miercuri, 8 august 2018

NU AM VANDUT ,SI NICI NU VOI VINDE VREODATA AMULETE , CARE SUNT LUCRUL DIAVOLULUI !




                                 Dragii mei,


Circula pe net un link cu imaginea mea,iar cand este accesat, apare imaginea unei doamne care administreaza un Blog in care, ar prezice horoscopul.
Dar pentru ca sa te imbogatesti conform horoscopului dânsei,trebuie sa-i cumperi anumite amulete pe care ea le vinde.
Aceasta este doamna Maria nevazatoarea:
.
Aceasta persoana s-a folosit de imaginea mea,pentru ca Blogul ei sa fie accesat mai des, si astfel,sa-si vanda amuletele care apartin lucrarii diavolului ,celor care cred in ele si mai puţin sau deloc in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
Iata linkul care circula cu imaginea mea ,si care link,atunci cand este accesat apare doamna nevazatoare cu horoscopul ei si cu amuletele care chipurile ,ar aduce bogatie imensa celor care le cumpara.
Daca veti accesa randurile de sub poza mea, veti afla de fapt Blogul acestei doamne care vinde amulete.
Eu dragilor,nu am vandut si nici nu voi vinde vreodata astfel de lucrari ale diavolului!!!
Ma dezic de acest Blog cu amulete; nu este al meu !!!
Va rog nu-mi mai scrieti mesaje ca sa va vand amulete!
Totul este o ESCROCHERIE a acestei doamne care,s-a folosit de poza mea ca sa-si vanda marfa!
Iata:


BLOGUL.AMULETMONEY.ORG
Clarvăzătoarea Doamna Maria: "Incredibil de mulți bani vor primi pe neașteptate în așa semne ca... Acest horoscop a făcut deja multă zarvă. Spre regret, va fi foarte grea pentru 2 semne zodiacale, dar 3 semne vor primi pe neașteptate foarte mulți bani. Doar apasă pe zodia ta și află ce...

Dragii mei,eu nu am alt Blog inafara de acesta:

Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/
Apoi:


Dumnezeu exista -Marturii - Posts | Facebook

https://www.facebook.com/ghiorghiumaria/posts
Dumnezeu exista -Marturii. 3.4K likes. Dumnezeu existăMarturii, dovezi.


Si aceasta:




Maria Ghiorghiu | Facebook

https://ro-ro.facebook.com/maria.ghiorghiu

fotografia ta de profil

Acestea sunt paginile mele oficiale.
Tot ce veti gasi pe internet inafara acestora,sunt conturi si Bloguri false !
Iata ce va ofera aceasta nevazatoare doamna,care,ar trebui sa vada cu ochii sufletului ,daca pe cei firesti nu-i mai are, 
cat de mult pacatuieste si cum face lucrarea diavolului.
Omul trebuie sa-si puna toata nadejdea,toata Credinta si dragostea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si nicidecum in amulete.
Dragilor,nu va lasati inselati de astfel de personaje care va vand minciuni la pachet ,si care,au rolul de a va slabi CREDINTA si NADEJDEA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI.
Iata ce vedeti ,după ce accesati linkul cu poza mea :

NEVĂZĂTOAREA DOAMNA MARIA


    Doamna Maria este o clarvăzătoare și prezicătoare legendară, cunoscută în toată lumea. Profețiile și prezicerile sunt până în prezent un fenomen inexplicabil

Pentru semnul Balanță în august . Veți primi mulți bani dacă veți atrage spre sine energia norocului. Este foarte simplu de realizat, vă voi arăta cum...




Clarvăzătoarea Doamna Maria: "Incredibil de mulți bani vor primi pe neașteptate în augustașa semne ca...


Acest horoscop a făcut deja multă zarvă. Spre regret, august va fi foarte grea pentru 2 semne zodiacale, dar 3 semne vor primi pe neașteptate foarte mulți bani. Doar apasă pe zodia ta și află ce te așteaptă. Sper că horoscopul meu te va ajuta să eviți multe probleme și să faci alegerea corectă. Horoscopul este gratuit și poți beneficia de el zilnic!

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanță

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Pești

Felicitări! În următoarele 7 zile stele sunt foarte bine dispuse față de zodia Balanță! În viața ta vor veni bani, dacă vei urma sfatul meu...
Iata si conditiile care le ofera aceasta 
doamna,ca sa va imbogatiti:

Cum să atragi norocul și banii?

Eu, clarvăzătoarea Doamna Maria, te voi ajuta să faci o cotitură pe linia vieții, unde vei fi bogat, fericit și norocos. Banii se vor atrage spre tine ca un magnet. Se consideră că este foarte dificil de a obține aceasta, dar eu știu cum se face acest lucru. Astăzi te voi învăța și pe tine!

La mine se adresează foarte mulți oameni care și-au pierdut speranța în viață. Sunt rugată să ajut persoanele să trăiască îmbelșugat, să uite de problemele cu banii pentru totdeauna.
Am făcut o muncă enormă, pentru a înțelege care anume mecanisme ale lumii noastre trebuie lansate pentru ca omul să-și găsească norocul și bogăția. Acum sunt gata să împărtășesc cu tine descoperirea mea!

Când banii vor începe să cadă peste tine din cer?

Descoperirea mea a fost testată de familia mea, rude prieteni, apoi și de oamenii care mi-au solicitat ajutorul. Toți sunt încântați de puterea miraculoasă care îi ajută acum în viață. Iar numărul mare de scrisori de mulțumire de la ei este cea mai bună confirmare a faptului că metoda mea funcționează în iar la 100%.
Eu garantez semnului Balanță, că vei putea atrage în doar 7 zile bani în viața ta, dacă vei urma o regulă simplă: să porți cu tine Moneda-amuletă.
Cu ajutorul AMULETEI vei avea întotdeauna bani, toate afacerile și pornirile se vor încheia cu succes, nu vei mai avea zile negre, amuleta te va proteja de deochi și de invidie.
Atenție! Fii atent, s-au întețit cazurile de contrafacere a amuletelor. Așa arată o adevărată amuletă de la mine. Poți salva această imagine, gratuit, și ea, de asemenea, te va putea ajuta.
Amuleta în formă de monedă nu doar va atrage banii în viața ta, dar și te va proteja de deochi și de va salva de la oameni răi.

Eu, clarvăzătoarea Doamna Maria, garantez personal că vei simți efectul amuletei asupra vieții tale în primele 2 săptămâni de la utilizarea acesteia.
PENTRU CE ESTE NEVOIE DE AMULETĂ?
Amuleta atrage fluxurile pozitive și de numerar, care mai devreme te ocoleau, către proprietarul său. Datorită acestui fapt:
 Îți va fi majorat salariul;  O să ți se ofere o avansare sau un nou loc de muncă;  Îți va fi returnată pe neașteptate o datorie mai veche;  Vei găsi banii care au "dispărut" de la tine de acasă;  Vei avea brusc banii necesari pentru o cumpărătură la care ai visat de mult timp;  Vei avea pe neașteptate succes în afaceri;
Acum, cu ajutorul acestei amulete poți avea noroc și bogăție pe parcursul întregii vieți. Îți va fi imposibil să le pierzi, chiar dacă ai vrea. Dacă v-ați întâlnit, vă veți contopi ca două picături de mercur, iar dacă vă veți despărți, veți fi din nou un tot întreg.
COMANDĂ AMULETA

Pentru cine este interesat: monedele-amulete pot fi comandate anume aici.   Dar alegerea îți aparține! Sărăcie, dar liniște, sau bogăție și noroc, dar frică permanentă.
Mulțumesc tuturor pentru atenție!



    Doamna Maria este o clarvăzătoare și prezicătoare legendară, cunoscută în toată lumea. Profețiile și prezicerile sunt până în prezent un fenomen inexplicabil

23 de comentarii:

  1. Dan din poza este Tamara Globa care pe deasupra e rusoaica stability cu sotul sau celebrul prezicator al plecarii lui Gorbaciov de la putere si caderea zidului Belinului daca nu ma insel .Pavel Globa .ar putea fi Putin probabil sa se tina de sotii de genu cred ca sunt astrologi amindoi si nu-I prea vad sa se spice ei de invatat Romina .E o facatura a evolutiei proaste a internetului din razboiul psihologic dezbina si cucereste cam Asa vad treaba . In asa fel poate respective in cauza habar nare de situl respectiv .Am vazut citeva videoclipuri cu persoana respective e ca si cum s-ar apuca Mihai Voropchievici de asfel de gogosi . Totusi doar Marele Judecator poate judeca o fapta drept, judecata omeneasca e stramba de la un capat la altul fara nici o indoiala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria nu stiu dar s-a umplut pamantul de asemenea oameni oricum majoritatea oenilor cunosc cea ce spuneti si vedeti dv. acea doamna prezinta horoscopul cea ce dv. nu faceti asa ceva.
    Necuratu ce face vrea sa perturbe lucrarea Lui Dumnezeu si a Duhului Cel Preasfant lucrare facuta de Dumnezeu prin dv. Cu drag doamna Maria si Bu ul Dumnezeu sa va dea putere si rabdare cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://2017god.org/horoscope/goroskop-na-2017-god-ot-tamary-globy/

    RăspundețiȘtergere
  4. Tamara Globa este unul dintre astrologi feminin cele mai de succes în Rusia în mod regulat face predicţii: individuale şi comune pentru toate zodiac semne. printre clienţii săi, nu câteva celebru şi popular stele arata de afaceri, politicieni și publice cifrele. Ea a devenit cunoscut pe scară largă, ca ea a devenit co-prezentator de televiziune Arată "Să se căsătorească". Câştiga o reputaţie ca o reputaţie astrolog, globalizarea a deschis centrul ei, persoană de contact care poate cineva. Deja au o Horoscop până în 2017 la Tamara Globa, care spune despre evenimentele pe care fiecare semn al zodiacului, aştept anul viitor....

    Читать далее: 2017god.org/horoscope/goroskop-na-2017-god-ot-tamary-globy/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:28 dacă Tamara Gloaba este de succes așa cum susții de ce îi faci reclamă pe blogul Mariei Ghiorghiu ??? Măi da toate sunteți vestite și foarte cunoscute dar vă folosiți de identitatea Mariei Ghiorghiu sau de blogul ei !

      Ștergere
    2. bag de seama ca nu prea pricepi nimic ca cei de pe blogul specificat de Doana Maria se folosesc de numele lor sa însele lumea naiva? Sau poate esti in cirduiala cu cei cu blogul nasparliu.

      Ștergere
    3. Ati intat din curozitate pe?In mod cert nu.ca sa stiti una e sa afli un adevar si alta sa-l cauti. http://blogul.amuletmoney.org/
      Sau poate sunteti in cirdasie cu individele de posteaza pe acel blog . si apropo zice doar de o Doamna Maria clarvazatoarea nu si Ghiorghiu Asa ca ai cam nasolit problema Romana are multe sensuri. DACA nu faceti cumva vreo 200 de facultati poate ii mai luminati si pe altii sa nu se mai dee degeaba cu capul in petete. Acest blog are o sursa de pe un cont de https://www.facebook.com/tr?id=407836949711335&ev=PageView&noscript=1

      Ștergere
  5. iar despre situl asta e o lucrare tiganeasca de toata isprava facatura in toata regula de niste neispraviti. http://blogul.amuletmoney.org/

    o apropo stiti proverbul cu nu tot ce zboara se maninca ? asai cu blogu ala pentu nedusi pe la SF. Biserica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimata Doamna, poza afisata este a unei doamne astrolog din Rusia, ii spune Tamara Globa! O puteti gasi pe Google, exista o sumedeni de articole si imagini de-ale dumneaei! Cu tot respectul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet ! Ar trebui sa afle si cei care ma acuza pe nedrept ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  7. Doamna Maria, eu vorbesc rusa, si i-am scris acestei doamne personal, doamnei astrolog Tamara Globa si am avertizat-o ca ii este folosita poza in scopuri comerciale! Sa vedem ce-mi va raspunde, eu va voi comunica! Cu tot respectul! Mariana

    RăspundețiȘtergere
  8. E O INSELATORIE NU CUMPARATI AMULETA NU E BUNA DE NIMIC DA-TI BANII DEGEABA CE PUTERE POATE SA AIBE UN FIER E TEAPA

    RăspundețiȘtergere
  9. PAI IN POZA CINE ESTE? D-voastra ,sau cealalta d-na Maria cu horoscopul?
    Parca semanati in poza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest Blog cu amulete se foloseste de poza mea !

      Ștergere
    2. Draga Doamna Maria acesta e o pagina cu o galerie de fotografii ale astrologului rus .Puteti folosi google translate si va veti convinge unde este adevarul . https://24smi.org/celebrity/gallery/24838-tamara-globa/

      Ștergere
    3. Pentru traducere copiati adresa in casita de tradus setati limba dorita si traduce tot saitul.

      Ștergere
  10. I go to see every day a few web sites and information sites
    to read content, except this webpage offers quality based posts.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Marea prezicatoare nu a rrevazut ca cineva se foloseste de imaginea ai.Ma refer la aia care o vad prin scrisorile primite de o parte din prietenele mele.Ca in link-ul de mai sus clar nu esti tu mai femeie.Dar deh, sa o faci putin pe victima nu strica,mai vinzi si tu vreo cateva carti la fraieri.
    Casca ochii mari si baga de seama ca escrocheria ta cu talismane si alte bazaconii nu tine.Tu esti in spatele lor (scrisorilor) ca de altfel nu ar aparea datele contului tau in scrisori.Auzi la tine - donatie pt.a inalta o troita.Vrajeala !

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim28 august 2018, 19:10
    DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ierte pentru toate cuvintele tale pline de ura! Spune-le prietenelor tale sa mearga cu plicurile sa ma reclame la politie si la PROCURATURA ! Imi faci un serviciu ! As o sa descoperim cine sta in spatele acestor escrocherii.
    Cat despre vorbele tale, te caracterizeaza si spune ce fel de om esti. DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
  14. Aveti cam mult tupeu sa o faci pe nevinovata.Daca nu aveti nici o treaba cu scrisorile acestea de ce in ele se cere , la final, o donatie nu mai mica de 100 lei pt.ca sa construiti nu stiu ce troita.Donatie legata de contul dv.
    Numai Georgeta FLOREA ce mai inalta troite.
    Noroc ca nu sunt din Iasi.Ca facea scrisorile sul si le bagam in fundul tau de grasana tepata.
    Auzi , nu am cancer in faza terminala cum se mentioneza in scrisoare.Si leacul pentru bolile trupului e reteta propie ?
    Sa nu te mai prind ca-mi "indopi" cutia postala cu feluritele oferte colorate, ca nu stiu ce fac...Ai grija.
    Sandu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim31 august 2018, 16:43
      Ce usor iti este ca sa gasesti un ŢAP ispasitor !
      DUMNEZEU sa te ierte pentru vorbele si gandurile tale, si sa-ti arate ADEVARUL SĂU. Pana atunci insa,avem POLITIE,avem PROCURATURA,te rog sa mergi cu scrisorile si "ma reclama" acolo !
      Numai asa vei afla ca nu eu sunt cea care trimite aceste scrisori inselatoare . Ce pot sa mai zic? Sa-ti fie rusine pentru vorbele pe care mi le-ai adresat fara sa ma cunosti. Vei primi si tu RASPLATA DIVINA pentru faptele si vorbele tale !

      Ștergere