joi, 16 august 2018

ROMÂNIA ! PROTESTE URIASE !


                                       16 August 2018,ora 5,34 dimineata !   


                                                              Dragii mei,

De curand ,am asistat sau chiar am participat multi dintre noi,la PROTESTELE din 10 august 2018,Bucuresti ,Piata Victoriei.
Stim cu totii ce s-a intamplat in acea zi!
Dar iata că,astazi dimineata la ora 5,34  ma trezeste un glas care spune asa:

                             "România !
                              Proteste uriase!

Si auzeam multime de oameni,multime de glasuri care strigau asa:

                           Hoţii ! Hoţii ! Hotii ."
                       

Imagini pentru PROTESTE IMAGINIImagini pentru PROTESTE IMAGINI.

Clipă în care,vad inspre Sud un Cer de noapte, iar jos pe pămant multime de oameni,multime de protestatari care strigau la unison : HOTII !
Nu aveai unde sa arunci un ac,atat de inghesuiti erau protestatarii.
Oamenii aveau pancarte cu tot felul de sloganuri,aveau steaguri si tot felul de alte obiecte prin care-si manifestau nemultumirile.
Dragii mei, PROTESTELE  in ROMANIA vor renincepe si mai aprig.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fie pasnice si nimeni ,din nicio parte, sa nu aiba de suferit.
                                       Cu dragoste,Maria.

P.S.
    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai-

Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

28 de comentarii:

  1. Si eu asa zic,dupa tot ce s-a intimplat pe 10 august si dupa toata aroganta pe care o reflecta conducerea tarii si jandarmeria...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toată lumea, mă rog, multa lume, vede doar ce e in fata, jandarmeria e de vina, conducerea e de vina, etc. Și nu vede diversiunea care a fost atât de bine făcuta...ce păcat că suntem atât de ușor duși de nas

      Ștergere
    2. Anonim 16 august 2018, 22:31

      Diversiunea a fost facuta de ultrasii lui pesedistului Negoita, care e cel mai dator cetatean la statul roman. Pt individul asta vor sa introduca o amnistie fiscala sa ramina cu banii furati ...

      Ștergere
    3. 22.31 ce diversiune? aia cu jandarmerita care trebuia sa moara dar a fost salvata de protestatari? treaba asta le-a incurcat rau planurile lui dragnea si ai lui.

      Ștergere
    4. Diversiunea e ca s-a lasat comentatul despre pesta porcina si acum se toaca marunt subiectul cu mitingul. In timp ce-n tara se da foc la porci , cineva da cu lacrimogene in piata .

      Ștergere
    5. 07:30 unde este violenta trebuie stopata nebunia unui grup de huligani iar unde sunt animale blonave, nu ai de ales pentru ca se imbolnavesc cele santoase, sau vrei sa mananci carne de porc infectata si sa bolesti?
      Totusi cel mai corect ar fi ca omul sa renunte la consumul de carne.

      Ștergere
  2. http://www.mediafax.ro/externe/monitorul-apararii-canada-trimite-in-romania-135-de-militari-si-avioane-multirol-pentru-misiuni-aeriene-nato-17433884?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MediafaxExterne+%28Mediafax+-+Externe%29

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine fac că trimit,la ora actuală este cam slabă patrula aeriană peste marea neagra. Câteva avioane ale RAF și Rușii au devenit cam agresivi frecvent încearcă violarea spațiului aerian românesc nato.

      Ștergere
  3. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=15

    RăspundețiȘtergere
  4. Masa de manevra ce are in spate niste SACALI periculosi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super sa strige si ciurma portocalie!,se pare ca VOR sa ne ia tarisoara nostra IAR romani in loc sa se uneasca se lupta unul cu altul. VOR regreta amarnic... Hai Doamne si ne ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai ca incepeti sa exagerati un pic.
    Am inteles ca aveti viziuni,previziuni,etc
    DAR suna a instigare si ....CE-TI DORESTI AIA PRIMESTI.

    Daca ne dorim PACE ,vom primi PACE.

    RăspundețiȘtergere
  7. E logic sa se intample asa. Nici asta nu e prorocire ci doar o anticipare logica a ceea ce va veni. Criminalii de la putere au amutit de tot. Ori isi pregatesc fuga in alte tari, ori mor cu noi de gat si instaureaza dictatura prin forta.Cer este ca nu mai este loc de intoarcere. Sa ne pazeasca Dumnezeu si Maica Domnului de victime omenesti, ne-a pazit o data pe 10 august, am fost la un pas de a fi victime omenesti.Multumim, Doamne ca ne-ai pazit, ai grija de noi si de acum inainte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aceste proteste cred ca incep pe 5 septembrie,asa cum este o profetie cu cifra 5.In aceasta zi sunt nascuta si eu,dar pentru mine este o zi obisnuita,cat timp este pace si bucurie pe pamant.Noi cautam vinovati,in aceasta tara,dar uitam ca toti suntem vinovati,ei ca au furat si au mintit poporul,iar restul ca am aplecat capul,si i-am lasat sa-si bata joc de noi.Acum cu totii vom dori dreptate in aceasta tara,nu vrem sa fim slugile altor tari,si noi suntem capabili sa ne dezvoltam foarte repede daca ne unim.

    RăspundețiȘtergere
  9. 22,31 Uite un om care gideste.BINGO.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Ghiorghiu, in septembrie se da asaltul?

    RăspundețiȘtergere
  11. Cica Veorica i-a scris președintelui Comisiei Europene despre protestele din 10 august si se plânge de o încercare de înlăturare pe cale violentă a guvernului și dă vina pe Klaus Iohannis.
    Pun pariu ca daca o intreaba cineva, habar nu are ca a trimis o scrisoare undeva, dar sa mai stie si despre ce e vorba in ea. :))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. M-am saturat peste git deja,un singur partid ar trebui sa fie,asa mereu se maninca intre ei;cind era Basescu se mincau cu Ponta,cind se vor potoli odata si sa inceapa sa faca lucruri numai pentru cei care i-au ales!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt lasati sa faca? nu vedeti toate aceste piedici, manipulari...

      Ștergere
    2. PSD-ALDE-UDMR-in afara legii!

      Ștergere
    3. #rezist si ong-urile sorosiste in afara legii!
      Pnl+usr sunt slugile pasalacului de la Bruxelles si sustinatoare ale sorosistilor de la #rezist. In afara legii aceste partide sorosiste care nu sunt decat o minoritate in Romania insa umbla sa faca deranj in tara!

      Ștergere
  13. Pe 10 septembrie sunt anuntate proteste mari in Bucuresti si in toate țările din diaspora..Cei din tara se vor strânge in numar mare la Bucuresti..Incep împlinirea mesajelor..

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragnea a spus imediat dupa mitingul violent din 10 august,ca se va discuta despre organizarea unui miting anti SOROS,cu milioane de oameni,care să demonstreze pașnic în apărarea guvernului,parlamentului.Acesta va fi la inceputul lui septembrie,probabil intre 4-10.Probabil ca pana se vor aduna,pana vor discuta,pana vor decide,poporul va iesi spontan in numar f.mare,fara sa-i cheme nimeni,ptr apararea guvernului de o alta incercare de lovitura de stat.Asta in cazul in care jandarmieria,acuzata si timorata din cauza de 10 august,nu va mai apara institutiile statului.Deja oamenii de buna credinta(care sunt cu milioanele in tara si inca 3 milioane in diaspora)fiind indignati de obraznicia,violentele si tupeul celor cu "....psd",vor sa vina in Bucuresti.Asta cred ca va fi adevarata revolutie,neorganizata de nici un partid,organizatie ci de popor,si va fi ptr salvarea tării de la dezmembrare si jefuire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aiurelile cu soros prind la cei fara scoala ...

      Ștergere
    2. Minciunile astea legate de soros si protestatarii sint la fel ca minciunile lui iliesci di 1990: drogurile de la taranisti si dolarii de la liberali ... Asta dovedeste ca cei de acum sint continuatorii mincinosilor de atunci !!!

      Ștergere
    3. 17:58, nu sunt minciuni! Toata Europa stie de acest individ. Numai deranj a facut pe unde si-a bagat coada. Macar Italia i-a aratat ca nu-i merge cu noul Guvern de acolo! Romania sa ia exemplu si sa-l trimita afara din tara noastra caci este un globalist care nu are decat interese meschine. Ong-urile finantate de el trebuiesc scoase in afara legii, caci prin acestea lucreaza acest personaj si prin grupuri gen #rezist.

      Ștergere