marți, 6 septembrie 2016

VIRUSUL ZIKA SE VA EXTINDE !

    
                                                        6 Septembrie 2016,ora 15,45 !

                                                   Dragii mei, 

Astazi după amiaza,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas, care spune ceva despre VIRUSUL  ZIKA.
Glasul spunea asa ,dragilor:
        ”VIRUSUL  ZIKA, îti cam dă bătăi de cap !
         Moment in care, văd o incapere in semi -întuneric, si o femeie care are o caniță în mâna stăngă ,iar cu dreapta învârte cu o linguriță în acea căniță; si văd cum pe interior la toarta căniței,lichidul care era acolo în căniță,făcea spume precum sunt acele balonase de sapun, care îi incanta tare mult pe copilasi ,atunci cand se joaca cu ele.
Glasul continuă să spună:
                     VIRUSUL  ZIKA, va lua amploare !”   

                                       Image result for VIRUSUL ZIKA                       

Image result for VIRUSUL ZIKAImage result for VIRUSUL ZIKA.....
Dragii mei,trebuie sa avem mare grijă ca sa nu ne îmbolnavim.
Sa evitam locurile în care mișuna țânțarii de orice fel, si sa ne ocrotim pruncii nenascuti si nascuti, atât câte ne sta în putință.
                                    Cu dragoste,Maria. 


Primul caz de infectare cu virusul Zika a fost confirmat în România / Ce ...

www.mediafax.ro/.../primul-caz-de-infectare-cu-virus...
Jul 12, 2016 - Primul caz de infectare cu virusul Zika a fost confirmat marţi în România, fiind vorba de o femeie de 27 de ani, din Bucureşti, care a fost ...

Ce este ZIKA, virusul care a declanşat CODUL ROŞU de epidemie în ...

www.gandul.info/.../ce-este-zika-virusul-care-a-declan...
Jan 26, 2016 - Epidemia provocată de virusul Zika îi ameninţă pe cei aproape 1 miliard de locuitori ai continentului american. Infecţii au fost semnalate în 21 ...

Virusul ZIka - infectare, simptome, testare şi complicaţii - CSID.ro

www.csid.ro/.../virusul-zika-infectare-simptome-testar...
Jul 12, 2016 - Virusul Zika se „răspândeşte exploziv” în cele doua Americi. Virusul ce cauzează malformaţii congenitale la bebeluşi se răspândeşte, ...

15 comentarii:

  1. Si in Ploiesti o fetita de 6 ani, tatal ei este furios pe Adrian Dobre primarul orasului, pe tatal fetei il cheama Radu Cristi.

    RăspundețiȘtergere
  2. D-na Maria,ceva lucruri bune nu se mai vad? Ca ne-am saturat de auzit de războaie,atentate.
    ceva bun nu ati mai vazuuut?

    RăspundețiȘtergere
  3. Oculta Mondiala isi face de cap cu virusul Zika. Asa le place lor sa batjocoreasca umanitatea.Uraciunea acestei organizatii demonice este peste tot. Hidra cu suflare otravitoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna seara am nevoie de ajutorul dumneavoastra daca se poate..este vorba despre o persoana disparuta iar autoritatile nu fac nimic pentru gasirea baiatului...e disparut de o saptamna...nu l gasim nicaieri..toata familia suntem disperati ca nu stim nimic de joi dimineata de el...va tog ajutati ne daca puteti...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua ! Iertati-ma ca intervin si eu in discutie dar am un sfat ! Incepeti chiar de astazi sa cititi Acatistul Sfantului Ierarh Alexandru pentru aflarea celor disparuti.Este recomandat sa citeasca acest acatist toata familia dumneavoastra.Ideal ar fii timp de 40 de zile ! E mare ajutator ! Nu deznadajduiti ! RUGATI-VA Bunului Dumnezeu ! Ma rog si eu ca baiatul sa fie gasit ! Doamne Ajuta si nu uitati ca rugaciunea face MINUNI

      Ștergere
    2. Inca o mentiune : Acatistul il gasiti si pe Internet in caz ca nu aveti de unde sa il procurati.Numai bine !

      Ștergere
  5. buna seara am nevoie de ajutorul dumneavoastra daca se poate..este vorba despre o persoana disparuta iar autoritatile nu fac nimic pentru gasirea baiatului...e disparut de o saptamna...nu l gasim nicaieri..toata familia suntem disperati ca nu stim nimic de joi dimineata de el...va tog ajutati ne daca puteti...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea,ANA!
      Eu nu pot face MINUNI ! Doar ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI, pentru ca acest băiat disparut sa fie gasit sanatos si nevatamat.
      Daca BUNUL DUMNEZEU imi va descoperi ceva cu privire la acest baiat, cu mare drag voi scrie aici pe Blog. Cu dragoste,Maria.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Da-ne detalii Ana Maria : varsta, localitate, imbracaminte , .....

      Ștergere
  6. Ba da,puteti face minuni,D-na Maria,doar trebuie sa credeti.
    Dumneavoastra sunteti cu atentia total in exteriorul Sinelui.Credeti ca aceste viziuni va vin din afara d-vstra.
    Nimic nu vine din exterior ci toata informatia se proceseaza in interior, acolo unde se afla ADEVARATA ESENTA,PARTEA DIN DIVINITATE.Aceste informatii sunt accesate de SINELE D-VST.SUPERIOR ,dar interpretate de Constiinta.
    Stiti ca la un moment dat v-am sfatuit sa va ridicati constiinta(prin intentie si multa,multa munca interioara) ca sa puteti interpreta logic si cursiv informatia.
    Ati reusit sa deschideti canalul de comunicare superior acestei dimensiuni dar Constiinta a ramas la nivel 3D si nu poate interpreta sau intelege o informatie superioara deoarece nu corespund frecventele de vibratie.
    Eu va ajut sa constientizati,Dumneavoastra alegeti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Maria. Ar fi minunat sa reusesti sa primesti mai clar mesajele. Asa ai putea ajuta mai bine. Parerea mea e sa incerci. Chiar, nu poti intreba/ruga sa primesti mai clar mesajele?Multumesc.

      Ștergere
  7. In ce oras, ce varsta are??

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria s-a adeverit previziunea Dvs. (azi 9.sep.2016) au murit doua persoane in S.U.A. San Fernando Valley, decesul fiid provocat de tantari purtatori de virusul West Nile (nu stiu daca asta e zika?), nu prea ma descurc sa traduc din engleza dar va las link-ul aici:
    http://ktla.com/2016/09/09/two-san-fernando-valley-men-died-from-west-nile-this-year-health-officials/

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu nea ascultat rugaciunile si lam gasit in viata dupa 7 zile de disparitie,nu cred ca exista oameni pe pamantul asta care sa faca atata rau, a fost drogat de niste persoane si retinut in tot acest timp. Doamne ajuta ca e bine

    RăspundețiȘtergere