miercuri, 29 august 2018

TU ESTI BISERICA LUI HRISTOS ,CARE VA TĂMĂDUI LUMEA !


fotografia ta de profil Image result for duhul sfant               

                                             11 August 2016,ora 3,23 zori de zi !

                                                  Dragii mei,

In aceasta dimineata în zori de zi, ceva minunat de frumos,ma trezeste.
Dragilor, abia daca atipisem, că-mi aud propriul glas care se ruga la BUNUL DUMNEZEU asa:
                
                      ” Te iubesc Dumnezeul meu.
                   Te iubesc Doamne!
 Apoi, glasul sufletului meu, începe sa spună TATAL  NOSTRU.
                       Tatal nostru,
                 Care esti în Ceruri...
Este uimitor sa stai si să asculti glasul sufletului tau ,care te cheama la Rugaciune, care iti vorbeste în interiorul tau.
După care, aud din nou glasul sufletului meu,care ÎL roaga pe DUMNEZEU asa:
                     Mântuieste Doamne, Poporul Tău ! 
Iar glas din CER, s- aude răsunând peste tot:

                       Tu esti Biserica Lui Hristos !
                  Tu esti Biserica Lui Hristos, care va tămădui Lumea !” 

Moment in care ,glasul LUI DUMNEZEU dispare,iar eu rămân mută de uimire la cele auzite.
Dragii mei,aceste CUVINTE DUMNEZEIESTI,mi-au dat din nou putere sufleteasca si mai multa, pentru a călca atât pe spini,cât  si pe pălămidă, si-asa rănită sa merg mai departe, si să spun Lumii întregi că DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI EXISTĂ, si că ne asteaptă cu bratele deschise , ca sa-I cerem iertare pentru ratacirea sufletului nostru.
Aceasta este Misiunea mea,dragii mei Prieteni! 
De -a întoarce la Iisus Hristos si la Măicuța Domnului ,pe Semenii nostri, de a le vindeca ranile sufletului, prin toate câte eu traiesc prin Voia si Puterea Duhului Sfant,  si pe care ,le scriu cu infinită dragoste sufleteasca aici pe Blog.
 Și nu în ultimul rând ,pentru a îndemna pe Semenii nostri ,ca  sa se intoarca la Credință cu toata ființa lor ,iubind BISERICA  LUI IISUS HRISTOS,fara de care nu ne putem mântui.
                                          Cu dragoste,Maria. 

P.S.


Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:











                        

50 de comentarii:

  1. Dna Maria va citesc de mult timp, na bucur ca exista oameni ca dvs, dar fără intenția de a va jigni va intreb - datorită vremurilor tulburi pe care le traim- de unde stim ca mesajele pe care le primiti sunt de la Dumnezeu? Am intalnit diferiți oameni in viata mea care aveau diferite daruri de a vedea, proroci,auzi. De la niciunul nu am inteles de unde stiu ei ca de Sus mesajul lor. Inclusiv in apocalipsa scrie ca vor fi multi prooroci falși la sfârșitul timpului, e dar cum deosebim noi? Pe care sa ii credem si pe care nu?
    Doresc pt toti sanatate si mantuire , apoi cele necesare traiului indeajuns.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că cei care au murit în nevointe ptr HRISTOS, acum se răsucesc ....văzând ca altcineva le-a luat locul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06.57 corect, insa Dumnezeu rabda dar NU IARTA crimele care se fac in Numele Lui!

      Ștergere
  3. Maria, Dumnezeu te-a intarit si te intareste mereu sa-i fii lui martor si sa transmiti lumii cele care vin si care au fost (asa cum au fost). Dumnezeu sa ne intareasca si pe noi sa credem chiar daca nu am vazut.

    RăspundețiȘtergere
  4. CA PARINTE CE A PIERDUT UNICUL COPIL IN COLECTIV , MA ROG LA DUMNEZEU SA-TI DARUIASCA INSUTIT , IN LACRIMI SI DURERE IN SUFLET, CEEA CE AM SIMTIT EU.
    CACI MARTOR E CEL DE SUS, CA AI PACATUIT CU FAPTA,GANDUL SI VORBA , IN IUBIRE DE ARGINTI .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin, 08:43!!!!

      Ștergere
    2. 08:43, gresesti acuzand-o pe Maria. Cine esti tu sa-ti judeci aproapele? Mai bine roaga-te la Dumnezeu ca sa se afle adevarul despre criminalii acelor copii care au fost sacrificati la Colectiv.
      PS. Sigur esti unul dintre acei parinti? Caci nu pari decat un om care doreste raul aproapelui.

      Ștergere
    3. Mai "Anonim29 august 2018, 08:43" ca parinte, trebuia sa ati inveti copilul sa nu mearga la ritualuri si muzici inchinate lui "LUCIFER", ma intelegi? Trebuia sa il inveti sa se roage si sa mearga la biserica, indifferent de ce religie esti. Am vazut multe video-uri cu acel concert satanic si multi aratau semnul satanic cu 2 degete si pe scena, totul era un peisaj satanic. Nu a fost altceva decat ca Lucifer s-ia luat partea lui si a mai lasat ceva de prasila pt mai tarziu. Si mai asculta ceva, toate orasele s-au ridicat pe arginti multi si toti care locuesc in orase sunt obligati sa alerge dupa arginti ca daca nu pierd totul. Si la sfirsitul vremurilor, toti de la orase vor murii si nici un orasean nu va intra in imparatia cerurilor fara sa treaca prin iad ca sa asi arda pacatele, cat de mici ar fi.

      Ștergere
    4. 08.43 ai mare dreptate! Iar voi cei care credeti repede tot ce va spune cineva care a sustinut si sutine niste mincinosi incompetenti si hoti la putere, sa va fie rusine! Daca v-ar fi murit un membru al familiei din cauza coruptie si incompetentei unor guvernanti, cum v-ati simti???

      13.17 cine a „sacrificat” copiii la Colectiv, cumva Iohannis asa cum ti-au spus tie antena 3 si psdragnea? Tie nu iti e teama sa judeci fara sa ai dovezi?Nici in al doisprazecelea ceas nu deschideti ochii pe adevar?

      Ștergere
    5. 8:43Pt tine si pt toti care din pacate v-ati pierdut copii va pun o intrebare:Voi parintii nu sunteti de loc vinovati de moartea copiilor vostrii?.Voi stiti bine pe
      cine slaveau in acel club copii vostrii -pe
      Lucifer nu pe Hristos!Din pacate voi
      sunteti adevaratii vinovati nu mai dati vina ba pe unii ba pe altii.Voi veti
      raspunde in fata lui Dumnezeu pt
      dezinteresul de a va educa copii in spirit
      crestinesc.Pacat de ei!Intrebarea e acum unde sunt in Rai sau in Iad pt ca au murit in casa lui satan asa ca rugati-va mult si faceti toate pomenirile !Dumnezeu sa-i ierte!

      Ștergere
    6. 17:30, orice om are o intuitie care isi ia seva din Marele Ocean unde toate sunt cunoscute si nimic nu poate sta ascuns. Nu trebuie sa spuna antena sau altcineva ci informatia vine direct. Mai incolo va iesi la iveala adevarul despre ce s-a intamplat la Colectiv.

      Ștergere
    7. 23.07 adevarul e uin fata voastra si tot nu-l vedeti! PSD va dicteaza ce sa credeti si ce nu.
      18.37 inchide gura, nerusinatule, inainte sa mai spui asemenea prostii de evul mediu. Sa=ti fie rusine ca gandesti in halul asta mizerabil. Sa te ierte Dumnezeu pentru infamniile astea ca parintele acelui copil nu cred ca te poate ierta. Ia aminte la ale tale si lasa miniunile marca antena 3.

      Ștergere
    8. 23::50Am spus si repet nimeni nu se face vinovat de faptele altuia .Cei ce au ales o astfel de "distractie"satanica"sunt adevaratii vinovati impreuna cu parintii care nu le-au dat educatie Crestineasca.Oamenii au de ales intre 2 optiuni:Dumnezeu sau satana a 3-a nu exista si aceasta nu apartine evului mediu ci ...Vesniciei!Multi sunt cu satana dar ar vrea sa le mearga bine si sa ajunga si in Rai.Nu se poate ori cat v-ati razvrati adevarul nu poate fi schimbat .Mai bine cereti iertare lui Dumnezeu ca L-ati parasit si impacati-va cu EL!Amin!

      Ștergere
    9. 23:50, gresesti! Ce trebuie sa sti este ca toate faptele si gandurile tuturora atat cele pe fatza cat si cele ascunse sunt inregistrate "undeva", iar de acolo se poate sti totul, nimic nu poate sta ascuns.

      Ștergere
  5. Mincinoassa si escroaca mai mare ca tine , nu am vazut.Poate doar Maria Campina sa te intreaca.
    Mai nou vinzi iluzii de imbogatire si rezolvarea tuturor bolilor prim talismane si ritualuri.
    Nu mai merg vanzarile la carti , nu-i asa ? Si tre' sa manance si gura ta o paine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,

      Este marea si SFANTA SARBATOARE a TAIERII CAPULUI SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL !
      In loc de cuvinte frumoase si la obiect,unii dintre voi au ales sa improste cu venin,cu o rautate iesita din comun ,atat asupra mea cat si a unor cititori.
      Ce pot sa va spun? Sa va dea BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI după inima si sufletul vostru, după cuvintele si gandurile voastre pentru Aproapele vostru.
      Degeaba am incercat sa va spun cu duhul blandetii,mai rau ati tabarat cu amenintari ,jigniri si cuvinte triviale.
      Ma rog la DUMNEZEU sa faca VOIA SA cu voi cei care nu va iubiti si nu va respectati Aproapele. Numai atunci cand veti primi de la DUMNEZEU rasplata după inima si sufletul vostru,după faptele voastre,numai atunci va veti căi si va veti intoarce la PREA SFANTA TREIME si la MAICA LUMINII. Pana va veti primi rasplata cereasca,pana va veti primi JUDECATA DIVINA, veti continua sa improscati cu venin si cu jigniri. Dar ganditi-va ca le veti primi inapoi inzecit ,insutit. Nu de la mine, ci de la IMPARATUL CERESC -IISUS HRISTOS al CARUI CUVANT eu IL scriu aici pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA- MARTURII ! Daca nu aveti teama de DUMNEZEU,atunci dati frau liber limbii si graiti tot ce va coace mintea voastra plin de rautate si de ură !

      Ștergere
    2. Adevarat spun si eu sa le dea Dumnezeu dupa mintea si sufletul lor ca urat jignesc si plini de ura mai sunt...il sfideaza pe Dumnezeu de parca e un nimeni pentru ei.

      Ștergere
    3. anonim 08.51,cind faci niste acuze trebuie sa ai dovezi solide,nu merge ca stiu eu sau am auzit eu,rugamintea mea e sa o lasi mai moale cu acuzele,s-ar putea din acuzator sa fii tu cel acuzat,si mai rau,cind ti-e lumea mai draga sa ai parte de ceva neplacut din partea lui DUMNEZEU

      Ștergere
    4. Mai "Anonim29 august 2018, 08:51" nu cumva tu esti si arunci pe ea? Este de vina cel ce pune botul la vrajeala cu talismanele si celelalte prostii, nu cel ce vinde. Cei ce vind sunt niste mici tentative de escroci mici. Eu nu cred decat in Hristosul cel viu si in CREATOR. Si ma rog doar la Creator. Nu ma rog la morti, picturi, femei, indifferent a cui mame or fi sau la nustiu ce zeitati. Faceti si voi ca mine si escrocii vor merge la sapa.

      Ștergere
    5. Anonim 8.51eu nu pot spune altceva de cat sa te temi pentru afirmatiile nefondate,bunul Dumnezeu o sa te judece !Maria H

      Ștergere
    6. Deuteronomul - A cincea carte a lui Moise
      1."De se va ridica în mijlocul tău prooroc sau văzător de vise şi va face înaintea ta semn şi minune,
      2.Şi se va împlini semnul sau minunea aceea, de care ţi-a grăit el, şi-ţi va zice atunci: Să mergem după alţi dumnezei, pe care tu nu-i ştii şi să le slujim acelora,
      3.Să nu asculţi cuvintele proorocului aceluia sau ale acelui văzător de vise, că prin aceasta vă ispiteşte Domnul Dumnezeul vostru, ca să afle de iubiţi pe Domnul Dumnezeul vostru din toată inima voastră şi din tot sufletul vostru.

      Ștergere
    7. Deuteronomul - A cincea carte a lui Moise
      continuare
      https://www.youtube.com/watch?v=_-Sd3HV8PPI

      5.Iar pe proorocul acela sau pe văzătorul acela de vise să-l daţi morţii, pentru că v-a sfătuit să vă abateţi de la Domnul Dumnezeul vostru, Cel ce v-a scos din pământul Egiptului şi v-a izbăvit din casa robiei, dorind să te abată de la calea pe care ţi-a poruncit Domnul Dumnezeul tău să mergi; pierde dar răul din mijlocul tău.

      Ștergere
  6. Dna Maria de ce ati simtit nevoia sa citim mesaje vechi de 2 ani ????

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt șocat complet.este acatistul sfântului Ioan gura de aur.intr-adevăr daca altcineva nu v-a spus asta va încredințez pe toți ca asta este adevarul pur.Multumesc Lui Dumnezeu ca mi asculta glasul.nimeni nu va putea sa și urască părinți vreodată de moarte indiferent cât au greșit acești părinți Dumnezeu este Tatăl Meu și nimic din ce trăiesc zilnic bucuria vieții așa chinuite toate se datorează Lui nimănui altcineva.asa ca bucurați va și lăsați L pe Dumnezeu și mulțumiți-I cât de des puteți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:00Te referi la acatistul scris de D-na Maria ?Este al Sf.Ioan Botezatorul stim si noi sa citm dar nu mintim.Cei ce mint vor raspunde in fata lui Dumnezeu!

      Ștergere
  8. Deci, prietenii d-voastră vau dat "dezlegare "si la tamaduiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:14 din cauza rautatii din sufletul tau ,nu ai priceput ca dna Maria a anuntat ca cineva se foloseste de numele ei (dar la fata arata cu totul altfel decat dna Maria) sa vanda ritualuri si amulete !!! Cat de greu e sa pricepi ???? Cap ai... minte ce ti mai trebue !

      Ștergere
  9. Delir mistic agravat! Cine iti pune spini si palamida in cale? Delirezi in stil mare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt indemnata din nou sa scriu cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos aici "Spunele celor nepregatiti ca timpul ramas este scurt." Acestea sînt cuvintele lui Iisus mesajul său catre lume primit ieri la ora dupa amiezii.
    Deci Repet "Spunele celor nepregatiti ca timpul ramas este scurt." Timpul este scurt.
    Dupa cum vedeti este un avertisment foarte serios si ca e este timpul sa lăsați ura,cearta,dezbinarea intre voi si ca trebuie sa va întoarceți la credinta. Timpul rămas este scurt Mântuitorul a spus asta luati mesajul ca atare pentru ca timpul pana la cutremurul cel mare, războiul civil si venirea Sa este foarte aproape.
    Acum in ultimul ceas lăsați ura,si rautatea este un avertisment de la Iisus.Pace voua.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, cum primesti mesajele?
      Vezi sau numai auzi?
      Cine iti vorbeste?

      Ștergere
    2. Doamne IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU,MILUIEŞTE-NE PE NOI PĂCĂTOŞII! AMIN

      Ștergere
  11. Ati inceput sa o jigniti deja.Dusmanii mei devin ai tai Maria...i cunosc de la o posta tot ce vine cu delirezi aiurezi i cunosc...crede-ma este adevarat ce spui insa ei sunt complet socati si tot nu cred...tot nu inteleg de unde ai stiut fara ca ei sa-ti spuna lucrul asta intamplat aseara...de asta sunt agitati ca cei de la spitalul 9.aseara s-a intamplat dar tu ai auzit asta in urma cu 2 ani...va confirm adevarul.felicitari acum cred ca Dumnezeu este aici.pacat ca prostii il sfideaza ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.35 ce limba vorbesti, si tu delirezi? E cumva molipsitor?

      Ștergere
    2. Aici este adevarul pe care Dumnezeu il ascunde de voi...nu de alta dar voi l-ati ucide pe adevartul Hristos insinte sa-si indeplineasca Dumnezeu apocalipsa exact cum l-ati pus pe Isus pe cruce.inca am de adaugat ca adevaratul Hrsitos a trebuit sa primeasca puterea de ada foc la prosti de vii care vii care vor incerca doar sa i faca rau.momentan este ascuns de prosti ca voi chiar de Dumnezei si ocrotit intr un anume loc.
      exact cum a spus si vanga a primit puterea asupra pamntului focului apei si a tot ce misca pe pamntul asta.de aia nu stiti adevarul toti sunteti prea nemernici si criminali de asta trebuie sa vin cu razboiul cu cutremurul si de asta trebuie sa ma ridic conform profetiilor lui Daniel cap.12.

      Ștergere
    3. https://archangelmikail.blogspot.com

      Ștergere
    4. 22.50 ei, lasa-ma! tu cine esti, Mesia cuumva? Vezi ca Satana e cel care va astupa voia ochii ca sa nu vedeti adevarul. Cu totii, in frunte cu acesta femeie parsiva si partidul mama, va bateti joc de tara asta. Intr-o zi o sa platiti toate minciunile astea!

      Ștergere
    5. Subscriu, 23:55!
      👌👌👌👌👌👌👌👌👌

      Ștergere
    6. Anonim31 august 2018, 22:56
      Subscriu, 23:55!
      👌👌👌👌👌👌👌👌👌

      👌= mina 666
      👌 👌 👌 👌 👌 👌 👌 👌 👌
      666.666.666.666.666.666.666.666.666

      Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este: șase sute șase zeci și șase. (Apocalipsa 13:16-18)

      Ștergere
  12. Anonim 14:35 nu inteleg....ce s-a intamplat aseara????

    RăspundețiȘtergere
  13. Dumnezeu este aici cu ochii pe toți mare atentie ce vorbiți si ce cuvinte scoateți de pe vârful limbii.Ca ve-ti da socoteala la Dreapta Judecata!V-am avertizat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne!mai sunteti multi care stiti tot si toate!

      Ștergere
    2. dreaptul judecator este deja aici va citeste randurile jignirile adresate si veti plati pentru ele...

      Ștergere
  14. Nu Maria tergiverseaza dosarul copiiilor din Colectiv ! Nu cel ce spune Adevarul este vonovat , ci cel ce stie si nu face nimic , adica intreg guvernul nostru . Ni se da nunta epocala de la Snagov sa o digeram si sa aflam numarul invitatiilor si al darului , al rochiilor care au fost schimbate la petrecere, a fastului, a meniului, a limuzinelor de lux , asta conteaza pentru ei . Deci mai usor cu aruncatul vinei pe altii . De aceea avem justitie si magistrati , sa-si faca treaba . De ce nu si-o fac ? Asta e problema ! Ce se ascunde cetatenilor ? La fel cu pesta porcina . Pare-se ca atat oamenii cat si animalele au aceeasi soarta in tara asta , sau ma insel ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.00 hai lasa-ma, dar cine a stabilit ca Maria spune adevarul??? Ce instanta a dovedit asta??? Vezi ca Maria e aia care indemna la ura impotriva celor din piata, a lui Kovesi , a presedintelui si a oricui nu era de partea psdului iubit. Cum se face ca numai dragnea si tariceanu sunt albi ca neaua????
      Si inca ceva, ce are Maria de ascuns de nu lasa lumea sa vorbeasca?
      Uita-te la tara asta cum a ajuns sa se scalde in minciunile aruncate de mafia psdista , minciuni la care a contribuit si Maria din plin. Vine vremea adevarului, orice minciuna aruncata de psd e rapid demontata, se vede ca Dumnezeu nu va mai lasa sa imprastiati raul.

      Ștergere
    2. 21.00 Colectivul se va tergiversa ani de zile , pentru ca nu poti veni in fata oamenilor dupa atatia ani sa spui adevarul ca a fost crima in toata regula . Substanta aceea inflamabila , carnea care curgea de pe oameni, ranile supravietuitorilor sunt de neimaginat la fel ca iadul.

      Ștergere
  15. Doamne,te rog din suflet sa-i ierti pe cei care o jicnesc pe doamna Maria,este foarte greu sa inteleaga mesajele ei,de la Duhul Sfant,mai ales cand perzi pe cineva drag,si cum zile trec,dorul este tot mai mare.Vinovati suntem toti inainte Ta,pe multi ii judecam dupa gandul nostru,si eu ma intreb,ce fac milionarii si miliardarii lumii,cu acesti bani,ca ei nu doresc pacea pe pamant,iubesc ura,dusmania,il slujesc zi si noapte pe cel rau.Ei nu sunt constiienti de ce este pregatit in cerul Sfant,pentru noi pamantenii,dar vor scapa cei care te iubesc din suflet si fac numai fapte bune pe pamant.Chiar daca pe pamant va fi razboi,cutremur de Romania va fi rupta in doua,foc,ploi,cei care te vor urma,sunt cei care nu le este frica de pedeapsa Ta,moartea.
    Doamne,iarta-ne pe toti pacatosii,acestui popor,care te va urma cu totii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 august 2018, 23:00
      Doamne,te rog din suflet sa-i ierti pe cei care o jicnesc pe doamna Maria,este foarte greu sa inteleaga mesajele ei,de la Duhul Sfant,mai ales cand perzi pe cineva drag,

      raspuns :
      deuteronomul cap 13
      1."De se va ridica în mijlocul tău prooroc sau văzător de vise şi va face înaintea ta semn şi minune,
      2.Şi se va împlini semnul sau minunea aceea, de care ţi-a grăit el, şi-ţi va zice atunci: Să mergem după alţi dumnezei, pe care tu nu-i ştii şi să le slujim acelora,
      3.Să nu asculţi cuvintele proorocului aceluia sau ale acelui văzător de vise, că prin aceasta vă ispiteşte Domnul Dumnezeul vostru, ca să afle de iubiţi pe Domnul Dumnezeul vostru din toată inima voastră şi din tot sufletul vostru.

      PS :SA NU ASCULTI CA MERGE DUPA ALTI DUMNEZEI = EXTRATERESTRII = DEMONI .
      https://www.youtube.com/watch?v=1ssUXKpWdbc

      Ștergere
    2. 11:26, adevarat tot ce scrii. Te iubesc! 👏👏👏👏👏

      Ștergere
  16. Tu Anonimous ce rol ai ?
    1 sefu
    2 Trambita
    3 Doar un cunoscator

    RăspundețiȘtergere