luni, 20 august 2018

IMI IUBESC PATRIA SI ADEVARUL DUHULUI SFANT !


                                               19 August 2018,ora 22,47 !

                                        Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG, aud glas care spune asa:

                 "Iubesc Patria !

                Am vazut ca mi-i mult iubita Patria si ADEVARUL !

Dar un alt glas continua :

                   Adevarul Duhului Sfant  !

              Mi-i mult iubita Patria si Adevarul Duhului Sfant !"
Imagini pentru HARTA ROMANIEI
Asadar fratilor,sa ne iubim PATRIA si ADEVRAUL, ADEVARUL  DUHULUI SFANT !
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine ,si sa ne rugam PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI ca sa ne intareasca in Credinta ,in Rugaciune si-n iubire fata de aproapele.
Sa daruim iubire si vom fi acoperiti de iubire.sa semanam iubire si vom culege iubire divina !
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



                                         

41 de comentarii:

  1. E treaba dumitale pe cine iubești sunt multe femei care își iubesc bărbații deși le bat zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce iubire de patrie si adevar in duh vorbeti femeie ? Tu iubesti BANII si PUBLICITATEA pe care televiziunile si presa o creaza pt.a face rating sau a vinde un anumit tiraj de reviste si ziare.In rest doar vrajeala...Dor nu credeai ca Acasa tv (Pro 2) , Antena Stars , Antena 3 , Realitate , Libertatea etc. te contacteaza pt.ca ar crede in ce indrugi tu ...Nici pomeneala. Nu ai aflat deja ca dna Mirela Voicu ,Carmen Harra si dl Brancu se dezic de tine ? De ce ? Le afectezi imaginea cu "preziceri" aberante si slabe in detalii.Chir si cu prefata de carte scrisa ....Cei care au pierdut pe cineva drag in Colectiv spun la unison ca esti ESCROACA si ca nu ai scrupule sa admiti ca ai prevazut totul...si culmea ai stat cu mainile in san.Directorul de la Institutul de meteorolie Romania si cel de la fizica pamantului spun ca ce afirmi despre vreme si dezastre naturale sunt inventii ale unui om bolnav.Marile figuri bisericesti spun clar si raspicat ca esti posedata , fie iubirea de arginti a impietrit inima si a intunecat mintea. Pe retelele media oamenii simplii care au cumparat cartile spun ca e TEAPA , o Georgeta Florea 2.Ce cred eu ? ESCROCHERIE. Daca ai tai se complac in ceea ce faci , e si mai grav....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai "Anonim21 august 2018, 02:02" nu cumva tu esti unul dintre aia care sunt afectati de prezicerile lui tanti Maria? Daca esti shmeker/a, atunci logheazate cu id-ul tau original precum eu. Pe mine ma tin muschii sa ma logez cu id-ul meu cat si poza mea, ambele fiind originale. Cei precum Voicu, Carmen Harra, Brancu si altii ca ei, sunt niste oameni cu multa carte in astrologiie si le calculeaza dupa unele reguli de astrologie. Ei nu pot prezice nimic. Vedeniile lui tanti Maria sunt adevarate si fenomenul prin care a trecut ea se numeste deschiderea ochiului al 3-lea. Un fenomen natural. Deschiderea ochiului al 3-lea sau vederea in duhul dupa limbajul religios, este un fenomen natural si orichine il poate avea prin exercitii yoga sau statul in rugaciuni pe perioade cat mai lungi plus hrana cat mai vegetariana cruda. Vrei si tu sa ajungi la fel? ai 2 obtiuni. una sa te apuci de yoga si a doua de rugaciuni. Ambele pe durate cat mai lungi, cu atit mai bine. Si exercitiul de yoga si statul in rugaciune trebuie facute cel putin 1-2 ore la o tura si cel putin de 3 ori pe zi. Hrana cat mai vegetariana si posturi sau hrana cu prana cat mai multe zile, cu atit mai bine. Voi va credeti shmekeri, destepti, inteligenti dar sunteti gramada cu totii. Eu mi-as dorii mult de tot sa va pot rupe capatinile la toti astia ca voi ( tentative de oameni) Un singur blestem am pt voi, sa ajungeti si voi ca tanti Maria si altii sa va spurce exact cum faceti si voi. Unflatii aia de astrologi care vin la televizor (harra, voicu si brancu, toti aia sunt niste tentative de prezicatori si numai tirfele vin in fuste scurte sa asi arate creacii goi. Daca ar fi avut ceva frumos dar sunt toti niste balene grase si ami fac scarba cand ai vad. Jeguri inputite. Nici pe mine nu ma intereseaza cartile ei dar o cred despre vedenii pt ca ai cunosc fenomenul, fiind un fenomen natural. ( Deschiderea ochiului al 3-lea sau vederea in duhul) numai in felul asta poti lua legatura cu entitatile pe care nu le putem vedea cu ochii trupului.

      Ștergere
    2. Daca aceasta este parerea ta, cine te pune sa intri pe blog sa citesti? Te forteaza cineva? De ce trebuie sa critici pe cineva care vede viata sub un alt unghi? D-na Maria nu e responsabila de faptul ca experienta vietii tale te face sa vezi totul in negru. .... Aline

      Ștergere
    3. 03:02
      Gata te-ai descarcat?..Cine e carmen harra?(cea care sufera de vedetism?...cea care a terfelit_o pe DR.Monica Pop la TV?
      Hai...ma lasi!!!

      Ștergere
    4. anonim 03.02,am impresia ca suferi de tulburari psihice,ce visezi noaptea ziua scrii aici pe blog,hai dute si cinta in alta parte

      Ștergere
    5. Adevărul tău care ar fi?Vrem să știm cine ești!Nu ți-ai declinat numele și prenumele,înseamnă că ai de ascuns ceva.Dacă ești atât înverșunat,pe acest blog,ce cauți să postezi și să citești?Te obligă cineva?Noi credem că reprezinți una din persoanele enumerate de tine mai sus,vrei să te folosești de mesajele d-nei Maria,dar ai GRIJĂ!!!Ce vine de la Duhul Sfânt-sfânt este și plata este înzecită,ce vine de la om-spurcat este,iar plata va fi pe măsură.Cu cât încercați să o ponegriți,cu atât se va umple de Duh Sfânt,pentru că a venit vremea,și și-au pierdut creștinii încrederea în preoți,iar lucrarea Domnului se va face prin astfel de oameni care negreșit și-au încheiat viața laică,dedicându-se trup și suflet celor în nevoie.Suntem bucuroși să știm,că mesagerii Domnului,sălășluiesc printre noi,românii,nefiind nevoie să alergăm prin cele pustietăți după un cuvânt de alinare.Cu drag,Mirela

      Ștergere
    6. Doamne ca bine le zici. Saraca sufera de rautate este un postac platit.

      Ștergere
    7. Bravo Cicerone! Esti tare!

      Ștergere
    8. Cicerone Lichi - numele tau vine de la Lichea !!!

      Ștergere
  3. 2,02,si 3,02 orele de noapte ale intoxicarilor mercenarilor .Nici o noapte fara o denigrare.Lozinca lor,rautatea-i tine sa nu adoarma in post

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunul Dumnezeu s-a te aiba in paza sa anonim 03-02 pacat ca vorbesti asa
    Sa nu uiti ca doamna Maria este absolventa a doua facultati.
    Nu este un om oarecare iar noi sunte oameni cu dragoste de Dumnezeu si cu iubire fata de doamna Maria.
    Te deranjeaza lucrul acesta?
    Schimba canalul care este problema?
    Doamna Maria abia astept sa primesc cartile va pup cu mult drag.
    DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA

    RăspundețiȘtergere
  5. An.03.02 esti foarte inteligenta in a judeca! este libertatea ta sa o faci gandindu-te doar la tine si celor asemanatori tie. Dar nu uita ca dreptul de a judeca il are doar Dumnezeu. Sunt convisa ca Maria isi iubeste patria iar Dumnezeu prin ea si prin altii incearca sa ne trezeasca din ura si dusmania care a fost semanata intre romani de cei care "ne vor binele" Va rog cititi aici despre cei care ne vor "binele":
    https://www.bzi.ro/un-fost-sef-spp-rupe-tacerea-klaus-iohannis-este-agent-al-serviciilor-secrete-din-germania-663364

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maama. ce-ai sarit toti membrii de partid sa apere ayatolahul... Ce va mai plac minciunile... Unii dintre voi s-au ratacit pe aici, trebuiau sa ajunga la Socola, de fapt! V-a inoculat dragnea minciuna picatura cu picatura ca ati devenit dependenti. Maria e demna lui inlocuitoare.

      Ștergere
    2. Noi care ne iubim tara suntem impotriva huliganilor care VOR sa dea guvernul jos, sa predea tara dusmanilor ei. Dumnezru casa sa le dea Dumnezeu !

      Ștergere
    3. Comunistilor, va vom lovi cu toata puterea !!!
      Putorilor !!!
      Pui de napirci sifilitice !!!
      Ati dus Romania la dezastru ...

      Ștergere
    4. Ma 14:48, putoare esti tu. Nu fa pe nimeni pui de naparca atata timp cat tu esti un pui de naparca.

      Ștergere
  6. CINE VORBESTE IN NUMELE DOMNULUI NU POATE FI DE PARTEA CELUI RAU, daca Toti ar vorbi de DUMNEZEU zilnic asa cum o face MARIA ,ar fi RAIUL per pamint, dar CEI Care sint plini de duhuri relè, nu iubesc, si nu iarta, nu suporta penimeni Ca' sa LAUDE PE DOMNUL, DOAMNE ISUSE CRISTOASE iartai Ca' nu stiu ce fac pt Ca' sint plini de rautate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.22 te inseli amarnic, intreaba un duhovmic si vezi ce iti spune despre ceea ce afirmi tu aici.

      Ștergere
  7. Doamne,a sosit timpul sa te rog sa ne
    Iubesti cu puterea Ta cea mare si Sfanta,ca.multi ne laudam cu iubirea Ta,spunem ca ne iubim tara si aproapele,dar in schimb suntem foarte rai la suflet,tot pe cel rau il strigam in ajutor.Multi merg la biserica,dar putini sunt cei care te iubesc din suflet.Chiar si familia mea nu crede in profetii ca sunt de la Duhul Sfant.Te rog arata-ne adevarul Duhului Sfant,acestui popor,incepand de la preoti,televiziuni,pana la ultimul om din Romania,sa ne trezim cu totii,ca din 20012,cu adevarat Duhul Sfant ne vorbeste,si ceva.sfant sa intamplat atunci in tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania e in mina hotilor neocomunsti !!!
      Ei cu copiii lor fac afaceri cu statul ... de aceea preturile la achizitii sint atit de mari ( in orice domeniu, inclusiv sanatatea )

      Ștergere
  8. www.justitiarul.ro/organizarea-si-sustinerea-protestelor-antiguvernamentale-este-o-operatiune-legata-de-mentinerea-captiva-a-romaniei-declara-profesorul-universitar-corvin-lupu

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 03 :02 Tie chiar nu tie fricä de Dumnezeu? Esti posedatä tu de cel räu. Dar cel mai räu e cä tu nici nu realizezi cä esti posedatä de intunericul in care träiesti, si tu il numesti luminä. Pt uni ca tine ai sä vezi in curänd mänia lui Dumnezeu. Cä cel posedat de satana strigä de urä si mäine ce zace in el cä nu-i place sä audä adevärul. Mai dute pe la bisericä si te roagä si nu mai arunca cu noroi in D-na Maria si in alti cä vai, vai, vai de sufletul täu o sä fie. Nu puneti tot la suflet D-na Maria, cä e lupta cea aprigä intre bine si räu, luminä si intuneric. Nu toti au darul primit de sus ca sä deosebeascä lumina de intuneric, ce sä le faci la aceste specii umane färä creier, cä dacä la-r avea sar simi. Sä ne rugäm inpreunä sä ne lumineze Dumnezeu pe toti si sä vadä si ei odatä lumina si adevärul. Doamne ajutä si lumineazä pe toti rätäcitii sä vinä la calea cea dreaptä. Doamne ai milä de noi toti si ne iartä pt toate päcatele acestei lumii desarte. Vä imbrätisez cu mult drag doamna Maria. Doamne ocroteste Romänia si poporul romän de pretutindeni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.49 tu degeaba mergi la biserica, esti tot de partea satanei care va prosteste pe toti astia creduli. A fi credincios nu inseamna a fi credul si a crede in oricine se foloseste de Numele Domnului.

      Ștergere
  10. www.justitiarul.ro/mihail-bumbes-militianul-spiritual-care-antreneaza-tinerii-pentru-confruntari-violente-cu-jandarmii

    RăspundețiȘtergere
  11. 02:02 si 03:02, jos palaria in fata ta!!!!
    Bravooooooo!!!!!!
    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca e vorba de Liviu Dragnea, Carmen Dan, Veorica Dancila et comp.
    Astia toti isi iubesc tara, i-au dat cadou gaze, grenade si bastoane, au scufundat-o in mocirla minciunii si a denaturarii realitatii, duc economia in groapa de gunoi. La fel fac si cu poporul român, il arunca la groapa de gunoi. Astia sunt cei mai mari patri(h)oti ai Romaniei. Era sa uit, am uitat sa trec pe lista si admin-ul. Cu totii au protestat impotriva „abuzurilor”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:39, nimeni din aceasta tara nu va accepta comportamentul agresiv pe care l-ati avut sorosistilor la protestul din Piata. Violenta a fost ceea ce v-a caracterizat vinerea cand a fost protestul "Diasporei", de fapt un protest sorosist prin care ati urmarit o incercare de lovitura de stat, dar nu v-a iesit. Ati fost opriti la timp de Jandarmeria Romana!

      Ștergere
    2. Eronat!!! CEI care au condus pana aici au DAT totul. IAR Psd-ul si Dragnea nu mai VOR sa dea tara si de aceia VOR sa-i dea jos. Lasa vraja ca nu mai tine lumea va vede tradatorilor de tara si neam!

      Ștergere
    3. 01.58 eronata esti tu si cu partidul tau nazist.Erori ale naturii.

      Ștergere
    4. 13:43, proglobalistule-merkelist, cauta nazitii prin alta parte. Gashca ta simpatizeaza cu UE, nu altcineva.

      Ștergere
  13. ,,Nu te supara crestine, cand esti necajit Caci mai multe decat tine Eu am patimit. Cruce, spini , otet si fiere, am rabdat la oameni Ca sa-ti dau tie putere, Mie sa te asameni"

    RăspundețiȘtergere
  14. Va rog cititi ceia ce urmeaza, veti vedea si poze, veti vedea cine ne tine flamanzi si sclavii europei, veti vedea cine conduce Romania de fapt...
    https://burebista2012.blogspot.com/2018/08/romanii-sunt-in-cea-mai-grava-etapa.html

    RăspundețiȘtergere
  15. An. 03.02 se vede de la distanta ca esti un postac platit de catre cei care ne urasc si ne-ar vrea morti sau plecati toti din Romania. Nu te mai obosi ca oricum lumea se dezbata de cap. Dumnezeu sa-ti dea dupa adevarul pe care-l graiesti!!! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  16. D-na Maria,mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi,pentru faptul că mi-a dat șansa și bucuria de a mă naște român.Un sânge curat,un suflet nobil,un trup armonios și un chip angelic de frumos.

    RăspundețiȘtergere
  17. Tu, lichea ciceriana, ia-ti nume Romanesc, si dupa aia scrie in romaneste. Pana atunci afla ca ochiu pl 3 sau care spui tu este al fundului si nu al Luminii; talmes-balmes esti de nivel 2 si vorbesti ca cum ai fhii vreun shaolin.
    Eu nu ti-as rupe capatana, da mai subthare, ,;prego''!
    Poza nu-ti pui, poate esti fun gay.
    Vezi ca m-am adresat tuturor dedublarilor tale , semper fi, calugar, vindecator , ars.bo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravoo, Mihai! 👏👏👏👏👏👏👏 Asta e moldovean, certat cu tatal lui de mic copil.

      p.s.:ma bucur ca ai revenit.

      Ștergere
  18. Pana la urma , ce hram poarta acest Lichelia Ciceriana?

    RăspundețiȘtergere