joi, 16 august 2018

DACIAN CIOLOŞ ! E LUPTA INTRE ROMANI !



                                       12  August 2018,ora 3,10 zori de zi !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune un nume:

                 "Dacian Cioloş !

Dar un alt glas intervine si graieste asa:

                 E lupta intre români ."
Este cutremurator ceea ce s-a intamplat pe 10 august,cum la fel de cutremurator si ingrijorator este, si MESAJUL de astazi cu lupta intre romani.
Dragii mei,stim cu totii ca dl DACIAN CIOLOS si-a inceput campania pentru a-i lua locul dlui PRESEDINTE IOHANNIS.
Ce legatura are acest Mesaj cu dl DACIAN CIOLOS,vom afla in timp.
Iata un link in care d-l DACIAN CIOLOS spune cum a fost asaltat de telefoanele romanilor ca sa vina in Partidul sau:
Acum 3 zile - Dacian Ciolos, liderul Miscarii Romania Impreuna (Ro+), a vorbit, la Adevarul Live, despre protestul diasporei, soldat ... 13 august 2018, 12:30.
P.S.
    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai-

Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



                                              Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=615

    RăspundețiȘtergere
  2. Politica de manipulare si a trezii emotie mai ales ura,sint doi care fac politica ca pe vremea lui Solomon,trag de copil=Romania pentru a ajungela ciolan cu orice pret.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai de capul celora care l-au chemat PE cilos la ei. Acest ciolos este egal cu verner asserviti strainilor nicidecum romanilor.s-a vazut ce a facut un an cand a fost premier cu lovitura de la colectiv. Dumnezeu sa le dea cupa sufletul lor tuturor tradatorilor de tara si neam. Doamne ocroteste Romania! Vino doamne acum ca avem nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cind Ciolos a depus un denunt in folosul sau,care e menit sa-l ridice politic se numeste DELATIUNE,ca si in cazul lui Ludovic Orban.
    Romanii spun;Pasarea malai viseaza',eu as adauga politic nimic ,ca si atunci cind nu a vrut sa treaca la liberali,atuni si-a jucat Ciolos cartea si a pierdut prin pasivitatea si indecizia lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciolos s a cocoțat pe cadavrele de la colectiv că prim ministru. Acum nu știe cum să facă o altă ororitate, sa devina președinte. Se chinuie sa creeze o psihoza cu "gazarea", ofticat că nu a murit nimeni la miting..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Stiti ce e curios, ca Dragnea, desi se afla in centrul acestor evenimente ca declansator al lor, nu apare deloc, dar deloc in mesajele de la Duhul Sfant. Nu va da de banuit de ce? Ia sa va vad!

      Ștergere
    2. De ce oare se crede ciolos asa special sa conduca Romania?
      Ce acte de vitejie,patriotice,devotament,popularitate,caritate,
      etc?....scrieti calitati sa stiu cum sa votez cand va veni timpul. Nu-l cunosc foarte bine si poate este foarte bun jos palaria un viitor bun conducator.


      Eu personal prefer pe Gigi Becali care ne-a dovedit un adevarat roman cum se face luntre si punte sa aduca putina lumina in inima multor romani.Are inima mare si nu si-ar trada,vinde tara nici mort. Vorbeste mult dar nu e mut.Fapte multe si frumoase.
      Stiu ca d-nul Becali nu candideaza, dar este un EXEMPLU in viitor pe cine votam:NU PE VORBE(promisiuni false) --PE FAPTE!

      Ștergere
    3. 00:57, avertizarile le primim de Sus despre unii care urmaresc raul. Le cunoastem numele lor caci am fost avertizati de Sus prin mesajele primite de catre Maria. Acesti rai sunt demoni fara suflet cu privirea goala, uitati-va la ochii lor si ii veti dibui. Sunt usor de recunoscut, caci privirea lor nu exprima nimic. Dragnea nu apare printre numele de demoni, pentru ca nu intra in categoria astor malefici.

      Ștergere
    4. Am lucrat un an de zile la el si nevasta-sa... Persoane mai arogante nu am cunoscut ...

      Ștergere
    5. Anonim 01:35 eu cred ca Dragnea e primul de pe lista cu demoni !!!! Cand romanii au fost batuti si gazati de cei bogati CA ACUM ?????

      Ștergere
    6. 01.35 s-ar putea sa ai o mare surpriza in privinta locului unde se afla demonii.

      Ștergere
    7. 05.20 deh, ce cautai la Ciolos, trebuia sa lucrezi cu Dragnea, sa fi vazut atunci demoni!

      Ștergere
    8. 11:38, cauta-le privirea! Ochii ii tradeaza, sunt goi, nu exprima nimic. Le cunoastem numele. De Sus ne-au fost comunicate numele acestor malefici care vor raul tarii.

      Ștergere
    9. 10:59, fals ce ai scris! Gazare s-a produs la Colectiv unde au murit oameni nevinovati, ca apoi sa poata veni "guvernul meu" a lui Iohannis. Nu e nimeni prost incat sa nu ne dam seama ce s-a intamplat de fapt.
      In ce privesc protestele de vinerea trecuta, violentele au trebuit stopate, nicidecum permise. Orice tara foloseste apa si gaze lacrimogene pentru stoparea violentelor. Doar nu trebuiau lasati huliganii sa-si faca de cap.
      La Colectiv insa nu s-au folosit gaze lacrimogene ci altceva... care a dus la moarte de om. Acolo nu a fost o intamplare.

      Ștergere
    10. 01:22
      M-ai dezamagit cu Becali.
      La tv a facut niste comentarii complect neadecvate, el tine cu galeria violenta de pe stadioane,iar opinia d-lui a fost regretabila.

      Ștergere
  6. Dna Maria vb de unitate nationala si romani uniți și o conducere dreaptă. Chiar Dumnezeu personal de ar veni nu ar reusi sa ne schimbe mentalitatea meschină. Sunt pe zi ce trece dezamăgită de egoismul nostru si cu cata nonșalanță dam vina pe conducere pe politica. De parca politica interzice sa respecți cele 10 porunci, De parcă politica iti interzice să fii drăguț si binevoitor cu semenii, de parcă politica te p6ne sa dai spagi la doctor... Dacă n8meni nu ar mai da nici ei nu ar mai astepta sa primească , Asta e tot o corupție la nivel de jos pe care noi o putem schimba, la poliție ar treb sa fie examen de morala si curaj in primul rand ca nu ii mai auzim spunând da ce sa-ii faci legea ne leagă de mâini și nu putem acționa dar ei nici macar nu cunosc ce scrie legea😕etc inainte de alt guvern ( a nu se intelege gresit ca sunt simpatizant al actualului) vreau ca noi sa fim mai buni si mai deschisi spre comunicarea cu semenii noștri și mai altruisti..sa avem mai mult respect față de noi intai ca de aici vine si respectul pt altii...
    Si totusi cam cand va veni schimbarea spre bine? Mai durează mult dna Maria? Avem nevoie de ajutor divin..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.38 pai acum e psd la dezbinarea, pardon, guvernarea tarii. De ce nu esti fericita? Ti-a marit pensia, salariu, ti-a scos taxele si impozitele, te trimite in Grecia pe banii nostri la recuperare, ce mai vrei? Ce bine vrei tu sa vina?

      Ștergere
    2. Aici ai gresit. Intai ne uitam la noi cat suntem de perfecti.
      Apoi daca-ti sta in caracter :critici in dreapta si stanga.
      Imi cer scuze, nu stiu cu ce va confruntati acolo unde locuiti,dar schimbarea vine din interiorul nostru :pe pamant avem de toate si mai bune si mai rele.
      Intariti-va d-voastra,nu mai puneti la suflet ,nimeni nu-i perfect. IN MULTE-ALTE TARI E RAU,RAU DE TOT,E JALIC,E CATASTROFAL, E IADUL PE PAMANT(in venezuela nu mai sunnt nici caini nici pisici pe strada pt ca sunt prajite-chiftele)
      MULTUMESTE SI ZIUA SI NOAPTEA PTR TOT CE AI SI ZI :
      "Doamne fereste de mai rau"

      Ștergere
    3. 03.53 cu cine vorbesti?

      Ștergere
  7. Ma copíi.oare nu v-am zas ca íl vor scoate de la naftalina pe ciolós? Ma ,are moaca de fluture cu cap de mort de bruxelles infiltrat ín stupu nostu plin cu miere! De alalalt cu moaca de bou a lu merkel,ce sa mai spun,io bou corcit cu papagal austronemnt n-am mai vast! Ma,am pupat poala mamei mele ,a preotilor,da pana la pupaturi sub poala la toti strainii ,íi ceva diferenta! Ma ,ei au lipsa fara noi,noi avem de toate celea de la . Bunul. Dumnezau! Da ce ma,noi n-óm pútea pune de vo nationalizare la tot ce ni dat din. Cerul. Sfant? Cum o brodit-o ala ca ios raspopit,da o prinso fara sa vreie,da numa de coada! Da ma,ís raspopit pentru neamul meu si pentru . Tara. Romaneasca.tu meri si pupa poale la toti ierarhii ecumenisti si masoni,esti liber,crezi tu,insa eu sunt mai liber decat tine pentru ca am credinta nestramutata ca sunt pe calea . Adevarului,cu toate riscurile. Multumesc surioara. Marioara,tu ma íntelegi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:31 Si eu m-am gandit in ultimul timp la o nationalizare, la ceva pentru tara, pentru romani insa cu cine?

      Ștergere
  8. https://www.stiripesurse.ro/sorina-matei-il-deconspira-pe-specialistul-de-la-digi-24-care-a-spus-ca-cei-care-au-inhalat-gaze-la_1283919.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Ciolos cat a fost ministru , nu a facut nimic, nu vorbeste , nu semneaza, nu se expune , e doar in avion spre darea raportului la sefii lui . Are limbaj de lemn bruxellez. Sa nu mai alegem oameni fara copii sau de alte religii : Johanisii nu au, Iliescu nu a avut , nici Ciolos .

    RăspundețiȘtergere