sâmbătă, 17 septembrie 2016

HILLARY CLINTON ESTE ASECTĂ FRECVENTĂ , PRIN JUDECATA DIN UNIVERS !

                                                           16 - 17  Septembrie 2016,ora 2,54 !

                                              Dragii mei, 

                                        Image result for hillary clinton

La doar câteva minute de vestea PRESEDINTIEI lui HILLARY  CLINTON ,aud alt glas care spune asa:

                  ” HILLARY este Asectă frecventă ,prin Judecata din Univers!”

După care, glasul dispare, iar eu rămân uimită de cele auzite,deoarece, chiar nu inteleg ce vrea sa spuna aceste cuvinte.
Daca voi stiti dragilor, astept cu drag Comentariile voastre.
                                   Cu dragoste,Maria.  

52 de comentarii:

  1. Asecta- nonreligioasa, fara religie, fara Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o greseala de ortografie cu siguranta! Si daca este una dece nu pot fi doua? este in primul rand vorba de "ferventa" si frecventa! Iar asecta nu pea are sens! Din toate combinatiile posibile, numai "asceta ferventa" are sens si este cat e poate de clara.

      Ștergere
  2. Adica frecvent nu gandeste crestineste,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu gandeste ea, gandesc mai mari ei, cei care conduc lumea, ea este doar de forma, o tin in viata doar de forma.

      Ștergere
  3. ASCÉT, -Ă, asceți, -te, s. m. și f. Persoană stăpînită de misticism, care duce o viață aspră, de privațiuni, departe de lume; pustnic, sihastru, schimnic, anahoret; fig. om care își impune o viață austeră și retrasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:17, cuvantul nu este ASCET, cum ai scris tu, ci ASECTA, asa scrie d-na Maria. Asadar fara "grupare religioasa"( unii chiar ziceau ca-i atee). Oare crede, totusi, in Dumnezeu?! Mie mi-ar fi placut sa fie crestina, cu credinta in Dumnezeu, in Sfanta Treime, in Maica Sfanta.

      Ștergere
    2. ASECTA nu ASCETA.... cititi bine va rog cuvintele si dupa aceea consultati dictionarul dl. anonim

      Ștergere
  4. Poate ai vrut sa spui ca e asexuala.Cand scrii mai gandeste si la sensul cuvintelor,nu.le mai poci atata,o faci intentionat.gabi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 septembrie 2016, 12:48
      GABI, cand citesti, ia cuvintele asa cum sunt! Căci nu sunt pocite,cum spui tu. Tu le pocesti, si astfel, si sufletul tau are de suferit.
      Câtă ură si cât dispreț se simte in cuvintele tale. DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI sa te ierte si sa te ajute ca sa intelegi CUVANTUL SĂU,asa cum eu il scriu,fără nicio pocire,fara nicio spoială.POCIREA este in mintea ta,in inima ta si-n sufletul tau. Păcat !

      Ștergere
    2. Haide, Maria. Iar sari imediat la beregata. Ce, nu e posibil sa mai gresesti si tu un cuvant? Sa incurci o litera? Puteai frumos sa lamuresti omul nu sa-l iei la zor.

      Ștergere
  5. Ia va declansa prăpădul in lume!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai Hillary facea la Bucuresti cand a venit m un mic protest ne intrand intr-o biserica ortodoxa pentru ca Martorii lui Iehova sunt discriminati in tara noastra, deci ce reiese din acest gest, ca e simpatizanta a Martorilor si posibil sa fie de-la ei din secta sau chiar cu miscarea new age sau chiar amdoua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fi mai coerent,ce vrei sa spui de fapt?

      Ștergere
    2. Hillary a fost la noi la Bucuresti si a refuzat sa intre intr-o biserica ortodoxa ca protest ca sunt discriminati Martori lui Iehova la noi in tara, ce nu ai priceput din prima? cauta pe internet stirea si ai sa pricepi.

      Ștergere
    3. Interesanta informatia asta. Io nu stiam de ea. Hmm...deci, putem zice ca se schimba "datele problemei".

      Ștergere
  7. Hillary face parte din secta antihrist zis si Iluminatii ea poate începe război mondial Noua ordine mondiala. Daca iese Trup si el pornește război este nebun,Obama best president :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Obama este un mincinos , papusa "elitei" demonice care conduce lumea, se vede prin razboaiele de cotropire pe care le poarta america sub presedintia lui...

      Ștergere
  8. Nu a intrat in biserica pe fata din motivul cu martorii, in realitate nu putea sa intre ca sa nu fie arsa ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Obama, ultimul președinte american.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dece ultimul? expica-te...

      Ștergere
    2. Asa spune o profeție.
      Mai mult, daca analizezi la rece candidații , se vede clar ca oricare ar fi presedinte va fi pro războaie.
      Toate se împlinesc după voia lui Dumnezeu. El nu minte.

      Ștergere
    3. Comform unei profeti , ultimul presedinte va fi negru, posibil sa ramana obama ultimul, sa se poata intampla o nenorocire si sa se amane alegerile, in caz de forta majora , presedintele in functie ramane valid si dupa ce i-a expirat mandatul, dar e posibil sa vina alt negru in viitor la conducere si sa fie ala ultimul, o gramada de ipoteze de lucru.Pai oricum nu vine nici un razboi mondial asa rapid, prima data trebuie caderea Morala si financiara a lumi si apoi vine, acum vedem noi cat mai dureaza, poate sa dureze si 2 deceni pana va veni ultmimul razboi, acum Bunul Dumnezeu i mai franeaza cu cate o inundatie, un cutremur pe ici pe colo, stie el cand sa le de-a drumul din lesa sa se sfasie.

      Ștergere
    4. Deschide tv si vei vedea dacă mai este urmă de morală, du-te sa te angajezi si sa-mi spui daca iti găsesti oriunde in România loc de muncă.
      Chiar e atât de greu de descifrat semnele timpului?
      Mai gandeste-te.

      Ștergere
    5. Oho..locuri de munca exista. Chef de munca nu gasesti.

      Ștergere
    6. Morala este decaderea umana in ultimul hal, nucred ca ai vazut degradarea umana la maxim, stii bancul cu optimistul si pesimistul, eu zic ca optimistul, Hai ca se poate si mai mult decat e acum :P

      Ștergere
  10. Daca gandesti putin Obama e primul presedinte de culoare,ultimul poate fi si peste un milion de ani.val

    RăspundețiȘtergere
  11. Obama este papusa cabalei,pe cand Hillary este insasi Cabala
    Hillary nici macar nu este uman ca rasa, ca de altfel aproape toti conducatorii acestei lumi.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, ca iar nu-ti inteleg vorbele. Cum adica "nu este uman ca rasa"? Emilia

      Ștergere
    2. Vrea sa spuna ca in realitate acestia au solzi,faimosii reptilieni.Eu nu am vazut niciunul pana acum :)si cred ca-s povesti pentru speriat copii!
      Care dintre voi a vazut vreunul?

      Ștergere
    3. http://galacticconnection.com/clinton-body-double-what-changed-my-mind/?mc_cid=424effe37f&mc_eid=e07333ebd4
      Cititi va rog...

      Ștergere
  12. De unde mai scoti prostiile acestea cu cabala si alte nascociri,si condicatorii de popoare sunt oameni normali,numai ca au un grad de inteligenta mult mai mare daca nu net superioara.Stiu sa lupte pentru un scop anume dar putini reusesc,noua nu ne ramane decat sa_i blamam si sa_iinvidiem.val

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, acusi dam in altele. De ce sunt mai inteligenti sau net superiori? Sunt doar niste marionete. Crezi ca isi scriu singuri discursurile? Crezi ca vorbesc liber?

      Ștergere
    2. Exceptie de la regula face al nostru .

      Ștergere
    3. Zau? cine te plateste sa vb asa?

      Ștergere
  13. Draga, Val, nu pot decat sa ma bucur pentru starea de comfort in care sta mintea ta,caci de pe acest nivel nu ai putea accepta si intelege in ce lume te afli! Majoritatea omenirii nu stie cu cine doarme in pat si carui 'STAPAN' se inchina?
    Pe acasta planeta se afla cel mai aprig Intuneric dar si cea mai INALTA LUMINA.Ceea ce se intampla acum pe Pamant va afecta multe lumi.Afectare in sensul de eliberare,curatare,iluminare.De aceea, tu care ai acceptat incarnarea pe Pamant ai un rol atat de important cum mintea ta nu poate concepe.Doar ca ai uitat!
    Aici pe blog sunt mintile noastre "crete" care se cred care mai de care,dar adevarata munca o duc esentele noastre care sunt interconectate.Daca si mintile s-ar alinia spiritelor noastre atunci INALTAREA s-ar produce instantaneu.
    De aia tot strig! TREZESTE-TI SPIRITUL! CUM? PRIN INTENTIE!DOAR SA CERI,ATAT!Sinele tau Inalt stie exact ce-ti trebuie in acel moment,si ghidarea apare!Doar sa ceri! Fara cerere nu se poate interveni.Divinitatea isi respecta propria lege,LIBERUL ARBITRU.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Emilia,daca as spune mai mult nu as fi crezuta,dar poate o rugam pe D-na Maria sa ceara sa i se arate adevarata figura a acestei Hillary!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. Pt VAL
    Frate ,eu chiar nu cred ca mintea ta "sta lejera" asa cum spune această D , eu i-i spun Didina.
    Ea se crede in mintea ei foarte evoluată, înălțată in Sinele ei Spirtual si in marea rătăcire a ei.
    Este doar de compatimit.
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, esti cu adevarat mare pacatos atunci cand judeci pe aproapele tau!!!!

      Ștergere
  16. Draga Mare Pacatos,eu am afirmat ca evolueaz impreuna cu voi si nu ceea ce presupui tu ca as crede eu,dar poate ca, la nivel subtil stii tu ceva,asa ca multumesc pentru incurajari.Compatimirea este un sentiment venit din suflet, deci multumesc inca odata pentru ceea ce simti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-ai rupt creierii didina , fa-ti blog, ia-ti adeptii si tine acolo prelegeri , cursuri infinite , dizertatii si congrese ! Nu se mai poate , ai depasit orice masura . Una este sa iti exprimi o parere , insa sa insisti atat , deja e peste limita bunului simt .

      Ștergere
    2. Insista saraca ca doar doar poate poate s-o mai trezi careva din somnul cel de veci in care ne-aruncara barbarii de tirani. Suna cunoscut?

      Ștergere
    3. Carevasazica doar Cristina, tu(Emanuel) si toti cei care sunteti adeptii si, in acelasi timp si "pacientii"(ca doar nu numai cei care vin la voi se cheama "pacienti", ci si voi sunteti "pacientii" celor care v-au initiat sau v-au "ajutat" sa va initiati singuri) si "maestri reiki" si "invatatori" si "traitori in 5 D", s.a.m.d. Este plin net-ul si "editurile" si grupurile noilor ezoteristi si spiritualisti. ;)

      Ștergere
    4. ce atata vorbarie? invatati sa va conectati prin scanteia voastra Divina cu Tatal nostru Divin si nu mai blamati! dece sa-si faca blog? las' sa scrie aici ca este interesant ce scrie,iar voua daca nu va place sa nu cititi. Doamne ajuta-ne si da-ne minte si respect pentru semenii nostri.

      Ștergere
    5. Anonim 21:20, da' de ce sa nu "va conectati prin scanteia voastra Divina " cu "Mama noastra Divina"?!
      :))

      Ștergere
  17. Ba Tu esti D , daca nu nu ne inveti termenii cu sine cu inalt cu scund sau daca nu ar exista invataturile tale santem terminati ? asta vrei sa spui ? Of of of

    RăspundețiȘtergere
  18. Madus(G) reptilianul nu tre sa aibe solzi, el prin fermitate,duritate, lipsa de compasiune isi transforma sangele mai rece si mai gros si deci se dezumanizeaza; dac esti cumhinte-ti mai xplic...Arma suprema care doboara orice este blandetea-deci pt a lovi hotarator un dasta , el fiind rece(ea) folosesti : caldura.P S problema cu invataturile mele este ca ele mai devreme , sau mai tarziu , sant intelese, sant ca niste sageti care odata trase urmeaza impactul, la un mom dat. De ce ?!?
    Pt ca sant adevarate ( invataturile)

    RăspundețiȘtergere
  19. Pt tine cine sunt acei "barbari" mai Prichici?.
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere