marți, 21 august 2018

O LECTIE DE VIATA , CE NE IMPRESIONEAZA PANA LA LACRIMI !


                                       Dragii mei,

În aceasta seara m-a sunat o doamnă, ce  se apropie de 70 de ani ca varsta. 
După ce mi-a spus cu glasul ei de bunică, ca ma urmareste intotdeauna la televizor sau pe net, că-i place toate cate scriu, si ca nu cumva sa dau inapoi din pricina gurilor rele,imi spune ca a contribuit si ea cu 50 lei la editarea Cartilor,iar acum,si-r dori CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT, dar îi este rusine sa le ceara GRATIS,asa cum eu am scris adeseori pe Blog,despre DONATORI.
Am stat si-am ascultat-o cu mare dragoste sufleteasca, i-am multumit din toata inima pentru sustinere, ca la final sa-mi spuna asa:

            Stiti,doamna MARIA,eu nu mai vad aproape deloc,dar imi doresc CARTILE dvs,deoarece ma ajuta mult. Si la primul volum, am citit cateva randuri cu lupa, dar o strang la pieptul meu,si simt de fiecare data ajutorul divin. Simt caldura DUHULUI SFANT si MILA MAICII LUI DUMNEZEU.
Cu lacrimi de bucurie in ochi,i-am spus ca-i voi trimte CARTILE absolut GRATUIT, si ca nu am cuvinte pentru cuvintele ei frumoase si rupte din inima si din suflet.
S-a bucurat nespus de mult, si mi-a spus ca,abia asteapta ca sa primeasca CARTILE si sa le simta caldura si dragostea Duhului Sfant atunci cand la va strange la pieptul ei, că de citit nici vorba.
Prieteni dragi, i-am promis ca-i voi trimite CARTILE absolut GRATIS, si ca ma simt onorata ca m-a sunat si ca mi-a spus povestea ei de viata.

                   

Imagine similară.


Noi sa ne bucuram fratilor si sa multumim BUNULUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI ca suntem sanatosi,ca avem vederea buna,ca putem munci si nu in ultimul rand,pentru faptul că ne-a dat o familie frumoasa.
Cat despre intamplarea de astazi,pentru mine a fost ca o lectie de viata. Nu conteaza daca putem citi CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT,daca vederea ne permite,dar conteaza enorm ca sa avem CREDINTA si DRAGOSTE infinita pentru DUMNEZEU si pentru MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, si-atunci vom putea citi CARTILE cu ochii sufletului ,simtindu-le caldura si dragostea divina din fiecare pagina,din fiecare cuvant cu fiecare litera. 
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.
    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

39 de comentarii:

  1. I have been browsing online more than 2 hours today,
    yet I never found any interesting article like yours.

    It is pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceea este poza bunicutei? sau ati gasit ceva asemanator?
    Are asa o privire blajina.
    Dumnezeu sa-i dea sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria,jena simtita de aceasta doamna e caracteristica celor cu sufletul pur...e simbolul poporului nostru obidit,caruia furii nu vor reusi niciodata sa-i ia ceea ce are mai inaltator:acea demnitate si curatenie a inimii ce se-ncrede in Dumnezeu! Desigur,ne-am dori ca banul sa faca victime mai putine,dar toate sunt randuite de Sus! As zice ca prin ceea ce faceti,treziti multe constiinte adormite...fie ca Duhul Sfant sa fie mereu cu dv si cu toti fiii Sai! Doina

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi there
    The best site :Dumnezeu exista ,can show you so many ways of
    God's love.
    but in this world....we are facing weather war terrorism.
    it is all about denial, they deny it is their doing until the paperwork becomes declassied. Some of us are screaming at the top of our lungs that some big governments are depopulating their own citizens through weather modification.
    So, how about" never say never"! Only God can help us.

    ps. You can order those 3 Books :'Adevarul Duhului Sfant" for only
    35.lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria chiar ca acum am ramas fara cuvinte.
    Dragostea lui Dumnezeu sa fie cu noi cu toti asta conteaza si nu banii.
    Bunul Dumnezeu s-a va binecuvinteze doamna Maria si s-a va dea sanatate
    DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceata Bunica Adevarat a dat dovada de Credinta Adevarata si ia fact praf pe multi rastamacitori de cuvinte fara nici o indoiala, are mai mult decit au unii care se zic pe ei Credincios si aici le-a dat clasa circotasilor dupa blog si mai mult decit faptul de a fi om cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesanta addresa IP . Sa postez alaturat toate adesele comparate cu adresa Mariei ? Poate lumea vrea sa vada ceva interesant, adevarului din sptele blogului.Ce zici Marie / anonim ?

      Ștergere
    2. DUMNEZEU iti va arata ca eu nu am scris si nici nu scriu vreodata sun anonimat. Ti-am postat Comentariul pentru ca persoana care a scris si esti nemultumit, acuzi pe nedrept,sa-ti dea un raspuns pe masura . DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    3. aloo ip? ce zici de unde si cum ? neconcudent chiar e interesant ?

      Ștergere
    4. Ce ruşine,căci de bun simț nici nu poate fi vorba !( ANONIM IP) Maria H

      Ștergere
    5. Draga M.H ma refeream la Anonim22 august 2018, 11:21

      Ștergere
    6. 11:21 nu am inteles nimic, am citit -rascitit postarile si nu mai inteleg nimic, I-a furat cineva IP ul d-nei Maria?

      Ștergere
    7. 01.12 da, ea insasi scriind sub anonimat. Acum ai priceput?

      Ștergere
    8. Eu observ ca doamna Maria NU posteaza niciodata sub anonimat,isi asuma intotdeauna ce scrie pe blog.Mereu isi semneaza postarile cu numele intreg.

      Ștergere
    9. 13:25 mmultumesc, am inteles.

      E greu de crezut ca pare femeie serioasa,...dar never know.

      Ștergere
  7. Luati si pricepeti cit de mestesugit ar fi orice faceti fara adevarata credinta nu va fi vesnic va fi ca in http://www.poezie.ro/index.php/poetry/13925568/Meşterul_Manole

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunat mesaj. Exemplu de încredere totală în Sfânta Treime si Măicuța Sfânta. SaSăbe ajute Bunul Dumnezeu să facem Voia Lui, in fiecare moment prezent. Încredere și curaj, suntem cetateni ai Cerului
    🎈

    RăspundețiȘtergere
  9. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=81%2C196%2C148%2C201

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Ghiorghiu,
    Cum pot sa comand noua dumneavoastra carte "Ritualuri divine ortodoxe.Darul ceresc al Duhului Sfant pentru pamanteni" - 100 pagini si Amuleta Lumina Divina placat cu argint ? Vecina mea Ofelia a comandat si zice ca e tare multumita , ca a meritat fiecare banut (59,90 cartea + 99,90 talisman + 19,90 taxa de ambalare si livrare prioritara prin curier).Reclama a primit-o pe numele si adresa ei ,prin posta , acu' o saptamana.Amuleta ara tare frumos cu acele simboluri religioase si snurul rosu prin care o poti purta la gat.Am vazut si cartea .Are in ea ritualuri pentru dragoste,sanatate si bani cu tamaie,mir, monede...etc..Tare as avea nevoie si eu de unul dintre ele sa-mi pot termina casa.Pe prima pagina e poza dumneavoastra cu autograf si textul asta frumos "Pentru binele si pacea tuturor" Eu nu am primit nici o scrisoare de la dumneavoastra. De ce ? Dati la toata lumea , sa ajunga.Ca doar am cumparat cele 3 carti de pana acum.
    Stefan Pricop - Vaslui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 august 2018, 12:56
      Dragilor, eu nu vand asemenea lucruri sataniste !
      Daca a aparut ceva online cu mine,precum ca as vinde asa ceva,este un fals grosolan,este o mare escrocherie. Daca primiti asemenea oferte,si contine poza mea,va rog din suflet sa va adresati POLITIEI si PARCHETULUI ! Ma debarasez de toate aceste lucruri malefice,care nu au nicio legatura cu BUNUL DUMNEZEU si cu MAICUTA DOMNULUI !
      Va rog sa va adresati PROCURATURII !!!

      Ștergere
    2. Eu cred ca,D-na.Maria nu comercializează amulete şi nici ritualuri de nici un fel!Dumneaiei scrie pe blog doar ce primeste de la DUHUL SFĂNT.

      Ștergere
    3. Pe mine să mă scuzați D-na.Maria că,am răspuns unui anoni!Maria H

      Ștergere
    4. Dna Maria , mai bine iesiti la o televiziune , exemplu Antena Stars la dl Brancu si spuneti de escrocheria asta.Am vazut si eu din intamplare reclama asta pe internet, dar nu am dat crezare.Am primit si prin posta scrisoarea cu pricina.Si eu si sotul.Am aruncat totul la cosul de gunoi.Nu ma intereseaza ...Daca nu gaseam blogul chiar credeam ca e de la dumneavoastra.Si pierdeam si multi bani. Bejan Ilinca 50 ani - Constanta.

      Ștergere
    5. Vreti sa spuneti ca nu e adevarata oferta asta prin posta cu Lumanarea Familiei Fericite ? Azi am primit o scrisoare in genul acesta si chiar am completat tanonul de comanda.Dar am zis sa caut si pe net sa vad care-i treaba.Asa am ajuns aici.Firma care trimite scrisorile nu e pe net , nicaieri.Dar pe plic e o stampila cu Iasi. Era sa cad in capcana .Am vazut poza cu dumneavoastra doamna Maria si adresa mea scrisa corect...Doamne pe ce era sa dau bani.Eu am primit scrisoarea in Stanilesti , jud.Vaslui.Enache Maria

      Ștergere
    6. CATEGORIC NU ! Doresc si eu sa vad cum arata o astfel de scrisoare in numele meu. Vreau sa-i dau in judecata! Daca cineva detine o astfel de scrisoare, sa ma sune si sa-i dau adresa ca sa mi-o trimita prin posta sau fan curier.
      NU CUMPARATI fratilor nimic cu amulete si Carti cu zodiace!
      Nu-mi apartin ! Aceasta este hotie la drumul mare !
      Daca exista pe net asa ceva,va rog trimiteti-mi un link.
      Daca primiti acasa asa ceva,cu poza si cu numele meu,mergeti la POLITIE sau PROCURATURA ! Trebuie sa-i descoperim !

      Ștergere
    7. Mamaie era sa cada in plasa escrocilor. A durat ceva sa-i explic ca nu e dna Maria Ghiorgiu de la televizor, chiar daca e poza ei , sau mai bine zis una retusata,ca eu nu am vazut ca aceasta sa se uite intr-un glob de cristal !?!
      In scrisoarea-minune era vorba de nu stiu ce ulei si plante care vindeca boli printre care si unele forme de cancer.Dar suma totala cu tot cu taxa aia de curier era enorma.Mamaie nu are cancer , ci doar problemele specifice varstei- dureri de oase.
      DA, am fost cu scrisoarea la politie acum 2 zile in urma dar cei de acolo mi-au ras in nas si mi-au spus ca asa-mi trebuie daca o crede pe nebuna de la tv .Am plecat scarbita de atitudinea lor si dupa ce am aruncat plicul plin cu acele hartii in primul tomberon , am trecut pragul celei mai apropiate biserici sa ma rog.
      Vecina de palier a pierdut 379,96 lei pe niste lumanari pt.familie sau cam asa ceva, doar cu candul ca asa o sa aduca acasa pe cei 2 baieti si 2 fete plecati de ani buni la munca in strainatate.Acum nu mai stie cum sa achite macar o parte din suma imprumutata de pe la vecini...
      Doamna Maria, postati aici mare pe blog sa vada toti cei care va viziteaza sa nu mai creada in asa ceva.
      Poate ca va ajuta sa stiti ca mamaie a mea a primit scrisoarea in Bucuresti.
      Alina P.

      Ștergere
    8. Buna seara !

      Nu stiu care e treaba cu aceste scrisori si de unde vin ele.Dar cred ca trebuie sa faceti ceva.
      Eu am primit o scrisoare intr-un frumos plic negru pe care scria cu alb " ATENTIE ! Doamna Maria Ghiorghiu - Centrul Adevarul Duhului Sfant ". In scrisoare eram invitata sa cumpar cu suma enorma de 199,90 lei o " sedinta de comunicare divina cu cei plecati la picioarele Domnului , in Imparatia de Lumina si Pace duhovniceasca ". Trebuia sa indic numele persoanei decedate cu care vroiam sa intru un contact, data de nastere si deces a persoanei in cauza si sa trimit taonul cu o fotografie a mortului, fie ea si mai veche.Se scrie clar ca am dreptul la doar o intrebare pe care o pot adresa celui din cealalta lume si ca raspunsul vine prin posta in maxim 48 de ore.Daca am mai multi morti cu care vreau sa comunic ,trebuie sa platesc pntru fiecare in parte 199,90 lei.Si asta fara taxa de ambalare si expediere de 19.90 lei taxa de raspuns urgent de 10 lei care " e calculeaza o singura data".
      In hartiile din acea scrisoare sunt date cateva exmple de persoane care au primit deja raspuns.La o doamna i se spune printre altele ca Ion al ei e bine si ca are nevoie drept pomana de ceva dulce....Unui domn i se comunica sotia sa esti in Imparatia Domnului si ca sa aiba grija in perioada urmatoare la felul in care conduce , dar si alte detalii....Nici una din persoanele care figureaza pe hartia intitulata MESAJE DIN LUMEA DE DINCOLO si care au primit raspuns ba in 2010 , in mai 2012, aprilie 2018 etc.nu are numele complet ci doar Ion P.din Iasi, Mariana G.din Olanda, Simona V.din sat Verdes...Cu litere mari scrie pe talonul de comanda ca fiecare persoana primeste un raspuns detaliat de 1-2 pag.in functie de spirit.
      Ca bonus ,daca raspund in 10 zile cica primesc gratuit un minunat pliculet cu tamaie de la Muntele Athos.
      Ma intreb ce alte bazaconii mai inventeaza astia.De la talismane , la ritualuri sivorbit cu morti...ce mai urmeaza ? Daca mai primesc vreo scrisoare nu stiu ce fac....
      De la groapa mortul nu se mai intoarce.
      Eu am primit scrisoarea in Timisoara.Deci au ajuns si pe aici.
      Neculau Ofelia

      Ștergere
    9. Am nevoie de aceasta scrisoare,ca sa-i identific pe escroci si sa fie trimisi in judecata ! Trimiteti-mi macar o poza cu tot ce contine,va rog frumos !

      Ștergere
    10. Cei cu metoda accidentul sunau din puscarie si organizau totul cu cei din afara .
      Dar cum de nu isi dau unii seama ca ceva nu e in regula cand pe blog sunt preturile afisate la respectivele carti cat si numarul dansei de telefon sa suni pentru detalii si neclaritati ?

      Ștergere
  11. 11.54 mai degraba o sa-ti arate tie ca cei care se folosesc de Numele Sau vor plati scump acesta indrazneala.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  12. ESCROCHERIE !!!
    HOŢIE !!!

    Dragii mei,

    Primesc de la unii cititori MESAJE,COMENTARII care contin comenzi pentru AMULETE si CARTI specifice acestora.
    Dragii mei,
    Eu nu ma ocup cu lucrari sataniste !
    Aceste lucruri vin din soptirile diavolului,care îi pun pe cei care sunt slabi in CREDINTA ,sa-si cumpere amuleta si sa-si puna toata speranta si toata nadejdea in aceste lucruri malefice,in loc de BUNUL DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI.
    NU-MI APARTIN aceste LUCRURI si nu ma ocup sa fac pe plac diavolului! Nu sunt in slujba diavolului,ci sunt in SLUJBA LUI IISUS HRISTOS !
    Daca primiti astfel de oferte,va rog din suflet sa va adresati POLITIEI si PARCHETULUI !
    Escrocii vor fi descoperiti si arestati !!!
    Iata ce-mi scrie un cititor:
    Anonim22 august 2018, 12:56
    Doamna Ghiorghiu,
    Cum pot sa comand noua dumneavoastra carte "Ritualuri divine ortodoxe.Darul ceresc al Duhului Sfant pentru pamanteni" - 100 pagini si Amuleta Lumina Divina placat cu argint ? Vecina mea Ofelia a comandat si zice ca e tare multumita , ca a meritat fiecare banut (59,90 cartea + 99,90 talisman + 19,90 taxa de ambalare si livrare prioritara prin curier).Reclama a primit-o pe numele si adresa ei ,prin posta , acu' o saptamana.Amuleta ara tare frumos cu acele simboluri religioase si snurul rosu prin care o poti purta la gat.Am vazut si cartea .Are in ea ritualuri pentru dragoste,sanatate si bani cu tamaie,mir, monede...etc..Tare as avea nevoie si eu de unul dintre ele sa-mi pot termina casa.Pe prima pagina e poza dumneavoastra cu autograf si textul asta frumos "Pentru binele si pacea tuturor" Eu nu am primit nici o scrisoare de la dumneavoastra. De ce ? Dati la toata lumea , sa ajunga.Ca doar am cumparat cele 3 carti de pana acum.
    Stefan Pricop - Vaslui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca tot apareti la televizor si tot vorbiti de evenimente dezastruoase pentru tara sau pentru cineva anume. Dar sa trimiteti scrisori la pensionari , asa cum e mama mea, si sa cereti o donatie de mii de lei in contul care vad e si aici , ca sa intrati in contact cu spiritul cuiva drag din familie e o teapa cu T mare.
      Nu ma intereseaza sa comunic cu tata de pe lumea cealalta .Si nici pe mama nu o intereseaza...
      Va faceti reclama spunand ca vorbiti zilnic cu Stela Popescu,Denisa,Ileana Ciuculete si ca acum vreti sa ma ajutati pe mine ?
      Si de ce va ascundeti ? Trimiteti scrisori de la Iasi , iar banii pentru comenzi se duc la biserica aia universala ce aparea la OTV.Ca de acolo a venit coletul primit de tanti Vetuta care a cumparat amuleta aia.Cica plaata cu argint.Pote o bucata de fier suflata cu argint.Spalati bani in cardasie cu sectantii ???

      Dragii mei,

      In nemarginita Sa bunatate ,Dumnezeu si-a ajutat intotdeauna copiii creati dupa chipul si asemanaea Sa. Niciodata nu ne-a lasat de izbeliste in fata necazurilor si greutatilor de tot felul.Porunca Sa a fost sa ne iubim aproapele si sa alungam ura,dusmania din suflete ,sa fim smeriti si sa nu ne pierdem nadejdea.

      Eu am avut ocazia sa ma conving de acest adevar suprem in decursul anilor, de cand mi s-a incredintat taina vorbirii cu cei dusi de langa noi si ajunsi la picioarele Lui. De nenumarate ori,spiritele pe care le-am invocat cu permisiunea Tatalui Ceresc au transmis pentru noi , pacatosii, numeroase mesaje.
      Tocmai de aceea ,imi plec genunchiul la rugaciune si-i multumesc Tatalui Ceresc pentru porunca ce mi-a dat-o de a ajuta pe cei in nevoie.

      Elena V. - Beresti,Galati
      Nicu s-a bucurat la chemare si va multumeste pentru toate cele impartite pentru el. Va roaga sa nu uitati de ziua lui cand traia si sa chemati pe Dan si pe Costi - a spus ca stiti voi de cine e vorba - si sa le dati un pahar cu vin pentru el . Tot Nicu spune ca nu sunt farmece puse pe casa

      Nae S. (16 aprilie 2014)
      Spiritul Ramonei si cel al lui Vlad spun ca au fost lunatici si ca asta e cauza dublei sinucideri.Sa nu te simti vinovat de moartea lor caci asa a fost harazit destinul lor de Domnul.Sa stai cu credinta ca in curand se vor reincarna intr-o familie de vaza din satul tau,acolo unde e o casa din caramida rosie.

      Radulescu M. (politician)
      Spiritul lui Ion a raspuns la chemarea din lumea de dincolo si spune sa te duci si sa iei din trei cimitire , cate un pumn de pamant de la crucile unor morti pe care sa-i fi chemat tot Ion - dupa ce ai cerut voie mortilor cu pricina si le-ai aprins lumanare.Pamantul sa-l amesteci in oala noua de lut cu un pumn de zahar si unul de sare. Sa infingi in el apoi doua lumanari , una alba si alta galbena si,la miez de noapte sa privesti intr-o oglinda doar cu lumina de la lumanari si ti se va arata soarta ta de-acum incolo in politica.

      Am fost la politie si desi nu am rezolvat nimic, sper sa va bata Dumnezeu pentru ceea ce faceti.

      Ștergere
  13. Probabil alta inselatorie cum a fost cea cu metoda accidentul . Sunt oameni bolnavi care in numele cuiva cer foloase materiale . Reclamati asa cum va spune si d-na Maria la politie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine spus.Cat despre datele persoanele ale celor care primesc astfel de scrisori ciudate, acum orice baza de date se poate cumpara , mai ales de la astia cu taloanele de prin reviste sau abonamente la reviste si ziare.
      Doamna Maria , mi-am amintit ca si in cazul Money Amulet mentionati ca a fost folosit numele si imaginea dumneavoastra.Si asta inaite de aparitia acestor scrisori.Poate gasiti postarea si data la acare a fost publicata.Sa nu fie aceiasi escroci doamna.
      Nu am primit nici scrisoare, multumesc lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Schimbati firma de curierat !

      Ștergere
  14. Si eu am comandat cartea ata crezand ca e chair doamna Ghiorghiu.Dar vad ca nu e asa...nu o ridic coletul cand vine curierul , sa-l duca inapoi pe banii lor.Curios e de unde are adresa mea..Doamna Ghiorghiu scrisoare e din Iasi ,ca are stampila posta -daca si aia o fi reala.
    Ciprian

    RăspundețiȘtergere
  15. Voi astia care ati fost trasi pe sfoara, nu v-ati gandit ca Dumnezeu va da o lectie sa nu mai fiti asa de creduli? Credinta in Dumnezeu nu presupune si credulitatea care tine de ignoranta si prostie. Va incredeti in oricine va spune ca primeste mesaje de la Dumnezeu! Iata cum va lucreaza pe voi satana. Se foloseste de credulitatea voastra. Iisus ne-a invatat sa fim vigilenti, sa cercetam inainte de a crede pe orice care pretinde ca vine in Numele Lui si face nu stiu ce minuni.
    Mai e una pe aici care pretinde ca in viitor va „da drumul” la minuni, vindecari si nu mai stiu eu ce! AVETI GRIJA IN CINE VA PUNETI INCREDEREA! Doar Dumnezeu este demn de incredere, ATAT! Dumnezeu nu ne cere bani NICIODATA! Sa nu uitati acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:30 Aveti dreptate, credulitatea si naivitatea ii caracterizeaza pe multi romani.
      Cat despre persoana care pretinde"" o imaginatie bogata"", ma surprinde tupeul ei la cote maxime(care de fapt e ingrijorator)

      E scris in biblie ca va veni o vreme cand multi falsi vor vorbi in numele Domnului. Se pare ca apar ca ciupercile dupa ploaie

      Ștergere