marți, 7 august 2018

DREPTATEA ??? DREPTATEA ESTE DUMNEZEU !


                                    7 August 2018,ora 6,11 dimineata !

                                           Dragii mei,

Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spune un MARE si UNIC ADEVAR.
Glasul intreba asa:

                    DREPTATEA ?
                    Cauta Dreptatea?
                     Dreptatea ,îi DUMNEZEU !
                    Dumnezeu Exista,aceasta este DREPTATEA !"      


                                 Imagini pentru SFANTA TREIME.

Asa este fratilor ! DREPTATEA este numai la DUMNEZEU PREA BUNUL ! DREPTATEA nu o vom gasi niciodata la oameni,deorece,oamenii sunt supusi pacatului,dar DUMNEZEU ,este Bun,dar este si Drept.
De doriti sau cautati DREPTATEA fratilor, ingenuncheati in faţa Sfintelor Icoane si rugati pe DUMNEZEU ca sa vi se faca DREPTATE. 
Numai cu Voia si cu ajutorul LUI DUMNEZEU si-al MAICII DOMNULUI ,ne vom bucura de DREPTATEA cea adevarata.

                           Imagini pentru TALERUL LUI DUMNEZEU.

Dragii mei, sa nu ne judecam noi Aproapele, sa nu nedreptatim pe nimeni,ci dimpotriva,sa ajutam pe cei in durere si-n necaz.
INSUSI IISUS HRISTOS ne graieste asa:

Ev. Ioan 5, 24-30.


Zis-a Domnul către iudeii care veniseră atunci
 la Dânsul: adevărat,
 adevărat vă spun vouă, ca cine ascultă 
cuvintele Mele şi crede în 
Cel ce M-a trimis pe Mine are viaţă veşnică 
şi la judecată nu va veni, 
ci s-a mutat din moarte la viaţă. Adevărat, 
adevărat vă spun vouă,
 că vine ceasul şi acum este, când morţii
 vor auzi glasul Fiului lui 
Dumnezeu şi care vor auzi vor învia. 
Căci precum Tatăl are viaţă în
 Sine însuşi, aşa I-a dat şi Fiului să aibă viaţă
 în Sine însuşi; şi I-a dat
 Lui putere să facă judecată pentru că este 
Fiul Omului. 
Nu vă miraţi de aceasta, căci vine ceasul
 când toţi cei din morminte
 vor auzi glasul Lui; şi vor ieşi cei care au
 făcut cele bune,
 spre învierea vieţii, iar cei care au făcut cele 
rele, spre învierea 
osândei. Nu pot Eu să fac de la Mine nimic; 
precum aud, judec; 
dar judecata Mea este dreaptă, pentru că 
nu caut voia Mea, ci voia 
Tatălui Meu, care M-a trimis.




CELE PATRU LEGI DUPA CARE VA JUDECA HRISTOS LUMEA

Am zis cateva cuvinte despre moarte. Acum voi zice cateva cuvinte si despre constiinta, ca cine isi pazeste constiinta sa curata, negresit moartea il gaseste fericit si pregatit. Constiinta este judecatorul cel drept pe care l-a pus Dumnezeu inlauntrul nostru.
Constiinta nu poate fi reflexia materiei in veacul veacului. Ea este glasul lui Dumnezeu in om si ea pururea il mustra, cand greseste : " Omule, de ce ai facut asta ?"
Aceasta lege a firii o au si chinezii, o au si crestinii, o au si budistii si brahmanii si mahomedanii. Este legea cea dintai pe care a pus-o Dumnezeu in inima omului de la creatie, dupa care s-a condus lumea pana la Legea cea scrisa. M-a intrebat un avocat necredincios :
- Parinte, eu nu ma impac cu judecata de apoi !
- Dar de ce nu te impaci, frate ? Cum asa ?
- Cum, parinte, o sa ma judece Hristos, daca eu as fi chinez sau de alt neam, care n-am auzit niciodata de Hristos ? Ei de acolo nu au auzit de Hristos. Oare Dumnezeu pedepseste cu nedreptate ? El este drept. Cum o sa ma judece si o sa ma pedepseasca, daca eu nici nu am auzit de Evanghelia lui Hristos ?
- Stai oleaca ! Dumneata stii sa invartesti actele acolo, sa faci procese verbale sau ce faci dumneata. Scriptura insa nu o cunosti. Esti un rationalist, desfaci firul in 40 si te prapadesti cu totul, umbland dupa capul tau.
Patru legi sunt dupa care Dumnezeu va judeca tot pamantul. Nu una, ci patru. Si nimeni nu poate scapa de urgia si dreptatea lui Dumnezeu, fie chinez, fie brahman, fie budist, fie crestin, fie mahomedan, fie evreu, pentru ca Dumnezeu este drept, cum zice Apostolul : Dumnezeu este drept si tot omul mincinos.
Dumnezeu, deoarece este drept, a pus legile acestea, ca pe toti sa-i judece dupa dreptate. Auzi ? Patru legi.
Legea cea dintai este legea firii sau legea constiintei. Prin aceasta lege a mustrat Dumnezeu pe Cain, cand a omorat pe fratele sau Abel. Ca auzi ce spune Scriptura : " Atat era mustrat de constiinta ca a cazut in deznadejde si a strigat asa : Mai mare este greseala mea, decat a mi se ierta mie ".
A cazut in deznadejde, ca a ucis pe fratele sau Abel, pastorul; ca Dumnezeu i-a primit aceluia jertfa si el l-a zavistuit si, iesind la camp, l-a omorat.
Legea constiintei ii spunea : " Ce-ai facut ? Ai omorat pe fratele tau !" Aude pe Dumnezeu :
- Cain, unde-i fratele tau ?
Dar el, in loc sa zica : " Doamne, am gresit ", a zis :
- Dar ce, eu am a pazi pe fratele meu ?
Si i-a zis Dumnezeu :
- Glasul sangelui fratelui tau striga catre Mine din pamant. Pentru ca ai facut aceasta cu toate pedepsele te voi pedepsi pe tine si cine te va omori pe tine de saptezeci de ori cate sapte se va pedepsi ...
Si a trait Cain peste o mie de ani, cum scrie in Hronograful lui Chedrin, si nimeni nu-l omora, ca se temea de pedeapsa care era pusa de Dumnezeu asupra lui. Care au fost cele sapte pedepse ale lui cain, pentru ca a ucis pe fratele sau, Abel ?
Mai intai a fost deznadejdea, apoi tremurarea, apoi plansul, ca plangea gemand pe pamant, apoi frica, caci fugea dintr-un loc in altul, de teama ca-l vede Dumnezeu; apoi blestemarea pamantului sa nus-i dea roadele sale si celelalte, cum scrie in Sfanta Scriptura la Facere, capitolul IV.
Orice om de pe pamant, cand face rau, este mustrat de constiinta sa, care ii spune : " De ce ai facut rau ?" Aceasta este legea cea dintai data de Dumnezeu omului, numita si legea constiintei sau legea firii.
A doua lege care sta in fata noastra vesnic, cum arata Sfantul Grigorie de Nissa si care, ca o trambita din inaltul cerului rasuna pururea si ne arata pe Dumnezeu, este legea zidirii.
Cine a facut cerul, pamantul si toate cate sunt ? Luna, ierburile, florile, pestii, marile, raurile, pietrele, copacii, muntii, toate vietuitoarele de pe uscat, din apa si din aer. Cine le-a facut, fratilor ? Cine a facut ceasul u niversului care merge cu atata precizie si uimire, incat nimeni nu-l poate imita ? Nimeni altul decat Bunul Dumnezeu ! Centrul de indrumare al acestei lumi este Ziditorul ei, Dumnezeu, Care a pus randuiala in toate.
Aceasta lege a zidirilor este ceea ce spune proorocul David : Cerurile spun slava lui Dumnezeu si facerea mainilor Lui o vesteste taria. Cum ? Prin asezarea lor sferica si prin imensa lor departare; prin spatiul interstelar, care are miliarde de ani calatoria luminii, prin miscarea astrilor ceresti, a sistemului solar si a planetelor cu atata masura si precizie, incat uimeste mintea celor mai mari astronomi din lume.
Ce-a zis Isac Newton, marele fizician englez, care treizeci de ani a fost ateu si la urma cand a descoperit " Legea atractiei universale " si a vazut ca fiecare planeta o atrage pe cea mai mica si nu o lasa sa se departeze, nici sa se sfarame sau sa mearga in neregula in lumea astrelor ceresti. A pus aparatele pe masa si a zis :
Mare esti, Doamne, si minunate sunt lucrurile Tale si nici un cuvant nu este de ajuns spre lauda minunilor Tale !
Vezi ? El, afland stiinta din afara, a venit la frica de Dumnezeu, cunoscand minunile ce;e mari din lumea astrelor. Ce-a zis Kepler, Isac Newton si ceilalti, de care nu imi ajunge vremea sa-i amintesc, cand s-au convertit, vazand ei zidirea lui Dumnezeu ca nu-i singura, ca are un centru de indrumare si o precizie, care uimeste toata mintea ?
Din secretele naturii inca nu s-a scos nici unu la miliard. Ca intelepciunea lui Dumnezeu n-are margini si nici nu va avea in veacul veacului, pentru ca nemarginita este intelepciunea Creatorului.
Deci, a doua lege care ne sta tuturor in fata este Legea zidirilor sau a creatiei. Ca prin contemplatia naturala in duh, noi ne suim de la ratiunile lucrurilor, la Ziditorul lor.
Daca vezi corabia, trebuie sa te gandesti ca a fost un mester care a facut-o; daca vezi o haina buna pe un om, trebuie sa stii ca bun a fost si croitorul. Daca vezi un palat, o cladire arhitectonica frumoasa, sa stii ca a fost un arhitect destept. Daca vezi un ceas, negresit este un ceasornicar priceput care l-a facut.
Deci, toate acestea ne arata ca este un Facator si, daca este, trebuie sa ne temem si sa ascultam de El, ca sa nu ne pedepseasca dupa dreptate.
A treia lege este Legea scrisa, data de Dumnezeu lui Moise pe Muntele Sinai, adica cele zece porunci si tot Vechiul Testament, dupa care va fi judecat poporul ales, adica evreii.
A patra si ultima lege este Legea Darului, Legea Desavarsirii, Legea dragostei lui Iisus Hristos, adica Sfanta Evanghelie. Dupa aceasta lege dumnezeiasca vor fi judecati toti crestinii, botezati in numele Preasfintei Treimi.
Cea dintai a fost legea firii, care ramane generala pentru toate popoarele pana la sfarsitul lumii. Cea de-a doua, legea zidirilor, este la fel cu cea dintai. Dupa cea dintai si a doua lege se vor judeca toate popoarele lumii, afara de crestini si de evrei. Dupa Legea scrisa, adica dupa Vechiul Testament se vor judeca evreii. Iar dupa Legea Darului si dupa Evanghelie vom fi judecati noi crestinii, fiindca legea noastra este mai desavarsita decat toate celelalte legi. Iar daca o calcam, mai mare pacat avem si mai mare munca vom avea decat ei, care n-au cunoscut Evanghelia.
Asadar, ne-a pus Dumnezeu asemenea avocat. Sa nu ne inselam, fratilor, si sa zicem ca Dumnezeu nu stie ce face fiecare. Nici nu vei putea sa spui ca nu ai pacat, pentru ca n-ai stiut, ca ai fost chinez sau turc sau ateu.
Pagan daca ai fost, dar constiinta ai avut si dupa acea lege te va judeca. Zidirea ai vazut-o. Nu ti-ai pus niciodata intrebarea cine a facut cerul, soarele, pamantul si toate, ca dupa aceea sa te gandesti si sa te temi de Dumnezeu, care a facut toate ? Amin.

36 de comentarii:

  1. Adevărat și frumos spus ,,dreptatea este Dumnezeu,,.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este posibil sa se pregateasca ceva pe 10.
    Pe mine ma sperie omorarea cu sange rece a zeci de mii de animale nevinovate, gest clar Satanic, iar pe acest fundament de cruzime probabil cred ei co sa reusesca sa spurce Romania si s-o sparga-n bucati...
    M-as ocupa personal un pic de o verificare completa si de acuratete suta la suta a prezentei sau nu a pestei , daca chiar e la nivelul asta si cum de Romania este singura tara ingenuncheata de acest flagel, nici inconjurati de zidul Cvhinezesc nu scapau vecinii nostri.
    In ce priveste prezenta la miting, as verifica la sange in limita posibilului, cati din manifestantii veniti de afara sant ofiteri acoperiti ! Eu cred ca posibil 20.000! +50-60 multinationalisti direct interesati ( care daca si-ar pierde lefurile babane adio rate, concedii, macel)+ 10-20 de mii galerie ( special Dinamo)+ cateva zecide mii intr-adevar nemultumiti.
    De fapt dragi p.s.dei, ,, diaspora'' nu exista, intelegeti ca va confruntati numai si numai cu blue eyes.
    Va ajut complet dezinteresat, mie nu prea imi pasa dar mai am un pic de slabiciune, totusi pt. tara asta si drumu' asta nu mi se pare orait pt. Romania.
    Servus !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,, diaspora nu există,, se pare că nu ai trecut granița satului în care salasluiesti. Da ,,mi se pare orait ,, e în limba satului tău ? Alt analfabet cu valențe de ofițer de informații !

      Ștergere
    2. 23:12Atunci treci la actiune cu curaj!Dumnezeu fie cu noi!

      Ștergere
    3. 10 AUGUST VA FI PACE SI LINISTE.
      TOATE EVENIMENTELE S-AU ANULAT, deci pregatiti-va doar pentru
      PACE,LINISTE,INTELEGERE si IUBIRE.

      Ștergere
    4. Prostia romaneasca este mare tare. Nu e de mirare de ce suntem codasii Europei, niste nepasatori ingamfati si plini de prostie si ignoranta. Totul in directia proasta. Din cauza nepasarii romanesti justitia a ajuns cea mai corupta institutie care lucreaza pe probe ilegale, pe probe secrete ( adica cum adica?, se poate inventa orice "la secret").suntem dusi cu pluta asta e purul adevar. Padurile taiate,resursele date pe degeaba, aurul dat pe degeaba, zootehnia distrusa,fabrici distruse, uite asa din prostia crasa romaneasca.

      http://www.justitiarul.ro/toate-gripele-aviare-si-pestele-porcine-lovesc-doar-romania-multinationalele-interesate-si-serviciile-secrete-care-le-sprijina-in-lichidarea-zootehniei-romanesti-chiar-ne-cred-tampiti/

      Ștergere
    5. pe 10 august va fi PACE si LINISTE in ROMANIA.
      Cei care vor sa "sparga-n bucati" Romania ,vor fi dezamagiti de BUMERANGUL care a sosit deasupra capetelor lor.

      Ștergere
    6. 15.04 LINISTE, la guvern se fura!

      Ștergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=CzrrPnvLLJs

    RăspundețiȘtergere
  4. A asculta vorbe in vant, fara noima sau chiar a citi comentarii scrise tot asa, cioplite, doar asa sa fie, slabesc tare campul energetic al cititorului, sau dupa caz ascultatorului.
    Cine emite aceste vorbe sau scrisuri, de regula dar nu obligatoriu inconstient,e in eroare si simtind ca nu se poate reechilibra cauta prajina-balans, macar sa nu fie singur in slabiciunea-i, astfel reusind chiar macar in felul acesta, lamentabil sa continue lupta, in grup alternativa fiind gandurile negre si ce deriva din ele.
    Instructor de profesori, am onoarea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:40, da, probabil ca asa stau lucrurule, cum spui aci...

      Ștergere
  5. Intuiție? Băiatul lui Dragnea și-a golit ferma de porci înainte de izbucnirea pestei porcine

    https://revista22.ro/70272632/intuiie-biatul-lui-dragnea-i-a-golit-ferma-de-porci-nainte-de-izbucnirea-pestei-porcine.html

    RăspundețiȘtergere
  6. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand.

    It seems too complex and extremely broad for me.
    I am looking forward for your next post, I'll try to get the
    hang of it!

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa este doamna Maria adevarat.
    Bunul Dumnezeu s-a faca dreptate tuturor.
    Cu mult drag doamna Maria si numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lupta cu pesta porcina ar putea duce la interzicerea cresterii porcilor in cazul persoanelor fizice-familii in toata tara sau numai in anumite regiuni-zone, cea ce se petrece deja-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Deasemeni Corsica se va rupe în două.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 11.25, asta cu redirectionarea discutiei de la subiect catre persoana te descopera. Eu sant un biet, sarac si vai de capul meu dar nu era vorba de mine, aici, ci de pacaleala pe care v-o trag astia, ,, imperialistii'' de la revolutie incoace; te incadrez si pe tine desi gradul tau pare micutz de tot, iar functia ( as zice detasata pe langa dna sau mai repede diicot ) in mod eronat crezi tu ca-ti permite sa arunci cu jigniri .
    Exact asa au fost pacaliti inaintasii tai, facuti sa creada ca revolutia e ceva bun de tot pt. Romania, nicidecum ruinarea ei cum s a dovedit a fi.
    Romania nu a fost stearsa atunci si pt. ca.....eu; acum insa, datorita si existentei unor personaje similare-ti, imi este din ce in ce mai greu sa-mi pese, plang de nervi ca trebuie sa apar oameni ca tine.
    Iar asta cu oraitul, e greu sa o inteleaga # resistenta.
    Despre granite, am crescut in occident ; despre sat, da, asa e , xm facut gradinita intr-unul unde un copilas, sas spunea ca daca castigau nemtii razboiul ne puneau la jug pe noi romanii.
    Visz lat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.08 Sunteti un suflet bun , o constiinta inalta . Rar asa persoane .
      La polul opus insa, exista oameni al caror suflet scartaie asa cum scartaie creta pe tabla.
      sandy

      Ștergere
    2. 18:08Asa romani avem nevoie cu inima mare, constiinta treaza , curaj.Inca mai sunt multi oameni valorosi in tara asta.Timpul celor intunecati e pe sfarsite(cu #Rezist si cu toti tradatorii si imoralii indiferent din ce partid)Lumina lui Hristos va arde pleava si va pastra graul!

      Ștergere
    3. 18:08Asa romani avem nevoie cu inima mare, constiinta treaza , curaj.Inca mai sunt multi oameni valorosi in tara asta.Timpul celor intunecati e pe sfarsite(cu #Rezist si cu toti tradatorii si imoralii indiferent din ce partid)Lumina lui Hristos va arde pleava si va pastra graul!

      Ștergere
  11. A da si o rachetă lansată pe orizontală va doborâ un bombardier in formă de triunghi(american?)...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Potrivit autorităților americane, un angajat al aeroportului a realizat o decolare neautorizată cu un avion de pasageri fără niciun călător la bord. Aeronava s-a prăbușit ulterior în mare.

      Identitatea bărbatului care a furat avionul nu este încă cunoscută. Avioane de luptă americane au fost trimise pe urma aeronavei furate - un model Horizon Air Q400, cu o capacitate de 78 de locuri.

      O înregistrare cu aeronava care zbura în jurul aeroportului a fost publicată pe social media.

      Ștergere
    2. https://twitter.com/twitter/statuses/1028133053388873728

      Ștergere
  12. Editorial. DOUĂ TABERE

    Ca și cum nu ar fi existat destule falii în societatea românească, uite că s-a mai ivit una, neașteptat de violentă, și unde? Tocmai în sînul celor hai să-i numim generic anti-pesediști.
    De unde s-au luat e uluitor: de la niște biete plăcuțe de înmatriculare ale unei mașini, cu un mesaj contestatar de maximă vulgaritate.
    Tabăra 1 spune: „da, suntem anti, dar nu trebuie să ne coborîm la nivelul lor, trebuie să păstrăm un nivel civilizat al dezbaterii publice, să argumentăm, nu trebuie ca victima să-și însușească filozofia călăului etc.” Și, firește, are dreptate!
    Tabăra 2 spune: „da, dar ăștia nu înțeleg de vorbă bună, ce argumente, ce demonstrații logice, nu vedeți care este nivelul lor intelectual, cum discută cu noi?
    Ei numai de astfel de violență verbală înțeleg, numai de ea se tem, nu dai cu praștia împotriva tancului”. Și, firește, are dreptate! Din această dilemă rabinică nu putem ieși! Și fiecare dintre tabere o acuză pe cealaltă de pactizare cu inamicul drăgnean. Și ambele au dreptate!


    Aici este blocajul în care se află societatea românească din această vară, doar pentru că un șofer și-a expus exasperarea prin inițialele de înmatriculare.
    Conflictul vine și pe fondul unei reacții lamentabile a statului față de cetățeanul cu plăcuțele (dar cînd nu reacționează statul român lamentabil?): confiscarea, ridicarea permisului, bîlbele nesfîrșite privind justificarea legală, apoi la loc comanda.
    Pe acest fond de absurd vîscos, ideea genială a lui Dragnea de a-și expune miniștri en detail, după ce pînă acum îi percepeam oarecum en gros, ne-a prilejuit perceperea în toată nuditatea a indigenței intelectuale a conducerii.
    Fiecare zi a adus un belșug de perle ale non-gîndirii, aproape că nu mai putem ține ritmul.
    Sigur, pe cetățenii trimiși de dna. Firea în concediu în Grecia pe banii municipalității (nu e ilegal, numai imoral) nu-i interesează dezacordurile gramaticale ale miniștrilor.
    Cum prevedeam de cîteva luni, regimul Dragnea tinde să se prăbușească sub greutatea propriei incompetențe.

    Nici opoziția liberală (inexistentă, cariată, lipsită de orizont doctrinar și de oameni credibili), nici cea useristă (aparent mai vioaie, dar blocată într-o imitație fadă și comoditatea de a vehicula necritic „idei de-a gata” din mainstreamul occidental), nici cea a președintelui (marele absent) nu-i pot deranja pe drăgnei. Sistemul însă se va prăbuși din imposibilitatea de a-l mai scoate din noroi.
    Ce va rămîne în urmă… e altă poveste.
    Sigur că dna. Mungiu Pippidi se arată oripilată de vulgaritatea plăcuțelor de înmatriculare.

    Cînd într-o piesă a domniei sale, mult lăudată de snobime și premiată, Iisus era supus aceluiași act amintit pe plăcuțe, n-o mai îngrozea vulgaritatea.
    După cum, jignirile domniei sale și ale altor politicieni pesediști & Dan Puric firește la adresa diasporei „care spală moșii la cur” sînt nu numai dovada unei piramidale lipse de omenie și de bun simț, sînt acuzabile ca forme de discriminare.

    Președintele a fost sancționat pentru că i-a făcut „penali” pe unii care chiar au dosare penale (Dumnezeu știe unde a văzut organismul statului român lamentabil -SRL- aici discriminare!), nu cumva politicienii care insultă cotidian diaspora (nici mai bună, nici mai rea decît lăuntrul țării) sau nu-i permit să voteze merită ei, primii, sancțiunea în urma discriminărilor?

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu pot înțelege de ce este nevoie de acțiunea „fără penali în funcții publice” (toată admirația pentru voluntari!).
    Nu este ceva de la sine înțeles pentru orice regim bazat pe justiție și morală că cineva condamnat penal nu poate avea funcții de conducere?
    Să faci facultate de drept tocmai pentru a demonstra că prim ministrul poate pleca în concediu fără să anunțe ierarhic sau că parlamentul și guvernul, prefecturile, primăriile și alte instituții publice pot fi literalmente burdușite de oameni cu dosare penale și chiar cu condamnări, iată o performanță pentru care poporul exasperat se defulează în injurii de stadion. Aici e merchezul.

    Injuria pe care un cetățean a simțit nevoia să și-o exteriorizeze într-un mod original a devenit cu rapiditatea incendiilor din Grecia și California un flagel național.
    Asta ar trebui să-i îngrijoreze foarte mult pe guvernanți, dacă ar avea minimum de cunoaștere a psihologiei maselor…

    Mai mult decît mitingurile din Piața Victoriei sub geruri insuportabile. O chestie din astea „minore” provoacă de multe ori răsturnări majore.
    Mi-e teamă că pesedeul va expia sub acest strigăt îngrozitor. Nu spun că nu o merită, dar ne-am scufundat în mizerie. Ăștia au îmbrăcat tricoaiele morții și vor să moară de gît cu noi.
    de Christian CRĂCIUN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei sa te incadrezi intr-o societate?
      Te porti decent, fara jigniri,fara violenta.
      Vei fi respectat numai atunci cand arati respect. Pana atunci:
      TRAIASCA ROMANIA IN PACE,LINISTE,INTELEGERE. Nu uitati:
      TOTI AVEM SANGE DE ROMAN si NE IUBIM TARA NECONDITIONAT
      FARA JIGNIRI FARA VIOLENTA.
      DOAR IUBIREA DE TARA NE FACE ADEVARATI ROMANI

      Ștergere
    2. 16.24 gresit! Nu toti ne iubim tara, ce sa mai zic de atributul „neconditionat”! Sunt unii care doar mimeaza iubirea de tara dar o siluies zilnic intr-un mod barbar.

      Ștergere
  14. 8 august 21.58, coaie ( sa fim in trend ) , cand termini cu tent. de spalare,robotic continuata., sa ne traduci si noua, cam ce vrei sa spui, la asa compuneri ne simtem ca la scoala la examen, parol.
    Intre timp mars, homosexualilor limbisti ce santeti.
    Publicati doamna, ca altfel e discriminare!
    Astea nu-s injuraturi ci proteste anti-nazi , anti-seco si anti perversiuni, acestea din urma de reprezentate de #rezistenti ( se refera probabil ca rezista in spate fara lubrifianti )

    RăspundețiȘtergere
  15. Sandy, stii ce-i trist ?!?
    Toti vom fi unul !
    Anghel, raspunsul e si pt. tine.
    Iar # rezistii, sant si ei ai nostri, eu as avea solutii dar nefiind perfect, nu prea ma intereseaza; voi insa luptati, daca va doare.
    Heil !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DZ(00:06), da, dar eu nu agreez aceste "miscari", "organizatii"(proteste) " # rezist ".

      Ștergere
  16. O MINCIUNA CEA MAI TARE DINTRE ALE LUI DUMNEZEU.DREPTATEA ESTE ARHANGHELUL MIHAIL.

    RăspundețiȘtergere
  17. APOCALIPSA CAP.17
    14. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El - chemaţi şi aleşi şi credincioşi.
    15. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.
    16. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.
    17. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.
    18. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.
    CAP.19
    11. Şi am văzut cerul deschis şi iată un cal alb, şi Cel ce şedea pe el se numeşte Credincios şi Adevărat şi judecă şi se războieşte întru dreptate.
    12. Iar ochii Lui sunt ca para focului şi pe capul Lui sunt cununi multe şi are nume scris pe care nimeni nu-l înţelege decât numai El.
    13. Şi este îmbrăcat în veşmânt stropit cu sânge şi numele Lui se cheamă: Cuvântul lui Dumnezeu.
    14. Şi oştile din cer veneau după El, călare pe cai albi, purtând veşminte de vison alb, curat.
    15. Iar din gura Lui ieşea sabie ascuţită, ca să lovească neamurile cu ea. Şi El îi va păstori cu toiag de fier şi va călca teascul vinului aprinderii mâniei lui Dumnezeu, Atotţiitorul.
    16. Şi pe haina Lui şi pe coapsa Lui are nume scris: Împăratul împăraţilor şi Domnul domnilor.

    RăspundețiȘtergere
  18. 6. Dar într-o zi îngerii lui Dumnezeu s-au înfăţişat înaintea Domnului şi Satan a venit şi el printre ei.
    7. Atunci Domnul a zis către Satan: "De unde vii?" Iar Satan a răspuns Domnului şi a zis: "Am dat târcoale pe pământ şi m-am plimbat în sus şi în jos".
    8. Şi Domnul a zis către Satan: "Te-ai uitat la robul Meu Iov, că nu este nici unul ca el pe pământ fără prihană şi drept şi temător de Dumnezeu şi care să se ferească de ce este rău?"
    9. Dar Satan a răspuns Domnului şi a zis: "Ore degeaba se teme Iov de Dumnezeu?
    10. N-ai făcut Tu gard în jurul lui şi în jurul casei lui şi în jurul a tot ce este al lui, în toate părţile şi ai binecuvântat lucrul mâinilor lui şi turmele lui au umplut pământul?
    11. Dar ia întinde mâna Ta şi atinge-Te de tot ce este al lui, să vedem dacă nu Te va blestema în faţă!"
    12. Atunci Domnul a zis către Satan: "Iată, tot ce are el este în puterea ta; numai asupra lui să nu întinzi mâna ta". Şi Satan a pierit din faţa lui Dumnezeu.
    13. Şi într-o zi, când feciorii şi fetele lui Iov mâncau şi beau vin în casa fratelui lor mai mare,
    14. A sosit un vestitor la Iov şi i-a spus: "Boii erau la arătură şi asinele păşteau pe lângă ei;
    15. Atunci Sabeenii au năvălit asupra lor, au pus mâna pe vite, şi pe robi i-au trecut prin ascuţişul sabiei. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste!"
    16. Nu a sfârşit vorba bine şi altul a sosit şi a spus: "Focul lui Dumnezeu a căzut din cer şi a ars oile tale şi pe robii tăi şi i-a mistuit. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste!"
    17. Nu a sfârşit vorba bine şi altul a sosit şi a spus: "Caldeii, împărţiţi în trei cete, au dat năvală peste cămilele tale şi le-au ridicat şi pe robi i-au trecut prin ascuţişul sabiei. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste!"
    18. Nu sfârşise vorba bine şi altul a sosit şi a spus: "Feciorii tăi şi fetele tale mâncau şi beau vin în casa fratelui lor mai mare,
    19. Şi iată că un vânt puternic s-a stârnit dinspre pustiu şi a izbit în cele patru colţuri ale casei şi casa s-a prăbuşit peste tineri şi ei au murit. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste".

    RăspundețiȘtergere
  19. O MINCIUNA CEA MAI TARE DINTRE ALE LUI DUMNEZEU.DREPTATEA ESTE ARHANGHELUL MIHAIL.
    ARHANGHELUL MIHAIL L-A ACUZAT PE DUMNEZEU SI SATANA DE CRIMA CU PREMEDITARE ASUPRA NEVINOVATILOR COPII LUI IOV SI SLUJITORII LUI O CRIMA CE NU TREBUIA SA SE INTAMPLE DIN CAUZA CREDINTETI SAU A TESTARII CREDINTEI.CAUTATI DREPTATEA ARHANGHELUL MIHAIL ESTE DOMNUL DOMNILOR SI NICI DUMNEZEU NU ESTE DEASUPRA LUI.

    RăspundețiȘtergere
  20. sa nu i se urce prea tare dreptatea asta Lui Dumnezeu la cap.Anon Anonymous are dreptate.

    RăspundețiȘtergere