joi, 9 august 2018

PĂMÂNTUL CARE SE VA RUPE IN DOUĂ !



                                     Noapte de 5 -6 August 2018,ora 2,15 !

                                          Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, brusc,o forta nevazuta ma ia din trup si ma duce pe marginea unei prăpastii.
Vedeam inspre Est un Munte mai mic sau putea fi doar o portiune de pămant mai in relief.
Aceasta parte de pămant, s-a rupt in doua fratilor!
Eram pe marginea prăpastiei si priveam in jos cu teama, iar ceea ce vedeam era inspaimantator.
Vedeam cum Pămantul s-a crapat in doua si s-a distantat la aproape un metru.
Adancimea era ametitoare!


                                        Imagini pentru MUNTE PRAPASTIE.

Am luat ca exemplu de prapastie ,o imagine de pe net.
Ganditi-va dragilor c-am sta pe varful acestei prăpăstii si -am privi in jos,cam ce-am simti? 
Am simti ca ne prabusim si noi.
Dragii mei,din nefericire,vom auzi de un asemenea DEZASTRU natural (cred eu ),in care Pamantul se va rupe in doua,iar cele doua părti formate din rupere se vor adanci si distanta mult .
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa aiba grija de oamenii locului,acolo unde se va intampla acest DEZASTRU.
                                         Cu dragoste,Maria.
P.S.
Imagini pentru duhul sfant imagini


                                                   
Va asteptam cu mult drag si cu multa dragoste sufleteasca,in Foaierul Salii Dalles,intre orele 10 dimineata  si pana la orele 21 seara!
               Cu pretuire,MARIA GHIORGHIU!

                                Dragii mei,

Iata-ne ca am ajuns cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant si cu MILA MAICII DOMNULUI,ca sa vedem si anul acesta Luminita de la capatul Tunelului.
Impreuna cu EDITURA KITCOM reprezentata de oamenii cu suflet mare si cu mare Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,George si Rodica Tulea, DUMNEZEU a voit ,ca sa mai scoatem inca doua CARTI ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Si anume: 
ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM si VIATA EXTRATERESTRA !
În zile de 11 si 12 August 2018,ne vom intalni în Foaierul Sălii DALLES, pentru LANSAREA CARTILOR DIVINE,începand cu ora 10 dimineata pana la orele 21,daca ni se ingaduie ca sa ramanem.

Sala Dalles – Foaier


Alaturi de noi ,vor fi si oameni de seama,oameni de Televiziune,oameni cu dragoste si cu Iubire de Dumnezeu si de Maicuta Domnului,si veti avea parte si de mici surprize sufletesti.
Fara ajutorul vostru Prieteni dragi,aceasta LANSARE nu ar mai fi avut loc niciodata.
De ce? Deoarece eu nu as fi putut sustine financiar editarea unui numar asa de mare de CARTI.
Va multumesc din toata inima,din tot sufletul, ma rog pentru voi si cei dragi voua,iar din partea mea aveti tot respectul si toata pretuirea.
As dori ca sa va reamintesc:
Toţi DONATORII vor primi CARTILE absolut GRATUIT !
Comenzile se pot face la tel : 0747226236 incepand cu 15 august 2018,adica ,imediat după LANSARE.
Dar si prin maill: mariatecuci61@yahoo.com si prin Facebook Maria Ghiorghiu .
Fiecare doritor,poate comanda orice volum doreste.
1.ADEVARUL DUHULUI SFANT primul volum = 28 lei.
2. ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM  vol 2= 35 lei.
3. VIATA EXTRATERESTRA volumul 3 = 15 lei.
Va multumesc Prieteni, si va astept cu toata dragostea sufleteasca si la BUCURESTI la,LANSARE! 

Sala Dalles – Foaier !



Începand cu ora 10 dimineata pana seara tarziu ,adica, 

orele 21 ,daca ni se ingaduie sa stam pana la orele 21 ! 

!  VA  ASTEPTAM  CU MULT DRAG SI CU MULTA 

IUBIRE SUFLETEASCA ÎN :

FOAIERUL  SALII  DALLES !  

Imagini pentru FOAIERUL SALII DALLES
..
Prieteni dragi ,cu lacrimi de bucurie va spun că, fara ajutorul vostru financiar si moral, fara ajutorul si sustinerea voastra sufleteasca ,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un numar atât mare !
Va iubesc cu sufletul,va multumesc din inima si ma rog pentru voi si pentru toti cei dragi voua!
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze cu Mila si cu Dragostea Sa infinita ,pentru noi Fiii Săi !
Toti DONATORII vor primi CARTILE absolut GRATUIT !
Numai ,sa sunati la telefon: 0747226236 !
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                      Cu iubire si cu multa recunostinta,Maria Ghiorghiu!





                                    "

77 de comentarii:

  1. Exista deja un loc ca asta Riftul African care are cam 10000km pleaca din Israel prin peninsula Sinai M.Rosie,Egipt si rupe Africa in doua pina in Botswana,are in unele locuri peste 15metri latime si creeaza dificultati drumurilor ce-l traverseaza-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbeati de schimbarea polilor...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun íntales,surioara. Marioara.íi un íntales figurativ. Ío bag de sama ca íi vorba de aia cu multa credinta si aia fará. Faca-se. Voia de. Sus ín toate celea. Amin...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu v-a extras nimeni din trup, doamna! Gandurile noastre, ale tuturor, se extrag, pot zbura in cele mai neasteptate locuri. Depinde si de imaginatie, si de cat timp dedicam acestei stari de visare, insa toti gandim in imagini care de care mai surprinzatoare.De aici vine si vorba romaneasca: "imi zboara gandul".
    Deosebirea este de cum interpretati aceasta stare normala. Cei mai multi o luam ca pe o normalitate. Dumneavoastra, doamna Maria, spuneti ca aceste aventuri ale imaginatiei, pe care prin autosugestie vi le si amplificati, sunt mesaje premonitorii de la Duhul Sfant.
    Gandirea noastra, a tuturor, cu exceptia unora deturnari facute de cel rau, este inspirata de Duhul Sfant. Nu ati demonstrat prin nimic ca primiti o atentie speciala. Tot ce "prevestiti" sunt lucruri foarte previzibile care se intampla tot timpul in lume, intr-un loc oarecare, la o data oarecare. Ar fi previziuni adevarate, daca locul si data ar fi indicate exact.
    Surparile, s-au intamplat si se vor mai intampla, sunt fenomene naturale. Nu e nici un an de cand se prezentau la tv alunecari de teren care generau falii vizibile, chiar si in judetul d-stra. Pariez ca si asta se va intampla candva, undeva si veti scrie: S-a intamplae!!!
    Este clar ca se incerca folosirea "previziunilor" in scopuri politice oneroase. Parca ii vad pe unii fortand interpretarea impotriva mitingului de maine. Walll

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecrae crede ce vrea ! Eu nu impun nimanui nimic !
      Faptul ca nu crezi in ceea ce scriu eu pe BLOG, nu esti singurul.Nici pe IISUS HRISTOS nu L-au crezut oamenii vremurilor si L-au batjocorit,batut si rastignit. Sunt sigura ca daca ar veni IISUS astazi,ai fi unul dintre cei care, ar striga asa: RASTIGNESTE-L ! RASTIGNESTE-L ! RASTIGNESTE-L ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Doamna Maria eu cred ca ei sunt din trupa lui Toma nu cred si nu vad nici daca ar vedea pe Hristos in fata oricum nu vor ajunge niciodata sa înțeleagă sensul mesajelor divine primite de dvs.prin revelatie de aceea le si confunda cu ale celui rau pentru ca nu au vederea in ansamblu vad decat pe cel rau inainte observat din mesajele anterioare si nu ma mira la dânșii ca si pe Dumnezeu Iisus l-au confundat cu Satana si l-au acuzat ca lucrează cu puterea lui belzebut sau mamona cum era pronunția in acele timpuri..Deci vedem deasemenea asemanarea izbitoare si in zilele noastre ca de fapt se intampla la fel credinta este caldicica la unii oameni atei ca sa nu zic pagini din origine...Ce credinta au ei daca nu cred ca aceste informatii vin direct de la Iisus Mantuitorul care isi are locas deja in inima dvs si va si iubeste.Ei nu simt iubirea lui Dumnezeu fata de dvs.si cate va ofera prin forma de slujire si supunere fata de El...El Dumnezeu este mai mult decat isi închipuie orice om si decat il concepe cu mintea ingusta ,cine iubeste cu adevarat pe un semen de-al sau il iubeste pe Dumnezeu si este una cu Dumnezeu..Ce încă nu inteleg unii e ca sunt tulburati cine a creat oare dezordinea asta in capul lor de se îndoiesc atât? Chiar nu mai este credinta in inima ? In curand va veni Cernerea oameni buni Treziti-va.Începe Judecata de Apoi.Timp nu mai este de pierdut cu lucruri de nimic vine Iisus cu secerisul si va cerne tot pământul de oamenii rai.Va jucați cu focul..Va spun timpul rămas este foarte scurt.Iisus vine mai repede decat credeti.
      monica meryah

      Ștergere
    3. Ati spus ca vine vara Iisus

      Ștergere
    4. Faptul ca sunt oameni care nu cred in ce spui tu Marie,nu inseamna ca nu se vor mantui,sau ca nu-L vor gasi pe Dumnezeu in alte parti,si inca ceva,Dumnezeu trebuie cautat cel mai mult in inima fiecaruia,prin smerenie multa,plans post,si rugaciune sau strigat tot timpul cu amar la Iisus!Nu te mai crede superioara celorlalti Marie,eu unul nu l-am gasit pe Dumnezeu pe bogul tau,ci in inima mea,cand am decis sa nu mai traiesc pt mine,ci pt Domnul Iisus,de atunci cand mai gresesc,stiu cum sa ma pocaiesc pt ca Iisus mi-a aratat si imi arata cum sa ma judec singur cand fac rau si primesc iertare pt ca Iisus imi arata Calea,Adevarul si Viata!

      Ștergere
    5. Sa nu confundam gandurile si visele cu decorporarea in stare constienta. Sunt tare multi care daca nu vad nu pot sa creada pe cei ce le explica ca duhul/spiritul este omul adevarat, iar trupul nu este decat un mijloc/instrument prin care se manifesta spiritul in lumea materiala.

      Ștergere
    6. monica meryah, fiecare om are calea lui, nu mai ameninta si obliga lumea sa va creada pe voi doua un fel de Iisus! Ce a fost cu Iisus atunci nu are legatura cu ce spuneti voi. Nu-mi amintesc sa scrie in biblie undeva ca Iisus simpatiza cu vreo grupare politica din acele timpuri si ca se folosea de pozitia sa ca sa convinga lumea de partea cui sa fie in politica de atunci. Rastignit pe cruce fiind,el a spus atat „iarta-i, Doamne ca nu stiu ce fac”! In aceste vorbe se ascunde iubirea cu care a venit sa mantuiasca lumea!Voi veniti cu amenintari, blesteme mascate, cenzura la greu,ingamfare, manipulari ordinare si politica hotilor de putere. Voi sunteti asemenea Iudei care a tradat pentru cativa arginti crezand ca face un bine. Cine vine de la Dumnezeu e detasat de toate aceste meschinarii! De aceea nu sunteti credibile!Numai cei cu mintea slaba si psd-istii care s-au aciuat pe aici va mai cred.

      Ștergere
    7. 11:34, nota zece pentru ce ai scris! Bravo! 👏👏👏

      Ștergere
    8. 20:26 Foarte adevarat.👍👍👍

      Ștergere
    9. Sorosistule faci PE desteptul? Afla ca psd-ul a facut ceva pentru tara si popor IAR voi doar balamuc si mizerii, traditori de tara ce sunteti !!!

      Ștergere
    10. 23.31 inapoia mea, satana!

      Ștergere
  5. o8,24 Te inseli singur,sigur si total-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, daca cineva are acces la anumite informatii din astral, nu inseamna ca le primeste direct de la Duhul Sfant. Ai grija sa nu fii tu cel inselat.

      Ștergere
  6. In Israel se evacueaza comunitățile din sudul țării se pregătesc de atacuri mai dure cu Fasia Gaza in urmatoarele zile/ore a anunțat un înalt oficial al Israelului,apoi si ieri au fost schimburi de focuri cu rachete peste acele zone intre cele doua provincii si se asteapta la o intensificare majoră daca nu chiar război total cum sa si pronuntat oficialul.Dupa cum spuneam in alt mesaj momentul căderii Israel se apropie.Romania se va naste din nou si va deveni Noul Ierusalim.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://worldisraelnews.com/150-rockets-from-gaza-hit-israel-idf-officer-says-sides-on-verge-of-major-military-clash/?utm_source=browser&utm_medium=push_notification&utm_campaign=PushCrew_notification_1533790830&pushcrew_powered=1

      Ștergere
    2. Avioanele de luptă israeliene au atacat peste 140 de obiective strategice în această noapte, aparținând militanților Hamas din enclava palestiniană din Gaza aflată sub controlul lor, au declarat joi forțele de apărare ale Israelului.
      BUCUREȘTI — 9 aug — Sputnik. Loviturile aeriene au venit ca răspuns la cele 150 de rachete lansate spre Israel miercuri seara, dintre care 25 au fost doborâte de sistemul de apărare Iron Dome.

      https://m.ro.sputnik.md/International/20180809/21100781/israel-atac-gaza.html?mobile_return=no

      Ștergere
  7. Nu exista niciun Dumnezeu nici Dracu,totul e in imaginatia noastra si astefel noi ne inselam ca e ceva supranatural dar defapt nu e nimic. Nu exista dovezi care ar sugera ca exista Dumnezeu sau mai ales Iisus Hristos,dar sunt foarte multe dovezi care explica cum ne-am format noi,pai totul a inceput de la maimuta si exista dovezi,una dintre ele e ca ADN nostru este cel mai apropiat de al maimutei decat al alt oricarui animal. Exista dovezi cum s-au format bacteriile,microorganismele si asa mai departe,sunt dovezi cum s-a format sistemul nostru solar,cum s-a format sistemul nostru solar numai pentru Dumneze si Dracu sau alte fiinte supranaturale nu este nici o dovada deci noi suntem singuri nu e nimeni supranatural si daca mai zice cineva ca ce se intampla cand noi murim,atunci informatiile din creier se transfera in spatiu si tot existam doar ca cei care sunt vii nu ne pot vedea,acum in clipa asta pot sta chiar langa tine pentru ca noi suntem facuti dintr-o alta materie,diferita de a cea a mortilor sau mai bine spus fantome. Fantomele sunt cei morti,ei pot fi vazuti dar le trebuie o sursa de energie ca curentul electric sau un fulger...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim9 august 2018, 10:29
      DUMNEZEU sa te ierte,ca nu stii ce spui !
      Si sa-ti lumineze mintea,sa-ti îmbuneze inima si sa-ti curete sufletul de intunericul diavolesc.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Anonim 10:29..nu esti sanatos la cap,esti bolnav,Doamne cate prostii poti sa scoti din gura,du-te de fa-ti un control la cap ca nu stii ce spui...esti bolnav rau,incurabil..Dumnezeu sa te ierte pt toate tampeniile care le-ai spus

      Ștergere
    3. Doamna Maria nu meati raspuns la intrebare

      Ștergere
    4. anonim 10.29,ti-a trebuit mult sa scoti prostiile astea?vai si amar de tine,vei arde in flacarile iadului

      Ștergere
    5. 10.29 Ai dreptate, dar nu 100 %. Citeste cartea: Design inteligent si apoi cartea: Profetia de pe Thiaoouba(ambele se descarca de pe net). Daca le citesti, imi vei multumi ca ti-am dat informatie spre meditatie, pina la venirea ET.

      Ștergere
    6. Înseamnă, că ești o maimuță. Dute în junglă!

      Ștergere
    7. 11:54, las' ca tu acolo ajungi: iad.

      Ștergere
    8. Vai de capul si de sufletul tau PE care poste ca nici nu-l ai...

      Ștergere
  8. Craioveanul Gelu Visan a povestit la B1 TV cum Coldea,Oprea si Livia Stanciu in septembrie 2014 au stabilit cu doua luni inainte,viitorul presedinte al Romaniei in incompatibilul Iohanis de la canal -apa Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:14 lasă-ma nene cu Gelu Visan că nu mă interesează minciunile unor circari plătiți de Voiculescu. Dacă stați pe buda din fundul curții și urmăriți și credeți astfel de indivizi vă meritați soarta de prăpăditii Europei. Bine că am părăsit cu multi ani in urmă infecția aia de așa zis țară.

      Ștergere
    2. Si Gelu Visan de ce a tacut daca a stiut?.

      Ștergere
    3. Gelu Visan umbla mereu beat. Nu se vede? Spune numai bazaconii. ma mir ca un adult serios il ia in seama.
      Cine este conducatorul unei tari il stabileste Domnul. El lumineaza un popor sau il pedepseste, nu Coldea sau Oprea.

      Ștergere
    4. Gelu Visan a scapat de dosarul de viol cu fetita de liceu?

      Ștergere
    5. 13.35 asa este! Conducatorii tarilor sunt de la Dumnezeu. Ma refer la presedinti.

      Ștergere
    6. 10.44 Si eu pot sa apar la tv sa spun ca am auzit pe Maria ca pune la cale un complot impotriva presedintelui. Ce zici, daca ma vazi la Antena 3, ma crezi? Oricine poate afirma orice in ziua de azi, dar mai trebuie sa vina si cu dovezi.

      Ștergere
    7. 20:34, bravooo! Exact,sunt necesare dovezi! Altfel, ne jugam "ghici"!

      Ștergere
    8. An.12.16. Romania este CEA mai frumoasa si bogata tara de aceia este asa vanata. Infect este capul tau care gandesti rau despre tara un de te-ai nascut. Ce rusine!!!

      Ștergere
  9. Tu 10.29 macar ai curaj sa spui ce crezi; astialalti de prin biserici si de langa cred tot cam ca tine dar se mint singuri in majoritatea timpului; un sfat de la mine : sa nu te sinucizi sub nici o forma, ca genul tau de oameni pot fi manati in directia asta, si vrand-nevrand o sa cunosti raiul.Fie ca lumina sa ti se dezvaluie, cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mâine 10 august, e posibil sa fie acea ruptură față de trecutul comunist. Doamne ajută ca maine sa fie ziua REVOLUTiei MARi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-are nicio treaba cu asta.

      Ștergere
    2. An.11.12 ce zici ai punem la loc PE basescu si boc, PE "guvernul meu" sa mai distrugga si sa tale de la popor mancare, banii, sa vanda tara???

      Ștergere
    3. 23.17 nu Iohanis distruge ci gruparea de criminali de la putere in frunte cu Dragna care are legatura cu Putin. De aia are atata nesimtire si tupeu sa faca ce face. Intractorul a dat ordin sa se gazeze lumea in piata Victorie, cu copii cu tot. Nenorocitul, pe creatura asta o iubiti voi? Nici Basescu n-a facut ce face asta! E Iliescu 2! De i-as vedea cu catuse la maini, sa scrie si ei carti din puscarie pe care sa ti le lase tie de invataura ca prea ii iubesti!

      Ștergere
  11. Un incendiu de la un depozit de materiale plastice in Anglia a declansat o tornada ingusta de foc,banuesc ca e prima in Anglia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un alt cutremur de 6,0 grade a avut loc in Indonezia alți morți si alte clădiri prăbușite.Cutremurele se țin lant cu siguranta cei de acolo au ignorat mesajele divinității si nu au ascultat.Astea sunt efectele batjocoririi la adresa lui Dumnezeu precum au procedat si cei din Grecia cand au batjocorit sfânta cruce a lui Hristos si la trei zile au ars in foc ca la Sodoma si Gomora.Si mulți încă iau in râs pocainta si ignora avertismentele..Sa se stie, nimeni nu se joacă cu Dumnezeu Cuvantul focul este deja deasupra națiunilor si vedeti si acum starea in Israel ce se intampla.Arde lumea deja.Nu vedeti?
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. monica meryah cum deosebim noi prorocii falsi de cei adevarati chiar daca unele lucruri par a se implini? Daca sursa mesajelor e una malefica?

      Ștergere
    2. Anonim9 august 2018, 20:37
      monica meryah cum deosebim noi prorocii falsi de cei adevarati chiar daca unele lucruri par a se implini? Daca sursa mesajelor e una malefica?


      simplu
      Iezechiel 13
      1.Fost-a cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
      2."Fiul omului, rosteşte profeţie împotriva proorocilor lui Israel, care prevestesc, şi zi celor ce proorocesc după îndemnul inimii lor: Ascultaţi cuvântul Domnului!
      3.Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Vai de proorocii cei mincinoşi, care urmează duhul lor şi nu văd nimic!
      4.Proorocii tăi, Israele, sunt ca vulpile din ruine.
      5.La spărturile zidurilor nu se suie, nici nu apără cu zid casa lui Israel, ca să stea tare la luptă în ziua Domnului.
      6.Vedeniile lor sunt deşarte şi prevestirile lor mincinoase; ei zic: "Domnul a spus", dar Domnul nu i-a trimis şi ei încredinţează că se va împlini cuvântul lor.
      7.Domnul întreabă: Vedeniile ce le-aţi văzut nu sunt ele, oare, deşarte şi prevestirile ce le-aţi rostit nu sunt ele, oare, mincinoase? Voi ziceţi: Domnul a spus, dar Eu n-am spus.
      8.De aceea aşa zice Domnul Dumnezeu: Pentru că spuneţi lucruri deşarte şi pentru că vedeniile voastre sunt minciuni, iată Eu vin împotriva voastră, zice Domnul Dumnezeu.
      9.Mâna Mea va fi împotriva acestor prooroci, care văd lucruri deşarte şi prevestesc minciuni; în sfatul poporului Meu ei nu vor fi, nici nu se vor înscrie în cartea casei lui Israel şi vor şti că Eu sunt Domnul Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Bun raspuns ti-ai dat! :))

      Ștergere
  13. 11,12 Revolutia e ultima si singura solutie intr-o Dictatura si schimba un sistem,cea ce la noi cred ca nu mai e cazul.
    A manifesta si a spune ce merge rau este nu numai un drept dar chiar o obligatie pentru a nu se ajunge din nou la Dictatura.
    Am putea vorbi cel mult de LOVITURI DE STAT,mai ales acum cind manifestatiile sint facute de unele institutii ale statului impotriva altor institutii ale statului..

    RăspundețiȘtergere
  14. Sar parea ca tambalaul cu manifestanti,in piata Bucurestiului a inceput cu o zi mai devreme

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Furtuna intrun pahar cu apa. Prea putini ca sa atraga atentia la modul serios.

      Ștergere
  15. 11.59, analiza perfecta , cred ca sunteti profesor :((
    Mergand un pic mai dep. as zice ca razboiul fraticid este pur si simplu consecinta fireasca a oricarei societati capitaliste !
    Poate, daca o sa mai fie cazul, o sa schimb la nivel mondial omenirea pentru ca pot !

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 9 aug.10.29, cred ca tu chiar ca te-a noscut o maimuta la gradina zoo, si cum maimuta Este un animale si nu un om, nu ma mir ca gindesti asa, maimuta nu are religie, nu stie Dumnezeu, desi EL a creat-o, asa ca cred ca tu provi de la ZOO. (OAMENI FARA DUMNEZEU......SATANISTI)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.29, este la un nivel de evolutie la care nu poate pricepe ca tot ce exista a fost creat. Va veni vremea cand si el va putea sa gandeasca si sa-si raspunda la intrebari, dar pentru asta trebuie sa ai capacitatea de a studia stiintele ca sa poti pricepe mecanismele creatiei divine.

      Ștergere
    2. 19.56 Nimicul e infinit? Creatorul de unde a aparut ? In creatie, au mai ramas locuri goale? In aceste locuri goale, sau in nimicul de linga creatie, nu a aparut un alt creator?
      Nimeni mu poate raspunde. Scarlat Demetrescu spune ca Dumnezeu e primul spirit aparut prin asocierea unor particule existente pretutindeni, dar nimeni nu stie cum au aparut aceste particule. Exista un infinit de universuri,cuprinse unul in altul, dar nu poate exista o Fiinta care sa cuprinda si sa controleze infinitul. Se spune ca spiritul uman e format din electroni. Sa existe, in universul infinit, mai multe mari asocieri de electroni?

      Ștergere
    3. Anonim10 august 2018, 14:40
      Nimeni mu poate raspunde.

      RASPUNS :
      nimic = ni mic = noi mic = Sfinta treime din mic = SFINTA TREIME in esenta
      Dumnezeu a facut cerul si pamintul din nimic adica Dumnezeu a facut cerul si pamintul din Sfinta treime in mic adica
      ioan 1
      1.La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.
      2.Acesta era întru început la Dumnezeu.
      3.Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.


      si Dumnezeu este aici :'' EU SUN(e)T cel ce SUN(e)T'' = yod he vau he = 10, 5, 6 , 5 , yod e tatal= 10 , he he e fiul iisus hristos cu cele 2 firi , umana si divina = 5+5=10 , un he divin si un he uman caci IISUS HRISTOS ARE 2 FIRI una DIVINA (primul he ) si una umana( al doilea he ) , vau e Duhul sfint
      VT -IESIREA 2
      13.Zis-a iarăşi Moise către Dumnezeu: "Iată, eu mă voi duce la fiii lui Israel şi le voi zice: Dumnezeul părinţilor voştri m-a trimis la voi... Dar de-mi vor zice: Cum Îl cheamă, ce să le spun?"
      14.Atunci Dumnezeu a răspuns lui Moise: "Eu sunt Cel ce sunt". Apoi i-a zis: "Aşa să spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!"
      15.Apoi a zis Dumnezeu iarăşi către Moise: "Aşa să spui fiilor lui Israel: "Domnul Dumnezeul părinţilor noştri, Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov m-a trimis la voi. Acesta este numele Meu pe veci; aceasta este pomenirea Mea din neam în neam!"
      concluzia simpla ORTODOXA
      YOD HE VAU HE = DUMNEZEUL TATAL , DUMNEZEU FIUL , DUHUL SFINT , FIREA UMANA A LUI IISUS HRISTOS = SFINTA TREIME adica CUVINTUL care s-a facut TRUP din '' Eu SUN(e)T cel ce SUN(e)T ''

      Dumnezeu Tatal este NECREAT = YOD
      Dumnezeu Fiul CREAT prin nastere = HE , HE
      Dumnezeu , Sfintul duh purcede NUMAI DIN TATAL = VAU
      YOD HE VAU HE = CRUCEA

      Ștergere
    4. 11.46 frumos demersul tau de a explica prin biblie dar..n-am inteles mare lucru!

      Ștergere
    5. Anonim12 august 2018, 00:00
      11.46 frumos demersul tau de a explica prin biblie dar..n-am inteles mare lucru!

      Raspuns
      Nu cauta la cei orbi sa vezi adevarul ci cauta unde trebuie , adica ortodoxie , SFINTA TRADITIE si SFINTA SCRIPTURA si il vei afla CA SCRIS ESTE :
      .SFÂNTA TRADITIE SAU PREDANIA

      Sfintele Evanghelii si toate celelalte părti ale Noului Testament nu cuprind decât o parte din descoperirea dumnezeiască pe care Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, făcut om pentru a noastră mântuire, ne-a făcut-o prin viu grai in timpul petrecerii Sale pe pământ. Acest lucru ni-l spune sfântul apostol si evanghelist Ioan prin cuvitele: «sunt si alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus si care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred — scrie el — ca în lumea aceasta nu ar incăpea cărtile ce s-ar fi scris» (Ioan XXI, 25).

      Acelasi sfânt apostol mai arată în una din epistolele sale : «Multe având a vă scrie, n-am voit să le scriu pe hirtie si cu cerneală, ci nădăjduiesc să vin si sa vă vorbesc gură către gură, ca bucuria noastră să fie deplină» (2 Ioan I, 12).

      Mărturisirile acestea ne incredintează că multe din faptele si învătăturile Mintuitorului Iisus Hristos nu ni s-au păstrat In scris, ci că ele au fost însusite si duse mai departe prin viu grai, de sfintii apostoli si de urmasii acestora, din veac in veac până la noi. De asemenea, că acestea vor fi duse, cu intelesul lor adevărat, de adevăratii credinciosi crestini, până la sfârsitul veacurilor. Adică ni s-au păstrat si ni se fac cunoscute, în scopul mântuirii noastre, prin Sfânta Traditie.

      Asadar nu pierde vremea cu scrierile NECREDINCIOSILOR si MORTILOR vii care sunt orbi ci cauta numai in ORTODOXIE adevarul ca scris este :ortodoxia = dreapta credinta ( e scris CLAR ca doar ORTODOXIA este ADEVARATA
      Sensul cuvântului „ortodox” vine din limba greacă şi este compus din două elemente: orthos care înseamnă drept, corect, în chip drept şi doxa care are sensul de părere, slavă, glorie, cinste, însă înseamnă si „dreaptă credinţă” „dreaptă opinie”.
      SI VERSETELE CARE CERTIFICA ORTODOXIA SUNT AICI pentru VEDEREA TUTUROR
      ortodoxia = taina dreptei credinte
      1 timotei 3
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe: Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      asadar NU CITI IN CARTI MINCINOASE(profetii mincinosi ) despre adevar ca ITI PIERZI VREMEA SI NICI NU GASESTI CALEA ADEVARUL SI VIATA = IISUS HRISTOS ca scris este :
      matei 7
      14.Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află.
      15.Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.

      ps nu asculta niciodata de cei multi ci de cei putini DUPA CE AI ANALIZAT LA SANGE ce spun si raman si mai putini ...





      Ștergere
  17. Ma rog la bunul dumnezeu si maicuta domnului sa ne apere sa ne ocrotessca dsr 10 August va sfirsi cu o revolutie si varsare de singe

    RăspundețiȘtergere
  18. 12.32 Nu sint profesor'' decit in revolutii'',in 1989 aveam un sindicat clandestin,..
    Asa se organizeaza o revolutie ca un 'front de razboi in PROFUNZIME',nu are doar linia I ci si linii de finantare,'aprovizionare' linii de rezistenta si retragere ,servicii pentru ingrijit ranitii si pentru ingrijirea vaduvelor si a copiilor orfani.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pai scriind acolo DZ, asa as fi trebuit apelat , nu dupa ora postarii..Nu-i bai.
    Cat despre revolutie, eu le-as recomanda ,, la baieti'' s-o lase asa, prostu sa inteleaga ca face o greseala si mai vedem...
    Asa cum e Dragnea, pare mult mai uman si destept decat el, care nu are decat inceancenare .
    Pe mine ma intereseaza doar Romania, asa putin cum mai pot si eu, ca tare-am fost ,, batut''
    In rest de nimic nu-mi pasa, nici macar de mine;
    Johannis pana acum nu a aratat decat lipsa totala de compasiune si omenie, pare un robot care isi iubeste doar sotia, in rest e barat.

    RăspundețiȘtergere
  20. DZ ti-as povesti eu niste lucruri adevarate si comice intre ''robot'' si sotia lui ,dar nu le-ar publica doamna Maria ca sint prea veritabile din dormitor si ti-ai schimba parerea,iar' baetii' le stiu de mult.

    RăspundețiȘtergere
  21. 23:36 Credeti ca d-nul presedinte il vrea inapoi pe ciolos ca prim ministru?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrea "guvernul meu" sa oropseasca si sa infometeze poporul. Sunt 2 monstri iohanis si ciolos. Dumnezeu sa le dea dupa dragostea PE care au nutrito pentru Romania si romani !!!

      Ștergere
  22. 00.43, te referi la sila spp istilor cand urmeaza sa intre in tura si la conditia fizica pe care tre s o aiba ? :(
    Of, daca ar fi numai astea !

    RăspundețiȘtergere
  23. DZ Azi e mai liber pe aici'baietii' sint la miting,altfel ar roi pe aici cu comentariile ca 'porcii prin cucuruz'.

    RăspundețiȘtergere
  24. 'Robotul' a picat de mai demult pe interceptarile 'baietilor',ii spunea sotiei-Te-am prins de doua ori cu ala,mai ai drept 'o data ca,a patra oara o incurci'.
    Ti-a placut DZ?

    RăspundețiȘtergere
  25. Masinile Smurd in piata,e cald dar n-as avea incredere in ''Apa'' lor ''sfintita''.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ghise acum pe Tv;''E LOVITURA DE STAT data de serviciile externe cu sprijinul unora din serviciile interne''.BINGO.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cristoiu;''In spatele acestui protest este Klaus Iohannis care vrea sa dea jos Guvernul...se asteapta un mort care sa-i faca sa vina miine sa ceara CADEREA GUVERNULUI.''

    RăspundețiȘtergere
  28. Bogdan Chireac;Nu e mitingul diasporei,DIASPORA e folosita ca paravan,a intrat intr-o capcana'.

    RăspundețiȘtergere
  29. 14.56, ala fiind corpul S.p.p in intregul sau poate, dar cu atat mai mult e un ,,erou'' din ac. pct.de vedere; stai linistit, ca si ,, casele'' tot ale ei sant; darnu e asta treaba mea, pe mine ma deranjeaza ca astia-s care pe care iar el imi pare in stare de orice, cu pretul tarii iar Dragnea arata OK, pe partea asta.

    RăspundețiȘtergere
  30. Dz ai sesizat esenta si eu am spus-o de multe ori sub forma pildei din Biblie cu regele Solomon pus sa judece doua femei care revendicau acelasi copil,le-a pus sa traga de el.
    Revenind la cazul nostru astia doi au tras cei mai multi copii pentru ca nu erau ai lor si asta era la propriu ,nu la figurat.

    RăspundețiȘtergere
  31. Iohannis intervine si condamna interventia dura a Jandarmeriei.
    Fiecare 'cioara isi apara puii.

    RăspundețiȘtergere
  32. Bogdan Chireac e o sluga bine platita. Cand era la Adevarul ma uitam la el si la Ursu dar si la Tinu ca la niste oracole. Nu-mi vine sa cred ce au ajuns! La fel si pelticul de Cristoiu. Numai CTP-ul a ramas normal. In rest, niste slugi.

    RăspundețiȘtergere
  33. CTP e un evreu vindut SS-ului.Cristoiu e un comunist declarat,desi nu-mi plac comunistii,pe asta-l plac ca e sincer si inteligent.

    RăspundețiȘtergere