vineri, 10 august 2018

BINECUVANTAREA DIVINA ,PENTRU LANSAREA CARTILOR LA SALA DALLES -FOAIER !


               
                                               Imagini pentru DUMNEZEU BINECUVINTEAZA IMAGINI
               
                                                                         Dragii mei,

Am ajuns in Bucuresti in FOAIERUL SĂLII DALLES !
Va astrept incepand cu sambata 11 august ora 10 dimineata pana la orele 20 ,respectiv duminica 12 august ora 10 dimineata
pana la orele 20 .
Am pregatit SALA, e plina de CARTI dar si de DUHUL SFANT ! Spun aceasta ,deoarece, este si va fi cu noi in fiecare clipă a vietii noastre.
Iata dragilor o BINECUVANTARE pentru noi toti, pentru a putea intra in posesia CARTILOR DIVINE,primita de mine acum doua seri.
In noaptea zilei de 8 spre 9 august,in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as mai fi avut al 3-lea ochi la ceafa,vad o strada pe marginea careia se aflau  mjulte blocuri . Pe trotuar vad  multi oameni care stateau la rand ca pentru a intra intr-o cladire.
Aud glas care spune ceva tare imbucurator: 

                 ”LANSARE DE CARTE !
                SALA DALLES !”

In acel moment dragii mei,am plans la propriu de bucurie si am stiut ca , BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI
m-au indrumat pas cu pas,dar si faptul că,nu intamplator am ales SALA DALLES.
Totul a fost stabilit de Sus,pana si locul LANSARII CĂRTILOR ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRA.
Asadar Prieteni dragi, sunteti asteptati cu multa pretuire si cu multa dragoste sufleteasca la SALA DALLES in aceste 2 zile de foc,iar aici,ma refer la PROTESTELE din strada.
Sunt absolut sigura de faptul ca,LANSAREA CARTILOR DIVINE din aceste 2 zile ,a venit ca un tampon impotriva violentelor din strada. 
Daca intr-o parte a Bucurestiului sunt PROTESTE de strada,iata cum,prin VOIA si cu PUTEREA DUHULUI SFANT care ,in mod special a acoperit si BUCURESTIUL in aceste zile,PROTESTELE cu violenta vor fi temperate.
Oamenii vor simti dragostea si mila LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI, si vor fi luminati ca sa nu se implice in acte de violenta, ci sa protesteze pasnic.
Va astept Prieteni dragi ,in FOAIERUL SALII DALLES unde ,vom putea sta de vorba, veti putea sa ma intrebati tot ce va doreste inima si sufletul, veti tine in manutele voastre CARTILE cu ADEVARUL  DUHULUI SFANT,si de ce nu, sa ne bucuram de imbratisarea ARIPILOR DUHULUI SFANT si-ale MAICII DOMNULUI care,in mod nevazut ne va imbratisa pe toti deopotriva.
Am fost intrebata de un cititor,daca particip si eu la PROTESTE. 
Si am sa-i raspund ca DA,particip si eu la PROTESTELE din strada,dar numai cu inima si cu sufletul, numai cu RUGACIUNE fierbinte catre PREA SFANTA TREIME ,pentru ca DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ocroteasca ROMANIA,sa ocoroteasca pe al Său popor ales,care  va primi pe MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS in cea de-a Doua  SA Venire pe Pămant.
                               Cu dragoste,Maria.

P.S.
Imagini pentru duhul sfant imagini
                                       

67 de comentarii:

  1. https://www.facebook.com/groups/297585490735783/permalink/429748407519490/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine nu se deschide link-ul.Sunt tare curios ce scrie.Multumesc.

      Ștergere
    2. Este o filmare cu soarele văzut prin nori de fum produs de incendiile forestiere din California din zilele trecute..

      Ștergere
  2. Doamna Maria ma bucur mult pentru cartile care au fost tiparite si abia astept sa le iau si eu.
    In acelas timp doamna Maria ma ingrijoreaza cu ce se intimpla acum im piata Victoriei ma gandesc la ce spuneati dv. mai inainte si tare ma gandesc la ce poate sa se intimple.
    Poate Bunul Dumnezeu nu lasa sa se intimple mai multe rele Dumnezeu s-a le dea minte si intelegere.
    Cu drag doamna Maria si sunt alaturi cu tot sufletul si cu toata inima.
    DOAMNE AJUTA SI PACE SA DEA DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult succes la lansarea cartilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc din suflet,Prieteni dragi sufletului meu, va multumesc pengru gandurile si cuvintele voastre frumoase ! Va astept cu mare drag la SALA DALLES .Cu dragoste si pretuire,MARIA GHIORGHIU.

      Ștergere
    2. A 3 a oara incerc sa va multumesc dna Maria /am primit la spital militar cadoul pretios cartea dvs cu urarile de insanatosire. Multumesc din suflet.Rodica Toader Braila

      Ștergere
    3. Ma bucur enorm de mult draga mea,pentru faptul ca au ajuns CARTILE la tine. Cu toata dragostea ti le-am daruit . Te vei face bine,ma rog pentru tine. Te pup cu drag !

      Ștergere
  4. Doamna Maria ma bucur mult pentru cartile care au fost tiparite si abia astept sa le iau si eu.
    In acelas timp doamna Maria ma ingrijoreaza cu ce se intimpla acum im piata Victoriei ma gandesc la ce spuneati dv. mai inainte si tare ma gandesc la ce poate sa se intimple.
    Poate Bunul Dumnezeu nu lasa sa se intimple mai multe rele Dumnezeu s-a le dea minte si intelegere.
    Cu drag doamna Maria si sunt alaturi cu tot sufletul si cu toata inima.
    DOAMNE AJUTA SI PACE SA DEA DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  5. DUMNEZEULE MARE AJUTA BUCURESTIUL cu PROTECTIE DIVINA.
    DUMNEZEULE MARE PROTEJAZA TARA- GUVERNUL SI POPULATIA.
    DUMNEZEULE MARE TE IUBIM. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper măcar acum să înţelegem la ce duce atâta ură şi să ne rugăm pentru ţară. Nu trebuia să se ajungă aici, trebuia să ştim să ne respectăm opiniile diferite. Să ne rugăm pentru pacea ţării!

      Ștergere
  6. Doamna intrebarea mea este ca cuceva timp in urma ati scris ca suna trambita cereasca eu vreau sa va intreb adica din cer se va auzi glasul acelei trambite in curand

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa stiti ca sunt si persoane care cred , dar din ce in ce mai putine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu dispera cei alesi sunt pusi deoparte in tara e pe cale sa se întâmple doliu National cum zicea doamna Maria Ghiorghiu.

      Ștergere
  8. Felicitări pentru lansarea de carte.O voi găsi si eu la librarie în Brașov?

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.facebook.com/groups/297585490735783/permalink/430502130777451/

    RăspundețiȘtergere
  10. Mult successo iti doresc Maria scumpa! Mi-ar FI placut sa FIE si EU acolo dar din pacate sunt de parte. Cu dragoste si pretuire Mariuca

    RăspundețiȘtergere
  11. 20:23Da din cer se vor auzi cand ingerii Domnului vor suna din toate partile pamantului.Atunci tot oamenii vor plange cunoscand ca s-a apropiat Judecata lui Dumnezeu.Cei credinciosi vor fi intariti sa poata sta inaintea lui Dumnezeu.Amin!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mult succes la lansarea cartilor! Dumnezeu sa apere poporul roman! Pace si liniste in tara!

    RăspundețiȘtergere
  13. la TV "jocuri de putere"Realitatea tv, am fost impresionata profund de comentariile pe toata perioada manifestatiei ,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:29 Imi pare rau sa te dezamagesc, dar te contrazic.
      Categoric parca sunt de pe alta planeta (ei tin cu hotul nu cu romanul). TRIST. m-a dezamagit si B1 SI digi la comentarii.

      Ștergere
  14. Ce-i Maria? Ai amutit? Sau a venit vremea adevaruluia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria este la Bucuresti in momentul de fata anonim 23:36 si nu poate scrie mesaje deci țineți cuvintele pentru tine sau măcar abtinete daca poți.

      Ștergere
    2. După cum vezi,categoric NU ! Ai mare DREPTATE insa,intr-o privinta: A VENIT VREMEA ADEVARULUI DUHULUI SFANT ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  15. Romanii au primit un masaj important de la D-nul Presedinte al Romaniei
    Pe facebook am fost informati ca dansul a fost multumit de manifestatie
    cu protestatarii pasnici (nu era necesar violenta)
    dar cu exceptia jandarmeriei care nu trebuia sa actioneze.
    Multumim frumos d-le presedinte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.48 ai de ce sa-i multumesti presedintelui! Bine a facut ca a luat atitudine in fata unui complot pus la cale de Dragnea! Nu ai vazut cum au fost batuti oameni pasnici cu mainile ridicate? Jandarmeria cunostea bine galeriile de fotbal, stia ca vor veni sa faca scandal. A fost pus la cale totul. Chiar nu intelegi nimic din ce se intampla? O sa vezi ca unii dintre jandarmi si dintre scandalagii vor face puscarie. Deja au prins 6 dintre provocatoti, unul se pregatea sa fuga din tara. Au fost dusi la audieri.

      Ștergere
    2. 03:01 sunt doar vorbe. fara argumente si dovezi nu te crede nici Dumnezeu referitor la complot pus la cale de dragnea si jandarmerie. Eu nu cred asa ceva .
      Un lucru este cert: ADEVARUL VA IESI SUPRAFATA ca uleiul deaupra h2o.

      Ștergere
  16. Dzeu să te binecuvanteze maria gheorghiu. Te pup. 🕊🥀🍀👄💋👍👏👌🙏❤💚💜

    RăspundețiȘtergere
  17. Maria tot mai esti sustinatoare PSD dupa ceea ce a facut jandarmeria in Bucuresti la ordinul lui Dracnea? Intreb pentru un prieten!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sustin niciun PARTID anume ! Sustin pe oamenii care au facut si fac ceva bun pentru ROMANIA ! Pentru copiii si nepotii nostri,pentru bunicii si părintii nostri. In rest,toti cei care au gresit sau au furat ROMANIA si POPORUL roman,sa fie pedepsiti confORM legilor in vigoare. La fel si cei care au facut acte de huliganism la PROTESTELE din 10 august,cei care au batut pe acea fata tanara JANDARM de era s/o omoare,sa le fie rusine si sa fie pedepsiti conform LEGILOR in vigoare. FELICITARI din toata inima JANDARMERIEI ROMANE pentru faptul ca au restabilit ordinea si disciplina in ROMANIA,respectiv PIATA VICTORIEI. Nimeni,absolut nimeni nu are voie atat din punct de vedere moral,dar si legal ca sa agreseze pe cineva,sau sa distruga bunurile Poporului roman,bunurile altora. Asemenea acte de huliganism le condamn din toata inima,iar cei care le fac,sa fie pedepsiti conform LEGILOR ROMANIEI. Nu conteaza numele,nu conteaza functia sau Partidul din care face parte. Ce am vazut eu si noi cu totii aseara la PROTESTELE DIASPOREI, se asemana foarte bine cu jungla. Pacat ,deoarece majoritatea PROTESTATARILOR erau oameni de buna credinta si protestau pasnic,indiferent de ce parte erau. Dar au fost cateva grupuri de indivizi beti si drogati care, au sarit sa omoare o biata fata care/si facea datoria,care slujea Poporului roman.Acesti indivizi nu se pot numi Protestatari ci cu totul altfel, dar nu/mi sta in caracter ca sa-i numesc cum sunt,se stiu ei cum sunt.Pot sa le transmit insa,sa nu creada ca POLITIA ROMANA nu/i va gasi si nu-si vor primi pedepsele. Sunt total de acord ca persoanele care fac ACTE DE VANDALISM si HULIGANISM sa fie condamnate conform LEGILOR in vigoare,indiferent din ce PARTID face parte,indiferent de STATUL SOCIAL,indiferent de numele care/l poarta.
      PROTESTATI dragilor, spuneti cu glas tare tot ce aveti pe suflet,dar nu distrugeti prin acte de huliganism bunurile Poporului roman. Nu aruncati cu pietre,nu loviti pe nimeni daca are o alta optiune in privinta politicii. FARA
      VIOLENTA !!! PROTESTATI ! Daca nu este bun acest GUVERN,atunci sa/l schimbam,dar nu prin violenta !Cu dragoste si cu iubire de semeni,Maria Ghiroghiu.

      Ștergere
  18. Maria aveai un aricol cu Traiasca revolutia mare,oare acum sa fie?

    RăspundețiȘtergere
  19. MESAJ DE MULTUMIRE
    Dumnezeu ne este martor ,intr-o situatie critica,JANDARMERIA ne-a salvat viata la miting.
    Dumnezeu sa va binecuvateze de INGERI in serviciul JADARMERIEI care ne-ati protejati de violentele extreme (cu arme albe).
    SARUT MANA TUTUROR CELOR CARE NE-AU PROTEJAT si ATI SALVAT TARA.
    TATAL CERESC SA VA DEA SANATATE :INGERII NOSTRI SALVATORI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 01:33 ai fost la mitingul psd ???? Cred ca nici tu nu crezi ce spui !

      Ștergere
    2. Pai si ARMATA ce rol are 01:33??? O desfintam, deoarece jandarmeria "apara tara"?

      Ștergere
    3. Au inceput jandarmii de buna credinta sa faca dezvaluiri!

      Au primit arme cu gloante de cauciuc.

      Ștergere
    4. 23:22 esti peibil-a.(multi sunteti posedati de ura)URAT
      00:19 imi cer scuze dar a fost strict parerea-opinia mea
      01:31 nu conteaza! Au fost niste EROI.

      Ștergere
    5. Ok 05:36,este opinia ta. Sper sa ramana asa si in situatia in care jandarmii se vor lega de un "fleac"... Parca alergau batranele in piata pentru ca vindeau trei fire de iarba.. In fine, respect opinia ta. Pa!

      Ștergere
  20. https://www.facebook.com/groups/297585490735783/permalink/430602084100789/

    RăspundețiȘtergere
  21. Acum de ce nu scrieti de marele proteste? Cand au organisat psd imediat ati scris. E clar ca tineti si sunteti influentata politic . E clar ca va bateti joc , e evident . Cica scriti de Dumnezeu dar tineti cu Dragnea , sa va fi rusine!

    RăspundețiȘtergere
  22. Voi incerca sa ajung desi nu mi place aglomerația,sper din tot sufletul ca totul sa fie bine pentru toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamna Maria ,ati scris intr-un articol ,ca jandarmi romani vor fi arestati . Acum am vazut ca se cere demisia si arestarea celor ce conduc Jandarmeria Romana . Dumnezeu sa va bunecuvanteze si sa va apere ,va iubesc ! Succes la vanzarea cartilor ,Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  24. https://www.facebook.com/groups/297585490735783/permalink/430924400735224/

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma,io bag de sama 2 nu pricepeti. Marioara íi a saptea trambita. Ío ma minunez ,cum de nu va sare-n ochí,ma.!te iubiresc surióara. Marioara. Pa,pa,tai,tai.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  26. Johannis Nazistule, ai luat-o pe urmele lui Iliescu, instigi pe fata la
    ura intre romani;
    Multumeste-le ba alora care au rupt in bataie jandarma,
    frustati poate ca nu pot pune in practica sloganul legiferat de tine, rapid viitorule Fost Presedinte care i ai invatat ca m-ia nu e imorala, ci doar slogan anti PSD.
    Dispai ba, din ochii mei !

    RăspundețiȘtergere
  27. 18.20 psd a infiltrat huligani iar jandarmerita a fost lasata singura intentionat ca sa incaseze bataie. Asa au avut justificare pentru omorul si fugarirea oamenilor nevinovati de dupa pana la 2 noaptea pe strazi. Asta ce este, nu nazism? Sa ataci oameni nevinovati pe strada care aveau mainile ridicate? Cum se cheama asta, nu abuz de putere?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nou sub soare !

      https://youtu.be/luD-Rhc03eE?t=4m5s

      Ștergere
    2. Asa este 23:14! Rusine lor si celor care-i ridica in slavi.

      Ștergere
  28. MESAJ pentru cei care trimit COMENTARII injurioase,jigniri, cuvinte si gesturi obscene, nu aveti absolut nicio sansa ca sa fie publicate, decat doar,daca-mi scapa cate unul din pricina sutelor de Comentarii zilnic.Dar le voi sterge si pe acestea care-mi scapa cu ajutorul cititorilor de buna credinta,care, le descopera si-mi scriu unde sa le caut si sa le sterg.Eu le sterg ,fara ca sa citesc macar un singur rand! DAR JUSTITIA DIVINA va apara CUVANTUL SĂU si va face DREPTATE ! Sa nu uitati acest LUCRU ! DUMNEZEU nu bate cu batul! Dar rasplateste fiecaruia după faptele sale,după inima si sufletul sau,după gandurile si cuvintele fiecaruia. Cand va va fi cel mai bine,atunci va interveni si PUTEREA LUI DUMNEZEU ! Mai usor ne este sa iubim pe Aproapele nostru si nicidecum sa-l jignim si sa-l batjocorim .Cu dragoste,Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna maria imi raspundeti la o intrebare varog

      Ștergere
    2. Sa te bata Dumnezeu intr-o zi mare! Amin!

      Ștergere
    3. Maria, acum de ce nu mai protestezi impotriva „abuzurilor”? Jandarmeria si gruparea lui Dragneau au organizat o inscenare ca sa sperie lumea sa nu mai pritesteze in strada. Abuz de putere, subminarea integritatii populatiei si a ordinii publice. Asta nu te deranjeaza? De ce nu mai protestezi daca nu tii cu niciun partid? Unde este corectitudinea ta de aleasa a lui Dumnezeu? Parca balantele erau persoane corecte! La tine nu am vazut asa ceva! Mereu esti partinitoare!

      Ștergere
    4. 03:05, super bine punctat! Bravoooo!!!

      Ștergere
    5. Pe copiii și femeile gazate de jandarmi nu i-ați enunțat?!Reporteri bătuți,vorbe cu
      tente pornografice la adresa lor și tot felul de injurii,care nicidecum nu fac o imagine bună uniformelor de le poartă acești jandarmi cu apucături de miner! 😏

      Ștergere
  29. Astazi a fost consemn de liniste in piata,din pacate nu s-a terminat,neamtul are nevoie de "guvernul meu" altfel nu au sanse in alegeri el si opozitia,asa ca vor face totul pentru a inlatura sau a "decapa"actuala alianta.

    RăspundețiȘtergere
  30. 23.50 bravo neamtului ca a fost mai roman decat tine 23.50 si decat psd-ul tau!Jos dictatura psd, jos dracnea, carmen dan si capii jandarmeriei!

    RăspundețiȘtergere
  31. Jandarmii batausi erau adusi din Craiova si aveau doar 5 zile de jandarmerie. Li s-a spus ca va fi lovitura de stat si ca ei trebuie sa dea. Si au dat, nu s-au jucat. Puscaria ii mananca!

    S-a dovedit ca provocatorii din piata au fost pusi de jandarmerie sa instige ca apoi sa aiba motiv sa atace multimea. Noroc ca nu au fost morti, nu mai era decat un pas! Multumim Doamne ca ne-ai ferit de moarte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu cred pt ca nu e adevarat,Unde s-a dovedit?
      FAKE NEWS

      Ștergere
  32. Doamna Maria va iubesc si va îmbrățișez cu drag ! Va multumesc din suflet pentru tot.Va pup!
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
  33. Daca esti in solda papusarilor interni si externi nu inseamna ca esti bun roman,back off.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sa te binecuvnteze moartea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ! Iar pe tine sa te binecuvinteze Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,cu mila si cu dragostea SA ,cu iertarea SA!

      Ștergere
    2. 00.52 nu dori moartea cuiva, indiferent cine e! Se poate intoarce impotriva ta!

      Ștergere
    3. 00:52Piei satana!

      Ștergere
  35. Batalia e mare intre ADEVAR si Minciuna , chiar Diversiuni care sa-i insele si pe cei mai destepti sau bine intentionati.
    Dar vorbiti civilizat si nu va mai jigniti,mai sint si lucruri care timpul le va dovedi a nu fi cea ce par a fi la prima vedere pentru ca BATALIA e in primul rind ideologizata de niste ;'ULI imbracati in haine de om'.
    RABDAREA e marea virtute care va va duce la ADEVAR-craciun

    RăspundețiȘtergere