miercuri, 29 august 2018

JUSTITIE COMUNISTA ???


                                    28  August 2018,ora 5,11 dimineata !

                                             Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva despre JUSTITIE.
Iata ce spunea glasul:

                     "Acum DA,JUSTITIE ! 

Dar un alt glas intreaba asa:

                    Nu ar trebui sa fie matematică ?

Şi vad dragilor inspre Rasarit cu personaj de rang inalt in Societatea romaneasca care ,priveste in urma sa cu dezgust si spune printre dinti asa:

                  Au dorit JUSTITIE  comunista!
                 A venit JUSTITIA comunista !"     
     

                                                    Imagini pentru CIOCANUL JUDECATOR IMAGINI      .

Apoi persoana dispare ,iar eu ma grabesc a scrie cele vazute si auzite.
Nu voi da  numele persoanei care privea cu dezgust in urma sa, dar voi spune cu tarie ca, eu am avut atat in comunism cat si acum, mare incredere in JUSTITIA ROMANIEI.
Ca mai sunt si oameni certati cu LEGEA chiar in interiorul JUSTITIEI, aceasta este adevarat. Dar după cum am vazut cu totii,fiecare plateste pentru faptele sale,indiferent de functia care o are sau a avut-o.LEGEA  este pentru toti !
Asadar fratilor, trebuie ca s-avem in continuare incredere in JUSTITIA romana si sa nu denigram pe nimeni cu buna stiinta.
Ce se va schimba in JUSTITIA romana,eu nu stiu. 
De ce se spune in MESAJ ca vom avea din nou JUSTITIE COMUNISTA,iar nu stiu.
Stiu ca trebuie s-avem incredere in JUSTITIA romana, si sa fim siguri ca ne vom gasi DREPTATEA ,atunci cand aceasta ne este luata.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.
Dragilor,trebuie sa ma intelegeti si pe mine. Nu pot spune chiar tot si toate cate mi se arata si aud. 
Am primit de la voi comentarii in care imi cereti sa va dezvalui numele celui care rostea printre dinti acele cuvinte.
Totusi nu o sa va dau numele,si o sa va spun care are o inima de gheaţă,ca nu iubeste adevaratul Popor roman, si ca a iesit de curand pe un post TV, si -n loc de un raspuns la nivel inalt, atunci cand a fost intrebat,a raspuns informal: ha,ha,ha .
Asta e TARA in care traim. Nu trebuie sa mai comnicam institutional,ci spunem doar atat: ha,ha,ha. E frumos asa?


78 de comentarii:

  1. E cel care o data spunea ca are incredere in justitie,iar cind era vorba de el nu ii mai convenea
    .Cind era in favoarea altora,nu respecta hotaririle definitive,nepunindu-le in aplicare.Vrea dreptate dar nu pentru 'catei''.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se ma mira nimeni ca va veni si Revolutia Mare care-i va elimina pe neocomunisti ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Legea este UNA,dar nu pentru toti la fel.Doamne ajuta.Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Legea este una dar nu pt toti la fel. Da. Dar de ce? Pt ca sunt extrem de inceti la minte ca sa nu zic altfel. Lazar a incheiat acord de colaborare cu greenpeace, cu un ONG a lui Soros. De cand ONG urile fac justitie. Tara asta este atacata din toate directiile si cel mai mult din partea justitiei tradatoare si SRI.
      Pesta porcina: gata. A rezolvat Ro. Au imprastiat un virus anumea ca romanii sa nu mai poata creste porci in batatura. Beee....n-o sa mai puteti face nimic in tara, n-o sa mai puteti creste nimic in curte. La telefon suntem spionati, puscarii cat mai multe, drepturi zero, coruptie in justitie , fara şpăgi esti ars.Vai de capul vostru de privitori romani care doar va uitati si nu faceti nimic.

      Ștergere
    2. Deuteronomul - A cincea carte a lui Moise
      1."De se va ridica în mijlocul tău prooroc sau văzător de vise şi va face înaintea ta semn şi minune,
      2.Şi se va împlini semnul sau minunea aceea, de care ţi-a grăit el, şi-ţi va zice atunci: Să mergem după alţi dumnezei, pe care tu nu-i ştii şi să le slujim acelora,
      3.Să nu asculţi cuvintele proorocului aceluia sau ale acelui văzător de vise, că prin aceasta vă ispiteşte Domnul Dumnezeul vostru, ca să afle de iubiţi pe Domnul Dumnezeul vostru din toată inima voastră şi din tot sufletul vostru.

      Ștergere
  4. Legea comunista,cand comunistii ne-au trimis ELITA TARII in inchisorile comuniste si la CANAL ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca persoana a facut parte din mesaj de ce-l excludeti. In felul acesta cenzurati mesajul care v-a fost transmis de Duhul Sfant. Daca Duhul Sfant nu ar fi vrut sa se fie cunoscut acel om nu vi-s-ar fi aratat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria,TE RUGAM SA NU MAI CENZUREZI MESAJELE PRIMITE DE LA DUHUL SFANT !Ori le dai asa cum le primesti ori nu le mai da deloc !Altfel iti pierzi credibilitatea noastra si pe noi de pe acest blog si ar fi pacat de anii petrecuti aici si de increderea noastra.Stiu,vei spune cui nu-i convine sa plece,dar e gresit noi avem incredere in tine si-n tot ce ne transmiti si de aceea suntem aici.Dar vrem mesajele necenzurate,asa cum afirma Anonim 06.39.Multumesc.

      Ștergere
    2. Anonim 06.39,ai o cerere corecta,si noi vrem lafel.Multumesc.

      Ștergere
    3. Anonim 06.39,ai o cerere corecta,si noi vrem lafel.Multumesc.

      Ștergere
    4. Dragilor,vreti sa-mi sara in cap toti cei care-l apara si ies in strada??? Oare cine are o inima de gheaţă si cine nu iubeste ROMANIA ? Cine a dat un raspuns la TV de cea mai joasa speţă: ha,ha, ha? Oare cine??? Aceea este persoana care privea cu dezgust in urma !Nu pot spune chiar totul.

      Ștergere
    5. Doamna Maria, in aceasta situatie scrieti J******S si in felul acesta putem sa ne dam seama ca aceasta persoana era cea la care face referire mesajul. Nu trebuie ascunsa aceasta persoana fiindca oricum el nu crede in ceea ce spuneti dumneavoastra si astfel nu-i aduceti niciun prejudiciu.

      Ștergere
    6. L-a vazut linea PE verner caruia i se falfae de Romania si de romani PE care i-a prostitute cu lucru bine facut, facut pentru el nu si pentru romani. Sa Cina justitia Divina la acesti ticalosi !!!

      Ștergere
    7. L-a vazut linea PE verner caruia i se falfae de Romania si de romani PE care i-a prostit cu lucru bine facut, facut pentru el nu si pentru romani. Sa Cina justitia Divina la acesti ticalosi !!!

      Ștergere
    8. Basescu! Ha ha ha... ma duc sa servesc un tratament cu gheatza la pahar... ha ha ha...

      Ștergere
    9. Bine te-ai gandit Trandafire.

      Ștergere
  6. Da.conform profețiilor Daniel cap.12 este foarte posibil ca șotii Ceaușescu sa fie reinviati și mai mult perioada următoare cu siguranța veți rămâne șocați mai mulți domnitori ai României vor fi reinviati printre care și Vlad Țepeș.Acum e doar o presupunere dar Dumnezeu își va arată planurile Sale.ati auzit cumva vreo vorba ca trebuie sa se facă de paza la cimitir.ca eu tocmai am primit aceasta veste săptămâna trecută trebuie făcut de paza la cimitire și oamenii trebuie obișnuiți cu învierea morților .vor fi trimiși îngeri care sa păzească pe cei înviați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:52, nici chiar asa! :))))

      Ștergere
    2. Revin sfinții in zilele din urma.Da.vor învia morții curand si vor fi revelati lumii pentru a pregăti împărăția cerului pe pamant..

      Ștergere
    3. Am auzit și eu că vor fi trimiși îngeri ca să îi păzească pe cei înviati de cei vii ca să nu îi omoare ca să nu moară de două ori. Iar nu ți-ai luat pastilele ?

      Ștergere
    4. An.14.28, ma faci sa rad !

      Ștergere
    5. anonim 07.52,imi puteti da un link de la profetia lui daniel cap 12?acolo spune ca vor invia ceausestii si vlad tepes? va multumesc daca imi puteti da acel link

      Ștergere
    6. 12.02 Cat poti sa fii de redus, auzi, cere link cu invierea lui ceausescu. HA, HA, HA!

      Ștergere
    7. anonim 00.39,redus esti tu,eu am cerut linkul cu profetia lui daniel cap 12,dar vad ca esti putin chior,daca citeai poate intelegeai,tolomacule,beleste bine ochii cind citesti,mai citeste de citeva ori ca sa intelegi mai bine ce am scris eu

      Ștergere
    8. anonim 00.39,daca nu stii sa citesti taci din gura,iar daca stii sa citesti,citeste cu atentie ceea ce am scris eu,ca vad ca tu esti foarte redus,nu eu,eu stiu ceea ce scriu,daca ai fi citit cu atentie ai fi inteles ceea ce am scris,ori esti prea incuiat la mintea aia a ta.HA HA HA

      Ștergere
  7. Visezi urat doamna. Acum sunt multi oameni condamnați pe nedrept. In comunism au fost enorm de multi oameni condamnați pe nedrept. Nu pot să cred ceea ce afirmi.Adica atunci când l-au închis si osândit pe sf.Arsenie Boca s-a facut dreptate.Asta spui ca justiția comunistă e pe placul tau. NU . Aia e DICTATURA d-na Maria si tie iti place. Incredibil!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://profetieavertisment.ro/mesaje/812/dumnezeu-tatal-voi-lovi-fiecare-natiune-dupa-numarul-de-inocenti-pe-care-i-a-omorat/

    RăspundețiȘtergere
  9. Focuri de arma trase spre un tren pe ruta Timisoara-Resita. Dumnezeu sa ne apere! S-a adeverit ce ati scris cu ceva timp in urma.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua, nu inteleg nimic din mesajul dvs. Nu pot sa cred ca cei care au calcat pe cadavre, au mintit, au manipulat, au facut atat de mult rau pana acum si care au si ei dosare caci de aceea au fost pusi in functie erau buni si acum de cand este Tudorel Toader va fi mai rau cu masurile pe care le ia. Amestecul securitatii a fost comunism. Sigur ca nici Dragnea nu este Alba ca Zapada dar cat rau au facut Kovesi, Coldea, jud.Camelia Bogdan, au fost `zana buna`!!!!?? Ce spuneti de jud,Mustata care a murit in puscarie mutat de la o puscarie la alta... si cate si mai cate s-au intamplat. Nu pot sa cred ca va fi Justitie Comunista mai rau decat a fost!!!? Si pe urma acest SOROS care nu are ce sa caute in tara asta cu toata armata lui manipulatorie impreuna cu Macovei care a facut rau si pe vremea lui Basescu, Ciolos care nu va tine cu aceasta tara de loc, Pruna si altii. As vrea totusi sa fie mai explicat acest mesaj, chiar vreau sa inteleg!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Maria f. Bine le zici! Justitia Divina ai mai Pune la punct PE acesti traditori de tara incepand cu Iliescu si roman si sfarsind cu verner si dragnea!!!

      Ștergere
  11. Multumesc pentru explicatiile pe care le voi primi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sigur ca poate nu vor face curatenie sa fie lapte si miere dar macar din functiile cheie unde s-au stabilit aceasta mafie, caracatita, cum s-o numi ea. Si mai cred ca nu vor fi lasati din afara, nu vedeti ca vin altii, ambasadori si mai stiu eu ce care vaneaza tot ce a mai ramas in plus cei vechi. Ce mai cauta ambasadorul SUA la Dragnea, el nu mai este in functie, gata vine altul, ce mai cauta sa vina la dialog, ce sa vorbeasca, de aceea nu prea am incredere in Dragnea, este cam...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria 10:33 ai dreptate in tot ce-ai scris!

      Ștergere
    2. 10:30, bravo! Ai descris perfect realitatea! 👏👏👏👏

      Ștergere
  13. Cand cineva I-a spus Domnului: Da-mi voie sa merg mai intai sa-l ingrop pe tatal meu, El i-a raspuns: Lasa mortii sa-si ingroape mortii lor, iar tu vino de-Mi urmeaza Mie. Mortii sunt oamenii cu sufletul mort. Cei morti duhovniceste sunt cei in care nu viaza Duhul lui Dumnezeu, care nu-L cunosc pe Tatal Ceresc, care nu se roaga si nu-I cer nimic. Ei sunt niste orfani pe pamant. Se zbat, aduna, chefuiesc si mor.

    mortii vii sa isi ingroape mortii
    https://www.youtube.com/watch?v=O-fweNp8D0U

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest pasaj din biblie are urmatorul sens: Isus i-a spus ca,daca vrea sa fie ales pentru viata vesnica(deci noi nu avem spirit nemuritor,nu exista Dumnezeu),sa faca sacrificiul de a-l ajuta(pe Isus) in misiunea lui. Care a fost misiunea lui Isus? A spus adevarul(putini oameni vor fi alesi sa mosteneasca un pamint nou,restul au o singura viata,nici vorba de teincarnare). Adevarul e prezentat trunchiat si in ortodoxism.

      Ștergere
  14. Parlamentul european va scoate Partidul Socialis de la noi din tara de la conducere aveti sa vedeti sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu asa sa fie asa va fi amin

    RăspundețiȘtergere
  15. Parlamentul european va scoate Partidul Socialis de la noi din tara de la conducere aveti sa vedeti sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu asa sa fie asa va fi amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si PE cine vrei sa puna in loc? PE basescu si PE ciolos care intr-un an a facut prapad in Romania, IAR basescu in 10 ani a alungat tinerii din tara si a DAT strainilor tara

      Ștergere
  16. greu o sa scapam de justitia comunista s-au instalat bine -au mituit securitatea acum dorm dar si furia romanilor este mare -SA DEA DOMNUL SA SE SCHIMBE MULTE darpolitia si ea e corupta si s-a vazut la demonstratii

    RăspundețiȘtergere
  17. Justitia comunistă inseamna Dictatura.Deci asta vine Dictatura.

    RăspundețiȘtergere
  18. Maria sunt de acord si iti dau dreptate
    Totusi pe timpul lui Ceausescu te duceai cu o problema se rezolva cand esea omul din biroul unui lider de partid problema era deja rezolvata sa zic asa.
    Acum nu te aude nimeni si nu te vede este atata rautate si minciuna cum nu a fost niciodata.
    Dreptatea este la Dumnezeu sa ne rugam lui si garantez ca va face dreptate
    Rugaciunea din inima si cu credinta darama muntii cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  19. In Romania,doar Justitia Divina,va face dreptate.Noi doar sa ne rugam la Sfanta Treime si Maica Domnului,ca vom primi si mult ajutor,si lumina,sa vedem dreptatea si adevarul,ca am trait numai in munciuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfetta dreptate an.14.10. Doamne sa vina justitia Divina!!!! Doar atunci va FI adevar

      Ștergere
  20. http://profetieavertisment.ro/mesaje/105/doua-comete-se-vor-ciocni-pe-cerul-inrosit-va-aparea-crucea-mea/

    RăspundețiȘtergere
  21. P.S.

    Dragilor,trebuie sa ma intelegeti si pe mine. Nu pot spune chiar tot si toate cate mi se arata si aud.

    Am primit de la voi comentarii in care imi cereti sa va dezvalui numele celui care rostea printre dinti acele cuvinte.

    Totusi nu o sa va dau numele,si o sa va spun care are o inima de gheaţă,ca nu iubeste adevaratul Popor roman, si ca a iesit de curand pe un post TV, si -n loc de un raspuns la nivel inalt, atunci cand a fost intrebat,a raspuns informal: ha,ha,ha .

    Asta e TARA in care traim. Nu trebuie sa mai comnicam institutional,ci spunem doar atat: ha,ha,ha. E frumos asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tupeul si nerusinarea il cracterizeaza,draga Maria!

      Ștergere
    2. Dna Maria eram sigur că va referiți la președintele Iohannis !!!! Dacă Iohannis are inima de gheață atunci putem deduce că Dragnea NU ARE INIMA???? Iohannis are 6 case sau 7 sau 8 (cate vreți dv)dar Dragnea are mult mai multe ,,case" din care unele în alte țări și tot din salariul la stat in condițiile in cate are si doi copii ,,putrezi" de bogați !!! Vă întreb iar SIGUR E OMUL LUI DUMNEZEU SĂ CONDUCĂ ROMÂNIA ????Spuneți tot timpul că Iohannis nu este român getbeget DAR NU SPUNEȚI NIMIC de Dragnea că a spus la o televiziune CA E CUMAN!!!! Ași putea paria că nu îmi publicați comentariul și nu merge nici,,daca nu îți place ,nu intra pe blog" pt.că dvs.afirmați ceva și realitatea e alta . Fondul de rezerva a României ESTE ZERO ,probabil că tot,,neamțul cu inimă de gheață" la golit. ROMÂNIA SE ÎNDREAPTĂ SPRE PRĂPASTIE !!! Ați văzut înregistrările când la mineriadă polițiștii si au dat singuri foc la autocare și au dat vina pe protestatari !!!Când dl Dragnea a propus ca primul ministru pe dna Sevil Shhaideh dintr o minoritate SI CĂSĂTORITĂ CU UN ARAB ați declarat o româncă getbeget !!! Si cate ar fi de spus....eu chiar credeam în dvs

      Ștergere
  22. Răspunsuri
    1. La Johannis se refera.

      Ștergere
    2. 17:52 mototolule,nu e dragnea,E ciolos.

      Ștergere
    3. Ciolos este prea slab si este de nebagat in seama. A fost la conducerea guvernului si nu a avut puterea sa ia deciziile corecte si bune pentru tara. S-a ferit sa nu fie schimbat in loc sa indrepte multe lucruri asa cum ar fi trebuit. Ciolos nu are puterea de a lua decizii pe care sa le asume personal.

      Ștergere
  23. Doamna Maria oare mai iese Romania la lumina?
    Stiu ca aveti dreptate in tot ce spuneti.
    Oare mai scapa poporul roman crestin de acest om care nu reprezinta Romania.
    Va iubesc nu va contrazic pentru ca stiu ca toate se adeveresc intocmai.
    Lumea este bulversata de ce se intimpla si nu mai au rabdare,vor sa scape odata de aceasta tevatura fara sfarsit.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvintezr si pe noi pe toti.DOAMNE AJUTA POPORUL ROMAN

    RăspundețiȘtergere
  24. Da ,e clar , este Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa stiti pentru care sunteti mai putin fe acord cu PSD-ul va iesi la gubernare singur la noile alegeri
    PNL va pieri ca PNTCD-ul asa se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ha ha ha a spus k.i stiti care este am urmarit.Poate va dati seama

    RăspundețiȘtergere
  27. Va dau eu initialele dar nu spuneti.Am vazut la televizor este K i.

    RăspundețiȘtergere
  28. De ieri noapte de cand v-am vazut m-am tot gandit ce vrea sa spuna. Apoi am inceput sa studiez definitia comunismului, metodele lor...si nu prea iese. Insa daca privim cei care au facut protocoalele, in familiile lor vedem ca parinti au fost cadre superior e in comunism iar astazi copiii lor continua aceeasi strategie. Deci banuiesc ca X a spus asta referindu-se la cei din sistem care il manevreaza cum vor ei

    RăspundețiȘtergere

  29. In ultimul timp, mari atrocitati au avut loc in Romania anume
    Vaca nebuna
    Gripa aviara
    Uciderea cainilor vagabonzi
    Pesta porcina
    milioane de crime cu sange rece.
    Mie imi seamana a manevre satanice !
    Tot pe aici as pune si vaccinurile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UN AGENDA 21 POPULATION CONTROL
      adica depopularizarea globului 95%

      Ștergere
    2. Parca nu-i destul cu pesta porcina, a mai aparut si asta:

      O nouă alertă după scandalul pestei porcine! O insectă ameninţă culturi uriaşe de legume

      https://www.antena3.ro/actualitate/o-noua-alerta-dupa-scandalul-pestei-porcine-o-insecta-ameninta-culturi-uriase-de-legume-484442.html

      Pare ca cineva din afara saboteaza Romania. Cineva ne poarta sambetele ca sa faca rau acestei tari.
      Nu cred in coincidente.

      Ștergere
  30. 12.02, poate KLANUS- KU - KU. Si mor de ras.

    RăspundețiȘtergere
  31. Mai bine un. La multi ani pentru . Alexandru. Dragomir si pentru toti purtatoríí de nume ai. Sfantului. Ierarh. Cat despre ale ale,bucurosi le-óm duce toate .de e pace.,de-i razboi. Si-apai ce-are? Ma copii,nu va mai agitati precum sifoanele,stati ma linistiti ca . Tati din. Cer nu doarme. Multumesc surióara. Marioara si caúta sa nu te expuí din bravada asa cum au facut-o credincíosií din. Alexandria odinioara. Asta í-tí suna si tie,. Craciune tata. Ma,lumea se schimba pas cu pas,asta íi sloganul noii dezordini mondiale, iohahahannis íi copil de mingií,ma dragilor. Tai tai,pa,pa...

    RăspundețiȘtergere
  32. Parintii lui Kovesi si lui Lazar au facut parte la varf din fostul regim, acum copii lor ,, construiau democratie, drepturi libertati etc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.24 Te-ai gandit mult pana sa scoti asemenea ineptii pe gura?

      Ștergere
    2. 18.04, verifica puisor...

      Ștergere
  33. PESTA PORCINĂ. Avertisment şocant: "Va dura 25-30 de ani!" Soluția care NU va fi pe placul românilor

    Președintele Asociației Fermierilor, Adrian Rădulescu, a vorbit despre pesta porcină, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

    "Pesta porcină este o mare belea pe capul românilor. Vom discuta de aici – și îmi doresc să nu am dreptate – cel puțin 25, 30 de ani. Pesta porcină ne lovește ca un bumerang și ca pe o boală pe care nu o dorim", a spus președintele Asociației Fermierilor, la DCNews, adăugând ulterior: „Prin 1964, a fost în Spania. Le-au trebuit 30 de ani ca să rezolve. Știți cum? Nu se mai crește porc în gospodăria populației".

    https://www.realitatea.net/pesta-porcina-va-dura-25-30-de-ani-solu-ia-care-nu-va-fi-pe-placul-romanilor_2161214.html

    RăspundețiȘtergere
  34. 18,53 nu e usor la noi cu pesta ,avem multe animale salbatice si munti unde e greu de rezolvat.
    Dupa mine singura solutie e renuntarea la porc cea ce poate si cred ca este un cistig pentru sanatate.Sint atitea animale mai sanatoase am mentionat iepurii si caprele care in plus au o reproducere mai rapida.
    Dar problema e ca boala ar fi putut fi programata din rasarit,e cel mai simplu atac folosesti virusi pentru a ataca indirect si a slabi tarile vizate ca prima faza de RAZBOI HIBRID-craciun

    RăspundețiȘtergere
  35. Johny Basarabeanul1 septembrie 2018 la 01:45

    Renuntarea la porc, covorase pentru rugaciuni si busole sa stim unde-i Meca, asa Craciune vrei ?

    RăspundețiȘtergere
  36. Dl. Craciun in oi si capre va da pesta ovina in curand . Mai raman iepurii , dar nu stiu daca vom putea face sarmalute si ciorba de perisoare .
    Probabil la un sondaj de piata s-a ajuns la concluzia ca avem foarte multi caini si pisici care pot fi consumati direct din peisaj .

    RăspundețiȘtergere
  37. 1,45 era vorba de o constatare despre pesta porcina,

    , nu de ce am vrea noi ci poate altcineva care ne-a trimis-o 'cadou'.Cei cu covorasele pentru Meca s-au dus la mama Merkal care acum are manifestatii rasiste/neofasciste in Germania.
    Basarabeanul-e azi e manifestatie prounionista la Chisinau ,cum de nu esti acolo ca vad ca nu ai somn sau esti in serviciu de noapte?-craciun

    RăspundețiȘtergere
  38. 15,41 Friptura de iepure stropita cu vin rosu stil vinatoresc,depaseste in gust orice fel de carne,dar era vorba doar de solutii pertinente de iesire din criza pestei porcine ,care sint multe.
    Previziunile despre Romania ale lui Sundar Singh spuneau de lucruri care s-au adeverit,canal Dunare-m Neagra,constructia a 1000 de biserici intr-o perioada scurta dar si despre carne care e in curs de implinire.Dar si despre misiunea spirituala a poporului roman despre care vorbeste mereu si doamna Maria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  39. Johny Basarabeanul1 septembrie 2018 la 18:36

    Craciune, Craciune, de ce crezi ca pana si taru Putin ne indeamna la unire cu Moldova, de respectul unionistilor sau de al meu ?😎

    RăspundețiȘtergere
  40. Tarul Putin, poate /precis vrea sa prinda un peste mai mare decit Basarabia? Stii cum se zice,'pasarea malai viseaza'-craciun

    RăspundețiȘtergere