joi, 23 august 2018

IRMA ! REVINE URAGANUL IRMA !!!


                              Noapte de 22 -23 August 2018,ora 1,05 !

                                      Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva ingrozitor.
Glasul spunea asa:

             "Irma a revenit !
Iar ceea ce am auzit,vedeam si scris.
La doar cateva secunde distanta,aud glas care continua:
           Uraganul Irma ,ramane acolo."

Prieteni dragi, stim cu totii câte dezastre a provocat URAGANUL IRMA si cate vieti a luat ,in septembrie 2017.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi, si sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara voie.
Iara noi,sa incercam a fi mai buni unii cu altii, sa incercam a ne-ntelege unii cu altii,si sa nu mai semanam intrigi si ură.
Haideti sa ne amintim de IRMA  anului 2017:

LIVE VIDEO | URAGANUL IRMA, cel mai mare din istorie, a făcut prăpăd în Florida: cel puţin 3 oameni au murit/ Statul va avea nevoie de cel mai scump program de ajutor din ISTORIA Statelor Unite

Autorităţile americane din Florida şi Georgia au emis sâmbătă ordine de evacuare pentru 6,5 milioane de locuitori, în cea mai mare operaţiune de evacuare din istoria SUA, din cauza uraganului Irma. În acest stat locuiesc 35.000 de români. În urma furtunii, statul Florida va avea nevoie de cel mai scump ”pachet de ajutor” din istoria Statelor Unite
Imaginea articolului LIVE VIDEO | URAGANUL IRMA, cel mai mare din istorie, a făcut prăpăd în Florida: cel puţin 3 oameni au murit/ Statul va avea nevoie de cel mai scump program de ajutor din ISTORIA Statelor Unite.

VIDEO Fenomen extrem: Uraganul Irma a supt apa oceanului, golind ...

11 sept. 2017 - Uraganul Irma a fost atat de puternic incat a supt temporar apa oceanului, golind plajele din Peninsula Florida si Insulele Bahamas, in aceste ...

FOTO VIDEO De ce creşte în intensitate uraganul Irma, pe măsură ce ...

9 sept. 2017 - Uraganul Irma a fost inclus, din nou, in categoria 5, cea mai ridicata pe scara Saffir-Simpson pentru astfel de superfurtuni, dupa ce parea ca ..
P.S.

Dumnezeu există - Mărturii.: STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ...

Acum 6 ore - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !







17 comentarii:

  1. Doamna Maria cum credeti oare intro zi vi se va putea descoperi ziua venirii lui iisus sau nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu a venit pina acum,nu mai vine,nu mai intreba. Daca esti asa curios,cauta pe net Rael

      Ștergere
    2. Cum se pot induce gandurile proprii in alte creiere? Relativ simplu. Prin concentrare relaxata asupra unei tinte. Exista dispozitive specializate in inducerea unor felurite ganduri, atat pozitive cat si negative.

      Ștergere
    3. Rx112(seria mea de buletin23 august 2018 la 23:48

      vezi anonim de la 12.29 un posibil exemplu pe 11 august cand in loc de 50-100 de mii de oameni dupa cum era planul, au aparut vreo mie... sau Brexitul unde inainte insasi Rgina ceruse public votarea pentru ramanerea in UE si ce sa vezi, votara aut ( daca stiau bubulii mai faceau canci vot) ; parca si alegerea lui Tramp prs.Americii se inscrie in tipar, sa nu uit, legea fumatului la noi, unde se poate orice e incredibila; ultima care v-o spun impacarea lui D. Trump cu Kim Jong tot acolo se inscrie..
      Mai sant dar ajunge.
      Va pup pe femei va salut pe barbati.

      Ștergere
    4. 12:29+23:48. ok, incerc si eu: ma concentrez ma concentrez,
      si-mi trimit catre TATAL CERESC catre UNIVERS gandurile bune:
      SANATATE MAXIMA TUTUROR ROMANILOR si PACE,PACE,PACE.

      IL ROG-IMPLOR PE TATAL CERESC SA NE TRIMITA PROTECTIE DIVINA
      ASUPRA TUTUROR ROMANILOR si a ROMANIEI.

      DUMNEZEULE MARE SI PUTERNIC INDEPARTEAZE -OPRESTE ORICE CUTREMUR DE PAMANT SAU POLITIC DE PE TERITORIUL ROMANIEI.
      Te iubim si Multumim.

      Ștergere
    5. Rx112(23:48) spui tu ceva aci...!

      Numai bine!

      Ștergere
  2. Chiar acum la aceasta ora loveste un uragan de categoria 5 insulele Hawaii locuitorii se pregătesc pentru daune majore.
    Si încă unu este in formare sa atace încă o insulă din Statele Unite in zilele/orele urmatoare.Este alertă de furtuna grad 5.O sa va țin la curent.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim monica,
      a fost o postare decenta,informativa (multi nu au acces la net),
      si atata timp cat mesajele tale sunt de la om la om transmise, fara a fi impunatoare sau cu aerul de superioritate : Noi iti multumim!

      Ștergere
    2. Monica, cutremure si uragane au fost si vor fi mereu.
      Nu e nimic neobisnuit.

      Ștergere
  3. Doar ca are alt nume,care incepe parca cu N....

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca barbatii au dat uraganelor nume de femei...or fi patiti,sarmanii ...

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=106

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot mai multi romani atacati de arme psihotronice

    Intr-un raport descoperit intr-o pivnita la NASA, care dateaza din 1989, s-a aratat ca armatele americane s-au axat pe dezvoltarea unor arme psihotronice, care sa tina in frau masele prin controlarea mintii, impulsuri telepatice si bombardarea cu radiatii, arme care dupa 90 au fost aduse intr-un mod misterios si in Romania, la sediul central al armatei.

    Raportul, intitulat Bioefectele armelor neletale asupra populatiei Romaniei prezinta 1256 de tipuri de arme psihotronice cu care romanii sunt tinuti in frau din 1990 incoace, aceasta fiind de altfel si explicatia pentru lipsa revoltelor, rascoalelor, revolutiilor, in randul romanilor dupa 90.

    Pavel Corut, implicat in dezvoltarea armelor psihotronice

    Un oficial al armatei a dezvaluit ca in Romania armele psihotronice aduse de americani au fost adaptate pietei prin dezvoltarea lor pe baza conceptului de bubul psihotronic elaborat de Pavel Corut. Statisticile au aratat ca un roman din trei este atacat zilnic de un bubul psihotronic care se poate manifesta in modurii diverse: dureri de cap in fata televizorului, intepaturi in degetul mic de la mana, senzatia de gura inclestata dimineata, albeata pe unghii, moleseala in corp, nervi amestecati cu scarba la vederea emisiunilor de divertisment de la tv, senzatia ca iti intra cuvinte in urechi.

    Surorile Porumbita, victime nebagate in seama de autoritati

    Singurele persoane care au sesizat pericolul armelor psihotronice sunt surorile Porumbita, care au incercat in zadar in mijloacele de transport in comun sa traga un semnal de alarma asupra pericolului care pluteste in fiecare moment asupra cetatenilor Romaniei.

    Oameni buni, sunteti iradiati la cap cu armele psihotronice cand dormiti. Fugiti cat puteti de bubuli, nimeni nu scapa ne-a adresat una din surorile Porumbita inainte de a cobori din autobuzul 311 si de a lovi cativa calatori cu umbrela pe spinare.

    Traian Basescu cere populatiei sa se linisteasca

    Panicat de impactul pe care il are aceasta veste asupra populatiei, Traian Basescu a marturisit intr-o declaratie oficiala televizata ca nu suntem singuri in univers, iar bubulii psihotronici sunt impulsuri extraterestre, care nu au efect letal decat in cazuri extrem de rare, ei ramanand activati in corp maxim 10 ani. Cer romanilor sa nu intre in panica. Le multumesc pe aceasta cale surorilor Porumbita ca au mobilizat in cele din urma populatia. Le declar eroine nationale si-a incheiat seful statului discursul.


    S-ar putea sa ai dreptate, DAR PINA LA CHESTIA CU BUBULII SI PORUMBITELE...
    Dar am o veste proasta ptr cei care vor sa controleze psihicul oamenilor. Noi functionam in 2 moduri. Inauntrul nostru si in afara. Sfera de constiinta, se pare ca in starea in interior, intr-adevar poate fi dominata prin inducerea fricii de moarte.
    Insa in afara, dispare orice fel de frica. De absolut orice. Vointa oamenilor care tine de sfera de constiinta, deci nu poate fi anihilata CU NICI O FORMA DE CONTROL DIN AFARA NOASTRA.
    Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.

    RăspundețiȘtergere
  7. P.S.sper ca n-oi fi Alexandru Dragomir dl de la 19.16

    RăspundețiȘtergere
  8. la 19.16 este altcineva .


    Stiati ca , linia care unește Damascul de Roșia Montană trece FIX PRIN ISTANBUL! Acesta este un adevăr cu adevărat tulburător pe care agenturili de presă n-o să vi-l spună fiindcă nu doresc să aflați adevărul.
    NU ESTE O COINCIDENȚĂ!

    Ultimele cercetări din satelit au arătat că, pe lângă tunelurile subterane care leagă Munții Bucegi de piramidele din Egipt, există încă un rând de tuneluri, de rezervă, care leagă peșterile pline cu aur de sub Roșia Montană de Siria. Herodot și alte surse istorice arată clar cum în trecut aceste tuneluri erau folosite pentru comerț și călătorii la distanță. Așa au ajuns dacii în Siria și ultimele analize genetice ale savanților ruși arată că sirienii au în ei sânge de daci. Dar în ultimele mii de ani, tunelurile au fost blocate. De ce?

    Istanbul este numele unui fost oraș al Daciei Preistorice, numit Constantinopolidava, și era folosit ca stație de aprovizionare pentru călătorii care se deplasau prin tuneluri. La cucerirea orașului, dacii din garnizoană au ascuns intrările secrete în tuneluri.
    I s-a spus IstanBUL după cucerire fiindcă a fost cucerit de către BuBULi.
    Bubulii sunt dușmanii din vecie ai Neamului Geto-Dac; tot ei l-au dat jos pe Ceaușescu și au ordonat lansarea de rachete împotriva Siriei .

    De ce au atacat americanii Siria? Fiindcă în urma traducerii unor arhive de la Vatican, arheologii din Siria tocmai au dezgropat aceste tuneluri. Ceea ce au descoperit I-A LĂSAT MUȚI.
    Depozitate în tuneluri erau comori ale dacilor: aur de 30 de karate, o parte din tezaurul Dacilor dar și PETROL DACIC care în stare naturală arde mai puternic și decât benzina de avion!

    Americanii nesătui după petrol și bubulii disperați după aur au vrut să-i împiedice pe sirieni să se bucure de descoperire. I-au atacat cu rachete și au astupat tunelurile. Aceasta este miza conflictului din Orientul Mijlociu. Oricine va pune mâna pe petrolul dacic va putea construi rachete cu care să ajungă în spațiu, va câștiga orice cursă de Formula 1.

    Miza este mare! Nu fiți oi! Nu mai credeți orice vi se spune la TV

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.14.47.,cred ca tocmai ai descoperit un nou gen literar : o combinatie de SF cu schita umoristica. Auzi,da'pana la urma dacii or ajuns pe Marte ? S-or batut tot cu bubulii si pe Marte ? sau erau klingonieni ? No,sa mai scrii pe aici,esti figura mare...

      Ștergere