duminică, 11 septembrie 2016

ROMÂNIA ! VALUL CARE VA LOVI ROMÂNIA !


                                        10  Septembrie 2016,ora 5,18 dimineața !

                                                   Dragii mei, 

Astazi dimineață în zori,mă trezeste un glas care spune ceva despe mult încercata Țară a noastra, România.
Glasul spunea asa dragilor:

                  ”Valul  care va lovi  România !
     Iar un alt glas, adaugă cu fermitate:
                  Drișcul !”

Dragii mei, după cum vedeti ,si acest MESAJ este cu mare Tâlc,iar eu nu indraznesc sa-i dau o tâlcuire.
Astept u drag si cu mult interes,Comentariile voastre.   
                                        Cu dragoste,Maria. 

41 de comentarii:

  1. a driscui= a cerne,sau ne va cerne,separa pe categorii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. "Valul care va lovi Romania!" o sa "loveasca" intreaga lume?

    RăspundețiȘtergere
  3. Valul care va lovi va netezi, uniformiza!
    Acum depinde ce, teren, salarii, constiinte, Dumnezeu stie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremurul va netezii si sobolanii vor iesi,asta e.

      Ștergere
  4. valul care v-a definitiva/finaliza/pecetlui o lucrare ,o situatie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. vad ca primiti tot mai des mesaje cu subintelesuri parca ar fi pentru ca niste evenimente trebue sa se intimple iar mesajele ar fi pentru cei cu deschidere ,mai cerebrale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa fie driscuita. Cei buni o sa ramana, cei rai o sa-i curete Dumnezeu.Tare s-au stricat romani dupa "89!

    RăspundețiȘtergere
  7. Drisca in constructii , este masina electrica care niveleaza suprafetele , netezeste tencuiala, mortarul , betonul.

    In mesajul primit are sens figurativ: valul care va netezi Romania ....in bine....in rau ....? Vom vedea daca este vorba de valul de imigranti ce se preconizeaza a invada din nou Europa pe rute alternative , adica si Romania.

    RăspundețiȘtergere
  8. Valul care va lovi ROMÂNIA, este razboiul care va incepe, vom fi carne de tun pentru marile puteri, americani au introdus deja in tara 500 de tancuri; ne este frica de rusi, sa ne fie de americani, ei nu pot trai fara razboie . Am devenit atât de dobitoci incat nu mai vedem ce este bine sau râu , pentru tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, americanii au in sange razboaiele de cotropire pentru a-si insusi resursele tarilor pe care le ocupa. Nu-l au pe Dumnezeu si poruncile lui.

      Ștergere
    2. Nu toti presedintii spun,DUMNEZEU SA OCROTEASCA AMERICA?Doar,spun.

      Ștergere
  9. ,,DRÍȘCĂ, driște, s. f. Unealtă a zidarului cu care se netezește tencuiala, mortarul, betonul. – Din bg. drăžka."
    Important e ca o va ,,netezi"!
    Cu ce pret, vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Traiesc in Italia de mai multi ani pentru ca in tara mea nu pot avea un loc de munca pt a supravetui aicea platesc cu o,25 e/kw curent electric in Romania in concediu mam dus sa platesc curentul si am ramas blocata cind mia spus ca un kw costa 6 lei deci un 1,25 euro si mai nou au schimbat si facturile nu mai scrie citi kw ai consumat si cit costa kw ci doar totalul ce salari sint in Rominia si ce salari sint in Italia ?! Calculati si voi cum mai pot ca sa traiasca saracii batrini sau familiile cu copii tinerii isi mai pot intemeia o familie? Acest este doar un exemplu dar de cite are nevoie o persoana ca sa supravetuiasca tineretul roman a fost impins (fortat) ca sa plece din tara pt ca hoti din guvern sa poata servi contracost rominia la felie rominilor dragi romini de pretutindeni ce mai asteptam sa anungem in baston si apoi sa ne intoarcem ca sa licuim doar in (cimitir) uitati cit dor ducem de tara de acasa de acolo unde neam nascut chiar daca am avut mai putine totul era mai dulce si viata mai linistita aici traim doar cu stres si cudorul de tara pentru ce? Pentru a lucra de dimineata pina seara si a plati bolete?!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo lucrați de dimineată pină seara și evident pe mai mulți bani,dar nu aveti pe nimeni acolo.Sînteți pe pămint străin, fără rude,părinți,copii,prieteni și e normal să vă fie dor de țară. Dacă tot spuneti că locuiți de cîțiva ani acolo, bănuiesc că a meritat financiar,dar gînditi-vă că tot mai bine e acasă lîngă cei dragi,chiar dacă traiul e mai greu.DS

      Ștergere
    2. kw in romania este in medie 0,6 lei adica 0,13 euro

      Ștergere
    3. Ai mare dreptate, dar sa stii totusi ca un kw nu costa 6 lei, eventual 0.6 lei. Uita-te pe factura, ca trebuie sa scrie cati kw ai consumat si fa o impartire.

      Ștergere
    4. Anonim12 septembrie 2016, 04:38


      4.38 dimineata tot la calculator esti la comentat ?

      Ștergere
    5. Doamne,cat poate fi de invidioasa si rea aceasta DS.

      Ștergere
    6. Anonim 12sept11:00 văd că nu ai altă preocupare,decit sa-mi cronometrezi mie timpul cit stau la calculator.Cind cineva nu are nimic de făcut,diavolul îi dă de lucru,asa că ai grijă că e mai bine să ai timpul ocupat intr-un mod constructiv.DS

      Ștergere
    7. Ti-am facut observatie ca ii tot comentezi pe toti , in plus nici noaptea nu ai somn . Nu ti se monitorizeaza niciun timp , doar se observa ca zi-noapte este cu gura pe toti . Vorbesti f. mult si inutil.

      Ștergere
    8. DS, da-le pace, nu lua in seama unele vorbe. Este zicala aceea: cainii latra ursul umbla!:)

      Ștergere
    9. Anonim 12 septembrie 2016, 18:22, daca nu ai stiut pana acum, atat tu cat si DS si oricare altul poate vorbi oricat doreste, intelegi? Exista libertatea de exprimare, ce ai?

      Ștergere
    10. Anonim 12 sept 20:33 bineînțeles ca nu-i voi lua in seamă,pt că fiecare om e liber sa-și spună opinia.Bănuiesc cine mă tot atacă si nu are loc de mine,dar nu mă afectează deloc.De regulă persoana trimite mai multe mesaje să pară că sint persoane diferite.Dialogul meu era purtat cu o persoană,care locuieste in Italia si spunea ca-i este dor de acasă,dar nu poate să revină in țară că aici sint salariile mici si vin facturi prea mari.I-am spus că e mai bine să fie lîngă cei dragi,chiar dacă traiul e puțin mai greu.Atunci s-a trezit anonim 12 sept 12:46 să spuna:Doamne cit poate să fie de rea si invidioasă această DS.Dar cind faci o afirmație e bine să o si argumentezi,invidie pentru ce pe un om care iși spune oful din suflet.Nu am invidiat niciodată pe nimeni si nici nu o să o fac vreodată,invidia e un păcat.DS

      Ștergere
    11. Da'le pace asa cred ei ca daca au bani 1500-2000€ noi suntem invidiosi pe ei, fratilor de mananci coaja de copac, din tara sa nu pleci ca vin alti peste noi gen ISIS si va omoara familia, copii, parinti, sau chiar pe voi unde sunteti plecati, deci sufera si familia.si voi din treaba asta. Ai bani ai casa ai masa dar lipseste Dumnezeu din toata.povestea asta. Unde este Hristos la voi?!?!?!

      Ștergere
  11. Drisca inseamna mistrie, unealta folosita in zidarie...driscul nu stiu ce este....

    RăspundețiȘtergere
  12. Va fi un val adevarat si va matura/nivela totul in calea lui. Bineinteles ca nu va fi numai in Romania. Oricum, acesta va fi doar un preludiu... un val cu mult mai mare va veni si el in cativa ani, nu prea multi. Parintii vizionari (inclusiv Parintele Arsenie Boca) au vazut marea ajungand pana la Cluj... Parca se cam leaga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios?!? Dacă marea ajunge până la Cluj cat mai rămâne din România ?

      Ștergere
    2. Iar Anglia va dispare

      Ștergere
    3. Chiar asa, sa ajunga marea pana la Cluj? Pai devine port, Clujul?

      Ștergere
    4. Probabil ca doar ajunge apa marii sa inunde pana acolo atunci cand loveste urgia. Sa speram ca nu ramane marea pana la Cluj.

      Ștergere
  13. revolutzie.tineretul frumos. shi liber....care. nu. iese la. vot. o. sa. iasa. totzi. odata. shi. o sai dea cu craciii in. sus pe totzi homosexsuali din parlament

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma refer la comentarile anterioare de pe blog din 11 sep.nu toti care au plecat din tara au avut pamint (eu ex.) Si nu am vindut nimic ci din contra tot banul cistigat afara lam adus in tara dupa asazisa revolutie raminind fara servici ce te faci furi stai in poarta si maninci seminte cei multi nu siau facut averi ci au mentinut copii si batrini daca lumea nu mergea afara la munca si nu aduceau bani in tara cum arata acuma Romania cu fabricile inchise si fara locuri de munca multi dintre voi care ati ramas acasa ati vindut tot la staini trebuia ca sa va duceti macar pe sezonul de vara si sa aduceti si voi ceva in tara nu sa vindeti tot sa beti sa dansati picnucu ri la munte la mare distracti cel mai lung cirnat cea mai mare pita la manastiri unde se da pomana nunti ca in filme dar cu ce ati contribuit voi la venitul tarii doar cu ce ati vindut la alti voi stiti ce inseamna strainatatea ce inseamna sa stai departe de cei dragi pt a supravetui si alti din tara informativa cite miliarde au intrat in tara din miinile noastre si ce au facut lenesi care au avut pamint si lau vindut in loc sa il lucreze vina nu este a noastra ci a guvernului cine a vrut sa lucreze cinstit i sa inchis toate usile doar afaceristi si cei ce nu se tem de nime pot sa mearga inainte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vina este a lui Dumnezeu ca nea dat de toate si noi tot nemultumiti suntem, hai sa il rastignim iar, nui mare scofala oricum o facem zilnic, din strainatate au venit toate obiceiurile proaste, plimbatul cainelui din Franta, homosexuali din Germania, bautura din Anglia, violuri de la Arabi etc.

      Ștergere
  15. ba mai mult 22,41 cind va intoarceti acasa vedeti ca statul a facut datorii pe capul vostru si mai aveti de rambusat bani mai multi decit ati adus in tara

    RăspundețiȘtergere
  16. in italia romanii au iceput sa fie vinati, 5 masini au fost selectate din parcari si incendiate cu benzina,e mina macaronarilor nationalisti.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vorbiti fara sa ginditi sinteti invidiosi mai bine vati ruga pentru cei care au murit printre straini pentru ca cei de acasa sa aiba o bucatica de piine cei ce sint in strainatate nu vin cu maserati jaguar si alte masini scumpe pe care cei deafara nici nusi permit ca sa le viseze nu a le avea acestea le pot avea doar cei care nu cunosc munca ci doar cistigul usor acela de a vinde terenuri si alte bunuri de arta a tari care de multe ori noi leam descoperit aci in strainatate si leam recuperat si leam dus inapoi in tara........de multe ori ne este rusine ceea ce vedem la tv in rominia babe beate care danseaza in strada betivi cu sticla in mina cazuti prin santuri copii violentati de parinti mama care traieste cu fiul ei aceasta asa vreti voi ca sa fie gradina Maici Domnului birfiti mai putin si lucrati mai mult .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Munca innobileaza omul, asa este, dar a fi "sluga la darloaga", constient, apai, dragilor, asa ceva niciodata nu-l va innobila pe om. Nici nu-i permis asa ceva si aceasta stare de lucruri trebuie, de fapt, se incheie in curand.

      Ștergere
  18. Dragii mei nu va mai intepati unii pe altii,fiecare are dreptatea lui dar nu e bine ca s-a ,,nascut,, atita ura intre cei de acasa si cei plecati.Si aici, si printre cei plecati sunt tot felul de uscaturi, ce ne fac tara de risul lumii.Dezbinarea asta intre fratii de acelasi neam ne v-a duce la pierzanie.Sa luam ex. de la unguri vedeti ce uniti sunt? Noi suntem dezbinati si nu ne suferim unul pe altul dar sa ne mai si ajutam.Cei ce sunt plecati trebuie sa fie foarte atenti la evenimente ca DOAMNE fereste nu vor mai putea veni inapoi. Parintele ARSENIE BOCA a spus clar ROMANIA va fi inconjurata de foc.Luati aminte!

    RăspundețiȘtergere
  19. http://stirileprotv.ro/stiri/criza-imigrantilor/propunerea-germaniei-cat-ar-urma-sa-plateasca-pentru-fiecare-refugiat-tarile-care-nu-accepta-cote-obligatorii.html

    RăspundețiȘtergere