seamana deloc cu ceilalti si nici macar cu dumneata. Prin ala lucreaza michiduta nu Dumnezeu si dumneata il numesti semen?.

      Ștergere
    2. „Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc” (Evanghelia după Matei, capitolul 5, versetul 44).

      Dumnezeu să vă lumineze! Aline

      Ștergere
    3. Aline ,cred ca ne-am intalnit la Biserica Adventista si ai dreptate "capul plecat -sabia nu-l taie"
      Intodeauna m-ai sfatuit sa "intorc si celalalt obraz"cand cineva ma scuipa sau imi da o palma.
      Lumina si pace Scumpa mea.

      Ștergere
  7. In 2020 va fi una tormenta solar sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne ocrotessca sa ne apere amin

    RăspundețiȘtergere
  8. NASA va intra in razboi pentru ca tine ascunse de mult timp dovezi despre Luna si Marte si nu numai, despre existenta unor baze extraterestre pe Luna si ca exista viata pe Marte, dar si baze extraterestre aflata chiar pe Pamant in oceane si subterane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:10Este vorba despre razboiul care va avea loc in cer intre Arh.Mihail cu ingerii si Fiara de pe pamant(NASA ?)

      Ștergere
  9. Mâi anonim, dacă tot crezi că ești așa puternic, de ce nu ai curajul să - ți declari identitatea??? De ce te iei de d-na Maria ? Ce rău ți-a făcut această femeie??? De ce o blestemi atât de urât??? Dacă nu crezi ce postează d-na, ai atâtea site-uri să intri pe ele.De ce n-o faci ? Nu am nimic personal cu tine, dar să știi că Dumnezeu îi va face dreptate și tu vei plăti f scump aceste atacuri josnice asupra aceste d-ne cumsecade. Las-o în pace și cere scuze până nu e prea târziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El este doar instrumentul prin care se manifesta diavolul, dar e mare pacat ca un om creat de Dumnezeu s-a dedicat sa faca pofta celui rau si viclean. M-a intristat ura pe care o are diavoliciunea din acest om care este creatia lui Dumnezeu dar el se daruieste diavolului.

      Ștergere
  10. NASA minte omenirea:

    https://danielvla.wordpress.com/2018/08/16/luna-este-o-suprafata-care-creste-si-descreste-devenind-un-disc-complet-o-data-la-29-de-zile-si-avand-propria-ei-lumina-de-ce-se-vad-la-telescop-stele-prin-partea-intunecata-a-lunii/

    https://danielvla.wordpress.com/2018/04/23/adevaruri-sau-exagerari-200-de-dovezi-ca-pamantul-nu-este-o-sfera-care-se-invarte/

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa este Eugenia ai mare dreptate asa trebuie s-a ceara scuze doamnei Maria.
    Asa este corect,iar la Dumnezeu iertare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intunecatul din el nu-si poate cere scuze ci doar sa-si verse veninul cand si unde poate.

      Ștergere
  12. Multa sanatate , d-na Maria , sunt si multi oameni care va apreciaza , nu va necajiti , gura lumii sloboda , doar pamantul o astupa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am visat unde imi spunea sa ma rog pentru omenire pentru ca din cauza la cei de la Nasa in 2020 vom avea o tormenta solara dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  14. NASA este o societate pe actiuni cu actionariat PRIVAT care actioneaza in virtutea binecunoscutelor legi ale capitalismului criminal dintre care,pe primul loc este :Obtinerea PROFITULUI maxim cu orice pret si prin orice mijloace!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sri-atacuri-cibernetice-de-amploare-asupra-unor-institutii-financiare-din-romania-de-sorginte-estica-982620

    RăspundețiȘtergere
  16. As zice ca fiecare poate oferi doar ceea ce are... Doina

    RăspundețiȘtergere
  17. Cina pregatesc un razboi cu America si probabil de aceea spune doaa Maria ca se apropie rasboiul dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  18. Cina pregatesc un razboi cu America si probabil de aceea spune doaa Maria ca se apropie rasboiul dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  19. Cina pregatesc un razboi cu America si probabil de aceea spune doaa Maria ca se apropie rasboiul dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  20. Deep Space va fi numele noii statii spatiale mobile intre Pamint si Luna la care participa 16 tari printre care si Romania care pregateste pentru aceasta doi astronauti romani in 2-3 ani, care vor costa peste 160 milioane euro si diverse aparate care se executa la Politehnica bucuresteana-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac comentariile dv. Adevarate si la obiect.

      Ștergere
  21. Celui ce i-ti greseste ,te blesteama , etc...Nu trebuie sa-i intoarcem cu aceeasi moneda, din contra , IISUS ne invata sa ne rugam pt indreptarea lui , si nu cum au procedat cei de mai sus,...se stiu ei,

    RăspundețiȘtergere
  22. 17:16. Hai ca mi-ai placut. m-am gandit un pic ,cine e "cina"?
    De fapt ai dreptate, CHINA e pregatita pana-n dinti pentru razboi

    RăspundețiȘtergere
  23. Nici un razzboi ok. Mai terminati cu razboaiele

    RăspundețiȘtergere
  24. O romanca care a lucrat mai bine de 6 ani la NASA-SPACE CAMPHUNTSVILL-ALABAMA s-a intors la Oradea unde e profesoara la facultate, de tehnici noi de invatare; Informatica,Chimie,Fizica,ea are acum aproximativ 44 ani si mai colaboreaza din Romania la programele NASA -craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. am uitat sa-i scriu numele oradencei fosta la NASA,se numeste Anna Monika Muscas,acum profesoara.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. noi romanii avem minti luminate-care din pacate au emigrat in vest-motivele le stim-SA DEA DUMNEZEU SA MAI AVEM PARTE DE ACESTIA SAU ALTE MINTI LUMINATE SA SE RIDICE POPORUL ROMAN LA CE A FOST CANDVA-sa avem sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere