vineri, 9 septembrie 2016

INTOXICAȚIE CU GAZE NATURALE !


                                                       9 Septembrie 2016,ora 5,34 zori de zi !

                                                       Dragii mei, 

În aceasta dimineață ,mă trezeste un glas care -mi spune o veste cumplită.
Glasul spunea asa dragilor:

                ” Atentie !
              Intoxicație cu gaze naturale!
           Cel puțin șase persoane, sunt intoxicate cu fum !”
Dragii mei,din nefericire, vom auzi de un astfel de necaz, care va pune în mare pericol viața a cel puțin sase persoane.
Unde anume si când ,eu nu stiu a va spune; nu mi s-a descoperit.
Sa ne rugam dragii mei, pentru aceste persoane si nu numai, ca sa fie ocrotite de toata suferința si de tot răul,Amin!
                                       Cu dragoste,Maria.  

18 comentarii:

  1. Daca "vocile" sunt de la Dumnezeu, cine suntem noi sa ne opunem, doar zicem in rugaciune " Faca-se voia ta...", insa daca "vocile" sunt de la cel intunecat, se pune problema cu cine vorbesta Maria, parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt semnale că se pregătește un val de migrație similar celui de acum câteva luni.
    Problema este că România ar putea fi inclusă în acest coridor ca o , ca o rută ocolitoare înspre țările Europei de vest, cu toate că migranții ar avea apoi de trecut încă o frontieră spre Europa, cea cu Ungaria.
    Mulți vor vrea să rămână în România”, ne-au dezvăluit surse din cadrul ”Internelor .

    Zona cea mai vizată ar fi cea de sud vest a României, adică cei aproximativ 250 de kilometri de graniță comună cu Serbia, între Beba Veche și Deta, localități din județul Timiș.


    Deci ati primit bine informatia vis-a -vis de zona TIMISOARA , d-na Maria !

    http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/exclusiv-autoritatile-sunt-in-alerta-coridorul-de-migratie-va-trece-prin-romania-1592413

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viziunea cu tunele si tunelul de metrou de dimineata poate e inghesuiala migrantilor ce vor veni in tara, prin Timisoara???

      Ștergere
  3. Excrocherie curata , reabilitarea nu e gratis . Bucureștenii care stau în blocuri reabilitate termic vor da o taxă lunară, la primărie/ Sectorul 5:

    http://www.stiripesurse.ro/bucure-tenii-care-stau-in-blocuri-reabilitate-termic-vor-da-o-taxa-lunara-la-primarie_1151038.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici o excrocherie,eu si toata lumea din blocul meu ne-am izolat singuri suntem proprietari,ne-a costat 7oo Euro la 2 camere.

      Ștergere
    2. Asta e altceva , insa nu sa se faca reabiliatare fortata , ,,gratuita'' si apoi sa te puna sa decontezi in 10 ani ! Ce faci pe cont propriu e una , depinde de cati bani ai in buzunar , cand vin cu asa zisele liste de la primarie si te includ in anvelopare fara sa iti spuna nimic , e altceva .

      Ștergere
    3. Curios e că oamenii au bani de vacante,de mers la gratar,de colindat prin malluri,dar cind e vorba de anvelopare nimeni nu are banii.Unii nici măcar nu isi plătesc întreținerea la zi,dar daca-i cauti in buzunar au telefon de ultimă fiță.In aceste conditii cei care au fost corecti si au plătit la zi sînt nevoiți să stea și ei in frig sau fără apă caldă din vina altora.Mulțumesc lui Dumnezeu ca am centrală proprie si nu am de suferit din cauza acestor răi platnici.Blocurile au ajuns in stadiul acesta de degradare din lipsa de implicare a oamenilor,un proverb spunea asa:OMUL SFINȚESTE LOCUL.DS

      Ștergere
    4. Nu anveloparea e solutia , imbracatul in polistiren !!
      Consolidarea trebuie si sa fie zidarite , vopsite , nu sa creeze efectul de sera , sa transpire zidul . Au vorbit specialisti in domeniu, in constructii ca este o mare prostie sa protejezi astfel exteriorul , sunt torte de nestins la un incendiu .

      Polistirenul transformă locuinţa într-una închisă ermetic

      Un alt dezavantaj al polistirenului este acela că nu lasă clădirea să respire. Desigur, un client neavizat s-ar gândi că preferă polistirenul, care nu permite intrarea aerului din exterior în locuinţă pentru a economisi energie, dar acest lucru are dezavantaje considerabile.

      „În momentul în care o clădire este închisă ermetic, se salvează energie, dar construcţia în timp nu este protejată. Începe să apară mucegaiul, condensul, deci nu poţi să îţi doreşti să trăieşti într-o casă închisă ermetic. Trebuie să ai transfer între aerul din casă, care a fost deja folosit, şi cel din exterior. Iar polistirenul nu are acest atribut de a fi un bun conducător de aer şi să lase clădirea să respire.”, spune Gino Laioş, manager BIMA Consulting Management.

      http://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/anveloparea-intre-beneficii-si-risc-blocurile-izolate-cu-polistiren-sunt-cele-mai-predispuse-la-incendii-devastatoare-20363.html



      Si poate ar fi util sa nu se stea 4 generatii in aceeasi locatie , ci sa te muti atunci cand blocul face 50 de ani de vechime pentru ca toate cedeaza . Nu tot ce e vechi e bun , ati vazut la Amatrice in Italia .


      Ar trebui un program rabla si la blocuri , cu norme noi in contructii si sa rezite la cutremure de 8,9 grade .

      Ștergere
  4. În ziua de azi mai sunt proroci și prorocii?| Adevărul despre Adevăr :

    https://www.youtube.com/watch?v=vVQ2ZWM3Pqk

    RăspundețiȘtergere
  5. O lectie de viata - O marturie uimitoare din Rusia :


    Urmariti cu atentie indiferent de religia voastra :

    https://www.youtube.com/watch?v=qA4bxi8u0aw

    RăspundețiȘtergere
  6. Filmul prezentat mai sus , este o marturie despre credinta, prietenie, mantuire prin suferinta .

    RăspundețiȘtergere
  7. În aceasta seara dragii mei, incepând cu ora 22, voi fi prezenta la AGENTUL VIP ,prin skipe !
    Va astept cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  8. Va tinem pumnii , iubita noastra !

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim! Bine iti sta si in verde, nu numai in rosul cu care ne ai obisnuit!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce nevoie mai e de tinut pumnii cind d'na Maria vorbeste prin graiul Duhului Sfint...doar in cazul dînsei nu trebuie o pregatire anterioara ea raspunde instantaneu întrebarilor iar daca se abate de la calea cea dreapta Duhul Sfînt o corecteaza...eu asa am înteles!!!cu Domnul înainte

    RăspundețiȘtergere
  11. Prea putin timp alocat in cadrul emisiuni.

    RăspundețiȘtergere