joi, 15 septembrie 2016

RUPEM TĂCEREA PE LOC !!! LUCRURI BINE TINUTE LA SECRET, VOR IESI LA IVEALĂ !


                                 14 Septembrie 2016, ora 4,26 zori de zi !

                                                Dragii mei,

Astăzi în zori de zi, am auzit un dialog între două glasuri distincte intre ele.
Glasul spunea asa dragilor:

                           ”Rupem tăcerea pe loc !
Iar un alt glas, este de acord si chiar dă detalii. 
Citez:
                           Rupem tăcerea pe loc, pentru că așa ni se impune în MESAJ !”  
Dragii mei, vom afla de grave lucruri ținute la secret, si care acum vor fi scoase la iveală.
Eu cred ca este vorba de ceva politic,ceva impus de cineva, si care acum vor fi dezvaluite.  
Asa cum ne-am obisnuit dragilor, toate se adeveresc în timp.
DUMNEZEU ne ajuta, si ne dezvaluie prin mine roaba SA .
Dar oare, câți dintre cititori cred, si câți stau la pândă cu piatra în mână,ca să arunce în CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS?
Acestia din urmă ,fiind si cei mândri,egoisti si nerecunosători.
DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI sa-i ierte si sa-i aduca pe calea cea buna.
                                     Cu dragoste,Maria.  

70 de comentarii:

 1. Se apropie campania electorală,se fabrică dosare si se va rupe tăcerea multe lucruri vor iesi la iveală pentru că incep să se toarne intre ei.Vom vedea că peste un timp si această previziune se va adeverii.DS

  RăspundețiȘtergere
 2. Se va afla ca am fost vanduti , dna Maria, stiti ce spun, pana la finele anului Romania va fi zdruncinată din temelii , marile puteri s au debarasa de noi. Marele razboi va porni, pacat ca nu am avut credinta, inca de anul trecut am fost pusi la încercare dar nu nea pasta, acum totul iese la iveală, dar este prea târziu, totul a fost pornit.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai da.papa ,kiril si mai toti marii religiilor vor fi constransi sa recunoasca ca adevaratul Creator al oamenilor este Terra.fericiti vor fi cei care nu au vazut minunile de pe cerul Argesului dar au crezut.Tatal Terra nu vrea sa îi ridicati nici o slava,nu vrea sa va inchinati lui.EL vrea doar sa il binecuvantati.si poate nu intelegeti ce inseamna bine cuvantat.cuvantat=cuvinte rostite.omul rosteste cuvintele pe care le gandeste.deci: binecuvantat=ganduri bune.datii gandurile voastre bune lui celor din jurul vostru.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Madus,esti un personaj foarte neobisnuit,cel putin pentru mine :) Sunt curioasa de felul meu si de multe ori m-am intrebat, cum arata chipul tau :))
   Viorica

   Ștergere
  2. M-am speriat :)) glumesc,nu se vede prea mult,dar multumesc pentru privirea ta neobisnuita...:)
   Viorica

   Ștergere
  3. Puteai sa-mi arati ambii ochi,macar atat.))

   Ștergere
  4. Tu cine esti anonim 11:37,te rog semneaza-te,nu scrie in numele meu :)
   Viorica

   Ștergere
  5. Da ce nanau mare ai ma Madus si se vede doar jumate!

   Ștergere
  6. Eeh,ce invidiosi!!!
   :)

   Ștergere
  7. Sunt femeie,nu sunt un invidios!

   Ștergere
  8. Ma gandeam ca tu esti Anonimo.Raspunzi la toata lumea cu impertinenta,inclusiv la Doamna Maria.Esti exact femeia pe care Lorbert o descrie...Dar chiar nu stiu de ce ma obosesc sa-ti raspund,chiar nu meriti atentia mea.
   V

   Ștergere
  9. Puteti spune orice.nu ma afecteaza.lunea,miercurea,vinerea si duminica sunt zen.;-)

   Ștergere
  10. V(mare),te inseli,dar ocupa-te de Lorbert al tau, nu te mai tot obosi sa raspunzi ca nu suntem curiosi de ideile deplasate ale aceluia.

   Ștergere
  11. Madus ,oricine ai fi ,mergi pe câmpii BAIATULE..TATAL este cel care a făcut și cerul și pământul .Va luat satana din adâncul pământului mințile..Roaga-te Bunului Dumnezeu SA TE SALVEZE

   Ștergere
 4. dosarele revolutiei si mineriadelor vor fi complectate cu datele de la sri-craciun

  RăspundețiȘtergere
 5. D-na Maria, doar orgoliul se crede ranit de "pietrele"judecatii,caci sufletul nu se implica in aceste judecati ,fiindca el stie cine sunt ceilalti,si-i iarta intelegand ca "nu stiu ce fac"!
  "Cei mandri,egoisti si nerecunoscatori" sunt cu totii in calatoria descoperirii Divinitatii,caci cu totii am trait in intunericul separarii de Dumnezeul nostru.
  Sunt convinsa ca nimeni nu are intentia sa arunce cu piatra in cuvantul Lui Hristos,este doar reactia egoului care se infurie ca nu primeste validare.
  Cei care suntem aici,avem acelasi Destin-Dumnezeu-Mantuire
  dar caile pot fi multe si diferite.Cu totii am inceput prin a ne ridica din mlastina.Cat timp va dura sa iesim complet si apoi sa urmam si o cale depinde doar de alegerea sufletului,asta numai daca nu este la cheremul mintii,care poate merge cand inainte cand inapoi.

  Eu le pot arata calea mea,dar nu le impun sa mearga pe ea,fiindca stiu ca orice ar alege destinatia este aceeasi doar ca le va lua mai mult timp sa ajunga.
  Ceea ce doresc eu este doar sa-i fac sa constientizeze ca sunt de foarte mult timp prinsi intro cale-roata din care nu mai stiu cum sa iasa.Cine nu-si aminteste ca este aici pe Pamant de foarte mult timp,traieste viata dupa viata experimentand aceeasi uitare la nesfarsit.
  Dumnezeu in Iubirea Sa mare pentru noi ne-a dat sansa dupa sansa si iar alta sansa dupa sansa,doar,doar ne vom aminti. SANSA ELIBERARII SUFLETULUI ESTE DOAR AMINTIREA,NIMIC ALTCEVA!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte frumos spus. Si sunt total de acord. Multumesc. Emilia

   Ștergere
  2. Cu adevarat asa a facut Iisus, a iertat si pe cei care L-au rastignit. Hristos, Tatal, raspunde cu iubire urii. Dumnezeu nu pedepseste, noi ne autopedepsim când orgoliul ne indeparteaza de iubire.

   Ștergere
  3. Filipeni 2,3-8:
   1. Deci, dacă este vreun îndemn în Hristos, dacă este vreo mângâiere a dragostei, dacă este vreo împărtăşire a Duhului, dacă este vreo milostivire şi îndurare,
   2. Faceţi-mi bucuria deplină, ca să gândiţi la fel, având aceeaşi iubire, aceleaşi simţiri, aceeaşi cugetare.
   3. Nu faceţi nimic din duh de ceartă, nici din slavă deşartă, ci cu smerenie unul pe altul socotească-l mai de cinste decât el însuşi.
   4. Să nu caute nimeni numai ale sale, ci fiecare şi ale altuia.
   5. Gândul acesta să fie în voi care era şi în Hristos Iisus,
   6. Care, Dumnezeu fiind în chip, n-a socotit o ştirbire a fi El întocmai cu Dumnezeu,
   7. Ci S-a deşertat pe Sine, chip de rob luând, făcându-Se asemenea oamenilor, şi la înfăţişare aflându-Se ca un om,
   8. S-a smerit pe Sine, ascultător făcându-Se până la moarte, şi încă moarte pe cruce.

   sau cum zicea Gala Galaction, referitor la acestea:

   Cel ce, fiind în chipul lui Dumnezeu, n-a ţinut ca la o pradă la egalitatea sa cu Dumnezeu.”

   Ștergere
  4. IOAN CAP 12:

   46. Eu, Lumină am venit în lume, ca tot cel ce crede în Mine să nu rămână întuneric.
   47. Şi dacă aude cineva cuvintele Mele şi nu le păzeşte, nu Eu îl judec; căci n-am venit ca să judec lumea ci ca să mântuiesc lumea.
   48. Cine Mă nesocoteşte pe Mine şi nu primeşte cuvintele Mele are judecător ca să-l judece: cuvântul pe care l-am spus acela îl va judeca în ziua cea de apoi.
   49. Pentru că Eu n-am vorbit de la Mine, ci Tatăl care M-a trimis, Acesta Mi-a dat poruncă ce să spun şi ce să vorbesc.
   50. Şi ştiu că porunca Lui este viaţa veşnică. Deci cele ce vorbesc Eu, precum Mi-a spus Mie Tatăl, aşa vorbesc.

   Ștergere
 6. http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2127:guvernul-de-perversi-lasi-si-servitori-al-romaniei-accepta-umilinta-ame
  Va rog cititi si cugetati...

  RăspundețiȘtergere
 7. un fost agent sri arestat[dragomir] in cazul blak cube, ar fi fost intermediarul in plata catre evrei a sumei de circa 900 000 dolari sau marci si acum ii va deconspira pe ceilalti romani[probabil colegi care au furnizat date,nr de telefoane] implicati mai ales patronii care au platit operatiunea-craciun

  RăspundețiȘtergere
 8. Am citit articolul anonim 09.57, impresionant Adrian a facut o ;;analiza a situatiei din lumea capitalista perfecta.Regret ca nu a dat si citeva idei pt a ne redresa economic.Acum cind scriu se aude de afara greva soferilor, e un vacarm de nedescris in oras.Cred ca asta e solutia pe moment,sa le producem daune prin greve la nesfirsit.Toate categoriile sociale lovite de neajunsuri ar trebui sa facem la fel.Sa fim uniti nu dezbinati urindu-ne cei din tara cu cei din afara.DOAMNE dane ghiontul sa ne trezim toti din letargie.

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu-i bine ca nu lasati mesajele sa curga, fiindca fiecare comentariu are rostul sau.Nu are nimeni treaba cu cineva anume, fiindca orice "eticheta" sau ocara sau altceva mai putin luminos, pusa de cineva, se reflecta doar in cel care-o pune sau poate reflecta mai mult sau mai putin. In rest, sa mai auzim si de bine.

  Cu drag,
  Lucia Dobrea

  RăspundețiȘtergere
 10. Sarut mana,
  EU SUNT D promoveaza REINCARNCAREA !! Va rog sa ma iertati dna Maria Ghiorghiu, dar acest blog , dupa parerea mea, nu contine rataciri precum reincarnarea...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 15 septembrie 2016, 20:33, ce ai? Nu incapi pe blog de altii? Parca esti la gradinita, cati ani ai tu?

   Ștergere
  2. atata cat am. vrei sa ne cunoastem ???:))))

   Ștergere
  3. Nu conteaza cati ani au trecut ci conteaza cati mai ai.pe mine cand ma intreaba cineva cati ani am îi raspund:nu stiu.

   Ștergere
  4. ANONIM 15 septembrie 2016, 20:33,
   dar dupa tine, existenta extraterestrilor in care crede si promoveaza d-na Maria, nu este ratacire?!
   Dupa tine cum e partea asta?! Oare dupa doctrina bisericii ortodoxe asta nu e o mare ratacire sa crezi in existenta extraterestrilor?!
   Puneti-va siguri intrebari adevarate, nu deveniti exclusivisti din sentimentalism ieftin.
   Asa cum afirma d-na Maria ca a avut o experienta de INTALNIRE CU EXTRATERESTRII, fapt pentru care acum crede in existenta lor, asa si ”eu sunt D”, se poate sa fi avut o experienta, care sa-i demonstreze personal ca reincarnarea e unul dintre Adevarurile lui Dumnezeu!!
   Nu mai blamati pe altii, pentru setul lor de credinte, , sa luam de la fiecare iubirea si lumina care transpare din cuvintele lor, ca binecuvantari ce ni le ofera fiecare suflet atins de Dumnezeu. Cel ce nu judeca si iubeste, este cel mai aproape de Dumnezeu.

   Ștergere
  5. Anonim 15 septembrie 2016, 22:44,trebuie sa mai cresti si pe urma!

   Ștergere
  6. Am fi cu totii niste ignoranti sa credem ca suntem singuri in Univers. Nu cred ca mai este mult si vor fi date oficiale despre existenta acestor extraterestri.

   Cu drag,
   Lucia Dobrea

   Ștergere
  7. Eu sunt D e libera sa "promoveze" ce vrea ea. In ce crede ea. Cine ti-a dat tie dreptul sa te consideri detinatorul adevarului suprem? De ce eu trebuie sa te cred pe tine si nu pe ea? Emilia

   Ștergere
 11. 'buboiul' preturilor=politelor rca au fost pasuite-'neoperate' prin inghetarea lor timp de 6 luni-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Craciun nu mai folosi expresia "buboiul" ca-mi faci scarba,multam fain!

   Ștergere
  2. Si mie, enorma, mai ca t-as obliga sa nu mai folosesti acest cuvant...

   Ștergere
 12. 22,26 parca in Biblie scrie dupa mintea mea de profan ca Isus este si primul Adam[sau era vorba de Ilie ,nu mai retin exact]

  RăspundețiȘtergere
 13. „Promoveaza rencarnarea”??? Dar ce, vrea s-o vanda? :))
  Pai daca „promoveaza rencarnarea” sa-i taiem capul,nu? Ca niste buni crestini ce suntem! Iar nu mai avem loc unii de altii! Off!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai bine s-o ardem pe rug ca si-asa se reincarneaza :))) (glumesc)

   Daca reincarnarea aparea in biblie era vazuta cu titlu de Adevar, dar asa ca nu apare e erezie. :)

   Ștergere
 14. De, e campanie electorala ,dar dupa vom vedea ,s-ar putea acumula multe probleme si nerealizarile acumulate[cum sint si incapacitatea de absortie afondurilor europene] se pot razbuna-craciun

  RăspundețiȘtergere
 15. O inedita prezentare a societatii de azi :

  http://www.ziarulring.ro/monica-tatoiu-dezvaluiri-cum-s-a-razbunat-fiica-lui-cristian-boureanu-atac-cerebral

  RăspundețiȘtergere
 16. treaba voastra..cu reincarnarea ....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect este reintrupare. Asa cum domnul Iisus Hristos l-a recunoscut pe profetul Ilie(parte a sufletului) in trupul Sf. Ioan Botezatorul.

   Ștergere
  2. Dromikete, se spune ca nu oricine se reintrupeaza. Care-i parerea ta despre aceasta idee?

   Ștergere
  3. Nestiute sunt caile Domnului. Dumnezeu are un plan cu fiecare. In primul rand ca sa fii reintrupat trebuie sa ajungi in rai.

   Ștergere
  4. Multumesc, draga Dromikete!

   Ștergere
 17. http://www.lovendal.ro/wp52/hillary-clinton-candidata-la-presedintia-sua-pentru-a-si-ascunde-boala-grava-de-care-sufera-se-foloseste-de-dubluri-priviti-si-judecati-singuri/

  RăspundețiȘtergere
 18. Daca reintruparea e acceptata ,atunci poate Isus s-a[ mai] coborit deja pe Pamint.

  RăspundețiȘtergere
 19. De ce Arsenie Boca, Cleopa Ilie, Nectarie de Eghina sau alti Sfinti ne subliniaza ca nu exista reincarnare ?!
  Prichici ...nu te mai da frate mare maestru spiritual...
  Imi povestise o prietena care avusese probleme de farmece si apoi a scris si o carte.. A fost la un maestru reiki...care se da ca a fost ucenicul unui mare duhovnic al Romaniei, i-a spus ca o parte din sufletul ei se afla in iad si ca in urmatoare vaiata va fi bine ca plateste de aici... Scarbosenii.. si i-a cerut bani sa o "dezlege". ... asa ca Prichici, "eu sunt D" si altii... lasa-ma cu reincarnarea pe gratar.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 16 septembrie 2016, 17:03, nu toate cele ce sunt iti sunt date tie sa le cunosti pana in prezent. Stai pe feliuta ca nu poti pricepe deocamdata. Esti ca si un copil mic ce vrea sa faca pe soferul. Mai trebuie sa treaca vremi pana o sa pricepi ceva. Mai e pana atunci, in cazul tau. Deci sa avem rabdare cu tine...

   Ștergere
  2. Aaa Anonim16 septembrie 2016, 17:03, tie numai pe gratar iti prieste... si nu singur, vrei doar cu reincarnarea. Dar nu stiam ca esti asa bun prieten cu ea...

   Ștergere
  3. Am mai explicat cum sta treaba cu acest "maestru reiki" Argesanu. Ce face el nu e Reiki!

   Din nefericire scoala lui "de reiki" este foarte populara pe la noi prin tara dar NU ESTE REIKI!

   Intrebati-o pe EU de pe acest blog, caci ea a fost la Bogdan Georgescu la terapie reiki si apoi a venit la mine. O s-o las pe ea sa va povesteasca daca vrea, ca pe mine oricum nu ma credeti.

   Ștergere
  4. Dar atunci ce este "scoala de reiki" a lui Argesanu?!

   Ștergere
  5. E o amestecatura de radiestezie cu ortodoxie si samanism. Reiki, asa cum a venit el din Japonia nu este cu siguranta. Am fost si eu prin scoala aia a lui Argesanu asa ca stiu despre ce vorbesc.


   De cand am dat de Reiki traditional nu m-am mai uitat inapoi. Argesanu este pentru Reiki ce este Bivolaru pentru yoga.

   Ștergere
  6. Ooooo, ce a durut asta, Emanuel! :)

   Ștergere
  7. Da, imi pare rau sa spun asta, eu il stimez pe Argesanu si munca pe care a facut-o el, DOAR CA s-a luat la intrecere cu "scoala de sfinti" a comandorului Claudian Dimitriu (seful de la radiestezie) si in goana sa de a-si crea propria scoala de spiritualitate a cam dat rasol cu cursurile si cu seminariile de Reiki si a combinat Reiki cu ortodoxie, radiestezie si shamanism incat nu mai intelegi nimic. :)

   Oamenii care au fost acolo e si normal sa fie dezamagiti caci "maestrii" lui Argesanu au fost antrenati superficial si in afara de a lua banii oamenilor nu prea aveau cine stie ce rezultate si de aici s-a creat (si pe buna dreptate) imaginea proasta pe care o are Reiki in Romania. Dar ce a facut Argesanu la noi s-au gasit si in alte tari "baieti destepti" care sa faca bani de pe urma celor naivi si bolnavi. RUSINE! E pacat ce s-a intamplat la noi cu Reiki, iar eu acum am o misiune dificila de a spala (daca se mai poate spala) numele acestei discipline care la baza ei nu are legatura cu ce se face la noi sub titulatura de Reiki.

   Ca sa intelegeti, ceea ce a venit din Japonia a fost unt iar la noi se vinde margarina cu titlu de unt. E si normal ca omul sa fie dezamagit. Invataturile care se dau pe la noi sub titlul de Usui Reiki Ryoho SUNT O ADEVARATA RUSINE SI INSULTA LA ADRESA REIKI!

   Cine vine de pe modern cu cate grade si maestrii vrea el de Reiki si face doar gradul I de Reiki traditional o sa ramana ca la dentist. Atat de mari sunt diferentele!

   Da, Reiki cere ANI de practica si de studiu, pentru ca schimbarile care se petrec sunt profunde si nu se intampla peste noapte, asta nu intelege nimeni. Toti gonesc dupa senzational si raman cu buza umflata.

   Din cauza unor asa zisi "maestri Reiki" care "lucreaza" cu tot felul de entitati s-a dus buhul ca reiki ar lucra cu demoni. Din cauza prostiei si incompetentei unor impotenti spirituali Reiki este asociat cu satanismul la noi.

   Gradul 1 de Reiki traditional facut ca la carte dureaza 2 zile, 8 ore pe zi, in total 16 ore, nu o ora ca pe modern. Asta asa ca sa va dati seama de diferenta informatiilor atat ca si calitate dar ca si cantitate.

   Este mult mai dificil sa vii de pe Reiki modern si sa te apuci de Reiki traditional decat sa nu fi facut Reiki deloc pentru ca iti vor trebui ani sa te golesti de toata informatia de pe Reiki modern ca sa te poti umple cu informatia de pe Reiki traditional. Eu am trecut prin asa ceva si stiu despre ce vorbesc, iar "contaminarea" mea cu Reiki modern a fost de doar cateva luni. Imi este groaza sa ma gandesc la cei care au practicat ani de zile.

   Ștergere
  8. Ca si in Reiki, creștinul are obligația sa isi facă partea lui de treabă daca vrea sa se mantuiasca. Degeaba face pelerinaje daca nu se caieste sincer de păcate, nu le mărturiseste si nu le ispaseste.
   Devenirea unui păcătos in crestin presupune o munca zilnică cu tine însuți si cu demonii păcatelor si neiubirii.
   Desăvârșirea se obține cu trudă si renunțări , din iubire pt Dumnezeu si aproapele.
   Un om curat la suflet n-are de ce sa se certe. El are deja totul si nu-l interesează vorbele celorlalți. El stie deja adevărul pt ca trăiește în el zi de zi.

   Ștergere
 20. revenind...cu ideea mea... degeaba se ostenesc calugarii sa se roage cu lacrimi pt omenire ..nu e panica man !!!
  ne reincarnam in pisici, crocodili, la NEXT LEVEL....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ar exista reincarnare nu ar mai exista mantuire.
   Cristian

   Ștergere
  2. Ma scuzati dna Maria pentru ironie !
   Nu cred in reincarnare deloc. Daca ar fi reincarnarea asta...
   ma duc in lume sa o caut pe bunica mea sa vad pe unde s-a reincarnat.

   Ștergere
  3. Anonim 16 septembrie 2016, 22:08, dar de ce te agiti asa tare? Sunt lucruri pe care le stim si sunt lucruri pe care nu le stim si nici nu avem acces la ele deocamdata. Linisteste-te...

   Ștergere
  4. Cum sa nu Cristian... mantuirea este rezultatul/efectul, punctul final, respectiv tinta. Restul este efortul:)

   Ștergere
  5. Cristiane te reincarnezi pana ajungi sa te mantuiesti. Cele doua nu se exclud. Este un proces de durata, caci anumite lectii trebuie mai intai sa mori ca sa le poti pricepe.

   Roata asta a reincarnarilor poate fi transcesa si prin crestinism care-si are radacinile in budism. Este necesara despatimirea si non-atasamentul ca sa o poti transcede si asta nu se poate invata de azi pe maine. Insasi dorinta de mantuire te tine blocat aici caci reprezinta o dorinta, un atasament de rezultat.

   Ștergere
  6. Scuze, m-am cam agitat !! Eu nu promovez nimic..
   uitati-va peste aceste 2 link-uri daca aveti timp...

   http://www.efemeride.ro/incredibil-povestea-unei-femei-care-s-a-intors-din-lumea-de-dincolo

   https://www.youtube.com/watch?v=b2iso3XeiO0


   Ștergere
  7. O singura viața, un singur trup, un singur suflet, o înviere.

   Ștergere
 21. Priviti ce presedinte frumos avem,cel mai frumos :)Macar atat :p
  http://www.realitatea.net/klaus-iohannis-la-summit-ul-de-la-bratislava-vrem-sa-fim-in-nucleul-uniunii-europene_1982617.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb
  V

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. V, tu iti bati joc de noi cu poza asta?;) Doamne feri. O sa visam urat la noapte. :)))

   Ștergere
 22. Ar fi interesant daca ati primi si altfel de mesaje, nu numai despre lucruri mai putin bune, de exemplu cum o sa arate Romania, ca fiind centrul spiritualitatii mondiale?!

  RăspundețiȘtergere
 23. Ia uite....ce de reancarnati se stransera pe aici , dar din ce străfunduri ati venit , ca din Rai nu cred .
  Va cam baga sarsaila sulita in cur de sariti cu gura sa promovati reincarnarea.
  Mare Păcătos.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aoleu Sarsaila, Mare Pacatos ai ramas repetent... dar nu-i nimic o sa tot repeti pana te cizelezi... mai straduieste-te, caci este nevoie...

   Ștergere