marți, 13 septembrie 2016

S - A ADEVERIT ! ȘOBOLANII AU INVADAT UN ORAS DIN ROMÂNIA !


                                                                      Dragii mei, 

Am scris in ziua de 11 Septembrie 2016, un articol cu titlul:

                            ROMÂNII ACOPERITI DE ȘOBOLANI ! 

 Iar a doua zi dragilor,a apărut aceasta Informatie:

VIDEO !Sobolanii au invadat un oraș din România. Spațiul ... - Vremea noua

www.vremeanoua.ro/obolanii-au-invadat-un-oraș-din-...
2 hours ago - Șobolanii au invadat Aradul. ... astăzi puteți admira turma de şobolani de pe Revoluției, la joacă azi de dimineață în față la Biserica Roșie.

VIDEO ! Șobolanii mișună în voie pe centrul Aradului - ARADON

www.aradon.ro/sobolanii-misuna...aradului/1695650
8 hours ago - ARADON Ştirile judeţului Arad Șobolanii mișună în voie pe centrul Aradului ... cerșetorii și boschetarii care ne-au invadat centrul, nu ne rămâne decât să ... Taguri: bulevardul Revolutiei, centrul aradului, misuna, sobolani, ..

 Iata si articolul meu,dragii mei:

duminică, 11 septembrie 2016

                            ROMÂNII ACOPERITI DE ȘOBOLANI !

.                                                         Dragii mei, 

Se pare că șobolanilor le place România. Se simt bine, se simt ca la ei acasa. 
Iata ce spunea un glas, astazi după amiaza:

                      ”Românii acoperiti de șobolani !”


Image result for SOBOLANIImage result for SOBOLANI..
Dragii mei, chiar asa se va intampla,daca nu vom lua masuri impotriva rozatoarelor.
Chiar asta ne mai lipsea,in rest avem de toate.
                                   Cu dragoste,Maria. 

Iar mai jos,iata INFORMATIA mai pe larg: 

Șobolanii mișună în voie pe centrul Aradului

De Valentin Goran
Reactualizat la:
Șobolanii mișună în voie pe centrul Aradului
După ciori în putrefacție și toaleta dezafectată, urmează șobolanii care mișună pe Bulevardul Revoluției.
În timp ce municipiul nostru este încă în cărți pentru titlul de „Arad, Capitală Europeană Verde”, șobolanii, mizeria și ciorile moarte au ajuns chiar în buricul târgului, adică pe Bulevardul Revoluției. În urmă cu aproximativ o lună de zile vă scriam despre cadavrele a zeci de ciori moarte ce intrau în putrefacție pe spațiul verde dintre liniile de tramvai, segmentul Primărie – Ziridava. Ulterior, am dedicat un alt articol toaletei publice de la intersecția Bulevardului Revoluției cu Crișan, a cărui ușă deschisă ne-a invitat într-unul dintre cele mai grotești locuri: plin de microbi, mizerie și mirosuri pestilențiale, asta chiar lângă stația de tramvai și, vorba aceea, pe Corso.
Ultima descoperire ne-a dat, însă, pe spate. Șobolanii, cât o palmă a unui om în toată forța, se plimbă şi ei nestingheriți. Ghiciți unde? Tot pe spațiul verde cu pricina, adică pe Bulevardul Revoluției, același segment amintit mai sus.

Invitație pentru arădeni

Arădeanul Segiu Cosmin Vlad, cel care a filmat grozăvia, spune că „după porcii din Alfa, astăzi puteți admira turma de şobolani de pe Revoluției, la joacă azi de dimineață în față la Biserica Roșie. (…) Pentru cei care nu cred ce văd în filmuleț îi invit la o vizionare live în fiecare dimineață”.
Din păcate, cu toții știm că acolo unde sunt șobolani este și mizerie și boală. Dacă mai adăugăm, doar pentru a condimenta, cerșetorii și boschetarii care ne-au invadat centrul, nu ne rămâne decât să afirmăm că Bulevardul Revoluţiei lasă prea mult de dorit şi că plimbându-ne pe el ne supunem riscului să ne îmbolnăvim sau să fim prădați.
Sobolani1
Sobolani2
Sobolani4

Șobolanii au invadat un oraș din România. Spațiul verde a devenit raiul lor

de 13 Sep 2016   •   15:30
Șobolanii au invadat un oraș din România. Spațiul verde a devenit raiul lor 16
Foto: Pixabay.com
Șobolanii au invadat Aradul. Pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraș, vietățile se plimbă în număr mare chiar pe spațiul verde.
Un localnic a înregistrat un filmuleț cu rozătoarele, pe care l-a postat  pe contul său de Facebook, alături de mesajul:  „După porcii din Alfa, astăzi puteți admira turma de şobolani de pe Revoluției, la joacă azi de dimineață în față la Biserica Roșie. (…) Pentru cei care nu cred ce văd în filmuleț îi invit la o vizionare live în fiecare dimineață”.

11 comentarii:

  1. Eu as fi in alerta!...s-ar putea in scurt timp sa fie cutremur de suprafata....de ce ar fi iesit tocmai acum?...cei din acea zona fiti totusi pe faza...ceva e anormal....in Arad nu e asa mare mizerie ca in Bucuresti...si totusi aici nu apar asa....Sa dea bunul Dumnezeu sa nu fie asa!...Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune ca in Arad este un "spirit inalt" intrupat acum si ca a mai fost unul care a murit de cativa ani si care "lupta" cu cei care vor(cu orice pret) sa ascunda, in continuare, adevarata istorie a Romaniei. O fi ceva, ca doar nu iese "fum fara foc"...

      Ștergere
    2. Aradul chiar e un oras murdar,cred ca se asteapta un cutremur!

      Ștergere
  2. S-a adeverit, da, s-a adeverit, bun asa. Doamna Maria, ce parere ai despre faptul ca se spune ca in Romania este intrupata Divina Mama si chiar Zalmoxe si chiar unii dintre apostoli?! Ai primit vreodata informatii in acest sens?! Ai scris ca ai primit informatii cum ca Romania este "Noul Ierusalim", cum ca in Romania este "Gradina Maicii Domnului" (ceea ce si Papa Ioan Paul al II-lea a precizat si nu numai domnia sa...). Te rog sa intrebi si sa vedem ce raspunsuri primesti, ca sa avem si noi un dram de speranta, mai ales in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se spune ca iesirea sobolanilor la suprafata este o avertizare de cutremur ,ei au simtit pericolul si de aceea au iesit la suprafata ,asa ca ne putem astepta la un astfel de eveniment

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. F. corect.nu stiu cati sobolani sunt la Arad dar si Bucurestiul este plin

      Ștergere
  4. Din cite





























    Totusi doamna Maria a prezis ca in zona vestica a tarii va fi cutremur,sper sa nu fie mare ca cele din Vrancea.Aradenii ar trebui sa tina seama la semne.


    ț

    RăspundețiȘtergere
  5. in londra un viitor primar a promis ca omoara toti cainii maidanezi numai sa il voteze , zis si facut dar dupa un timp a aparut ciuma bubonica si a murit jumatate din populatie .Cercetarile au dus la concluzia ca disparitia cainilor a dus la inmultirea sobolanilor stiind ca sant purtatori de virusi si microbi si de aicia aparitia aceestei pandemi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu virusii si nici microbii pe care ii poarta sobolanii sunt vinovati de ciuma bubonica.de vina sunt o specie de purici specifica sobolanilor.adica traiesc numai pe sobolani fara sa le provoace vreo boala deoarece sobolanii au devenit imuni la acesti purici.in cazul in care numarul sobolanilor scade acesti purici migreaza la alte specii.in vazul in care migreaza la oameni se manifesta prin ciuma bubonica.asa ca bucurati-va cand ii vedeti ca de nu ar mai fi am fi toti ciumati.chiar sunt draguti.

      Ștergere
  6. la pro tv arata o stire cu teste genetice pe soareci=cobai pentru inmultirea lor artificiala necontrolata,daca ar fi fost pe vremea bolsevicilor ar fi putut incerca multiplicarea 'omului nou',au ratat momentul din fericire, pina acum-craciun

    RăspundețiȘtergere