sâmbătă, 18 august 2018

O MEGA FURTUNA VINE DINSPRE APUS , SPRE RASARIT !


                                               14 August 2018,ora 22,15 !

                                           Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG,desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Apus ceva înspaimantator.
Vedeam Cerul de noapte care s-a facut negru,cu nori mari si grosi,ce inaintau cu mare viteza inspre Rasarit.
De jos de la Pămant ,se ridicase ca un zid tot negru,care navalea inspre Rasarit.

Imagini pentru FURTUNA IMAGINI.
Ceea ce vedeam ,m-a cutremurat la propriu.
Daca sus pe CERUL negru cu nori grosi si fiorosi ,se vedeau ca sunt nori de FURTUNA apocaliptica,jos pe Pămant ,se facuse acel zid precum norii de pe Cer,zid infiorator care navalea pe pămant si acoperea totul in calea sa.

Imagini pentru FURTUNA IMAGINI.

Acest zid din nori apocaliptici,putea fi format din ape mari ca la TSUNAMI,sau,din FURTUNA mare de nisip.
Cert este ca,vom auzi de astfel de fenomene apocaliptice care vor ingrozi lumea acolo unde, acestea se vor produce.
Dar noua sa nu ne fie teama,deoarece,toate acestea sunt oranduite de DUMNEZEU ca sa aiba loc,iar noi ,cu dragoste si cu Rugaciune curata,vom fi păziti si ocrotiti de toate aceste DEZASTRE ce vin din toate părtile.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.
    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


95 de comentarii:

  1. Efectele incalzirii globale produse de OM,va duce la inundarea cimpiilor joase si vor duce si la modificarea axei pamintului data de cresterea nivelului oceanic prin topirea ghetarilor si la un nou echilibru insotit de eruptii vulcanice si cutremure cum au fost astazi in Italia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. SE APROPIE A DOUA VENIRE A DOMNULUI IISUS HRISTOS SI OAMENII IN LOC SA FIE BUNI CU SEMENII LOR JIGNESC IN CONTINUARE IN CIUDA AVERTIMENTELOR POSTATE AICI PE BLOG DE DOAMNA MARIA GHIORGHIU SI DE MONICA MERYAH.OAMENI BUNI,CE SE INTIMPLA CU VOI DE AVETI ATITA RAUTATE IN VOI CA NU MA VAI INTELEG ,HAI SA NE AVEM CA FRATII SI SA NE IUBIM CUM INSUSI DUMNEZEU SI IISUS HRISTOS NE IUBESTE PE NOI.AS VREA SA NU MAI VAD JIGNIRI ADUSE LA CEI CARE POSTEAZA AICI PE ACEST BLOG,CUI NU-I PLACE SA NU INTRE,NIMENI NU-I OBLIGA SA CREADA CE POSTEAZA DOAMNA MARIA GHIORGHIU AICI,MAI DUCETI-VA LA SLIJBE DUMINICA,MAI SPOVEDITI-VA SA VA MAI IERTE DUMNEZEU DIN PACATE,UNII AU MULTE PACATE,SAU VOI VRETI SA SIMTITI ADEVARATA PUTERE SI MANIE A LUI DUMNEZEU?EU CRED CA NU VRETI SA VEDETI ASA CEVA,DAR DACA VRETI O SA AVETI PARTE DE ASA CEVA.INCERCATI SA VA SCHIMBATI IN BINE SI NU IN RAU .EU AM SA MA ROG IN CONTINUARE PENTRU VOI SA VA LUMINEZE DUMNEZEU MINTEA SI INIMA SI SA VA ELIBEREZE SUFLETUL DE SATANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vine Domnul Iisus acum, mai dureaza o leaca.
      Va fi probabil un cataclism care afecteaza pamantul ,populatia

      Ștergere
  3. RUGAMINTEA MEA E SA NU-L MAI MANIATI PE DUMNEZEU,SI ASA E HOTARIT SA DEA O LECTIE CELOR CARE IL HULESC ,SI ASA E FOARTE MANIAT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit 00:39 Dzeu nu se manie asta e in mintea inchisa a omului. Ce fel de credincios esti daca afirmi asa ceva despre un Dzeu care este iubire neconditionata. Religiile va invata asemenea minciuni. Oamenii idi fac rau singuri nu Dzeu. Mai dicumenteaza te.

      Ștergere
    2. Romănia!
      Mesaj Ceresc de la Iisus (prima joi) 7 iunie 2018
      În timpul Adoraţiei Euharistice ora 14:20-14:50

      Mesaj Ceresc de la Iisus 7 iunie 2018

      Draga mea copilă mult iubită, după cum ai simţit sunt foarte trist, la fel este şi Mama Mea cea dragă şi Tatăl Ceresc.

      Suferim enorm din cauza răutăţii oamenilor şi a milioanelor de suflete osândite la chinuri groaznice din propria voinţă. De atâtia ani este iubita Mea Mamă pe Pământ, coboară zilnic din Cer ca să vă ajute, să vă transmită mesaje, să vă călăuzească, să vă îndrume spre bine, spre Mine -salvatorul sufletelor voastre, dar din păcate prea puţine suflete ascultă mesajele şi le îndeplinesc.

      Răul este foarte puternic şi se foloseşte de slăbiciunea fiecărei persoane ca să nu poată să-şi înalţe sufletul, să îl ţină înrobit de propria lui slăbiciune, şi să aleagă răul, în special se foloseşte de invidia oamenilor (unul împotriva celuilat).

      Din nou vă avertizez şi vă transmit: Deschideţi-vă pe deplin inimile ca să vă pot umple cu haruri puternice şi să vă curăţ de toate slăbiciunile şi păcatele voastre. Nu cedaţi ispitelor, răutăţilor de nici un fel. Dacă mă iubiţi sincer, ascultaţi de poruncile date de Tatăl Ceresc: PORUNCILE IUBIRII faţă de Dumnezeu şi faţă de semeni. Nu este altă cale de a ajunge în Paradis decât prin calea iubirii……Toate mesajele transmise de atâţia ani de Mama Mea cea draga la asta se referă : SĂ IUBEŞTI SINCER (NECONDIŢIONAT) pe DUMNEZEU şi pe aproapele (vostru.)

      Suntem trişti după cum ţi-am transmis de Rusalii(19 MAI 2018) pentru că: NU ESTE IUBIRE (SINCERĂ) ÎN OM ŞI ÎNTRE OAMENI!!!

      De aceea este atâta răutate pe Pământ şi cel rău este atât de puternic şi domină triumfator în sufletele oamenilor şi în lume, din cauză că lipşeste IUBIREA.

      TREZIŢI-VĂ!!!

      Lăsaţi la o parte orgoliile, răutăţile de orice fel, veniţi la Mine cu o căinţă sinceră şi cu mare drag vă voi ajuta pe fiecare, vă voi curăţa de păcate şi vă voi da o INIMĂ NOUĂ ŞI CURATĂ.

      TREZIŢI-VĂ!!!

      Timpul este foarte scurt, veniţi ACUM.…

      Mama Mea cea dragă, foarte curând îşi va lua rămas bun de la voi, după cum ţi-am mai transmis şi în celelalte mesaje. Datorită rugăciunilor şi ispăşitorilor cu suflet sincer şi curat aţi mai primit timp de CONVERTIRE, dar se termină curând ! Din nou vă implor întoarceţi-vă de pe căile păcătoase şi salvaţi-vă sufletele. Zilele sunt numărate, nu mai amânaţi !

      Toţi cei care citesc acest mesaj şi toate mesajele cereşti transmise de atâţia ani, nu vor mai avea nici o scuză şi vor suferi şi mai mult. Fiecare va fi responsabil de alegerea făcută şi în funcţie de gravitatea faptelor, omisiunilor, gândurilor, vorbelor, etc. comise, veți suporta consecinţele.

      Noi dorim binele oamenilor şi vrem ca fiecare persoana să fie fericită şi să-şi salveze sufletul. De aceea v-am mai dat timp ca să faceţi alegerea potrivită.

      Pregătiţi-vă !!!

      Am întrebat : Iisus ce va fi cu ţara noastră, ce se va întâmpla, ce ne recomanzi?

      – După cum ţi-am mai transmis şi în alte mesaje unul pe altul se vor da în vileag şi se vor afunda toţi aceea care conduc şi au condus ţara spre ruină şi distrugere.

      Dar să nu vă necăjiţi că după cum a promis, Tatăl Ceresc va interveni, va opri distrugerea ţării şi îi va pedepsi pe toţi duşmanii ei.

      Pregatiţi-vă de o Mare Revoluţie, dar pe urma va fi bine şi România va deveni una din cele mai bogate şi înfloritoare ţări. Şi din punct de spiritual va fi una din cele mai puternice şi protejate ţări.

      Rugaţi-vă pentru România, pentru viitorul ei !

      Rugaţi-vă să se realizeze planul şi voinţa lui Dumnezeu !

      Rugaţi-vă pentru toate sufletele care vor muri în revoluţie ca jertfă, să fie salvate de la osânda veşnică !

      Ștergere
    3. anonim 06.05 daca pricepi mesajul e bine,daca nu tu sa te documentezi,nu-mi spune mie sa ma documentez,ai priceput?mai citeste si tu biblia,mai dute si pe la biserica ca nu ai mai fost de mult

      Ștergere
    4. Ai citit tu in biblie ca in Romania trebuie sa fie jerfe cu morti varsare de sange ptr o "Mare Revolutie" ?
      Ai inteles gresit biblia; Te crezi profet ,dai sfaturi din biblie DAR vrei Revolutie cu sange si jerfe.
      Nu mai da sfaturi << 'de la Dumnezeu">>,esti un profet mincinos !... tu vrei jerfe si varsare de sange INSTIGARE LA O MARE REVOLUTIE. Pai nu-ti este rusine.
      In Acenda Tatalui Ceresc NU exista profetiile tale -minciunile la -instigarile tale la varsare de sange ca jerfe pentru diavol :<<<""'...rugati_va ptr sufletele (romanilor-copiilor_)care vor MURI in revolutie ca jerfa ,sa fie salvate de la osanda vesica!"">>>>
      Tu te auzi ce monstruozitati debitezi?..moarte romailor ca jerfe???/
      POTOLESTE-TE CU INSTIGARILE LA MACEL CA -TI VA TREBUI AVOCAT LA TRIBUAL. ( te ascunzi sub cuvantul lui Dumnezeu si de fapt faci lucrarea diavolului.Rusine sa-ti fie instigatorule la jerfe si varsare de sange)
      Legea pedepseste aspru si nu vrei sa fi pe LISTA NEAGRA.

      Romania ere nevoie de PACE ,nu de spalare pe creier cu profetiile tale mincinoase-instigatoare. Rusine.Sfaturile pastreazati-le ptr tine ca esti penibil

      Ștergere
    5. 16:57
      Instigarile la revolutii,la jerfe umane sunt sunt inumane.
      Dumneavoastra sunteti dezechilibrat mintal ,nu va hulesc dar sunteti in nevoie de tratament.

      Rugam autoritatile romane sa se ocupe de cazul :Apis Paraschiv pentru instigare a poporului roman la"O Mare Revolutie " cu jerfe umane.

      Ștergere
    6. anonim 21.38,hai amindoi la un control medical la cap sa vedem care din noi 2 are probleme la cap,in nici un caz eu,si ca rogi autoritatile sa ce?hai ca devii penibil,si esti si cam incuiat la minte bag de seama mai anonimule

      Ștergere
    7. anonim 21.38 e cam glumet sau face pe interesantul?

      Ștergere
    8. Profeția apartine lui Emilia Mezei măi badaranule 09:17 asta cu amenințările esti tare in gura intra pe pagina de facebook a ei si vei vedea profețiile si sursa.

      Ștergere
    9. Mesajul este de la Emilia Mezei o unguroaică româncă stabilita in Romania anonim 21:38 nu te ambala asa sursa ei este pe blogul personal fugi si fa-i reclamație ei ,acum ce ai cu Paraschiv ce tot dai atata in el atât te duce capul ala?violent verbal esti tu mai omule dute si te trateaza la spitalul de psihiatrie si sa nu te jignesc eu mai mult ca sterg cu tine pe jos..Si nu te mai lega tu de oameni pe aici ca praful se alege de tine înțelesi tu?

      Ștergere
    10. Apis la ego ul pe care l ai esti departe de ce vrei sa pari.

      Ștergere
    11. anonim 21.38,mai nene,e rau sa fii prost,eu doar am pus postarea,si daca citeai atent ai fi vazut ce scrie in acea postare,dar tu daca esti prost nu prea ai inteles mai nimic,aici nu e voba de instigare la revolutie inteligentule.tara asta e plina de prosti ca tine.DUMNEZEU sa-ti lumineze mintea ta cea proasta

      Ștergere
    12. anonim 19.17,nene ,tu esti prost sau idiot?esti departe dus cu mintea ta,citeste de mai multe ori acea postare ca sa pricepi ce scrie in acea postare,pt ca sa o poti intelege citesteo cu voce tare de mai multe ori ca sa pricepi,asta daca mintea ta e capabila sa inteleaga ceva dinaceea postare

      Ștergere
    13. anonim 19.17 rugamintea mea e sa nu mai gindesti delog,deja te-ai gindit prea mult si ai inceput sa debitezi numai prostii,rugamintea mea e sa nu mai gindesti deloc,cine stie ce prostii mai iese din mintea ta obosita de la gindire prea multa,valabil si pt alti anonimi,ginditi prea mult si nu e bine,va fata mintea prostii

      Ștergere
    14. Ce e asta, Paraschive?! Crime "in numele Domnului"?!?! Tu vrei ca romanii sa se omoare intre ei? Aloooo, Politia!!!! Acest Paraschiv instiga la crime/jertfe "in numele Domnului"! Cine stie ce jertfe umane a facut el pana acum.... Pozeaza in apicultor linistit si el e criminal. Doamne Dumnezeule, ce avem printre noi!

      Ștergere
    15. Dragă anonim, de ce din tot mesajul te-a marcat doar o nouă revoluție ? Rugămintea Domnului ISUS HRISTOS, de a ne întoarce către EL cu rugăciune pocăință bunătate...nu le - ai văzut??? Recitește cu mare atenție și răbdare mesajul roagă pe DUHUL SFÂNT să te lumineze să-l înțelegi și abia atunci să vorbești Ești f răutăcios cu Paraschiv... Nu e creștinește ... Omul a postat mesajul cu bună credință.... Dar tu ????

      Ștergere
    16. Aloo mesajul e al lui Emilia Mezei esti prost grămadă faci ce faci si ataci oamenii pe aici degeaba.Pacat ca nu te duce capul mai mult..Postarea aceea cu revolutia cam de mult circula pe net.Din cate stiu Iisus Hristos transmite revelatii divine acelei doamne care le si posteaza pe net asa cum le primeste deci nu mai incerca sa faci tu acuzatii nefondate la adresa lui Paraschiv!

      Ștergere
    17. doamna eugenia,lasatil in pace,satana vorbeste prin acel anonim 21.32

      Ștergere
    18. 19:17Sa lamurim un lucru,Biblia este plina de proorociri cu caracter de amenintare de la Dumnezeu atunci cand pacatele oamenilor L-au maniat pe Dumnezeu.Ai impresia ca Dumnezeu trebuie sa rabde la infinit multimea pacatelor omenirii fara sa se manie?Ei bine Dumnezeu este iubire dar EL se poate si mania caci scris este:"Va veni ziua maniei lui Dumnezeu"!Oare iisus nu s-a maniat pe farisei alungandu-i cu biciul din templu?Ca sa ne fie bine trebuie sa ne oprim de la pacate(desfranari homosexuali avorturi ura scandaluri hotii crime nedreptati etc.Nu vrem sa se intample nimic rau copiilor nostrii dar cati din ei necredinciosi fac fapte urate si sunt pierduti?Vinovatii?Democratia si...parintii care nu le-au dat educatie crestineasca .Asa ca nu e imposibil ca Dumnezeu sa mai pedepseasca odata poporul razvratit si pacatos.Singura salvare -intoarcerea la Dumnezeu!

      Ștergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=QBDheVyH8SM

    oare asa le vedeti dvs ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA ! Exact asa am vazut indeaproape URAGANUL IRMA ! Intr-o fractiune de secunda.

      Ștergere
    2. Doamna Maria in ce anotimp vine Iisus?

      Ștergere
    3. Anonim 18 august 2018, 00:55

      Intr-o toamna, cind or inflori copacii ...

      Ștergere
  5. https://archangelmikail.blogspot.com/2018/08/arhanghelul-mihail-traieste-doar-din.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar ca cea ce vedeti doamna Maria este groaznic sa speram ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa apere pe toti fii sai.
    La noi este un pic seceta nu a mai ploat de o luna sa speram ca Dumnezeu si Maicuta Domnului sa dea un pic de ploaie sa ude acest pamant secetos.
    Se anunta la tv ca va ploua.
    Doamna Maria va imbratisez cu mare drag
    DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:06 Atat de linistitoare si pasnice sunt randurile d-voastra, de fiecare data vi le citesc cu drag.
      Doamne ajuta

      Ștergere
  7. Oare de ce se transmite de sus (de la Duhul Sfant) numai lucruri rele, dezastre,prapad la adresa omenirii si spuneti ca toate se vor intampla. Oare cei din cer chiar asa de mult urasc lumea creata de Dumnezeu incat cauta tot timpul sa o distruga?. Noi oamenii si tot ce exista suntem creatia lui Dumnezeu, iar daca nu suntem pe placul Lui, inseamna ca Dumnezeu a creat rebuturi. Daca te uiti la subiectele de pe acest blog, iti lasa impresia ca Dumnezeu a creat un infern si a pus oamenii sa traiasca in acest infern, trimitandu-le lucruri rele care pe deasupra le si sunt spuse oamenilor dinainte prin Maria ca noi sa stim ca de sus sunt programate. Oare chiar asa de mult isi uraste Dumnezeu propria creatie?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu e om(o civilizatie umana super dezvoltata) si ne-a lasat sa ne distrugem singuri,dupa ce ne-au distrus ei(ET),odata(legenda lui Noe). Da,am fost considerati de la inceput o creatie imperfecta(oameni rai)

      Ștergere
    2. 16:17Dumnezeu nu e Om ci Duh dar Fiul Sau s-a facut Om ca sa ne invete cum sa ne mantuim!

      Ștergere
  8. Ura din sufletele oamenilor atrage toate aceste consecinte...daca oamenii s-ar iubi si ajuta in tre ei cu siguranta ar sosi alte mesaje. Ce a zis Issus? Sa-l iubesti PE domnul Dumnezeu si PE aproapele tau ca PE tine insuti. Cati o mai facem?

    RăspundețiȘtergere
  9. Noul implicați pe Dumnezeu în acțiunile distructive ale omului care distrug planeta.Omul a mărit electromagnetismul la suprafața planetei și a perturbat fenomenul fizic planetar.Ce spune Maria șanț evenimente din viitor anticipate chiar și de cetățeni simpli cu capacități de recepție mai deosebite care interferează cu trecutul,viitorul sau viziuni cu valențe profesionale superioare stadiului actual(Nostradamus,Tesla N.,etc)
    .Mai citiți și veți înțelege mult mai ușor fenomenul,, MARIA" inculților.

    RăspundețiȘtergere
  10. Megafurtuna va lovi Constanța cu forță de nivel F-5,iar autoritățile județului Constanța sa monitorizeze de mare distanță furtuna și să avertizeze populația anticipat.Ati avut o avertizare în trecut,Constanța sub dărâmături " ceea ce înseamnă, oprirea lucrului în port și oraș iar toată lumea la adăpost în beciuri ca în America.La noi în țară prostimea conducătoare administrativă nu e pregătită cu masuri adecvate,avertizare și evacuare masivă rapidă a populației.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mega furtuna e o reprezentare a unei invazii militare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Maiii , Paraschiv, nu spun si APIS ,ca sa nu se simta APIS-si[apicultori seriosi] de pe Facebouk ca i-i bag si pe ei in "oala cu sarmale".
    Ai postat mesajul lui IISUS , ca si cum ti-ar fi fost adresat tie.
    I-ti recomand ca atunci cand postezi un mesaj intradevar DIVIN , sa scrii si sursa de unde provine , site , blog , etc.....
    Deci nu-ti asuma ce nu-ti apartine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:53 Paraschiv deja a sarit calul, este un caracter care incearca sa se impuna cu forta si a depasit limita bunului simt.
      Parca toti romanii avem giunga in cap,iar el este trimisul lui Dumnezeu si ne trimite copiii la moarte in revolutie ca jerfe
      Crede ca aici va fi Asediul de la Waco/Texas,david-koresh? !
      Paraschiv sa-si bage mintile in cap cu instigarile lui la macel printre romani.
      Rog autoritatile romane sa se sesizeze la cazul Paraschiv.

      Ștergere
    2. Facebouk invata sa scrii corect,se scrie facebook,si tu gindesti cam mult,nu mai gingi asa mult ca debitezi prostii,risti sa-ti obosesti creerasul tau,si iti joaca minteafeste si scrii prostii.tare ma mai faceti sa rad nonimilor cu prostiile pe care le debitati

      Ștergere
    3. 19:53, genul asta de oameni sunt numai pe furat. Le place sa para in ochii celor slabi in credinta (dar si in gandire) "alesi". Sa isi formeze "turma", care sa-i urmeze cu ochii inchisi. Alde Paraschiv, alde monica etc.etc.asta fac!

      Ștergere
    4. aoleu anonim 00.33,doar atit ai inteles din acea postare?mare prost mai esti,da-te cu capu tare de monitor poate intelegi si tu ceva din aceea postare,ca m-am cam saturat sa scriu mesaje la orbi si sa bat toba la surzi ca sa inteleaga ceva,daca nu sinteti capabili de a intelege ceva,ori nu va merge mintea ori sinteti prea prosti facuti gramada

      Ștergere
    5. 23:45
      Romania nu este si nu va fi niciodata Wako/Texas,ca sa-ti formezi tu "turma". Cu tupel tau, limbaj care te caracterizeza urat :(prosti,orbi,surzi etc), incerci sa domini ,NU REUSESTI si pacat . Prin agresiunea ta doar pui paie pe foc.
      PS duduia 00:14...ce pot sa-ti urez, decat Parintele Cleopa
      avea cuvinte de binecuvatare"MANCA-V-AR RAIUL SA VA MANANCE

      Ștergere
    6. Cocutza, iar macani neintrebata... Rusine!

      Ștergere
    7. Bravooo, 05:01!!! 👏👏👏👏👏👏👏 Subscriu!

      Ștergere
  13. o1,oo efectele incalzirii globale pot fi vazute si dovedite prin faptul cel mai simplu,cresterea in milisecunde deocamdata a dimensiunii zilelor terestre care in ultimele decenii ale secolului trecut era de o secunda la un an si jumatate.
    Urmariti acest CEAS al APOCALIPSEI ,el spune tot in cifre simple,condensat si de necombatut si este dat de scaderea ghetarilor de la poli si coborirea apei lichide, mai bombat la ECUATOR,dar si la indepartarea Lunii de Pamint dat de cresterea mareei terestre, cu 38 mm anual-cam tot atit cit cresc intr-un an unghiile omului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare va atinge Noul Ierusalim?

    RăspundețiȘtergere
  15. Mama mea cit e mai stiti.eu.sint.constanteanca.ma cutremur.......

    RăspundețiȘtergere
  16. Maria publica doar ce comentarii vrea muschii ei... halal...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acordul unde este , dl. Docuz in fraza asta ? Si mai si predati la scoala primara !!!! Halal as spune eu daca as avea copiii la scoala dvs.

      Ștergere
  17. Uraganul PETRU/PETER/PETRUS va veni curand peste VOI !

    RăspundețiȘtergere
  18. Tanti Maria, cand ai de gand sa publici comentariile?

    RăspundețiȘtergere
  19. Răspunsuri
    1. Pluralul dl. Docuz , ce facem cu pluralul ?????

      Ștergere
  20. anonimilor,va spun un mare secret,o sa fiti rapiti de extraterestri care va vor schimba mintea,va va pune o minte ceva mai odihnita si desteapta in locul la aia veche

    RăspundețiȘtergere
  21. Cati dezaxati pe aici... revolutie, jertfe umane... SOCOLA, taica... Socola e de voi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo, stai pe proape, ptr. ca ai sa vezi si mai multe. E distractiv....😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹

      Ștergere
    2. 16:51 si 21:39 , simpatici foc! :))))

      Ștergere
  22. Toate cate le zici sa fie la tine! Amin!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. bai anonimilor care va dati atit de destepti,ia hai sa vedem daca sinteti in stare sa-mi spuneti aici pe blog cum a facut DUMNEZEU lumea asta,in cite zile a facut aceasta lume si care e ziua in care trebuie sa te odihnesti,cum a despartit lumina de intuneric,cum a facut DUMNEZEU barbatul si femeia,si sa-mi spuneti despre potopul lui noe,dar sa nu-mi spuneti ca la acel potop a fost de vina sistemul HAARP si nici ca in timpul potopului a folosit nasa sistemul BLUE BEAM CA SA-L VADA NOE PE DUMNEZEU PE CER

    RăspundețiȘtergere
  24. Încercați sa nu-i mai răspundeți acestui Paraschiv, NU merită, în schimb, ne putem ruga pt îndreptarea lui,sa-l lumineze Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06:48
      Aveti dreptate. Poate o rugaciune colectiva il va ajuta sa se indrepte,sa se lumineze.Doamne ajuta

      Ștergere
    2. Corect, 06:48! Sa-l lasam in lumea lui. Nu merita bagat in seama nici el, nici craciun si nici alti "alesi" pe spranceana de "Dumnezeu"!

      Ștergere
    3. anonim 06.48,eu fata de dumneata sint foarte sanatos la cap,dumneata cam ar trebui sate duci neaparat la un control la cap,si sa mai treci si un pic pe la biserica,cind a fost ultima data cind ai citit biblia?

      Ștergere
  25. IMI PARE RAU CA DIN TOATA POSTAREA CU MESAJUL LUI IISUS,UNII AU INTELES DOAR PARTEA CU REVOLUTIA,SI IN MINTEA LA PROASTA INCEPE SA LE JOACE FESTE,SI SA MA DEA PE MANA POLITIEI CA VEZI DOAMNE CA INSTIG LA CRIME SI LA REVOLUTIE.BA PROSTILOR STATI ASCUNSI CA NU AM NEVOIE DE PARERILE VOASTRE BOLNAVE,OARE CHIAR NU AVETI ALTA TREABA DECIT SA VA TOT LUATI DE DOAMNA MARIA GHIORGHIU SI DE MONICA MERIAH SI DE MINE?EU NU O SA VA VAD BINE,O SA VA CAITI DAR VA FI FOARTE TIRZIU PENTRU VOI.TARE AS VREA SA VA CUNOSC PERSONAL PE VOI AIA CARE MA TOT MUSCATI DE FUND,VAD CA A-TI DEVENIT DIN CE IN CE MAI PENIBILI,BOLNAVI CU CAPU,OARE CE SE INTIMPLA CU VOI?

    RăspundețiȘtergere
  26. MAI ANONIMILOR,CIND VA VA VENI MINTEA LA CAP?NU MAI FACETI ATACURI LA ADRESA MEA,NU MA MAI JIGNITI CA VOI INCEPE SI EU SA VA JIGNESC SI NU O SA VA CONVINA,POTOLITI-VA PINA NU E PREA TIRZIU.AS VREA SA VA CUNOSC PERSONAL SA VAD CE FEL DE OAMENI SINTETI,SA-MI DAU SI EU SEAMA CU CINE AM DE-A FACE,SA STIU CUM VA CHEAMA PE FIECARE,DACA AVETI NUME SI PRENUME,CE HRAM PURTATI,CE LOC DE MUNCA AVETI,DIN CE FAMILII VA TRAGETI

    RăspundețiȘtergere
  27. 23.57 du-ye, frate si abereaza in alta parte ca ne-am saturat de violentele tale verbale. Maria, de ce permiti acestui individ sa se aciueze pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  28. Paraschive tata,ínainte de potop,oamenii traiau l200 de ani,pamantul era inconjurat de o bula de apa de 40 km.,apele de deasupra,aceasta mare revarsare de ape a produs curatirea pamantului,durand mult timp pana la scurgerea ei sub pamant prin gaurile de la poli. Cat despre moasa . Eva,nu trebuie sa ne gandim ca o fost luata din coasta mai ín jos de burta lui mosu. Adam si de aceea ar fi moarte femeile dupa cat mai mare parte din ea. Zamislirea din . Adam a fost una profund spirituala,ín primul rand cu parti sufletestí.din inima lui. Si astazi cele mai púternice legaturi dintre barbati si femei sunt cele sufletesti,legate de diferenta de potential energetic,cele legate de anumite cote,sunt trecatoare. Cand am fost esenian,intram la sotie doar pentru zamislire de prunci.,nu erau legaturi fara numar si prelugite 2t de mult pentru placere. Planta . Mama . Pamant a fost adusa din alta galaxie,numita. M. A. M. A,pentru a lua locul vechiului pamant distrus de cei de pe. Nibiru,vezí centura de asteroizi. Intra pe blog. Calea. Aurie al. Mihaelei. Tristar, vezi la. Eugen. Nicolae. Gasca,vezi la. Melfior. Ra,vezi la. Íacob . Lorber,vezi la. Radu. Cinamar,. Georgeta. Florea, la. Nicoleta. Pasat, la . Alexandru. Pargaru... V-an gresit,va rog sa ma iertati,va multumesc si va iubesc pe toti 2re va aflati pe calea cunoasterii adevarului. Serb ilie sorinel. Marioara surioara mea mai mare ,multumesc frumos.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim 14.06 ,se vede ca nu prea ai citit biblia,ia pune mana si citeste despre cum a facut DUMNEZEU omul,barbatul si femeia si dupa aia vino si ma contrazice tu pe mine,pina atunci mucles

      Ștergere
  29. bag de seama ca satana a pus stapinire pe voi anonimilor care scrieti de rau despre noi,doamna maria ghiorghiu,monica meryah si eu.voi acuma sinteti in slujba satanei,puteti zice ce vreti despre mine ca sinteti departe,foarte departe de adevar

    RăspundețiȘtergere
  30. Mai Parsschive tine minte trei cuvinte ochi de copil judecata va fi pe 25 sa va aduceti aminte Doamne sa ne ierti in decembrie am fost beti si e adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  31. Mari inundatii in India,400 morti peste 700 mii refugiati si continua sa ploua,.Aveati o viziune cu inundatii.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  32. D-na Maria , care este parerea d-voastra despre postarile jignitoare ale lui Paraschiv ?
    Caci de jignit , orice om [incult si violent] poate jigni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim 20.01 eu cred ca eu am fost cel jignit,la mintea voastra proasta e tot una,habar nu aveti ce-i cu voi,stiu,va cam supara adevarul sar asta e,intotdeauna adevarul supara pe unii anonimi

      Ștergere
    2. 20:01 Nu va suparati pe acest individ.
      E bolnav. Sufera de mania persecutiei,plus un amestec de paranoia cu schizofrenie.
      Acceptati-l, ignorati-l, sau Maria il blocheaza, dar va intra oricum sub alt nume pe blog.
      Oricum, d-na Maria din respect pentru majoritatea care o sustinem ,poate sa abordeze elegant acest individ sa se comporte civilizat.

      Ștergere
  33. Mai paraschiv, am intrat pe contul tau de facebook, nu ai nicio poza asa ca nu mai fa pe desteptul aici ca altii sunt anonimi si tu nu. Cand o sa-ti afisezi si poza abia atunci nu o sa te mai chemi anonim. In rest, un sfar, lasa antena 3 ca nu te ajuta cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici nu pun poza cu mine,nu trebuie unii ca voi sa stie cum arat

      Ștergere
    2. anonim 22.27,tu pt mine esti un om fals,asa ca stai cit mai departe de mine,du-te si te spovedeste sa iasa satana din tine

      Ștergere
    3. RUGAMINTEA MEA E SA NU VA MAI PUNETI CU MINE IN MATERIE DE RELIGIE CA NU PREA AVETI SANSE CU MINE,V-AM DAT O TEMA,NU AM VAZUT RASPUNSUL VOSTRU,ASTA PENTRU CA NU STITI SI TOTUSI VA DATI MARI CUNOSCATORI DE RELIGIE.INAINTE DE A VA CONTRA CU MINE DESPRE RELIGIE,PUNETI MANA SI CITITI DIN BIBLIE SI DUPA AIA VORBIM,PINA ATUNCI NU O SA VA MAI BAG IN SEAMA,PUNETI MANA SI CITITI CA E FRUMOS CE SCRIE IN BIBLIE.EU NU AM SA VA MAI RASPUND LA COMENTARII VA LAS SA VA SCALDATI IN PROSTIA VOASTRA

      Ștergere
  34. 10:22Liniste-te cei intunecati de diavol sunt mai multi decat cei luminati.Ai un raspuns pt ei de la 0:32!

    RăspundețiȘtergere
  35. Semnele şi urgiile vremilor noastre sunt predica Sf. Ioan Botezătorul

    Pr. Iosif TRIFA, «Isus Biruitorul» nr. 1 / 3 ian. 1937, p. 7

    Sf. Ioan Botezătorul a păşit în lume cu o predică cutremurătoare. „El zicea: «Pocăiţi-vă, căci Împărăţia cerurilor este aproape»… Şi purta Ioan o haină de păr de cămilă şi la mijloc era încins cu un brâu de curea. El se hrănea cu lăcuste şi miere sălbatică. Locuitorii din Ierusalim şi din toată Iudeea veneau la el… dar când a văzut pe mulţi din Farisei şi Saduchei, le-a zis: «Pui de năpârci, faceţi roduri vrednice de pocăinţă… căci, iată, securea stă înfiptă la rădăcina pomilor»” (Mt 3, 1-12).
    Predica lui Ioan cutremura sufletele.
    Predica lui înfricoşa sufletele şi le făcea să caute mântuirea.
    „Şi noroadele, spăimântate, îl întrebau pe Ioan: «Ce trebuie să facem?»” (Lc 3, 19).
    „Şi au venit şi nişte vameşi şi i-au zis lui: «Ce trebuie să facem?»” (Lc 3, 12). „Şi îl întrebau şi ostaşii: «Ce trebuie să facem?»” (Lc 3, 14).
    Aceste întrebări ale mântuirii erau şi ele o dovadă că predica lui Ioan răscolise sufletele. Trezise în suflete căutarea mântuirii şi aflarea ei. Predica lui Ioan trezise în lume şi în suflete aşteptarea că se va petrece ceva deosebit… aşteptarea că s-apropie împărăţia lui Dumnezeu… că vine Împăratul acestei împărăţii… că vine Domnul Iisus.
    Sf. Ioan Botezătorul a pregătit calea şi venirea Domnului într-un chip minunat, răscolind şi trezind sufletele.
    Iar pe urmă, în faţa celor cutremuraţi, în faţa celor ce căutau mântuirea, Sf. Ioan L-a pus pe Mielul lui Dumnezeu. „Şi văzând Ioan pe Iisus venind către dânsul, a zis: «Iată Mielul lui Dumnezeu, care ridică păcatele lumii»” (In 1, 29).
    Ioan Botezătorul era trecerea dintre Vechiul şi Noul Testament, dintre lege şi dar. Ioan aducea cu el „securea” şi „urgia” din Vechiul Testament; urgia şi pedeapsa lui Dumnezeu pentru păcate. El ridică încă o dată, ameninţător, „securea” şi „urgia” Vechiului Testament pentru ca în clipa următoare – când se iveşte Iisus – să le arunce jos şi să strige: „Iată Mielul lui Dumnezeu, cel ce ridică păcatul lumii”. Bucuraţi-vă, păcătoşilor, bucuraţi-vă, pierduţilor, căci, iată, a sosit Cel ce ridică păcatele voastre… M-aţi întrebat ce să faceţi ca să scăpaţi de urgia viitoare? Răspunsul meu, iată-L, stă în faţa voastră… Iată Mielul lui Dumnezeu, Care a venit anume pentru mântuirea voastră… Primiţi-L pe El, căci numai El vă poate scăpa…
    De la predica şi chemarea lui Ioan Botezătorul, iată, au trecut, aproape 2000 de ani. Dar în acest timp, lumea nu L-a primit pe Mielul lui Dumnezeu, Cel ce ridică păcatele lumii. Lumea e plină de păcat pentru că oamenii nu L-au primit pe Cel ce ridică păcatul. De aceea, acum la vremea sfârşitului, s-a ivit în lume iarăşi graiul lui Ioan Botezătorul.
    Urgiile şi arătările vremurilor noastre sunt şi ele un Ioan Botezătorul care ne strigă: „Pocăiţi-vă, căci se apropie împărăţia lui Dumnezeu… Se apropie venirea Domnului… se apropie «securea» cea mare şi «secera» cea mare, care va secera secerişul pământului (Apoc 14, 14).
    Semnele şi urgiile vremurilor noastre sunt strigarea din urmă a lui Ioan Botezătorul: „Pocăiţi-vă, căci se apropie împărăţia lui Dumnezeu… Pocăiţi-vă până mai este timp… căutaţi-L pe Dumnezeu câtă vreme se poate afla (Is 55, 6). Primiţi-L pe Mielul lui Dumnezeu până mai stă în faţa voastră ca Miel, căci, ca mâine, El va sta în faţa voastră ca Judecător.
    Vremile noastre trebuie să fie vremi de spaimă, de înfricoşare, de întoarcere la Dumnezeu. Ca pe timpul lui Ioan, oamenii ar trebui să se întrebe înfricoşaţi: „Ce să facem ca să ne mântuim?”. Dar oamenii de azi se întreabă: „Unde să bem şi să chefuim?”. De aceea, ca pe timpul lui Noe şi Lot, vor pieri cu toţii în focul şi urgia zilei de mâine. Fericiţi de cei ce Îl caută şi Îl află pe Mielul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  36. MAI ESTE FOARTE PUTIN PINA LA TOAMNA CIND VOR INCEPE EVENIMENTELE APOCALIPTICE,PINA ATUNCI AVETI TIMP SA VA SCHIMBATI IN BINE,LASATI RAUTATEA DEOPARTE,SI INTORCETI-VA LA DUMNEZEU SI LA CREDINTA PINA NU E PREA TIRZIU,SFATUL MEU E SA LUATI IN SERIOS ACEST MESAJ,NU MAI LUATI IN DERIDERE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:18 dar de mesajul pe care l-ai scris in 17/08/2012 la 19:09
      ce zici?
      Ai dubla personalitate?

      Ștergere
    2. anonim 20.03,eu anul asta am inceput sa scriu pe acest blog,asa ca inainte de a spune prostii la adresa mea ia si verifica bine informatia,eu in 2012 nici nu stiam de acest blog,asa ca bati cimpii aiurea,documenteaza-te inainte de a face acuzatii la nimereala

      Ștergere
  37. Sunt sigur ca la oameni violenți ca tine NU se pogoara niciun mesaj Divin.
    Paraschive ti-ai făcut eticheta, nu mai poți sa o dai la intors.
    Am sa întreb apicultorii care te cunosc, sa ne dea niste detalii despre tine.
    Scriem sub anonimat tocmai pt a nu ne jigni Numele un ins ca tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim 12.44,chiar te rog sa intrebi toti apicultorii din romania,absolut toti apicultorii,vezi sa nu-ti scape vreunu.pacat de tine daca ai ajuns in halu asta sa intrebu tu apicultorii ce fel de om sint eu,asta imi spune multe despre persoana ta,esti penibil omule,foarte penibil.poti sa intrebi si apicultorii din alte tari sa vezi ce spune despre mine

      Ștergere
    2. anonim 12.44,sa inteleg ca si tu esti apicultor?,contacteaza-ma pe pagina de facebook a mea daca ai mult tupeu si curaj sa o faci,acolo iti spun eu la ce apicultori sa te duci sa intrebi despre mine,iti usurez eu munca,sa nu te obosesti plimbandute la apicultori sa tot afli despre mine,vezi ca tin cu tine?nu te plimba aiurea prin tara la toti apicultorii

      Ștergere
  38. Paraschive tata.... Iar tu te lupta si sufere ca un bun ostas . Al. Lui. Hristos. Ma bucur pentru tine daca faci parte din. Oastea. Domnului cea adevarata a parintelului. Iosif. Trifa. Sa fii binecuvantat ímpreuna cu toti fratii ostasi. Multumesc surioara. Marioara.. Io ínca nu am vietuire curata sa intru ín randul ostasilor.,da nu mi-s intrate zilele-n sac. Slavit sa fie. Domnul. Iisus. Hristos.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  39. Paraschiv,...Urat , foarte Urat te comporti cu fratii tai intru HRISTOS,doar din motivul ca au oopinie diferita de a ta sau a lui Monica.
    Te-ai intrebat vreodata ca asa cum te comporti ,.....ca esti pe langa Calea mantuirii?

    RăspundețiȘtergere
  40. Apis Paraschiv sunt de partea ta ,tu esti mai credincios si mai intelept decat "atacatorii"tai care se iau unii dupa altii ca o turma de lupi.Cam asa s-a intamplat si pe vremea Domnului Iisus si atunci cand au fost tradati si "vanati"adevaratii credinciosi (de catre astfel de oameni plini de mandrie si rautate )care au fost apoi martirizati .Astfel de "credinciosi"sunt departe de Dumnezeu.Au un spirit de gasca ,daca unu tipa apoi tipa toti
    Cei ce au dreptatea de partea lor sunt ff putini restul se hranesc cu ura si badjocura.Nu te necaji vei vedea la sfarsit Dreptatea Lui Dumnezeu.E valabil pt toti acuzati pe nedrept!

    RăspundețiȘtergere
  41. Apis Paraschiv sunt de partea ta ,tu esti mai credincios si mai intelept decat "atacatorii"tai care se iau unii dupa altii ca o turma de lupi.Cam asa s-a intamplat si pe vremea Domnului Iisus si atunci cand au fost tradati si "vanati"adevaratii credinciosi (de catre astfel de oameni plini de mandrie si rautate )care au fost apoi martirizati .Astfel de "credinciosi"sunt departe de Dumnezeu.Au un spirit de gasca ,daca unu tipa apoi tipa toti
    Cei ce au dreptatea de partea lor sunt ff putini restul se hranesc cu ura si badjocura.Nu te necaji vei vedea la sfarsit Dreptatea Lui Dumnezeu.E valabil pt toti acuzati pe nedrept!

    RăspundețiȘtergere
  42. Un ciclon cu vint peste 200km se apropie peste oceanul Pacific de insula Hawai-craciun

    RăspundețiȘtergere
  43. Paraschiv, si diavolul cunoaste la perfectie Biblia , dar nu se poate SMERII si nu poate iubii omul ,asa ca nu esti departe de el.

    RăspundețiȘtergere