joi, 30 august 2018

UN CUTREMUR INTENS !


                                              30 August 2018 ,ora 7,34 !

                                          Dragii mei, 

In aceasta dimineata,treaza fiind ,am in fata ochilor inchisi o incapere cu o masa pe mijloc.
În încapere era un semiintuneric cand,brusc,toate lucrurile au inceput a se cutremura destul de tare.

                                  Imagini pentru SEISMOGRAF.

Dragii mei,vom auzi de un Cutremur mai intens inspre Sud ,Sud -Vest.Seminitunericul putea fi de la noapte sau de la o draperie trasa la geamuri.
Dragii mei, sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI ca sa ne apere asa precum au facut-o si pana acum,iar noi sa-i daruim inima si sufletul nostru ,intreaga noastra fiinta ca sa fim mantuiti.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.



Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:












33 de comentarii:

  1. Foarte multe cutremure in ultima vreme .

    RăspundețiȘtergere
  2. O nouă ameninţare pentru România: pesta oilor şi caprelor .

    Vecinii bulgari au anunțat apariția bolii încă de acum două săptămâni. Maladia afectează rumegătoarele mici, oi și capre, și poate fi extrem de agresivă. Aproximativ 90% dintre animalele bolnave mor. Micii crescători se plâng că ar ajunge la sapă de lemn în cazul unei epidemii.

    În județul Iași, inspectorii sanitar-veterinari au reluat vizitele pe teren și îi sfătuiesc pe crescători să anunțe imediat dacă animalele dau vreun semn de boală.

    Semnele sunt febra și lipsa poftei de mâncare. Spre deosebire de pesta porcină africană, în cazul bolii care afectează rumegătoarele există tratament.

    Boala se răspândește prin mâncarea și apa consumate în comun și nu afectează omul, dar ar putea avea efecte considerabile pentru economie.
    Potrivit datelor Eurostat pe 2017, România este pe locul al treilea în Uniunea Europeană în privința numărului de ovine: peste 9,8 milioane de capete. În primele trei trimestre ale anului trecut, țara noastră a obținut aproximativ 146,8 milioane de euro din exportul de ovine și caprine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daea stia de un an si jumatate si nu a luat nicio masura.De ce sa ne miram acum de pesta rumegatoarelor?Se vede clar ce urmareste PSD-distrugerea a tot ce este romanesc.Se lauda cu mariri de pensii si salarii(ale lor,SPECIALE)si ai scumpit totul.Au dat cu o mana si au luat cu zece.Mi-au facut o pensie de 640 lei la o vechime in munca neintrerupta de 23 de ani si 8 ani pensie de boala gradul 2,si am iesit la pensie la limita de varsta.Cei ce nu au lucrat nicio zi au AJUTOR SOCIAL tot 640 de lei.Unde este dreptatea si marirea cu care nu pregeta sa se laude Dragnea si cei din PSD?Cred ca cei ce nu muncesc si nici n-au muncit vreodata,cei cu AJUTORUL SOCIAL este electoratul mentinut activ in favoarea PSD.DREPTATEA nu-i pentru catei.Va multumesc pentru intelegere.(au reusit sa invrajbeasca oamenii intre ei)Cei care judecati din diverse motive,va rugam sa nu ne considerati ,,mai prosti decat suntem,,Multumesc.

      Ștergere
    2. Vom reduce consumul de carne si ne vom hrani in regim vegetarian care este mai sanatos.

      Ștergere
    3. 10:22Si eu sunt de acceasi parere .De atata carne de porc unii si-au achimbat si infatisarea (copii si maturi obezi)dar....
      si comportamentul !Poate ca aceasta situatie(pesta por.)e cu voia lui Dumnezeu ca sa mai scada patimile romanilor(in timpul slujbelor nu se inchina lui Dumnezeu ci pantecelui la ...gratare cu fripturica si mititei)Si eu sunt carnivora dar cu masura caci din pacate romanii au uitat masura cam in toate(distractii ,moda, revolta etc.)in schimb au ajuns sa se urasca intre ei ca niste dusmani.Candva romanii aveau cu mult mai putin dar era pace si liniste in tara acum sub influenta Occidentului avem o situatie de harababura si nemultiri!Nu sunt de acord nici cu comunismul nici cu capitalismul e nevoie de un concept nou care sa cuprinda ce este bun din ambele sisteme cu oameni noi credinciosi drepti si puternici care sa-si iubeasca tara si poporul!

      Ștergere
  3. Alta escrocherie : mai multe persoane au transmis SMS-uri în numele ANAF.

    Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat joi că nu transmite SMS-uri contribuabililor pentru a-i informa cu privire la situaţia fiscală personală, după ce mai multe persoane au transmis SMS-uri în numele ANAF.

    ”Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite SMS-uri contribuabililor pentru a-i informa cu privire la situaţia fiscală personală. ANAF transmite SMS-uri doar de la nr. 1300 şi numai la solicitarea contribuabilului, dar în care nu sunt transmise informaţii personale, sume de plată sau alte informaţii confidenţiale”, se arată în comunicatul citat de News.ro.

    În ultimele 24 de ore, persoane necunoscute au transmis în numele ANAF SMS-uri aparent inofensive, dar care ar putea ascunde o fraudă, potrivit instituţiei.

    ”Atragem atenţia că ANAF nu transmite aceste mesaje, iar contribuabilii, pentru a evita o eventuală pierdere de bani, ar trebui să nu transmită vreun reply sau să acceseze linkuri indicate în mesajele text”, se arată în comunicat.

    ANAF a anunţat că va sesiza organele competente cu privire la această situaţie.

    http://www.puterea.ro/economie/anunt-important-de-la-anaf-legat-de-sms-urile-trimise-contribuabililor-171209.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Val de cutremure la noi,6 cutremure in 12 ore.Se coace ceva mai mare?-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi au prezis un cutremur mare, inclusiv Sf. Pr. Arsenie Boca, dar nu se stie cand va fi.

      Ștergere
  5. Acest specimen se numeste ministru si tot acest specimen va ramane in istoria tarii ca cel ce a distrus zootehnia romanilor .
    Vezi mai multe de la Calu' Fumat pe Facebook

    Asta e de de dus la ecarisaj.Dinozaurii si pitecantropii au inviat . Traiasca PCR!


    https://www.facebook.com/calufumat/videos/-ministrul-agriculturii-petre-daea-ramnicu-saratvizionare-placuta-tovarasi/1851196525096083/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.54 Halal subspecii trădătoare analfabete mizerabile ! Numai in perioada de implementare stalinistă a comunismului, când au distrus intelectualitatea țării și au promovat bețivii, lichelele, puturoșii, scursurile societății ... a mai văzut România astfel de specimene diabolice analfabete la putere !
      Alege oaia , alege pe Bulă în varianta feminină!

      Ștergere
    2. 22.54 Posteaza , posteaza sa vada toti alegatorii PSD carora li se taie subventiile si le fura animalele cu japca, pe cine au ales .

      Ștergere
    3. Mortal ce ai postat . Votati Calul fumat , asta da lozinca pentru viitorea campanie electorala. !

      Ștergere
    4. 15:02:/00/2254Nu va mai plageti atat porcii plangeti-va mai intai pe voi ca ati ajuns chiar de plans .Plini de ura si rautate iadul va paste.Nu psd -ul e de vina ci faptul ca nu ati evoluat ca fiinte umane dupa atatea mii de ani si ati ramas tot cu gandul la friptura de porc si la scandal.Nu voi veti face dreptate pe pamant caci ce se intampla e cu stirea lui Dumnezeu pt pacatele omenirii.Priviti-va viata si vedeti daca meritati mai mult!

      Ștergere
  6. Unii pasesc linistiti prin foc.
    Altora li se poate topi si scurge carnea de pe ei in caz de arsura..
    Unii ard instantaneu la curent sau traznet, altii nu patesc nimic.
    E posibil ca aceeasi persoana sa aiba alta rezistenta functie de moment sau de stare.
    La colectiv a fost suta la suta un inexplicabil accident.
    Mult mai mic fata de alte cazuri, insignifiante fata de cele care probabil urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ministrul Petre DAEA spune ca singura solutie este ca toti porcii trebuiesc omorati , ascultati interviul :

    https://www.youtube.com/watch?v=jAgHtoOjE8k

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dreptate Petre Daea;trebuie omorati ,,TOTI PORCII,,impreuna cu el,ca s-or mai gasi si OAMENI care sa gestioneze tara noastra.Nu poti minti toti oamenii la infinit.Toate au o limita la un moment dat.Sa ne fereasca Dumnezeu de JUDECATA DIVINA !

      Ștergere
    2. Are dreptate Petre Daea;trebuie omorati ,,TOTI PORCII,,impreuna cu el,ca s-or mai gasi si OAMENI care sa gestioneze tara noastra.Nu poti minti toti oamenii la infinit.Toate au o limita la un moment dat.Sa ne fereasca Dumnezeu de JUDECATA DIVINA !

      Ștergere
    3. O sa mancam canari si papagali din Costa Rica . Stai ca da si ,,tuta'' in legume si mai mancam doar iarba . Si mi se pare normal atata timp cat un paranoic a ajuns sa extermine tot sectorul de animale si nu numai .

      Ștergere
  8. Institutul de fizica pamintului ne linisteste ca totul e in limite normale fiind distribuite cutremurele pe o suprafata si adincime mare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. "Sa nu ma mai contrazici niciodata" - deviza PSD-ului. Incredibil ce tupeu au imbecilii! Scena parca desprinsa din comediile lui Caragiale

    https://www.youtube.com/watch?v=vawNUPUk0IA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.31 Vizita de lucru a neobolsevicilor. ..
      Doamne.. ..infiorator, parca am fi in plina epoca stalinista. sau ceausista. .
      CINE A VOTAT ASA CEVA ???
      OAMENI BUNI TREZITI VA ...

      Ștergere
  10. Acest guvern demonstrează că România se poate conduce și fără guvern .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect , asta nu e o tara condusa , ci impinsa in toate directiile de nebuni , paranoici , derbedei si penali.

      Ștergere
    2. In sfarsit, mai sunt si oameni limpezi la cap pe aici. Sper ca celor care au votat mafia actuala care s+a cocotat la conducere sa le iasa pe nas banul in plus la pensie si salariu. Iata ca Dumnezeu ne pedepseste lacomia. Au crezut ca se vor imbogati peste noapte si au dat tara pe mana unor mafioti periculosi de care nu vom mai scapa. Acum schimba codul penal ca sa scape de puscarie, maine vor schimba legea electorala si vor ramane partidul unic. Macar Ceausescu mai si construia, astia darama si ce mai este, nu pun nimic in loc, doar fura, distrug si dau foc la tara. Conduc tara cu minciuni!Nimic bun nu se poate construi pe minciuna! Dumnezeu nu ingaduie sa+i fie legea incalcata.

      Ștergere
  11. Cutremur 7.1 in Noua Caledonie -estul Australiei ieri 29 august in zona opusa Romaniei pe glob.Conform teoriei statistice zonele opuse pe glob dau cutremure corespondente dar de valori mici-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. An.01:21,am iesit la pensie in 2011 pe legea lui Boc din 2010,cu 639 lei pensie,avand 29 ani si 5 luni vechime.Nu mi-au calculat si coeficientul de corectie de 1,12 la punctaj,prevazut in lege, pe motiv ca nu sant bani la buget.Nu a mai fost nici o marire pana a venit guvernul Ponta,in 2014, cand mi s-a recalculat pensia cu coieficienul de corectie,mi s-au dat retroactiv o parte din bani si cu toate indexarile la zi,am astazi pensie 1100 lei.Din acest motiv cred ca nu am fost mintita si sper sa intre cat mai repede in vigoare noua lege a pensiilor pentru a se repara si celelalte inechitati din vremea guvernarii Basescu -Boc PDL,raspunzatorii morali al razboiului romano-roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inca ai pensia dar o sa vina vremea cand ti-o vor lua de tot! asa cum i-au la oameni animalele si le ucid. de aici inainte incepe raul!

      Ștergere
    2. Cu taieri de pensii ar umbla pnl-istii. Psd-ul a marit pensiile si nu o sa le taie, din contra o sa le mareasca in anii urmatori.

      Ștergere
    3. 15.22,cat de naiv poti sa fii si sa crezi asemenea minciuni?!Daca vrei cu adevarat ceva sa faci,FACI ACUM,sau cu 1 ian.2019.Eu MANANC AZI,nu in 2025.Probabil ca si atunci va fi vara,cald si bine...daca nu e iarna...

      Ștergere
    4. 05.12 pana iese legea care iti trebuie tie se vor termina banii. De unde crezi tu ca sunt atatia bani la buget daca guvernul care se joaca de+a Mos Craciun nu face investitii_ De unde se vor colecta bani la buget pe viitor_ Chiar nu gandesti!

      Ștergere
  13. http://profetieavertisment.ro/mesaje/113/revarsarea-iubirii-mele-abundente-din-timpul-adoratiei-va-intareste-si-va-linisteste/

    RăspundețiȘtergere
  14. ....Sud -Sud Vest......pai daca luam in calcul plaja larga fata de Romania , putem sa includem toate tarile de la Africa de sud , pana in America de sud , ......in ziua de astazi este imposibil sa nu fie un cutremur ,fie el si de 5 grade,in toate aceste tari.

    RăspundețiȘtergere