vineri, 24 august 2018

ÎNTRE PLANETA SATURN SI JUPITER !


                                             24  August 2018,ora 14,56 !

                                         Dragii mei,

În aceasta după amiaza,desi eram intr-un mijloc de transport in comun, pentru cateva secunde nu mai eram in masina,ci sub Cerul liber inspre Apus.
Vad un Cer de noapte si pe Cer multe Stele,puzderie de stele galbene micute.
Aud glas care spunea asa :

                    "Saturn !
              Între Saturn si Jupiter !"

Clipă în care, vad cum o părticica mica din Cerul cu Stele, incadrat intr-un chenar,asa precum vedem CARUL Mic sau CARUL Mare pe Cerul de noapte. 


Imagini pentru CARUL MIC SI CARUL MARE.

Aud din nou glas care, spunea asa:

              "Între Saturn si Jupiter !"

În aceasta clipă,vad cum stelele care erau incadrate ca intr-un chenar,aluneca pe Bolta Cereasca si cad in jos spre Pămant.

Imagini pentru PLANETELE DIN JURUL SOARELUI.

În locul acelor stele ,Cerul a ramas neted si intunecat.Se vedea ca de-acolo de sus, din acel loc,  este ceva ce lipseste fata de restul Cerului plin cu stele.
Dragii mei,ce inseamna toate acestea eu nu cunosc. Dar cu siguranta vom afla impreuna ce urmeaza a avea loc.
                                   Cu dragoste,Maria.

P.S.

Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !
 Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:









46 de comentarii:

  1. De acolo vor veni nenorocirile ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Navele intergalactice, in drumul lor catre Terra, se afla acum "intre Saturn si Jupiter"!?

    RăspundețiȘtergere
  3. https://2urbietorbi.wordpress.com/2015/07/04/de-vazut-steaua-de-la-bethlehem-perechea-venus-si-jupiter-saturn-bonus/

    RăspundețiȘtergere
  4. intre jupiter si saturn sunt nenumarati asteroizi care din mila DOMNULUI NU AU CAZUT SI PE PAMANT-darnu este imposibil-

    RăspundețiȘtergere
  5. Ponta a spus că România este ţara din Uniunea Europeană care se împrumută cel mai scump, depăşind Grecia. Fostul premier a precizat că România se îndreaptă spre faliment.

    “România este ţara din Uniunea Europeană care se împrumută cel mai scump, mai scump şi decât Grecia. Am văzut acum datele de la începutul lunii august, este prima dată când Grecia nu mai este ţara care se împrumută cel mai scump, ci România este. Asta înseamnă că o să plătim cu toţii din buzunar. Vreau să spun foarte clar că, fără să intru în multe detalii, o să ne îndreptăm spre un faliment şi problema cu acest faliment este cine va plăti nota de plată, cine va fi la guvernare să plătească acest lucru”, a declarat Victor Ponta.

    Se prevede în ordonanţa de rectificare ca Guvernul să ia bani din Trezorerie, acea rezervă care pentru toţi cei care ştiu ce înseamnă guvernare, sunt banii aceia pe care îi ţii, eşti obligat de altfel, să-i ţii pentru situaţii de criză, să îţi acopere 3-4 luni de importuri sau să-ţi acopere plata datoriei”, a explicat Victor Ponta.

    El susţine că astfel, într-o situaţie extrem de dificilă, Guvernul va intra în incapacitate de plată şi va fi nevoit să se împrumute.

    “Cred că orice om normal are sau încearcă să pună nişte bani deoparte pentru o situaţie de criză. Statul român are aceşti bani puşi deoparte încă din perioada privatizărilor, din 2007-2008, nimeni nu a intrat peste ei, nici Guvernul Boc, Guvernul Ponta cu atât mai puţin. Este prima dată când se întâmplă acest lucru şi vreau să vă spun ce va înseamna acest lucru: (...) înseamnă că, în situaţii extrem de dificile, Guvernul României va fi în incapacitate de plată şi va trebui să găsească urgent pe cineva, FMI, altcineva care să-i dea bani”, a menţionat fostul lider PSD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai greșit blogul. Ești bolând de scrii aici despre Ponta și economia româniei ?

      Ștergere
    2. Nu e deloc boland,stie exact ce scrie.

      Ștergere
    3. 12.19 tu ai gresit blogul pentru ca nu intelegi nimic din ce se perece aici.

      Ștergere
    4. 12.19
      Important pentru voi este sa vi se dea , nu conteaza cum , nu conteaza cu ce riscuri . O sa va plece si nepotii din tara , veti ramane voi sa pieriti pe limba voastra . Diaspora nu va mai tine in carca putorile .

      Ștergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=620%2C559%2C482

    RăspundețiȘtergere
  7. ori esti cu Dumnezeu , ori cu DRACUL.
    Nu vreau cartea ta de ritualuri.Mai spui si ca-mi oferi gratuit inelul Sfintei Ecaterina pentu dragoste.Folosesti un obiect sfant pentru vrajitoriile tale.
    esti diabolica femeie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vi s-a mai spus că persoana care deține acest blog nu are nici o legătură cu acele vânzări de obiecte magice. Lasă vrăjeala ieftină că nu ține !

      Ștergere
    2. 9.40
      Se vede ca nu citesti nimic de pe blog , scopul tau e altul . Ai citit mesajele cand d-na Maria afirma ca cineva ii foloseste imaginea si solicita in numele dansei achizionare de amulete , carti, etc? Nu , nu ai citit!
      Ai citit ca exista o escrocherie prin care o retea de nenorociti trimite acasa la oameni diferite carti cu ritualuri ? Nu , nu ai citit !
      Ai citit despre alte persoane publice a caror imagine si nume au fost folosite sub diverse pretexte pentru strangere de fonduri ? Habar nu ai de cazul Andreei Marin .
      Tocmai ca vreti doar sa creati zarva, valuri , atat.
      Cititi ultimele postari din aceasta luna si nu veti mai fi pacaliti , daca doar intrati la comentarii sau sa-i comentati pe altii, atunci merita sa fiti pacaliti .

      Ștergere
    3. Anonim25 august 2018, 12:27 si Anonim25 august 2018, 14:17 lasati lumea sa se exprime liber.Daca doamna Maria Ghiorghiu e deranjata de un comentariu sau altul,daca el e vulgar sau pur si simplu nu vrea ,are posibilitatea sa nu accepte publicarea lui.Valabil si in cazul meu.
      Nu spun ca dna Maria e vinovata . Nu am primit nici o scrisoare sau obiect prin posta, internet sau curier , deci nu cunosc in detaliu care e situatia ce face valva .Am citit doar postarile despre ce primesc unele persoane.
      Doamna Maria Ghiorghiu se vede ca situatia scapa de sub control.Interveniti in direct la o emisiune si spuneti problema cu care va confruntati.Asa afla mai mult lume si se pot informa ca nu aveti o legatura.Aici vorbim de furt de identitate si cel mai grav , in timp ce escrocii fac bani ,va denigreaza pe dumneavoastra si activitatea desfasurata pe blog.
      Multi din cei pacaliti sunt sigur ca nu mai stau sa cerceteze CUM a aparut escrocheria sau DE UNDE vine ea. Va asociaza imediat cu o teapa.
      Sa ne auzim cu bine draga doamna. Faceti cu am spus si o sa fie bine.
      Alin - Student la Teologie.

      Ștergere
    4. Rezistentii de pe blog fac acest lucru, vor sa arate ce au invatat cel mai bine sa faca la studiile platite de stat pe care astazi il critica

      Ștergere
    5. Au incercati santajul la adresa ei, acum au schimbat strategia dicreditand-o ...du bluff... bai varcolaci de laborator, a-ti coborat rau de tot. Daca a-ti ajuns sa va fie teama de influenta d-nei Maria si ripostati astfel, eu voi aprecia si mai mult blogul ei... continuati tot asa d-na Maria, aveti sustinerea noastra, cat despre mesajele cu obiecte este o pura intoxicare, cine ii crede?

      Ștergere
  8. Locul prin care patrunde in sistemul nostru solar complexul Nibiru - Nemesis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ți-ar fi pătruns și ceva inteligență poate că nu ai fi debitat astfel de prostii.

      Ștergere
  9. Se pare ca acest articol are legatura cu cel anteeior.
    Sa ma explic: Acum o zi am citit ca NASA a anuntat ca un asteroid de marimea a doua avioane , de intre 70-160 m , numit si 2016 NF23 (nu cunosc sensul ) se apropie periculos de Pamant cu o vit. De 23.000 km /ora, si poate ca are leg. Cu zona pe care ari amintit.o, si nu intamplator s.a vorbit si de.o furtuna puteenica. Chiar daca nu o sa cada pe Tiera, poate provoca dezechilibre pe planeta.
    Domnul Dumnezeu sa aiba mila de noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si eu acest anunt al NASA,dar ei au spus ca,intr-adevar,va trece foarte aproape de Terra,dar NU va intra in coliziune cu Pamantul. Este tinut sub observatie,dar nu ne va lovi si nu va provoca niciun fel de daune.Asemenea asteroizi de mari dimensiuni au mai fost in apropierea Terrei,dar nu s-a intamplat nimic.Asadar stati linistiti,e ok. Cel mai bine ar fi,cand aflati diverse stiri de acest fel,sa intrati pe un site serios de astronomie si sa aflati informatii exacte.

      Ștergere
  10. Vă duceți după fentă și nu mă mir. Între Saturn și Jupiter nu are nici o legătură cu nave galactice ,nibiru, asteroizi etc. Jupiter planeta ce guvernează Săgetătorul și Saturn planeta ce guvernează capricornul. Intre Saturn și Jupiter reprezintă o perioadă undeva în luna decembrie când se va întâmpla ceva. Să vă spun și ce înseamnă și alte mesaje și ce reprezintă ceasurile văzute etc ? Nu vreau ! (G)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai (G)te rugam frumos spune-ne , ne-ai aruncat mingea la fileu si ne-ai lasat ca la dentist.

      Ștergere
  11. Poate fi planeta x cqre este deja aproape de jupiter .De ce au ânceput sa erupa toti vulcanii ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Asociația PRO Consumatori acuză Guvernul că a provocat dezastrul economiei țărănești: Echipele morții formate din birocrați, jandarmi, politiști, folosindu-se de neputința țăranilor intră în curțile acestora și le ucid porcii sănătoși .



    În prezent se distrug cantități impresionante de carne de porc provenită de la animale sănătoase. Pentru un porc găsit bolnav se ucid preventiv prin gazare și, ulterior, se îngroapă circa 2.000 porci sănătoși!

    Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, domnul Petre Daea, prin Ordinul nr. 1295 din 3 august 2018 îi obligă pe proprietarii de teren agricol cultivat cu porumb din zonele afectate de pesta porcină africană să achiziționeze dispozitive pentru împrăștierea substanțelor dezinfectante, să dezinfecteze mașinile agricole la ieșirile din suprafețele agricole unde s-a efectuat activitatea de recoltare, să distrugă prin ardere lanurile de porumb afectate de mistreți și să dezinfecteze zona respectivă. Pesta porcină africană va duce la dispariția unor animale și păsări sălbatice din pădurile României! În termen de 90 de zile trebuie împușcați 27.914 de mistreți! Mult mai grav este faptul că pe o rază de 13 km din zona fiecărui focar de pestă porcină africană vor fi împușcați toți mistreții și toate speciile de prădători cu păr și pene!

    În județele Constanța, Tulcea și Brăila vor fi împușcați toți prădătorii cu păr și pene! Pădurea din această zonă va ajunge precum Marea moartă!!!


    https://danielvla.wordpress.com/2018/08/22/protest-joi-23-august-la-ministerul-agriculturii-ora-12-asociatia-pro-consumatori-acuza-guvernul-ca-a-provocat-dezastrul-economiei-taranesti-echipele-mortii-formate-din-birocrati-jandarmi-politi/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:03, adevaratul dezastru al economiei taranesti l-au facut legile europene deplasate care nu lasa taranii sa-si vanda ce au pe motiv ca nu sunt aliniati la normele europene. Si astfel nu se poate dezvolta micul producator decat daca isi vinde ce produce pe bani de nimic la marii producatori.

      Ștergere
    2. 18.58 Cand stai cu mana intinsa la banii Europei , a lui U.E. , nu mai niciun cuvant de spus . Dintr-o tara industrial-agrara , am devenit un pion pe tabla lor de sah . Asta inseamna sa ai guverne de hoti analfabeti cu doctorate date si strungarilor si niciun guvern nationalist . Si inca e bine , peste 10 ani Romania si romanii vor dispare , nepotii nostri ne vor cauta in arhive .

      Ștergere
    3. Anonim 19.24,bine zici, daca nu vor fi furate si arhivele.

      Ștergere
    4. 19h24... dar tu pe ce planeta ai facut studiile? Eu am terminant studiile in 1999... am atins pentru prima data un calculator in 2000 caci nu erau in facultate. Licenta obtinuta ca toti ceilalti, invatand si copiind dupa . In strainatate nu e altfel, nu treci pana nu redactezi cuvant cu cuvint din "capodoperele" profesorilor univeuniversitari. Acum cand va aud cu analfabeti si nu mai stiu ce, va inteb unde a-ti facut voi scoala? Stiti voi cat efort trebuie sa depui cand esti afara, sa vorbesti, gandesti, exprimi intr-o alta limba timp de cativa ani? Intervine un blocaj lingvistic care nu are nimic de-a face cu analfabetii... inteligenta unei persoane nu se masoara dupa greselile gramaticale, iar rezultatele se vad dupa o buna perioada nu cateva saptamani

      Ștergere
    5. 13.44 Hai ca te-ai rupt in explicatii , ne-ai dat pe spate . Faci o asociere a plagiatului de nota 2 , ce e in afara... mai dom'le nu e deloc ca in Romanica, sa fim seriosi . Scoala in ceea ce ma priveste eu am facut-o in tara mea , am emigrat pe 2 continente , stiu 2 limbi in care gandesc si sunt socat de analfabetismul functional. Blocajul lingvistic ..nu intervine'', dragule daca tu stapanesti limba mama , ceea ce la tine nu e cazul ( Cuvantul ,,a-ti ''...asa se scrie?)
      Dar cine se scuza , se acuza , era vorba de prostii cu diplome facute pe banda rulanta , obtinute la 40/50 de ani in urma carnetului de Partid , ei fiind strungari , soferi , cu profesionala de 10 clase si ajunsi peste noapte ,,dottori'' in economie , in ,,comunicare'' . Te doare mintea .
      Separati graul de neghina si nu mai sariti de fund in sus , nu va mai comparati cu multimea vida, daca reprezentati ceva . De asemenea specimene , disociati-va . Evitati sa le mai luati partea , sunt drojdia societatii care a patruns in maduva institutiilor si care in 30 de ani au gonit din tara adevaratii intelectuali. Inginerii, fizicienii, chimistii , lingvistii muncesc pe bani frumosi in afara , nu se prostitueaza politic niciunul , nu intra in vreun partid ca sa devina peste noapte detinator de Guinness Book in mastere si doctorate nule, fara valoare , de pus la baie , pardon WC.
      Inteligenta despre care vorbesti, tinere, inseamna sa nu te indoi , sa fii stapan pe creierul tau , sa nu te lasi cumparat , sa fii liber cand dormi, cand mananci , cand esti cu ai tai.
      Eu scoala am terminat-o pe vremea cand nu se copia , cum spui ca ai procedat tu , la facultate erau 6,7 pe loc , cine dadea la medicina , invata chimia, biologia , algebra pe de rost cu virgula din carte . Iata unde era scoala de aur romaneasca si ce eminente a dat si iata ce e acum , cum bagati dosarul si promovati la privat tabula rasa .
      Am avut nume in medicina romaneasca , acum fii de lepre care te nenorocesc si dau consultatii si retete pe sms-uri .
      Daca un minister de interne este condus acum de o fosta secretara , un guvern de o individa habarnista, toapa , agramata , de un ministru al educatiei penibil , jenant ....ce preconizezi, peste 20 de ani ce va fi ?

      Ștergere
    6. 19:24, taranul roman nu va sta niciodata cu mana intinsa in fata Europei. Taranul roman vrea sa produca si sa isi vanda productia sa insa nemernica de UE il incurca pentru ca ii pretinde sa aiba ferma cu autorizatii si alte cele dupa normele ei europene, stie ea foarte bine ca taranul roman nu poate ajunge la asa ceva (o ferma mare cu toate cele pe care le pretinde UE) si astfel tocmai ea, aceasta UE il desfiinteaza pe taranul roman facand loc productiei agricole din afara, ca doar asta si doreste aceasta nemernica: sa fim piata ei de desfacere ca sa se imbogateasca globalistii cu firmele lor, iar noi romanii sa traim din importuri.

      Ștergere
  13. Discovering Romania-Wild Carpathia (Mountains of Transylvania)

    https://www.youtube.com/watch?v=QM9X-_-dQ98


    RăspundețiȘtergere
  14. What a beautiful country - Romania

    https://www.youtube.com/watch?v=ywDHSpVui8o

    RăspundețiȘtergere
  15. Romania is the country of my heart

    https://www.youtube.com/watch?v=1BK8wJJQiB4

    RăspundețiȘtergere
  16. Amazing Romania - Best Places to Visit

    https://www.youtube.com/watch?v=SAv5Hr3l8c0

    RăspundețiȘtergere
  17. Romania is one of the most beautiful places on earth.
    TRANSFAGARASAN: world's best road trip. ROMANIA

    https://www.youtube.com/watch?v=NfvexDyYmB4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasati exagerarile :)tot pamantul e frumos,iar noi ca si corpuri,suntem copiii sai!

      Ștergere
    2. 00.01 Da, dar daca esti roman , promovezi Romania nu Thailanda.

      Ștergere
    3. 07:36, ai pus puctul pe "i"! Da, asa este!

      Ștergere
  18. Dracula's Castle in Transylvania

    https://www.youtube.com/watch?v=UHRcQmQ_hK0

    RăspundețiȘtergere
  19. DANUBE DELTA, ROMANIA . Amazing Danube Delta.

    https://www.youtube.com/watch?v=6X1P320KVUk

    https://www.youtube.com/watch?v=AdjULNhnXPE

    https://www.youtube.com/watch?v=JrzQDr7hcHE

    https://www.youtube.com/watch?v=xHYjhBi2JL4


    Mandra ca sunt romanca !
    Vizitati Romania , Welcome to Romania ! Bienvenue en Roumanie !
    Venite a visitare nostro paese !

    RăspundețiȘtergere
  20. Wild Carpathia 2

    https://www.youtube.com/watch?v=7iufeQT5Thk

    Wild Carpathia III

    https://www.youtube.com/watch?v=U6hxezjXNcA

    Just incredible, it takes your breath away!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=N2CAlzGrqmE

    RăspundețiȘtergere